❓ آیا پیادهروی اربعین پس از انقلاب ایران به وجود آمد؟
بر پایه حدیثی از امام حسن عسکری(ع)، زیارت اربعین از نشانههای مؤمن معرفی شده است (تهذیب الاحکام، جلد6، صفحه52). نقل است در روز اربعین جابر بن عبدالله انصاری به عنوان نخستین زائر قبر امام حسین(ع) به کربلا می آید (بشارة المصطفی لشیعة المرتضی، جلد۱، صفحه۷۴).
همچنین زیارتنامهای برای روز اربعین از امام صادق(ع) نقل شده است. شیخ طوسی در تهذیب الاحکام و مصباح المتهجد و شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان، این زیارتنامه را با عنوان «زیارت اربعین» نقل کردهاند.
راهپیمایی در روز اربعین از زمان امامان معصوم(ع) در بین شیعیان رایج بوده است. سید محمدعلی قاضی طباطبایی در کتاب «تحقیق درباره اول اربعین سیدالشهداء»، زیارت امام حسین در روز اربعین را سنت و رفتار مداومِ شیعیان از زمان ائمه دانسته که در زمان بنیامیه و بنیعباس نیز به این حرکت پایبند بودهاند.
گفته شده سنت پیادهروی در دوره شیخ انصاری (۱۲۱۴–۱۲۸۱ق) رایج بود و بسیاری از علما با پای پیاده به کربلا میرفتند؛ اما این سنت در زمان میرزا حسین نوری فراموش شده بود و او آن را احیا کرد. محدث نوری مسیر نجف تا کربلا را با شاگردان و همراهان خود در طول سه روز طی میکردند. نویسنده کتاب ادب الطف در گزارشی از مراسم اربعین در کربلا، اجتماع در این مراسم را به اجتماع مسلمانان در مکه تشبیه و به حضور هیئتهای عزاداری در آن اشاره کرده که برخی به ترکی، عربی، فارسی و اردو مرثیه میخواندهاند. ادب الطف در سال ۱۳۸۸ق/۱۹۶۷م منتشر شده و نویسنده آن، جمیعت راهپیمایان اربعین را بیش از یک میلیون نفر تخمین زده است.
در اواخر قرن ۱۴ قمری حزب بعث عراق، با برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین مخالفت کرد و گاه با راهپیماییکنندگان با خشونت رفتار میشد. این مسئله موجب کمرونق شدن این مراسم گردید. گفته شده آیتالله سید محمد صدر در دورهای، پیادهروی به کربلا را واجب اعلام کرده بود.
در سال ۱۳۹۷ق (برابر با ۱۹۷۷م-۱۳۵۵ش) حزب بعث عراق، برگزاری مراسمهای مذهبی و برقراری موکب و پیادهروی به کربلا را ممنوع کرد؛ اما مردم نجف در ۱۵ صفر آن سال آماده برگزاری مراسم پیادهروی اربعین شده و به سمت کربلا حرکت کردند. این حرکت با برخورد حکومت صدام حسین مواجه شد و تعدادی از مردم کشته و گروهی نیز زندانی شدند. سید محمدباقر حکیم در این انتفاضه به حبس ابد محکوم شد و برای برخی علما همچون علامه عسکری، سید محمدحسین فضلالله که از عراق فرار کرده بودند، نیز حکم اعدام غیابی صادر شد.
با سقوط حزب بعث عراق در سال ۲۰۰۳م/۱۳۸۲ش، مراسم راهپیمایی اربعین بار دیگر در عراق احیا شد و پس از آن، هر ساله جمعیت بیشتری نسبت به سال قبل در آن شرکت میکند. در آغاز این حرکت، دو تا سه میلیون نفر در آن حضور داشتند؛ ولی در سالهای بعد تعداد زائران شرکتکننده در این راهپیمایی به بیش از ده میلیون نفر رسید؛ تا جایی که آن را از بزرگترین راهپیماییها یا گردهماییهای مذهبی جهان دانستهاند.
#شبهات
#اربعین
@talebieh_tabriz
📸 آدم نمیداند بخندد یا گریه کند؟
📱 بزنید روی عکس تا کامل باز شود، بعد اصل خبر و کامنتها را بخوانید.
