⛔ درستکاری ممنوع؟!
☑ آقای میعاد صالحی ، مدیر ۳۷ ساله صندوق بازنشستگی کشوری که دهم فروردین ۹۸ ، از طرف وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به ریاست صندوق باز نشستگی کشوری منصوب شده بود ، بعد از ۴ماه و ۱۰روز خدمت صادقانه در این مسئولیت ، روز گذشته به دستور مستقیم حسن روحانی رئیس جمهور ، از سمت خود برکنار شد.
آقای صالحی از نخستین روز پذیرش مسئولیت در صندوق بازنشستگی که یکی از پر درآمدترین صندوقهای بازنشستگی می باشد ، مبارزه با فساد و قطع دست چپاولگران از دست اندازی به سرمایه های مستضعف ترین قشر جامعه ( بازنشستگان ) را در اولویت کاری خود قرارداد و حقوق چندین مدیر نجومی بگیر را کاهش داد و افرادی راهم که به صورت غیرقانونی ، عنوان مسئولیتی در این صندوق را به یدک می کشیدند و دهها میلیون تومان به جیب می زدند و به کارهای دیگر می پرداختند را قطع و تعدادی را نیز اخراج و...کرد.
مخالفت باندهای قدرت و ثروت با اقدامات آفای صالحی در صندوق بازنشستگی از همان روزهای نخست مسئولیت ایشان آغاز و عده ای که عرصه چپاول و غارت را برای خود تنگ می دیدند ، برای برکناری ایشان به سوی هر مسئولی که می توانست در این رابطه کمک حال متخلفین باشد دست دراز کردند و انواع و اقسام تهدیدها و روشهای ناجوانمردانه را به کار گرفتند ولی این مدیر جوان بدون حاشیه به کار خود و مبارزه با فساد و احقاق حقوق قشر بازنشسته که با دریافت کمترین حقوق زندگی می کنند و بعضاً به خاطر در یافت یک وام یک میلیون تومانی ماهها به انتظار می نشینند ، ادامه داد و دو روز قبل نیز تهدید به افشای دستهای پشت پرده چپاول و غارت از دارائی های صندوق را داد ولی...
ولی بعد از چند ساعت از این تهدید ، به دستور حسن روحانی از کار برکنار شد .
البته انتصاب و جابجایی از مسئولیت در هر سازمان و نهاد دولتی یا خصوصی حتی در زمان کوتاه ، در مواردی طبیعی به نظر می رسد ولی اینکه مدیر یک سازمانی که تحت امر یک وزارتخانه است و اتفاقاً از مدیران پاکدست و موفق هم محسوب می شده است ، به دستور رئیس جمهور برکنار شود از بی اخلاقی های مدیریتی است که ... بماند .
به نظر می رسد با توجه به عملکرد آقای صالحی درمبارزه بافساد و تهدید اخیرش به افشاگری که منجر به برکناری ایشان با وضعیت گفته شده گردید ، جای بررسی دقیق دارد تا مشخص شود که آیا بازهم ردپائی از اقوام و وابستگان برخی مقامات در این غارتگری ها و چپاول های صورت گرفته در صندوق بازنشستگی قابل مشاهده است و یا آیا بازهم برادر و برادر زاده و عمو و عمه و داماد و دختر عمه و... هدف افشاگری های مد نظر بوده است یا خیر .؟
علاوه بر همه موارد گفته شده ، برکناری آقای صالحی از مسئولیت خود ، نشان داد که در دولت حسن روحانی و شرکاء ، درستکاری ممنوع است. همین
#میعاد_صالحی #صندوق_بازنشستگی
#حسن_روحانی #شریعتمداری #وزیر_کار
#رئیس_جمهور
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 چالشهای انتخاباتی در اردوگاه اصلاحات
☑ اختلاف در اردوگاه اصلاحطلبان به حدی به اوج خود رسيده است که در کلام و بيان افراد مؤثري در اين اردوگاه قابل مشاهده است.
در ماههاي اخير ، «غلامحسین کرباسچي» دبيرکل حزب سازندگي سخناني را بر زبان ميآورد که به شدت موجب بر هم ريختگي برخي فعالان سياسي اصلاحطلب است.
پيش از اين مواضع وي در ماجراي دستگيري «محمدعلي نجفي» به جرم قتل همسرش موجب تنش شد و اکنون مصاحبه وي با روزنامه «کارگزاران» پيرامون نقش سيدمحمد خاتمي ، خيليها را آشفته کرده است .!
وي در اين مصاحبه با اشاره به برخي صحبتهاي اخير عباس عبدي ، حسين مرعشي و احمد زيدآبادي درباره نياز جريان اصلاحات به رهبري جديد گفت : «آقاي خاتمي مورد احترام همه بوده و هستند ؛ اما آيا به واقع آقاي خاتمي اصلاحات را رهبري ميکنند؟ اينکه زماني در جريان انتخابات يا در مسئله و حوزه ديگري ايشان اظهار نظري کنند و همه به نظر ايشان احترام بگذارند ، به معناي رهبري نيست. رهبري يعني ورود به مسائل ، مديريت و ساماندهي آنها.»
اين اظهارات را برخي اعتبارزدايي از خاتمي و برخي عبور اين حزب از اصلاحطلبي و خروج از جبهه اصلاحطلبان تفسير کردهاند ؛ از این رو در واکنش به اين اظهارات ، امثال صادق زيباکلام با انتشار توئیتی نوشتند: «خروج سازندگي از جبهه اصلاحات را با همه تلخيش ميتوانم درک کنم. اين فقط کرباسچي و مرعشي نيستند که بيبرنامگي ، بيهدفي ، بيارادگي ، بيمسئوليتي و بيعملي رهبري اصلاحات بالاخص جناب خاتمي آنها را بالمره نااميد و به آخر خط رسانيده است اما بايستي از اين عزيزان پرسيد که آيا خروج از اصلاحات راه درستي است؟»
چنين برداشتهايي بلافاصله اعضاي حزب سازندگي را به تقلا انداخت تا براي رفع ابهام به پاسخگويي روي آورند .
