#خمس_هدیه
❓سلام حاجآقا .هدیه هم خمس داره؟
📚 آیات عظام رهبری و نوری: نه ، هدیه خمس نداره.😇
📚 آیات عظام سیستانی و مکارم: مثل بقیه درآمدهاست؛ اگه تا سر سال خمسی خرج نشد و زیاد اومد، باید خمسش پرداخت بشه (مکارم: بنابر احتیاط واجب).
📚 آیتالله وحید: اگه مقدار زیاد و قابلتوجهی باشه و از مخارج سال زیاد بیاد، باید خمسش داده بشه.
📣 نکته: احتیاط واجب، یعنی توی این مسئله میتونیم به نظر مرجع اعلم بعد از مرجع خودمون که فتوای قطعی داره، عمل کنیم.
🔺 توضیحالمسائل مراجع، م۱۷۵۳؛ وحید، رساله، م۱۷۶۱؛ رهبری، اجوبةالاستفتائات، س۸۵۰؛ نوری، رساله، م۱۷۴۹.
▪️ ذکر صالحین ▪️
⚫️هشت خاصیت تربت امام حسین علیه السلام
◾️1- امام صادق عليه السلام مى فرمايد:
سجده كردن بر تربت امام حسين عليه السلام هفت حجاب را از (منع قبولى آن) نماز بر مى دارد.
◾️2- ذكر با تسبيح تربت سيّدالشّهدا براى هر ذكر چهل حسنه در نامه اعمال مى نويسند، و حتّى بدون ذكر، تسبيح را در دست چرخاندن هر يك بيست حسنه دارد.
◾️3 - هر گاه كام نوزاد را با تربت سيّد الشّهداء باز كنند مانند اكسيرى كه مس را به طلا مبدل ميسازد و وجود نوزاد را از هر پليدى دور نموده و محبّت اهل بيت رسول خدا صلی الله علیه و آله را در دل او مى كارد.
◾️4 - بر لحد يعنى قبر هر ميّتى كه تربت كربلا باشد از عذاب قبر رهانيده ميشود.
◾️5 - تربت كربلا بر هر درد بى درمانى شفا بخش مى باشد كما اينكه بسيار تجربه شده است و در كتب مختلف ذكر گرديده است .
◾️6 - خاك مقتل حسين بن على عليه السلام حصن ، يعنى حصار مى باشد از هر آفات و هر گزندى ، و هر كس آن را با خود حمل نمايد، محفوظ خواهد ماند.
◾️7- آرام بخش تلاطم موّاج درياهاست يعنى هرگاه دريا به تلاطم آيد، و چاره از همه جا قطع گردد،كمى تربت كربلا بر آن بپاشند دريا آرام ميگيرد.
◾️8 - تربت مظلوم كربلا تحفه حوريان بهشت است آن گاه كه در روز قيامت ماه و خورشيدى نيست تا نور افشانى كند و ظلمات محشر همه جا را فرا مى گيرد،
🌹 به دستور خداوند خاك كربلا كه تربت سيّدالشّهداء عليه السلام مى باشد برداشته شده و در بالاى بهشت قرار داده مى شود
✨و نور عظيمى از تربت آن حضرت همه جا را روشن مى كند و همه ديدگان را خيره مى سازد كما اينكه خورشيد چشم انسان را مى زند و كسى نمى تواند مستقيم به آن نگاه كند...
📘كشكول النور ج 1 ص 186/
📙سفينة النّجاة ص 72 - بحار الانوار ج 10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روضہ😭
پیرِ آهنگرے سرش گرم است
پشت هم نعل ِ اسب مےسازد
هرڪہ آمد خرید با خود گفت :
رد شدن روے پیڪرش با من...
قرآن ودعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴احسنت به این مداح اهل بیت(ع) با بصیرت #مهدی_رسولی
👌چند بار تماشا کنید
✅ما ملت امام حسینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخدا که ما خیلی درد میکشیم....
🔻رهبرانقلاب: اینها داروی کودکانی که مبتلا به بیماری پروانه ای هستند را ممنوع و تحریم کرده اند.
🔺سال گذشته در شعبه 55 دادگاه ویژه روابط بین الملل تهران از ایالات متحده شکایت کرد و رای به نفع بیماران صادر شد.
🍃خونخواه حسین
🌴🥀🌴از کودکی مرا بر محبّت حسین تربیت کردند، طوری که برای آمدن محرّم و برای پوشیدن لباس عزای حسین لحظهها را یکی یکی میشمردم. کاش آنهایی که به فکر دل من و محبّت حسین بودند، حواسشان به دل من و محبّت تو هم بود.
🌴🏴🌴خدا خیرشان بدهد که مرا با حسین آشنا کردند؛ اما اگر با تو هم آشنا شده بودم و عشقت در دلم خانه کرده بود، روزها را میشمردم تا جمعه برسد و جمعهها را به انتظار مینشستم تا تو بیایی. از دست خودم خستهام، خسته از این که چرا جمعهها فقط در تعطیل بودنش با روزهای دیگر برایم فرق دارند.