🔹 ما از بخت بد در این زمانه عجیب و سخیف زندگی میکنیم یا دنیا همیشه همینقدر مبتذل بوده است؟
🔸 در همین دنیا که چهل پنجاه هزار انسان در وجب جا به نام غزه سلاخی شدهاند، اینها طوری با جدیت درباره مرگ یک گربه خبر منتشر میکنند و دربارهاش نظر میدهند که آدم با خودش میگوید نکند ما در یک جهان دیگر زندگی میکنیم؟
#طوفان_الاقصی #فلسطین #غرب_پوشالی
@talebieh_tabriz
🔴انتصاب مومنی به عنوان جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی
♦️رهبرمعظم انقلاب طی حکمی اسکندر مومنی وزیر کشور را به سمت جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی منصوب کردند.
@talebieh_tabriz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حرمت پرچم اباعبدالله (ع)
بشنوید ماجرای جالب این عاشق سیدالشهدا(ع)
@talebieh_tabriz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی از زیباترین صحنههای زیارت اربعین
🔷 خادم حرم وقتی دید این زائر با بچهاش گوشهای خوابش برده ایستاده باد میزنه...
#اربعین
#زیارت_اربعین
#خادم_الحرمين
@talebieh_tabriz
▫️حتماً به میان مردم و به سفرهای استانی بروید.
#هفته_دولت
#ایران_قوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@talebieh_tabriz
3⃣حضرت رسول اکرم(ص) بعد از اعزام سپاه، برای استغفار اهل قبور، به «قبرستان بقیع» می رود!👇
@talebieh_tabriz
کانال حوزه علمیه طالبیه تبریز
3⃣حضرت رسول اکرم(ص) بعد از اعزام سپاه، برای استغفار اهل قبور، به «قبرستان بقیع» می رود!👇 @talebieh_
✅شیخ مفید می نویسد :
هنگامی که حضرت رسول اکرم(ص) احساس كسالت كردند، دست امام على(ع) را گرفتند و به سوى قبرستان بقيع روان شدند و گروهى از مردم نيز به دنبال آن حضرت(ع) رفتند و آن بزرگوار رو به همراهان كردند و فرمودند :
📋《إِنَّنِي قَدْ أُمِرْتُ بِالاِسْتِغْفَارِ لِأَهْلِ اَلْبَقِيعِ》
♦️من مأمور شدهام كه براى آنان كه در بقيع مدفونند از خدا آمرزش بخواهم.
سپس آن گروه به همراه ایشان به بقيع رفتند و به آنجا كه رسيدند حضرت(ع) در ميان آنان ايستاد و فرمودند :
📋《اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَهْلَ اَلْقُبُورِ لِيَهْنِئْكُمْ مَا أَصْبَحْتُمْ فِيهِ مِمَّا فِيهِ اَلنَّاسُ أَقْبَلَتِ اَلْفِتَنُ كَقِطَعِ اَللَّيْلِ اَلْمُظْلِمِ يَتْبَعُ أَوَّلَهَا آخِرُهَا ثُمَّ اِسْتَغْفَرَ لِأَهْلِ اَلْبَقِيعِ طَوِيلاً》
♦️درود بر شما اى خفتگان در گور، گوارا باد شما را آنچه اكنون در آن هستيد، از آنچه مردم (يعنى زندگان) گرفتار آنند (آسوده خاطر هستيد) که فتنه ها مانند شبهاى تاريك يكى پس از ديگرى رو آور شده است.
سپس حضرت(ع) براى اهل بقيع آمرزش خواسته دعاى زيادى در اينباره كردند.
آنگاه رو کردند به أميرالمؤمنين امام علی(ع) و فرمودند :
📋《إِنَّ جَبْرَئِيلَ كَانَ يَعْرِضُ عَلَيَّ اَلْقُرْآنَ كُلَّ سَنَةٍ مَرَّةً وَ قَدْ عَرَضَهُ عَلَيَّ اَلْعَامَ مَرَّتَيْنِ وَ لاَ أَرَاهُ إِلاَّ لِحُضُورِ أَجَلِي》
♦️همانا جبرئيل هر ساله يك بار قرآن را بر من می خواند و عرضه می داشت و در اين سال دو بار عرضه كرد و اين نيست جز براى رسيدن أجل و مرگ من!