برای نمونه، «محمد قوچاني» در مصاحبهاي با «ايرنا» مدعي شد اتفاقاً مصاحبه آقاي کرباسچي دعوت خاتمي به رهبري اصلاحات است ، نه عبور از رهبري اصلاحات.!
اين مجادلات کلامي اين واقعيت را آشکار میکند که اصلاحطلبان براي ورود به انتخابات با چالشهايي جدي مواجه هستند که حاصل آن واگرايي و تشتت در فهرستهای انتخاباتي خواهد بود.
همچنين ميتوان گفت ، گويا محوريت خاتمي در اردوگاه اصلاحطلبان به روزهاي پاياني خود نزديک شده است و بايد در انتظار چينش جديد اين اردوگاه بود.
#اصلاحات #لیدر #خاتمی #کرباسچی
#زیباکلام #عباس_عبدی #کارگزاران
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
👏 جدیت و استمرار لازمه اثربخشی
☑ «انقلاب اسلامی مطلقاً فساد را نمیپذیرد و اجازه نمیدهد فساد در هیچ جایی لانه کند ؛ چرا که بنای نظام مبتنی بر نپذیرفتن فساد است.
صلاح و ضدفساد بودن در ذات انقلاب اسلامی است و ما در هر کجای نظام اقتصادی ، اداری ، فرهنگی و سیاسی کشور اجازه وجود فساد نمیدهیم چون فلسفه دستگاه قضا پاسداری از انقلاب است.»
👆 مطالب بالا بخشی از اظهارات رئیس قوه قضائیه است که نمونه های عینی آن نیز ، این روزها در برابر دیدگان مردم قرار گرفته و همگان شاهد عزم جدی قوه قضائیه برای برخورد دقیق ، موشکافانه ، بدون تعارف و به دور از مصلحت اندیشی با فساد از سوی این قوه می باشند .!
در همین راستا می باشد که متهمان به فساد ، فارغ از وابستگیهای خانوادگی و جناحی احضار و بازداشت شده و با دقت و وسواس به پرونده آنها رسیدگی میشود .!
اما به نظر می رسد در کنار این جدیت و شجاعت در برخورد با مفسدان ، دو نکته دیگر نیز مهم تاثیر گذار باشد که باید به آن توجه ویژه داشت:
۱- استمرار و مداومت مقابله با فساد؛
مبارزه با فساد هر قدر هم که جدی و محکم باشد ، اگر در یک بازه زمانی خاص محدود بماند ، نمیتواند تأثیر مطلوب را بگذارد . موضوعی که خوشبختانه مورد توجه ویژه مسئولان قضایی نیز قرار گرفته و آیت الله رئیسی در این باره اعلام کرده است :
«برخورد با فساد مقطعی نخواهد بود ؛ بلکه به سان موجی، فساد را با خود خواهد برد و ادامهدار و مستمر خواهد بود.»
۲- ملموس بودن نتیجه مبارزه با فساد برای مردم ؛
محاکمه شدن متهمان اقتصادی ، گام بسیار مهمی است که الحمدلله برداشته شده و رضایت افکار عمومی نیز در این مسئله در سطح جامعه کاملاً قابل مشاهده است ؛ اما در کنار این موضوع اجرای دقیق احکام صادره و بازدارندگی این اقدامات و بازگشت داراییهای عمومی به بیتالمال نیز باید برای مردم ملموس و قابل درک و مشاهده باشد. موضوعی که با ادامه یافتن روند کنونی ، انشاءالله محقق خواهد شد.
علی ایحال آنچه که امروزه از اقدامات قوه قضائیه و اثرات مثبت آن در جامعه و نزد افکار عمومی قابل مشاهده است ای است که اقدامات سریع و قاطعانه این قوه در مبارزه با فساد اقتصادی می تواند اعتماد برباد رفته را به جایگاه خود برگرداند و در تثبیت پایه های نظام اسلامی و عدالت اجتماعی و قضایی نقش آفرینی کند.
#قوه_قضائیه #رئیسی #عدالت #مبارزه
#فساد_اقتصادی #شجاعت #انقلاب_اسلامی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 این نیز بگذرد ولی...
☑ موضوع سخنان نسبت داده شده به رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در چند روز گذشته و متعافب آن سخنان تند آیت الله یزدی در عکسالعمل به سخنان گفته شده و پاسخ تندتر آیت الله آملی لاریجانی به این سخنان ، خوراک تبلیغی مناسبی برای دشمنان انقلاب اسلامی تهیه کرده تا عقده گشایی کنند و بالا تا پائین نظام را به باد تهمت و ناسزا بگیرند.
