کسی چه میفهمید!
پرسید:" در آیهی و لم یتخذ من دون الله و لارسوله و لا المؤمنین ولیجه معنای "ولیجه" چیست؟"
گفت:" کسی که به جای امام حق قرار میگیرد."
هنوز حرف امام تمام نشده بود که یادش آمد معنی مؤمنین را هم نمیداند.
امام بعد از این که جواب سؤال اولش را داد، لحظهای مکث کرد و گفت: "مؤمنین ماییم. همان کسانی که برای مردم از خدا امان میگیرند."
#امام_حسن_عسکری_ع_
@bouye_beheshtt
@alfavayedolkoronaieh
@tanhaelaj
🔻منظور از مابعدالحسین؟
درنگی در ویژگی سرزمینهای عصر ظهور
🔹عاشورا و در اوج آن وجود نازنین سیدالشهدا حقیقت تابنده ای بود که همه عوالم را با خود درگیر کرد و این وجود نورانی میزان و شاخصی شد برای تاریخ. پدیده هایی که با او همراه شدند بی بدیل ترین پدیده ها شدند و آنها که خود را به درک محضرش نرساندند سهمی جز حسرت و افسوس نبردند. همه چیز با وجود او به دو بخش تقسیم شد. «قبل» و «بعد» از عاشورا، «با او» و «بی او» و مفاهیم محروم از این حقیقت، ماندگاری نیافتند و محکوم به تمام شدن هستند.
🔹«مابعدالحسین» ترسیم مختصات جهان بعد از حسین است. جهانی که حرف اول و آخر را در آن معارف عاشورایی بزند که این از ویژگیهای سرزمینهای عصر ظهور است...
📚«ما بعد الحسین»
وقتی امام حسین وارد معادلات زندگی میشوند
#حجت_الاسلام_علوی
#ما_بعد_الحسین
#نشر_معارف
@tanhaelaj
#اطلاعیه
ششمین جلسه از جلسات نهضت حسینی (آخرین جلسه) دوشنبه این هفته (۵ آبان ماه) با تدریس حجت الاسلام علوی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
به امید خدا از دوشنبه آینده به مدت سه هفته جلسات سیری در کتاب #همرزمان_حسین خواهد بود. علاقمندان نسبت به ثبت نام دوره اقدام نمایند.
📜 همراه با اعطای گواهی معتبر 🍃
🌐 لینک ثبت نام:
idpay.ir/hamrazman
📞 راهنمایی بیشتر 🔰
🆔@Ghatre_darya
📲۰۹۹۲۱۹۸۹۳۲۹
#نظام_فکری
#امامین_انقلاب
#بینش_مطهر
#حجت_الاسلام_علوی
🍀 دبیرخانه بینش مطهر استان یزد 🍀
@Binesh_yazd
@tanhaelaj
این قلبها همه به هوای تو می تپد
بر قلبهای شیعه زعامت مبارکت
#امامت
#صاحب_الزمان
@AlamdarGraphic
@alfavayedolkoronaieh
@tanhaelaj
🔻شاخصِ «مثبت/ منفیِ» امام حسین
🔹برای آن که تو را جهت دهند نیازی نیست حتما اهداف را به صورت مستقیم تغییر دهند. تغییر مستقیم اهداف با واکنش سریع و بعضا شدید و تند همراه است. این روش اغلب با موضعگیری مخاطب مواجه خواهد شد و در نتیجه احتمال تأثیر اندکی خواهد داشت. در مقابل، کافی است به صورتی غیرمستقیم وارد معادلات ذهنی شخص شد. در این حالت نیازی نیست که از رو بازی کرد و شخص را نسبت به تغییر اهدافش حساس کرد. اینجا «شاخص»ها به طور غیر مستقیم و ناخودآگاه، اهداف را هم جهت خواهند داد، بی آنکه کسی نسبت به آن موضع سریع بگیرد و حساسیتی ایجاد کند. اینطور بهتر در دستگاه محاسباتی شخص میتوان ورود کرد.