سپس فرمود :
📋《يَا عَلِيُّ(ع)! إِنِّي خُيِّرْتُ بَيْنَ خَزَائِنِ اَلدُّنْيَا وَ اَلْخُلُودِ فِيهَا أَوِ اَلْجَنَّةِ فَاخْتَرْتُ لِقَاءَ رَبِّي وَ اَلْجَنَّةَ》
♦️اى على(ع)! مرا مخير ساختند ميان اينكه هميشه در دنيا باشم و گنجينههاى دنيا را در اختيارم بگذارند يا اينكه (از اين دنيا بروم و) بهشت را به من بدهند و من ديدار پروردگار و بهشت را اختيار نموده و (آن را برگزيدم).
سپس حضرت(ع) وصیتهایی درباره غسل و کفن خود به امام علی(ع) کردند و به همراه اصحاب، به منزل بازگشتند.(۱)
📚منبع :
۱)الارشاد شیخ مفید، ج۱، ص۱۷۹
@talebieh_tabriz
4⃣حضرت رسول اکرم(ص) برای اقامه نماز و ایراد آخرین نصایح، در مسجد مدینه حاضر می شوند!👇
@talebieh_tabriz
کانال حوزه علمیه طالبیه تبریز
4⃣حضرت رسول اکرم(ص) برای اقامه نماز و ایراد آخرین نصایح، در مسجد مدینه حاضر می شوند!👇 @talebieh_tabr
✅شیخ مفید می نویسد :
📋《فَمَكَثَ ثَلاَثَةَ أَيَّامٍ مَوْعُوكاً ثُمَّ خَرَجَ إِلَى اَلْمَسْجِدِ مَعْصُوبَ اَلرَّأْسِ مُعْتَمِداً عَلَى أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ(ع) بِيُمْنَى يَدَيْهِ وَ عَلَى اَلْفَضْلِ بْنِ اَلْعَبَّاسِ بِالْيَدِ اَلْأُخْرَى حَتَّى صَعِدَ اَلْمِنْبَرَ فَجَلَسَ عَلَيْهِ》
♦️حضرت(ص) سه روز ديگر با كسالت و ناتوانى شديد در منزل بود.
آنگاه در حالى كه سر خود را بسته بود و از طرف راست به امام على(عليه السّلام) و از سمت چپ به فضل بن عباس تكيه كرد به مسجد آمدند و بر بالای منبر جلوس کردند.
سپس فرمودند :
📋《مَعَاشِرَ اَلنَّاسِ! قَدْ حَانَ مِنِّي خُفُوفٌ مِنْ بَيْنِ أَظْهُرِكُمْ فَمَنْ كَانَ لَهُ عِنْدِي عِدَةٌ فَلْيَأْتِنِي أُعْطِهِ إِيَّاهَا وَ مَنْ كَانَ لَهُ عَلَيَّ دَيْنٌ فَلْيُخْبِرْنِي بِهِ!
مَعَاشِرَ اَلنَّاسِ! لَيْسَ بَيْنَ اَللَّهِ وَ بَيْنَ أَحَدٍ شَيْءٌ يُعْطِيهِ بِهِ خَيْراً أَوْ يَصْرِفُ بِهِ عَنْهُ شَرّاً إِلاَّ اَلْعَمَلُ!
أَيُّهَا اَلنَّاسُ! لاَ يَدَّعِي مُدَّعٍ وَ لاَ يَتَمَنَّى مُتَمَنٍّ وَ اَلَّذِي بَعَثَنِي بِالْحَقِّ لاَ يُنْجِي إِلاَّ عَمَلٌ مَعَ رَحْمَةٍ وَ لَوْ عَصَيْتُ لَهَوَيْتُ》
♦️اى گروه مردم! آن زمانی که من از ميان شما بروم، نزدیک شده است.
پس هر كه امانتى و وعدۀ پيش من دارد بيايد تا من به او بدهم و هر كه به من وامی داده، مرا آگاه كند.
اى گروه مردم! ميان خدا و ميان هر يك از بندگان چيزى كه به واسطۀ آن نيكى به او رساند يا بدى از او دور كند نيست جز عمل و كردار[يعنى كردار است كه باعث رساندن خير يا دورى كردن شر مىشود.]
اى گروه مردم! [بيهوده و بدون كردار نيك] كسى ادعاى رستگارى نكند و آرزوى نجات نداشته باشد.
سوگند بدان كه مرا به حقيقت به پيامبرى فرستاده رهائى ندهد كسى را جز كردار يا رحمت پروردگار، و اگر من[كه پيامبر خدا و حبيب اويم] نافرمانيش مىكردم هر آينه به دوزخ مى افتادم.