عاشورا تعطیل باشد یا نه، برای من با همۀ سال فرق میکند.
🌴🏴🌴عاشورا اگر چه تعطیلترین روز سال است؛ ولی من عاشورا را با حسین میشناسم، نه با تعطیلی. چرا جمعهها برایم رنگ تو را نگرفتهاند؟ زودتر عاشقم کن تا بتوانم نسلی عاشق تو تربیت کنم.
🌴🥀🌴فرق جمعهها را با دیگر روزهای هفته به من بفهمان تا نسلی را منتظر جمعۀ ظهور تربیت کنم و باز هم التماس میکنم که مرا ببخش برای این همه عاشق نبودن.
شبت بخیر خونخواه حسین!
#محرم
#شب_بخیر_امام_زمانم ✋🏴
#بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
🌴🏴🥀🏴🌴
31.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سوال
⁉️ کیفیت دفن شهدای کربلا چگونه بوده است و سر امام حسین علیهالسّلام چه زمانی به بدن مطهرش ملحق شد؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎 #شکوه_حسینی
📎 #محرم
📎 #امام_حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- پایان انقلاب ۵۷ ؛
یک آرزوست یا یک واقعیت ؟
❣شهید حاج حسین همدانی❣
محل تولد: آبادان
تاریخ تولد : ۱۳۲۹/۹/۲۴
تاریخ شهادت: ۱۳۹۴/۷/۱۶
محل شهادت: حلب، سوریه
محل دفن: همدان
مسئولیتهای سردار حسین همدانی در هشت سال دفاع مقدس:
۱ ـ فرمانده لشکر ۳۲ انصارالحسین استان همدان
۲ ـ فرمانده لشکر ۱۶ قدس استان گیلان
۳ ـ معاونت عملیات قرارگاه قدس
مسئولیتهای پس از دفاع مقدس سردار حسین همدانی:
۱ ـ فرمانده قرارگاه نجف اشرف و فرمانده لشکر ۴ بعثت
۲ ـ رئیس ستاد نیروی زمینی سپاه پاسداران
۳ ـ جانشینی فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه (دو دوره)
۴ ـ مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۵ ـ جانشین سازمان بسیج مستضعفان
۶-عضو هیئتامنای هیئت رزمندگان
۷-فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) تهران
📝 فرازی از وصیتنامه:
همه دوستان و آشنایان حلالیت میطلبم، از امام و مولایم حضرت آیتاللهالعظمی سید علی خامنهای (مدظلهالعالی) که نتوانستم سرباز خوبی باشم عذرخواهی و کوتاهی مرا انشاءالله به لطف و بزرگواری خودشان ببخشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان:
در جهاد تبیین نباید منتظر باشید تا به شما مراجعه کنند. بلکه شما باید مخاطب خود را پیدا کنید.
ــــــــــــــــــــــــ
سهم شما در عهد جهاد دعوت از مردم برای اعلام آمادگی برای #جهاد_تبیین با ارسال کلمه لبیک به سامانه ۱۰۰۰۴۶۱۵ است
👈 چرا امام حسین(ع) نیز مانند حضرت علی(ع) و امام حسن(ع) صلح نکرد؟
🔻حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی شاهرودی در ششمین قسمت از مجموعه برنامه «حسینیه پاسخ»:
🔹برخی می گویند، امام حسین(ع) نیز باید همچون حضرت علی(ع) و امام حسن مجتبی(ع) صلح کرده و از به خطر انداختن جان خود جلوگیری می نمود؛ مدعیان این حرف حتی می گویند که امام حسین(ع) کار عاشقانه ای کرده و اقدام ایشان با کار عاقلانه تنافی داشته است.
🔹کسانی که این شبهه را مطرح می کنند بین ائمه(ع) و شرایط زمانه هرکدام از آنان دچار خلط شده اند. اگر امام مجتبی(ع) با معاویه وارد رویارویی نظامی می شد، قطعاً در یک جنگ نابرابر ایشان شکست می خورد، اهل بیت(ع) همه به شهادت می رسیدند و این شهادت نیز هیچ کمکی به اسلام نمی کرد.
🔹یزید فردی بود که به طور آشکار کفر گفته، مشروب می خورد و مسائلی همچون نکاح محارم، میمون بازی و سگ بازی برای او عادی بود. امام حسین(ع) در دوران معاویه سه بار از سوی مردم کوفه نامه دریافت کرد تا قیام کند؛ اما ایشان در آن زمان قیام نکرد چون به نفع اسلام نبود.
🔹این افراد جنگیدن، حکومت و شهادت را به عنوان هدف امام حسین(ع) در نظر می گیرند و دچار این اشتباه محاسباتی می شوند؛ هدف اصلی امام حسین(ع) حفظ اسلام بود و این امر اگر با قیام محقق گردد ایشان قیام می کند و اگر با قعود، اسلام حفظ می شد، ایشان سکوت می کرد.