کاری به این ندارم که آیت الله آملی نامه ای نوشته یا ننوشته بود . به فرض صحت موضوع و نوشته شدن نامه ، آیا آن سخنان از طرف حضرت آیت الله یزدی با آن جایگاهی که در حوزه مقدسه علمیه و عرصه های سیاسی نظام دارند شایسته بود .؟
یقین دارم حضرت ایشان اگر فرمایشات خودشان را یک مرتبه و در فضایی آرام و دور از احساسات مطالعه بفرمایند ، حتما با حقیر هم نظر خواهند شد که نه شرایط فعلی انقلاب و نه مصلحت خود ایشان و حوزه های علمیه و شورای نگهبان و...برای بیان سخنان آنچنانی مناسب بود و نه اینکه اینگونه موارد ، دغدغه مردمی است که همه داشته های خود را به پای این انقلاب ریخته و امروز با شرایط سختی روزگار می گذرانند. اگرآیتالله احساس وظیفه فرموده بودند که تذکری باید به رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت بدهند ، آیا بهتر نبود آن را در فضایی آرام و دوستانه با خودشان مطرح می کردند.؟
از طرف دیگر ، توقع از حضرت آیت الله آملی با توجه به سوابق فقهی و علمی و سیاسی و جایگاهی که در نظام اسلامی دارند ، داشتن سعه صدر و کنترل احساسات است نه اینکه بخواهند جواب کلوخ انداز را با سنگ بدهند و برای دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی فرصت عقده گشایی فراهم نمایند. به کار بردن بعضی القاب و نسبت دادن های آنچنانی با آن ادبیات ازطرف یک فقیه به فقیهی دیگر که اتفاقاً هر دو در مهمترین نهاد نظارتی انقلاب اسلامی عضویت داشته و نگهبان شرعی بودن قوانین کشور و به تعبیری دیگر ، حلال و حرام مردم هستند ، کار.شایسته ای بود.؟
حقیر در مواردی که ارتباطی با حضرات علما ، به ویژه کسانی که در جایگاه های ویژه ای هم باشند نهایت احتیاط را به کار می گیرم و معمولا هم ورود پیدا نمی کنم ولی در این مورد نمی دانم چرا ناگهان مظلومیت رهبر معظم انقلاب در نظرم مجسم شد که تلاش می کند نظام اسلامی را با وجود این همه دشمن دندان تیز کرده برای نابودی آن ، از پیچ ها و گردنه های سخت عبور دهد ولی در داخل نظام کسانی که باید یار و یاور رهبری و مردم در عبور از این بحرانها باشند به بهانه های با عرض پوزش بچه گانه به جان هم می افتند و...
علی ایحال و در پایان این نوشته چند نکته را به حضرات یادآور می شوم :
۱) رهبر معظم انقلاب کشاندن مجادلات و اختلافات در فضای عمومی را نهی کرده اند .
۲) از هر دو نفر توقع این می باشد که در خصوص موضوعاتی اینچانی اولاً بدون تحقیق سخن نگویند و ثانیا مسائل حکومتی را در حد اختلافات شخصی جلوه ندهند.
۳) انتظار جامعه از افرادی در این سطح داشتن سعهصدر بالا و رفتار سنجیده و عاقلانه است.
۴) افرادی در سطح این بررگان باید مراقب اطرافیان و مشاوران خود باشند که اطلاعات غلط به آنها ندهند.
۵) حضرات توجه داشته باشند که مجادلات آنها هیچ نسبتی با مشکلات مردم ندارد لذا نباید ادامه دهند.
۶) حرکت ورفتار آقایان ، عموم مردم و دوست داران انقلاب اسلامی را دشمن شاد کرده است لذا باید جبران کنند.
۷) قدام هر دو بزرگوار بد ، غیر منتظره و غیر قابل باور بود ولی این انقلاب رفتارها و اقدامات بدتر از این را هم دیده ولی راه خود را مستحکم تر طی کرده است.
۸) همگان و از جمله بزرگلن دینی و سیاسی باید از اقدامات تشدیدکننده پرهیز نمایند و اهمیت امیدآفرینی و آرامش بخشی به جامعه را از یاد نبرند و مسائل غیر ضرور را به مسائل اصلی جامعه تبدیل نکنند.
۹) پذیرش خطا و تلاش برای جبران آن ، کمترین توقع از عموم مردم به ویژه فقهای معظم است .
۱۰) انتظار می رود عموم مردم به ویژه دلسوزان و طرفداران انقلاب اسلامی در این مورد نیز مانند موارد مشابه قبلی ، رفتاری همراه با بصیرت داشته و از ورود به حواشی مربوطه که دشمنان طراحی می کنند پرهیزنموده و مانند همیشه چشم و گوش و دلشان را به رهبر حکیم و فرزانه انقلاب بسپارند تا این نیز بگذرد که انشاءالله خواهد گذشت ولی جای زخمش... بماند!
#یزدی #آملی_لاریجانی #شورای_نگهبان
#انقلاب_اسلامی #مردم #ایران #رهبر_اتقلاب
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
♻ دولت و ضرورت همراهی با قوه قضائیه در فسادستیزی
✅ هفته دولت در سال ۹۸، درحالی آغاز می شود که متاسفانه فساد اقتصادی در اکثر نهادها و سازمانهای دولتی و در عرصه های مختلف فراگیر شده و به موضوع روز در نزد مردم تبدیل شده است. دولت اعتدال ششمين سال فعاليت خود را به پايان برده و وارد هفتمين سال فعاليت خود می شود. شش سال فرصت خوبي براي ظهور و بروز توانايي يک دولت است و دو سال پاياني ميتواند دوره جمعبندي و به پايان بردن پروژههاي نيمهکاره، پاسخگويي و ارائه کارنامهاي از عملکرد دو دورهاي باشد تا مشخص شود دولت در انجام وظايف قانوني تا چه اندازه موفق عمل کرده است.
در ميان وظايف متعددي که بر دوش دولت است، در شرایط فعلی و جدیت بی بدیل دستگاه قضایی برای مقابله با فساد و فاسدان اقتصادی و غارتگران بیت المال ، نقشآفريني دولت برای مبارزه با فساد از جايگاه مهمي برخوردار است. در سالهاي اخير، مسئله مبارزه با فساد به مطالبهاي فراگير مردمی از مسئولان تبدیل شده است. طبيعي است بخشي از بار سنگين مبارزه با فساد بر دوش قوه قضائيه می باشد؛ اما نکته اساسي و مهم آن است که اين امر پيش از آنکه با انجام وظيفه دستگاه قضا آغاز شود، با وظايف دستگاه اجرايي و تقنيني کشور گره خورده است.
مجلس شوراي اسلامي موظف است براي مقابله با فساد، هم قوانيني مناسب تدوين وتصویب کند تا محدودکننده مفسدان باشد و هم با اعمال وظايف نظارتي خود به نحوي عمل کند که فضايي براي فعاليت مفسدان و رواج فساد وجود نداشته باشد.