سپس فرمود :
📋《اَللَّهُمَّ هَلْ بَلَّغْتُ؟》
♦️پروردگارا! آيا رساندم؟[آنچه بايد بگويم تبليغ كردم؟]
سپس؛
📋《نَزَلَ فَصَلَّى بِالنَّاسِ صَلاَةً خَفِيفَةً وَ دَخَلَ بَيْتَهُ وَ كَانَ إِذْ ذَاكَ فِي بَيْتِ أُمِّ سَلَمَةَ رَضِيَ اَللَّهُ عَنْهَا فَأَقَامَ بِهِ يَوْماً أَوْ يَوْمَيْنِ》
♦️سپس از منبر پایین آمدند و نمازى خفيف با مردم خوانده و به خانه آمدند و آن هنگام در خانۀ «ام سلمة» بود.(۱)
پس يك روز يا دو روز در خانۀ ام سلمة بودند.
📚منبع :
۱)الارشاد شیخ مفید، ج۱، ص۱۸۰
@talebieh_tabriz
توصیف أمیرالمؤمنین (ع) از انسان منافق
🔻أمیرالمؤمنین على عليهالسلام:
المُنافِقُ وَقِحٌ غَبيٌّ ، مُتَمَلِّقٌ شَقيٌّ
🎭 منافق، بىحيايى كودن و چاپلوسى بدبخت است.
📚 غررالحكم : ۱۸۵۳
@talebieh_tabriz
🌹رئیس جمهور مکتبی شهید محمد علی رجایی:
🔸باید جلوی آینه بایستیم و بگوییم:آی فلانی!اسلام چه شد؟چقدر از اسلام را پیاده کرده ای؟امید مستضعفان جهان به هیچ یک از افراد ما نیست؛زیرا که ما ترور می شویم، می میریم.
@talebieh_tabriz
🔴دستگیری گدایی که ساعتی ۱.۶ میلیون درآمد داشت!
🔹مأموران گشت اجتماعی شهرداری اسلامشهر حین گشتزنی، یک زن افغانستانی را در حوالی خیابان زرافشان درحال تکدیگری شناسایی کرده و به پلیس تحویل دادند.
🔹این زن گفته که ظرف ۴ ساعت حدود ۶.۵ میلیون تومان از رهگذران گدایی کرده است.
@talebieh_tabriz
خدا رحمت کنه شهید رئیسی عزیز رو 💔
بیشترین تورم رو تحویل گرفت و تورم پایین تحویل داد
@talebieh_tabriz
معلمی که بخاطر صلوات گرفتن برای امام زمان اخراج شد!
کودتایی که اتفاق افتاد و نفهمیدیم ...
#آموزش_و_پرورش
@talebieh_tabriz
🔻معاون آموزش حوزههای علمیه خبر داد؛
۱۷ شهریور، زمان آغاز سال تحصیلی جدید حوزههای علمیه
🔹️حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد، معاون آموزش حوزههای علمیه در گفتوگویی از آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه در روز شنبه 17 شهریورماه خبر داد و گفت: مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزههای علمیه با حضور علما، طلاب و اساتید حوزه های علمیه روز شنبه ۱۷ شهریور ساعت ۹ صبح در مدرسه فیضیه قم برگزار میشود.
@talebieh_tabriz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: نیروی انتظامی جوانان ما را هدایت نمیکند؛ تخریب میکند و مدرسه است که جوانان ما را هدایت میکند.
پ.ن: آقای پزشکیان حواستان هست چه میگویید؟
کجا نیروی انتظامی جوانان ما را تخریب کرده!!
نیروی انتظامی مظهر اقتدار کشوراست...
اقتدار نیروی انتظامی را در قضیه حجاب شکستید...باقیمانده اقتدار را هماینطور میشکنید؟!
@talebieh_tabriz
🔆زنگ عبرت
🔴 پاسخی که باید طول می کشید!
♦️لازم بود پاسخ دفاعی و بازدارنده رزمندگان اسلام به تجاوز رژیم صهیونیستی به مرزها و امنیت ملی ج.ا.ا و ترور شهید هنیه تا حد امکان طول بکشد! چون :
▪️زیان اقتصادی ناشی ازیک ماه انتظارِ پاسخ ج.ا.ا ،چند برابر ضرر ناشی از یک تهاجم سنگین نظامی به اقتصاد رژیم، آسیب وارد کرده است. تعطیلی صنایع هواپیمایی و گردشگری، تعطیلی مداوم و اجباری کسب کارهای کوچک خصوصی،افزایش قیمت بیمه های صادراتی و کشتیرانی به مقصد بنادر غربی رژیم و...گوشه ای از آسیبهایی است که رژیم بابت انتظار پاسخ ج.ا.ا تحمل کرده و بدتر این که فعالین اقتصادی و شهروندان صهیونیست نمی دانند تا کی باید این زیانها را تحمل کنند.