🔹اگر امام حسین(ع) با یزید بیعت می کرد، دیگر هیچ چیزی از اسلام باقی نمی ماند و این خلاف رسالت امام بود.
▪️ حماسهای که امام زینالعابدین (ع) در مجلس یزید آفرید!
🔹 در روز جمعهاى در شام نماز جمعه است. ناچار خود یزید باید شرکت کند. اول آن خطیبى که به اصطلاح دستورى بود، رفت و هرچه قبلا به او گفته بودند گفت؛ تجلیل فراوان از یزید و معاویه کرد، هر صفت خوبى در دنیا بود براى اینها ذکر کرد و بعد شروع کرد به سبّ کردن و دشنام دادن على (ع) و #امام_حسین (ع) به عنوان اینکه اینها -العیاذ بالله- از دین خدا خارج شدند، چنین کردند، چنان کردند.
🔸 زینالعابدین (ع) از پاى منبر نهیب زد: «أیهَا الْخَطیبُ! اشْتَرَیتَ مَرْضاةَ المَخْلوقِ بِسَخَطِ الْخالِق» تو براى رضاى یک مخلوق، سخط پروردگار را براى خودت خریدى. بعد خطاب کرد به یزید که آیا اجازه مىدهى من بروم بالاى این چوبها دو کلمه حرف بزنم؟ یزید اجازه نداد.
🔹 آنهایى که اطراف بودند، از باب اینکه على بن حسین (ع)، حجازى است، اهل حجاز است و سخن مردم حجاز شیرین و لطیف است، براى اینکه به اصطلاح سخنرانىاش را ببینند، گفتند: اجازه بدهید، مانعى ندارد. ولى یزید امتناع کرد. پسرش آمد و به او گفت: پدرجان! اجازه بدهید، ما مىخواهیم ببینیم این جوان حجازى چگونه سخنرانى مىکند. گفت: من از اینها مىترسم. اینقدر فشار آوردند تا مجبور شد؛ یعنى دید دیگر بیش از این، اظهار عجز و ترس است؛ اجازه داد.
🔸 ببینید این زینالعابدین (ع) که در آن وقت از یک طرف بیمار بود (منتها بعدها دیگر بیمارى نداشت، با ائمّه دیگر فرق نمىکرد) و از طرف دیگر اسیر، و به قول معروفِ اهل منبر چهل منزل با آن غُل و زنجیر تا شام آمده بود، وقتى بالاى منبر رفت چه کرد! چه ولولهاى ایجاد کرد! یزید دست و پایش را گم کرد. گفت الآن مردم مىریزند و مرا مىکشند.
🔹 دست به حیلهاى زد. ظهر بود، یکدفعه به مؤذّن گفت: اذان! وقت نماز دیر مىشود. صداى مؤذّن بلند شد. زینالعابدین (ع) خاموش شد. مؤذّن گفت: «الله اکبَرُ، الله اکبَرُ»، امام حکایت کرد: «الله اکبَرُ، الله اکبَرُ». مؤذّن گفت: «اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا الله، اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا الله»، باز امام حکایت کرد، تا رسید به شهادت به رسالت پیغمبر اکرم (ص). تا به اینجا رسید، زینالعابدین (ع) فریاد زد: مؤذّن! سکوت کن. رو کرد به یزید و فرمود: یزید! این که اینجا اسمش برده مىشود و گواهى به رسالت او مىدهید کیست؟ ایهاالناس! ما را که به اسارت آوردهاید کیستیم؟ پدر مرا که شهید کردید که بود؟ و این کیست که شما به رسالت او شهادت مىدهید؟ تا آن وقت اصلا مردم درست آگاه نبودند که چه کردهاند.
🔸 آنوقت شما مىشنوید که یزید بعدها اهل بیت پیغمبر (ص) را از آن خرابه بیرون آورد و بعد دستور داد که آنها را با احترام ببرند. نعمان بن بشیر را که آدم نرمتر و ملایمترى بود، ملازم قرار داد و گفت: حداکثر مهربانى را با اینها از شام تا مدینه بکن.
🔹 این براى چه بود؟ آیا یزید نجیب شده بود؟ روحیه یزید فرق کرد؟ ابداً. دنیا و محیط یزید عوض شد. شما مىشنوید که یزید، بعد دیگر پسر زیاد را لعنت مىکرد و مىگفت: تمام، گناه او بود. اصلا منکر شد و گفت من چنین دستورى ندادم، ابن زیاد از پیش خود چنین کارى کرد. چرا؟ چون زینالعابدین (ع) و زینب (س) اوضاع و احوال را برگرداندند.
📚 حماسه حسینی [شهید مطهری] ؛ ج ۱ ص ۲۹۳