اما در عرصه عمل اين دولت و قوه مجريه است که با اختيارات مبسوطي که در همه حوزههاي اقتصاديـ اجتماعي دارد، بايد تلاش کند از ايجاد فساد در کشور جلوگيري کند و با شناخت و اشراف اطلاعاتي نسبت به زمينهها و بسترهاي فساد، مانع شکلگيري آن شود.
اين امر با مراقبتهاي ويژه از دستگاه عريض و طويل دولت ممکن خواهد بود. انتظار این است که دولت در قدم نخست شاهرگهاي فساد در بدنه خود را قطع کرده و سپس با قاطعيت به ميدان مبارزه با فساد و مفسدان وارد شود و گفتمان فسادستيزي به گفتمان غالب در ميان کابينه و وزرا بدل شود.
اين روزها که حضور فعال دستگاه قضا در امر مبارزه با فساد با اقبال عمومي همراه شده، انتظار ملت بزرگ ایران آن است که دولت نيز به وظيفه تاريخي خود به طور کامل عمل کند. هفته دولت فرصتي است تا رئیس دولت، هم گزارشي از تحقق وعده های انتخاباتی خود به مردم ارائه داده و هم، عملکرد خود در عرصه فسادستيزي در طول شش سال گذشته ارائه دهد و هم از برنامههاي دولت براي مقابله با فساد در دو سال پاياني سخن بگوید.
#دولت #مجلس #قوه_قضائیه #فساد_اقتصادی #هفته_دولت
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🔸 اصلاح طلبان به دنبال مقصر
☑ سران و تئوریسین های جریان اصلاحات به این جمعبندی رسیدهاند که اگر شرایط فعلی تا انتخابات اسفند ادامه داشته باشد، با اختلافی معنادار بازنده انتخابات خواهند بود چرا که افکار عمومی از عملکرد دولت مورد حمایت آنها ناراضی بوده و نمایندگان اصلاحطلب مجلس و شوراهای شهر یکدست اصلاحطلب در کلان شهرها نیز به هیچ عنوان نتوانستهاند خواستههای مردم را برآورده کنند.
عدم توفیق دولت اعتدال روی کار آمده با حمایت اصلاح طلبان در خدمت به مردم و فساد گسترده اقتصادی در درون دولت، وضعیتی را رقم زده است که سران این جریان به شدت نگران پیامد شکست در اسفند ماه شده اند.
چنانکه «ابراهیم اصغرزاده» میگوید: "وقتی دولت، ناکارآمد باشد و مردم در خیابان آن را لعنت کنند، هر چقدر هم ما در رسانههای اصلاحطلب عکس روحانی را در ماه ببینیم، تودههای مردم باور نخواهند کرد و اگر با طناب یک دولت ضعیف به سمت صندوق رأی برویم و مردم را تشویق کنیم پای صندوق بیایند، چه بیایند و لیستمان شکست بخورد و چه نیایند، در هر دو حال فاتحه اصلاحطلبی خوانده شده است؛ آن هم با صندوق رأی. اینکه اصلاحطلبان با صندوق رأی زمینگیر شوند، فاجعه است."
از این رو تصمیمسازان اصلاحات، چاره را در نمایش اختلافات درونی یافتهاند. موضوعی که «چهره کمحرف» این جریان به صراحت از آن سخن گفته و اعلام میکند: "امروز همان دوستانی که عامل تصمیم سال ۱۳۹۲ (اجبار عارف به انصراف به نفع روحانی) بودند طلبکار شدهاند. راهبرد ما در انتخابات پیشرو، ارائه یک لیست «کاملاً اصلاحطلبانه» است.
دنبال لیست تأثیرگذار هستیم؛ اما ممکن است با توجه به شرایط، به سمتی برویم که اقلیت تأثیرگذار باشیم زیرا معتقدم ضربهای که از لیست امید خوردیم باید یک درس جدی برای جریان اصلاحات باشد."
جملاتی که دلیل ناکارآمدیها را نه اصلاحطلبان که ائتلاف معرفی میکند و انگشت اتهام را به جای «جریان اصلاحات» به سوی افرادی نشانه میرود که به واسطه حمایت اصلاحطلبان به دولت، مجلس و شوراهای شهر راه یافتند.!
اما نکته جالب این است که پس از عارف، حجاریان وارد این بازی شده و می گوید: "ما اگر صد نماینده به مجلس بفرستیم ولی لیدر نداشته باشند، به هر طرفی میلغزند و هزینه ایجاد میکنند."
«فراکسیون امید» به چنین وضعیتی دچار شد.» تا مشخص شود نقش عارف در این بازی نه لیدر، سخنگو یا سر لیست، بلکه یک بازنده است.!
و مهمتر از همه اینکه، اصلاح طلبان اصل ناکارآمدی این جریان و روی گردان شدن مردم از اصلاحات را پذیرفته اند ولی برای کاستن از اثرات آن، به دنبال مقصر می گردند تا با فدا کردن چند نفر، بتوانند با دمیدن نفس مصنوعی، جریان اصلاحات را زنده و همچنان سرپا نگهدارند. رویائی که تعبیر شدنش کمی بعید به نظر می رسد.
#اصلاحات #اصلاح_طلبان #عارف #حجاریان
#انتخابات #مجلس #فراکسیون_امید #دولت #روحانی #اصغرزاده #فساد_اقتصادی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🙈 لطفاً دراین مورد پیرو رضا شاه باشید
☑ تصاویر منتشر شده از مراسم حیازدایی رسمی از زنان ایرانی به بهانه رونمایی از اقدامات دولت در تو سعه روستایی که روز گذشته و در حضور رئیس جمهور برگذار شد ، فقط یک پیام داشت و آن هم صحه گذاشتن به این تئوری که دولت و مجموعه غربگرایان لانه کرده در دولت به اصطلاح تدبیر و امید و سنگر گرفتگان در پشت شیخ حسن روحانی، چون کارنامه قابل ارائه به مردم ندارند به دنبال ایجاد دوقطبی های کاذب اجتماعی در جامعه برای حضور در صحنه انتخابات مجلس و کسب رای و ماندن درقدرت به هر قیمت هستند.