▪️آگاهان به مسائل نظامی به خوبی می دانند آماده باش طولانی مدت، چه بلایی بر سر نیروهای نظامی می آورد و چقدر آنها راخسته و فرسوده خواهد کرد!
نیروی هوایی و خصوصا سامانه های پدافندی رژیم در یک ماه اخیر در سنگین ترین حالت آماده باش قرار داشته و همین امر موجب شده تا از میزان دقت و تمرکز این نیروها کاسته شود و حالت آماده باش به شکل روزمره درآمده و اهمیت آن در نظر نیروهای این سامانه ها کاهش پیدا کند و این حالت علاوه بر نظامیان صهیونیست ،گریبانگیر نظامیان آمریکایی، انگلیسی ، فرانسوی ، اردنی و..( که ماموریت کمک به سامانه های پدافندی رژیم را پیدا کرده اند) شده و آمادگی و تمرکز آنها را کاهش داده است! ( و همین امر موجب افزایش ضریب موفقیت عملیات آتی رزمندگان اسلام علیه رژیم خواهد شد. )
▪️فشار روانی انتظار پاسخ بازدارنده ج.ا.ا بر شهروندان رژیم آنچنان سخت و دشوار آمده که به گفته مقامات درمانی رژیم ،موجب افزایش شدید مصرف داروهای آرامبخش و ضد افسردگی در میان آنها و کمبود این داروها در فلسطین اشغالی شده است. در یک ماه گذشته اغلب شهروندان رژیم، شبهای خود را در پناهگاهها و با کابوس عملیات بازدارنده ج.ا.ا گذرانده و روزها را با ترس، اضطراب ، خستگی و افسردگی سپری کرده اند تا جایی که به گفته برخی رسانه های رژیم،صهیونیستها آرزو می کنند تا عملیات ج.ا.ا زودتر انجام شود تا آنها از این انتظار مهلک و خسته کننده راحت شوند!
♦️و به لطف خدا همه این آسیبها بدون شلیک حتی یک تیر کُلت از جانب جمهوری اسلامی به غاصبان فلسطین وارد آمده است!( و این مهم جز با عمل به آیه شریفه "و اعدوا لهم مااستطعتم من قوه ...ترهبون به عدو الله و عدوکم" بدست نمی آمد.)
♦️پاسخ ج.ا.ا هم نظامیان و عوامل امنیتی و اطلاعاتی رژیم را در بر خواهد گرفت و هم سایه وحشت و مرگ را بر سر تمامی غاصبان فلسطین خواهد انداخت و موجبات افزایش جدی فرار صهیونیستها از فلسطین را فراهم خواهد آورد!
چرا که پس از این عملیات بسیاری از شهروندان رژیم متقاعد خواهند شد که دیگر در سرزمین فلسطین شاهد امنیت و آسایش نخواهند بود!
دکتر محمد صادق کوشکی
@talebieh_tabriz
جوان گرایی در سیره عملی حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله و سلم 👇
@talebieh_tabriz
✅حضرت رسول اکرم(ص) در اکثر مواقع، هرگاه کسی را به امری منصوب می کردند، بیشتر از «قشر جوان» انتخاب می کردند.
مثلا؛
1⃣مصعب بن عمیر :
رسول اکرم(ص) «مصعب بن عمیر» را برای تبلیغ در مدینه پیش از پیمان عقبه اول، به عنوان اولین مبلغ و معلم قرآن به «یثرب» اعزام کرد.
مصعب نخستین کسی است که در مدینه نماز جمعه برپا نمود و بر کرسی قضاوت نشست و این در حالی بود که او «۲۵ سال» داشت.(۱)
2⃣معاذ بن جبل :
رسول اکرم(ص) پس از جنگ تبوک، معاذ را که «۲۸ سال» داشت، به عنوان معلم و مبلغ و کارگزار خود به یمن فرستاد.(۲)
3⃣امام علی(علیه السلام) :
رسول اکرم(ص) در سال نهم هجری امام علی(ع) را برای قرائت آیات و حکم برائت به سوی مشرکین مکه فرستاد.