🔹شاخصها چهره دیگری از اولویتها و هدفها است. شاخصها به تو جهت میدهد و این کار، تو را آدمِ آنها خواهد کرد. به عنوان نمونه نیازی نیست تا فریاد بزنند که دانشگاهها باید اسلامی نباشد! کافی است برای رشد فضای دانشگاهی، شاخص تعریف کنند! مثلا بگویند برای رشد درجه یک دانشگاه این محورها ارزیابی میشود و این شاخصها مهم است. همین کافی است که همه فکر و ذکر همه را درگیر خود کند تا طبق آن شاخص عمل کنند و به طور ناخودآگاه خودشان اهدافی که شاخصها به دنبالش هستند را محقق کنند. شاخصها با پنبه سر میبرند و بیصدا پدر در میآورند!
شاخصها اولویتساز و هدفساز میشود و گاه چنان ذهن را جهت میدهد که شخص توانِ خَرق آن نگاه جدید را نخواهد داشت و روی ریل جدیدی که شاخص تعریف کرده است سُر خواهد خورد، آرامِ آرام.
🔹در اینجا «اولویت»، باید دقت روی «شاخصها» باشد. شاخصهایی که آدمساز است. شاخصهایی که زیرپوستی جهتآفرینی میکند. شاخصهایی که بیصدا استحاله میکند و حتی دستگاه محاسباتی انسان را مختل میکند. شاخصهایی که گاهی از دلِ یک زخمی رکاب امام علی، قاتلِ پسرش را تولید میکند...
🔹کاش همین یک شاخص دل انگیز را در کارهایمان وارد کنیم: «با امام حسین»؛ دعوا سرِ «مثبت»/«منفی»ِ امام حسین است!
قابل توجه مدیران محترم و مسئولان عزیز عرصههای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و...: مواظب شاخصها باشیم!
📚«ما بعد الحسین»
وقتی امام حسین وارد معادلات زندگی میشوند
#حجت_الاسلام_علوی
#ما_بعد_الحسین
#نشر_معارف
@tanhaelaj
عنوان: ما بعدالحسین (وقتی امام حسین (ع) وارد معادلات زندگی می شوند)
دسته : #کتاب
نویسنده: حجت الاسلام سید علی اصغر علوی
ناشر: دفتر نشر معارف
سال نشر: 1399
تعداد صفحات: 148
معرفی کتاب:
کتاب «ما بعد الحسین» به زندگی آدم بعد از شناخت امام حسین(ع) و حسینی شدن انسان میپردازد.
از زمانی که خدا جبرائیل را با حسین آشنا کرد و جبرائیل برای توبه حضرت آدم(ع) روضه قتلگاه را خواند آن وقت جهان رنگ و بویی دیگر گرفت. تمام معادلات زندگی بعد از آن به ما قبل الحسین و ما بعد الحسین تقسیم شد و معیار زندگی واقعی حسینی شدن شد.
وقتی به این معادلات نگاه میکنیم میبینیم که حسین(ع) دیگر یک اسم ساده نیست و یک مکتب و جریان است. وقتی جریان میشود نقطه آرمانی آن هدف قرار میگیرد و تلاش انسان برای رسیدن به آن هدف ارزشگذاری میشود. ارزشگذاری که اتفاقا خدا برای آن حسابی ویژه باز کرده است.
-----
کانال مدیریت اسلامی و جهادی
@islamicMGT
@tanhaelaj
کتاب مابعدالحسین علیهالسلام.pdf
220.2K
دانلود فایل صفحات اولیه کتاب: ما بعدالحسین (وقتی امام حسین (ع) وارد معادلات زندگی می شوند)
دسته : #کتاب
نویسنده: حجت الاسلام سید علی اصغر علوی
ناشر: دفتر نشر معارف
سال نشر: 1399
-----
کانال مدیریت اسلامی و جهادی
@islamicMGT
@tanhaelaj