اینکه چند وقتی است موضوع حضور زنان در ورزشگاه ها و بعداز آن موضوع دوچرخه سواری زنان و سپس موضوع موتورسواری و لزوم دریافت گواهینامه مربوطه توسط بانوان به عنوان طرح ابتکاری از طرف ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح شده است ، همه و همه درهمین راستا طراحی و به عنوان نیاز اصلی به زنان جامعه اسلامی تحمیل و بر روی آن مانور داده می شود.
با این روشی که دولت حسن روحانی وغربگرایان پیش گرفته اند، به احتمال قوی حوادثی شبیه آنچه در مراسم روز گذشته مشاهده شد را شاهد خواهیم بود.
ناگفته نماند که موضع حجاب و حیا زدایی از زنان ایرانی، درست است که به عنوان یک ابزار توسط غربگرایان به کار گرفته می شود ولی این موضوع ( کشف حجاب از سوی زنان) با تمایلات قلبی و خواست حقیقی درصد بالایی از همین مروجان نیز هماهنگی دارد چرا که در صورت تحقق آن، راحت تر می توانند اهداف سیاسی و فرهنگی خودشان را به جامعه تحمیل کرده و در راستای اهداف کلی ترسیم شده توسط اربابان غربی شان قدم بردارند.
موضوع مهمی که در اینجا باید مورد اشاره قرار بگیرد این است که هر فرد یا جریان سیاسی یا فرهنگی وغیره، برای جا انداختن هر موضوعی اول باید از خود و نزدیکانشان شروع کند و سپس آن را دربین دیگران ترویج دهد.
به عنوان مثال : رضا پهلوی وقتی خواست پروژه کشف حجاب را در ایران عملیاتی کند، درگام نخست حجاب از سر همسران و دختران خود برداشت و آنها را بی حجاب به جامعه فرستاد و در گامهای بعدی به معاونین خود و وزرا و سایر مسئولان دستور داد این کار را بکنند و درنهایت بی حجابی را در کل جامعه ترویج و اقدامات بعدی را انجام داد.
حالا هم به افرادی که دغدغه اصلی آنها، به ورزشگاه رفتن ، دوچرخه سواری، موتور سواری و کشف حجاب زنان و دختران ایرانی در محافل و مجامع عمومی می باشد توصیه می کنیم که در این مورد حداقل از رضا شاه تبعیت کرده و اول از اهل خانواده خود شروع و سپس از عموم زنان و دختران بخواهند که آن راه را ادامه بدهند.
مثلاً سرکار خانم ابتکار لطف کند اول خودش موتورسواری یادبگیرد با موتور تردد کند و بعد به دیگران بگوید بیایید از من یادبگیرید. یا فلان وزیر و مسئول دولتی یا نماینده مجلس و فعال سیاسی که مشکل اصلی زنان امروزی را نرفتنشان به ورزشگاه معرفی می کنند، اول همسر و دختران و نوامیس خودشان را به ورزشگاه بفرستند و سپس از دیگران بخواهند که آنها هم بیایند. و یا اینکه بر گزار کنندگان مراسم روز گذشته در حضور رئیس جمهور لاقل یک مرتبه مردانگی می کردند و به جای بی حجاب کردن ناموس دیگران، اعضای خانواده خودشان را با آن شکل و شمایل به مراسم می آوردند و...
اینکه آقایان و خانمهای مسئول دارای دغدغه بی حجابی زنان، این اقدامات و رفتارها را برای خانواده خود جایز ندانند ولی آن را برای ناموس دیگران تجویز کنند، عین نامردی است.
البته مشاهده نامردی از غربگرایان، امر بعید و غیر قابل باوری نیست که این موضوع فقط یکی از هزاران است.
#حجاب #عفاف #کشف_ججاب #رضاشاه
#غربگرایان #اصلاح_طلبان #حست_روحانی
===============
#تلنگرسیاس در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
❇ آیا بی توجهی به عرصه فرهنگ جبران خواهدشد
✅ در هفته دولت قرار داریم و فرصت براي نقد و بررسي عملکرد دولت و مرور انتظارات و مطالبات از دستگاه اجرايي کشور فراهم شده است؛ انتظاراتي که بخشي از آن از حقوق ملت بوده و مسئولان بايد در قبال آن پاسخگو باشند. اين انتظارات برآمده از اين حقيقت است که دولت را ميتوان موتور محرکه نظام اسلامي براي پيشرفت و توسعه دانست.
قدرت اجرايي دولت هموارکننده مسير تغيير و حرکت جامعه به سوي اهداف و آرمانهايي است که در اذهان خود ميپروراند.
دولت، تحقق اهداف را با بسيج امکانات مادي و معنوي کشور محقق میکند و با ابزارهاي مؤثري که در اختيار دارد، خواستههاي خود را بر جامعه تحميل ميکند؛ در نتيجه وضع موجود تا حدود زيادی محصول سياستگذاريهاي مجموعه قوه مجريه و عملکرد دولت است.
در اين ميان، يکي از شروط حياتي موفقيت دولتها، تشخيص دقيق فوريتها و اولويتهاست. باید توجه داشت که بدون اولويتسنجي، هم توان و انرژي کشور به درستي خرج نخواهد شد و هم آفت و مشکلات کشور، جامعه را آزار خواهد داد؛ اما درباره اينکه اولويتها در نظام جمهوري اسلامي چيست بايد پاي صحبت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامي بنشینیم. معظمله در طول سالهای متمادي همواره تلاش کردهاند تا در عرصههاي گوناگون، اولويتها را مورد توجه قرارداده و مسئولان و متوليان امور را به پرداختن به آن موضوع ترغيب کنند و در مواردي موظف بدارند.