در حالی امام علی(ع) در آن سال «۳۱ سال» داشتند.(۳)
4⃣اسامه بن زید بن حارثه :
رسول اکرم(ص)، «اسامه بن زید بن حارثه» را به عنوان فرمانده سپاه اسلام در سال یازده هجری منصوب کرد و این در حالی بود که او «۱۹ سال» داشت.(۴)
✍شاید حضرت رسول اکرم(ص) با این کار خواستند، جامعه را به سمتی سوق دهند که این امر (انتصاب جوانان برای پستهای لشگری و کشوی و تبلیغی) برای مردم، امر جا افتاده ای باشد که نیابت و وصایت و جانشینی تنها بر معیار و مدار لیاقت و شایستگی است نه سن و سال!!
اما بعد از رحلت حضرت رسول اکرم(ص) وقتی ابوعبیده بن جراح که یکی از گردانندگان سقیفه وطرفدار خلافت ابوبکر، برای قانع کردن حضرت علی(ع) برای بیعت با ابوبکر و صرف نظر از خلافت، مسئله جوانی حضرت(ع) و تجربه و سنّ بیشتر ابوبکر را پیش کشید و خطاب به امام(ع) گفت :
📋《یَابنَ اَلْحَسَنِ! إِنَّكَ حَدِيثُ اَلسِّنِّ، وَ هَؤُلاَءِ مَشِيخَةُ قُرَيْشٍ قَوْمِكَ، لَيْسَ لَكَ مِثْلُ تَجْرِبَتِهِم وَ مَعْرِفَتِهِمْ بِالاُمُورِ》
♦️ای اباالحسن! تو جوانی و آنان پیران و سالخوردگان قوم تو هستند و تو فاقد تجربه و آگاهی نسبت به امور مسلمین هستی! در حالی که اینان نسبت به این امور آگاه و با تجربه هستند.(۵)
همین توجیه را خلیفه دوم در گفتگو با ابنعباس ذکر کرد و از مسئله جوان بودن امام علی(ع) استفاده کرد و مردم را برای بیعت با ابوبکر شوراند.
این در حالی بود که امیرالمومنین امام علی(ع) در آن زمان «۳۳ سال» داشتند.
📚منابع :
۱)الاصابه ابن حجر عسقلانی، ج۶، ص۹۸
۲)أسد الغابة ابن اثیر، ج۴، ص۴۱۸
۳)المغازی واقدی، ج۳، ص۱۰۷۷
۴)الارشاد شیخ مفید، ج۱، ص۱۸۲
۵)السقیفة و فدک جوهری بصری، ج۱، ص۵۴
@talebieh_tabriz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سقوط دلخراش کودک خردسال از ارتفاع در تبریز
@talebieh_tabriz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗨️⚜فیلمی رنگی از لحظه اعدام الی کوهن جاسوس اسرائیلی در ۱۸ می ۱۹۶۵ در میدان معارجه در دمشق.
⚜وی با نام امین الثابت تا معاونت وزارت دفاع سوریه پیش رفت. گرچه در نهایت سوری ها و با کمک اطلاعاتی شوروی توانستند وی را دستگیر کرده و به اعدام محکوم شد.تا کنون درخواست بازگرداندن جسد وی موافقت نشده است.
⚜کوهن در مجلس سوریه نیز حضور داشت و بدترین چیز هارا به اسرائیل نسبت میداد دستور موساد بر این بود که تا می توانی از اسرائیل بد بگو تا وانمود کنی دشمن شماره یک اسرائیل هستی.
@talebieh_tabriz
💠 ثواب یک میلیون حج❗️
🟢 احمدبنابینصر بزنطی نقل میکند: امام رضا علیهالسلام در ضمن نامهای به من فرموده بودند: به شیعیانم بگو: زیارت [قبر] من در نزد خدا معادل هزار حج است.
🔻 احمد میگوید: این روایت را برای امام جواد علیهالسلام نقل کرده و با تعجب پرسیدم: هزار حج؟! ایشان فرمودند، آری به خدا قسم؛ بلکه برای کسی که [پدرم] را با معرفت زیارت کند، [ثواب] یک میلیون حج [نوشته خواهد شد].
📚 کامل الزیارات، دارالمرتضویه، ص306.
🔺 جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید:
🌐 https://btid.org/fa/news/246394
#اعتقادات
#زیارت_امام_رضا
#دهه_آخر_صفر
#ثواب_زیارت
@talebieh_tabriz