رهبر معظم انقلاب اسلامي در آخرين ديدار با اعضاي دولت دوازدهم فرمودند:
«اقتصاد و فرهنگ دو مسئله مهم کشور است.» از منظر معظمله هرچند آنچه امروز براي مردم فوريت دارد تنظيم اقتصاد و معيشت است ولی نبايد فراموش کرد که تدبير صحيح عرصه اقتصاد نيز بدون تصحيح و ارتقای سطح فرهنگ ممکن نخواهد بود.
امروز بخش عمدهاي از معضلات اقتصادي در معضلات اخلاقي و فرهنگي جامعه نهفته است. فرهنگ کار، فرهنگ مصرف، فرهنگ تعاون و همکاري، اعتماد به نفس اجتماعي، روحيه صبر، ايستادگي، مقاومت و... مقولات کليدي هستند که بدون تقويت، ارتقا و اصلاح آنان، امکان حل مشکلات اقتصادي نيز ممکن نخواهد بود.
متأسفانه فرهنگ و ارزشهاي فرهنگي که مقوم هويت جامعه اسلامي می باشند، در سالهاي اخير چندان مورد توجه دولت نبوده و این نهاد، رسالت چنداني براي خود در اين عرصه قائل نبوده است؛ غافل از اینکه بخشي از مشکلات گرهخورده پيش روي دولت به همين غفلت تاريخي باز ميگردد.
دو سال باقیمانده از عمر دولت اعتدال، فرصتي براي جبران بخشي از بيتوجهيها به عرصه فرهنگ خواهد بود.
#فرهنگ #اقتصاد #دولت #هفته_دولت
#رهبر_انقلاب
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
♦ خادم آستان
☑ آئین غبارروبی مضجع مطهر حرم حضرا علی بن موسی الرضا (علیهالسّلام) روز گذشته (شنبه نهم شهریور) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام شد.
این آئین معنوی از دیرباز به صورت مستمر طی مراسمی معنوی با حضور خدام آستان قدس و جمعی از علمای اعلام و مراجع معظم تقلید انجام میشود.
️اولین باری که حضرت آیتالله خامنهای در دورهی رهبری در این مراسم حضور یافتند، روز ششم فروردین سال ۱۳۶۹ بود و از آن زمان تا کنون به صورت مستمر این حضور تداوم یافته است.
️سابقه حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم غبارروبی، به پیش از دوران رهبری باز میگردد؛ آن زمان که ایشان در ابتدای انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ در سن ۴۰سالگی به عنوان رئیس خادمان آستان قدس رضوی منصوب شدند و تا کنون این سمت افتخاری را بر عهده دارند.
👇نکته مهم:
وظیفه اصلی رئیس خادمان آستان، غبارروبی از سنگ مزار مطهر است و ایشان در کسوت خادمی حضرت املم رضا علیه السلام در این مراسم شرکت کرده و به انجام این وظیفه میپردازند.
#غبار_روبی #امام_رضا #مشهد_مقدس
#آیت_الله_خامنه_ای #رهبر_انقلاب
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
♻ سرچشمه ها راهم ببینید !
✅ روز گذشته خبر بازداشت و محاکمه عمارصالحی ، خواهر زاده « محمد شریعتمداری » وزیر فعلی تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، وزیر سابق صنعت،معدن و تجارت، معاون اجرائی سابق حسن روحانی رئیس جمهور ، جانشین رئیس و مسئول پشتیبانی ستاد انتخاباتی حسن روحانی ، وزیر بازرگانی سیدمحمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات و تامین کننده هزینه های هزاران میلیاردی ستادهای انتخاباتی حسن روحانی، به جرم دریافت تسهیلات میلیاردی از گروه فاسد جهانبانی رسانه ای شد.
چند روز قبل نیز شایعاتی مبنی بر بازداشت فاطمه صالحی ، خواهر عمار و خواهر زاده « محمد شریعتمداری» منتشر شد که فعلا صحت و سقم آن در پرده ابهام قرار دارد. حدود دو ماه پیش نیز هادی رضوی داماد «محمد شریعتمداری» به جرم غارت میلیاردها تومان اموال بیت المال به بیست سال زندان محکوم شد.
قاضی مسعودی، یکی از موارد اتهامی جهانبانی را سهام دار کردن فرزندان و بستگان مسئولان بدون پرداخت حتی یک ریال حق السهم در شرکتهای مربوط به خودش و دادن انواع و اقسام تسهیلات منقول و غیر منقول به آنها ذکر کرد.
اطلاعاتی که از پرونده تخلفاتی گروه جهانبانی به بیرون درز کرده این است که این گروه با جذب آقازاده ها و یقه سفیدها به مسئولین نزدیک و از این طریق به غارت بیت المال می پرداخته است که فقط یک نمونه آن در یافت تسهیلات بی حساب و کتاب از بانک سرمایه و خود داری از پرداخت آن می باشد.
سئوال مطرح در اینجا این است که انگیزه این گروه فاسد اقتصادی از جذب عمار صالحی چی بوده است .؟
عمار صالحی ، هادی رضوی و عمار صالحی و هادی رضوی ها چه نفعی می توانسته اند به این گروه و گروهها و افرادی که به دنبال غارت بیت المال هستند برسانند. معادله ساده است ، فردی که حاضر می شود اتومبیل ۶۵۰میلیون تومانی و واحد مسکونی بیش از ۷میلیارد تومانی به عمار صالحی ببخشد ، چقدر باید از قبل این بخشش کسب درآمدکرده باشد و این درآمد را چگونه وار کجا کسب کرده است . از اقوام و نزدیکان نامبردگان چه کسی در قدرت است و اختیاردار هزاران هزارمیلیارد از اموال بیت المال و صاحب نفوذ در همه عرصه های اقتصادی و مالی طی حداقل ۳۰سال گذشته.
در مطلبی که حدود یک سال پیش در باره شریعتمداری و کنار گذاشته شدن ایشان از وزارت صمت و معرفی شدنش به عنوان وزیر تعاون و کار نوشتم، متذکرشدم که تخصص شریعتمداری جذب امکانات مالی بی حساب و کتاب برای ستادهای انتخاباتی اصلاح طلبان است و یادآوری کردم که حتما باید رابطه ای بین شریعتمداری و توانمندی های فوق العاده اش در تامین پولهای میلیاردی آنچنانی، شرکتهای تحت پوشش وزارت تعاون و کار( شستا) و انتخابات اسفند ۹۸وجود داشته باشد و...
و حالا در جریان دادگاه گروه جهانبانی و بازداشت عمار صالحی و... مواردی مطرح می شود که ... بماند.
فقط توصیه می کنم که قوه محترم قضائیه که به لطف الهی یقه مفسدان را گرفته است، به سرچشمه ها هم نگاه کند و شریعتمداری و شریعتمداری ها را هم ببیند. همین
#فساد_اقتصادی #شریعتمداری #خاتمی #حسن_روحانی #هادی_رضوی #عمار_صالحی #بانک_سرمایه #بیت_المال #دادگاه #جهانبانی
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT
🙈 به جای عذرخواهی از مردم طلبکار شده اند!؟
☑ متن نامه دکتر منوچهر محمدی ، استاد دانشگاه و معاون اسبق وزارت امورخارجه خطاب به دکتر ظریف.
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر ظریف وزیر محترم امور خارجه!
مصاحبه جنابعالی را با خبرنگار روزنامه دولتی ایران مطالعه کردم مطالب مطروحه شگفت آور و هم غیر قابل باور بود، جنابعالی بعد از آن همه ناکامی و شکست در اجرای سیاست خارجی برجامی خود بجای اینکه از ملت شریف ایران عذرخواهی نموده و به عدم تحقق همه وعده هائی که آقای رئیس جمهور و جنابعالی به مردم داده بودید اعتراف نمائید بالعکس طلبکار مردم هم شده اید؟
آیا شما وعده ندادید تمام تحریم ها در روز اجرای برجام لغو می شود. آیا رئیس دولتی که شما وزیر خارجه اش می باشید وعده نداده بود که با توافق با آمریکا هم چرخ سانتریفیوژها می چرخد و هم چرخ اقتصاد کشور؟ چگونه به ناگهان تغییر عقیده دادید و فرمودید هدف برجام اصلا اقتصادی نبود!
آیا شما همه خطوط قرمز رهبری را عینا رعایت کردید؟ و آیا علی رغم توصیه صریح رهبری که با منتقدین جلسه بگذارید و استدلالهای آنها را هم بشنوید هرگز حاضر به برگزاری چنین جلسه ای شدید! آیا علی رغم پیشنهادهای مکرر صدا و سیما حاضر شدید با یکی از منتقدین خود در محضر ملت و در صدا و سیما مناظره ای برگزار و از مواضع خود دفاع و جواب انتقادات آنها را بدهید؟!
آیا هیچگاه حاضر شدید با رسانه های منتقد مصاحبه نمائید ...
خوشبختانه امروز رسانه ها مخصوصا در فضای مجازی به خوانندگان و بینندگان خود اجازه اظهار نظر می دهند. لطفا مروری بر نظرات ارسالی مردم در همین مصاحبه اخیر و در همین رسانه بنمائید و بدانید که جامعه ایرانی نه جاهل و بیسواد است بلکه با بصریتی بی نظیر که در این انقلاب یافته است خیلی خوب ، هم گفتار و نوشتار و حتی رفتار مسئولین را رصد می کند و هم بهتر از من و شمای به اصطلاح دانشگاهی ، قدرت تجزیه و تحلیل هم بخوبی دارد.
لطفا سعی نکنید به بعضی از تعاریف مسئولین از خودتان و یا نقد دشمنان غره شوید چرا که آنهم دلایل و موجبات خود را دارد و لزوما مؤید سیاستهای اعمالی شما نمی باشد. بدانید که تاریخ در زمان خود قضاوت درستی از عملکرد من و شما خواهد داشت و آنرا برای همیشه در سینه خود ثبت خواهد کرد و مهمتر از آن هر چقدر هم بتوانید مردم را چند روزی با فرافکنی و قلب واقعیت مجاب کنید دیگر در محضر عدل الهی چنین ترفندهائی کارگر نخواهد بود. چرا که این دنیا دار امتحان ما هم میباشد لذا در تنهائی وجدان خود را قاضی نموده و خود را به محاکمه بکشید. راستی این چه استدلال مضحکی است که آزادی کشتی آدریان محصول دیپلماسی خود میدانید. آیا اگر فرزندان انقلابی این مرز و بوم کشتی انگلیسی را که اسکورت هم داشت آنچنان شجاعانه توقیف نمیکردند، شما آیا با این دیپلماسی التماسی میتوانستید کشتی نفتکش ایرانی را آزاد کنید؟ آیا تئوریها و اظهار نظرهای شما که به آنها باور داشتید و اعلام میکردید کشور ما در مقابل امریکا دو راه بیشتر ندارد یا جنگ و یا مذاکره! غلط از آب در نیامد؟
آیا شما که باورداشتید آمریکا می تواند با یک بمب سیستم دفاعی ما را نابود کند و امروزه به عینه ملاحظه می کنید فرزندان شجاع ایران پهپاد گران قیمت امریکائی را ساقط می کنند و آمریکا نه تنها عکس العملی نشان نمی دهد بلکه بخاطر این که هواپیمای حامل آمریکائی ها را ساقط نکرده اند تشکر هم می کند؟!
آیا زمان آن فرا نرسیده است که به اشتباهات و غلط بودن ادعاها و اظهارات بی پایه و اساس خود اعتراف کنید؟
شما که معتقد بودید ما بجای این که قدرت برتر منطقه باشیم باید به دنبال منطقه قدرتمند باشیم و قدرت را از سایر دولتهای بعضا متخاصم منطقه التماس کنیم و امروز پوچ بودن نظریه شما به اثبات رسید. آیا وقت آن نرسیده است که به بی پایه بودن تئوریهای خود اعتراف کنید؟
اگر بخواهم اقدامات و سیاستهای انفعالی و واداده دولت تدبیر و امید و جنابعالی را در دور شش ساله گذشته شماره بکنم خود کتابی قطور خواهد شد و...
در عین حال و با یقین به شما عرض می کنم که سیاست خارجی انفعالی این دولت و جنابعالی که فرسنگها با سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی فاصله دارد و اگرچه تاکنون برای نظام و ملت خسارات و هزینه های هنگفتی در برداشته است ولی نتوانسته و نمی تواند در مسیر اقتدار گونه ای که مقام عظمای ولایت برای آن ترسیم کرده اند کمترین خللی بوجود آورد. این دولت هم همچون دولتهای گذشته عمر کوتاهی خواهد داشت و نظام جمهوری اسلامی تح امر ولایت باقی خواهد ماند و در گذشت زمان بر اقتدار آن در صحنه جهانی افزوده خواهد گردید و مستکبرین عالم بویژه آمریکای جنایتکار را به روز سیاه خواهد نشاند و لیبرالها و عرب زده ها را سرافکنده خواهد کرد. انشاءالله
دکتر منوچهر محمدی ۹۸/۶/۱۰
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
🔸 مواظب باشیم دیر نشود
✅ ازجمله مواردی که در آموزه های دینی مورد توجه خاص قرارگرفته است اقدام به موقع ، به جا و به اندازه است . یعنی اینکه بدانی به هنگام مواجهه با هر رخدادی چه زمانی ، به چه شکلی و با چه حجم و اندازه ای اقدام پیش دستانه و یا مقابله کننده داشته باشی.
مطالعه تاریخ عاشورای حسینی (ع) به ما می گوید که بعد از واقعه عاشورا چند گروه به ندای
"هل من ناصر" و یا به تعبیری "این عمار"ا مام حسین (ع) پاسخ گفتند ولی پاسخ گفتنی که ثمری نداشت .
۱- گروه اول توابین :
همانهایی که در روز عاشو را و قبل از آن سکوت کردند ولی بعد از عاشورا به خونخواهی سیدالشهداء (ع) و شهدای کربلا قیام کردند و همگی (بین ۴ الی۵ هزار نفر) شهید شدند ولی ...
«ولی دیر شده بود»
۲- گروه دوم مردم مدینه :
مردم مدینه بعد از عاشورا بر علیه یزید قیام کردند و همگی (حدود ۱۰ هزارنفر) شهید شدند.
یزید جان و مال و ناموس مردم مدینه را سه روز به لشکر حمله کننده به مدینه حلال اعلام کرد. در تاریخ آمده است که امام سجاد (ع) و اهل بیت ایشان و خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام را قبل از حمله از مدینه خارج کردند تا در مدینه شاهدجنگ نباشند.
لشکریان جنایتکاریزید از هیچ جنایت وخیانتی کوتاهی نکردند وهمانگونه که گفته شد، بیش از ۱۰هزار نفرهم شهید شدند ولی...
« ولی دیر شده بود .»
۳ - گروه سوم مختار و یارانش :
مختار ثقفی مدتی بعد از قیام خونین عاشورا بر علیه یزید قیام کرد و در مرحله اول پیروز هم شد و قاتلین سیدالشهداء (ع) و شهدای کربلا را به سزای اعمالشان هم رساند ولی بعد از جنگهای فراوان و شهید شدن حدود۱۵هزار نفر شکست خورد.
حدود ۷هزار نفر از یاران مختار هم که خود را تسلیم کرده بودند گردن زده شدند و عده ای هم بعد از شکست قیام مختار به جرم همراهی با مختار کشته شدند ولی...
« ولی دیر شده بود.»
آری تاریخ به ما می گوید مردمی که در مدینه ماندند و هنگام خروج امام حسین ( ع ) امامشان را همراهی نکردند و مردمی که هنگام ورود امام حسین (ع) به کوفه کمکش نکردند ،
بعد ها به یاری امام رفتند و همگی هم شهید شدند و نتیجه ای هم نگرفتند چون...
« چون دیر شده بود.»
یکی از دلایلی که امام سجاد (ع) استقبال خاصی از حرکتهای اعتراضی و حتی قیامهای عمومی صورت گرفته برعلیه یزید و بنی امیه و به خونخواهی اهل بیت علیهم السلام استقبال نمی کردند به این خاطر بود که...
«چون دیر شده بود.»
بعد از قیام عاشورا و شهادت حضرت سیدالشهداء (ع) حدود ۳۵ الی ۴۰ هزار نفر کسته شدند اما...
«اما دیر شده بود.»
خیلی فرق هست بین آن ۷۲ نفری که به موقع به یاری امامشان رفتند و تاریخ ساز و چراغ راه آزادی خواهان و هدایت شدگان شدند با آن ۳۵ الی۴۰ هزار نفری که بعد از شهیدشدن امام حسین(ع) قیام کردند و به شهادت هم رسیدند.
تاریخ و درسهای برگرفته از قیام عاشورا به ما می گوید که باید مراقب باشیم که نه از امام خودمان عقب بمانیم و نه جلو بیفتیم که:
الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ،
"هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید."
تاریخ درس می دهد. هر رفتار و گفتاری که در تاریخ ثبت شده است درس می دهد. درسهای تاریخ را جدی بگیریم.
#عاشورا #کربلا #شهدا #شهادت #امام_حسین #توابین #مختار_ثقفی #امام_سجاد #مدینه #کوفه #ابوالفضل_العباس
=============
#تلنگرسیاسی
در 👇
سروش↙️
🇮🇷 https://sapp.ir/talangorsiyasi
ایتا↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/4014145545Cec267e814c
بله↙️
http://ble.im/join/ZTU3MjFiYT