📝 آیا رهبر انقلاب از تملق خوشش میآید؟
8️⃣ شهریور ۹۱: ناخدای کشتی ولایت
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده نیروی دریایی سپاه به تعابیر موجود در سرودی که اول مراسم خوانده شده بود همچون «ناخدای کشتی ولایت» و «نوح ما»، اعتراض کردند: «به همه این را میگویم و گفتهام و تکرار میکنم: مبادا آن صفاتی، خصالی، مناقبی که متناسب با وجود ولیعصر ارواحنافداه هست، اینها را تنزل بدهیم در سطح انسانهای کوچک و ناقصی مثل این حقیر و امثال این حقیر... این نوح، امام زمان است... وجود مقدس خاتمالانبیاء نوحِ کشتیبان این امت است.»
7️⃣ اردیبهشت ۹۱: جانم فدای رهبر
رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش از استفادهی تعبیر «جانم فدای رهبر» در مراسم رسمی نیروهای مسلح انتقاد و تصریح کرده بودند: «نه خدا راضی است، نه احکام اسلام اجازه میدهد که ما بگوییم ارتش ما، یا نیروهای مسلح ما، یا عناصر ما، برای خاطر فلان آدم بمیرند؛ نه. بله، برای خاطر اسلام همه بمیرند؛ فلان آدم هم برای خاطر اسلام بمیرد.»
▪️پس از این بیانات و در دیگر مراسم رسمی نظامی بعدی، این شعار حذف شد.
6️⃣مهر ۹۰: ایشان در پایان سفر به کرمانشاه از نصب عکسشان در شهرها گله کردند: «چند روز است منتظر فرصتى بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. من وقتى توى خیابانهاى کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفى عکسهاى بزرگى از چهرهى این حقیر در مسیر نصب شده... این کار چند تا اشکال دارد: یکى اینکه کارى است کاملاً غیر لازم، با هزینهى سنگین؛ این توجیهى ندارد. ثانیاً این تبلیغهاى اینجورى، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهورى اسلامى و شأن طلبگى ما نیست؛ کار ما بایستى با بساطت و سادگى پیش برود.»
5️⃣ خرداد ۹۰: در جریان دیدار نمایندگان مجلس، هنگامی که یکی از نمایندگان اظهارات تمجیدآمییزی در حضور ایشان بیان کرد، رهبر انقلاب گفتند: «اینجور بیانات، هم به ضرر من است، هم به ضرر خود گوینده است. نبایستی این بیانات به این شکل بیان شود. یک مجموعهی زمانی تصادفاً کنار هم قرار گرفتهایم و داریم با هم کار میکنیم. من یک کار میکنم. شما یک کار میکنید. اینجور تعبیرات، تعبیراتی نیست که انسان را خوش بیاید یا کمکی به کار پیشرفت انسان بکند. ما همگی بندگان خدا هستیم و انشاءالله خدمتگزاران مردم هم باشیم.»
4️⃣ تیر ۸۶: جشن تولد برای رهبری
رهبر انقلاب پس از شنيدن خبر جشن گرفتن براي تولد ايشان به شدت از اين اقدام گلايه كردند: «اين كار غلط است، اين تولد و امثال آن هيچ جشني ندارد، برگزاركنندگان مسئول وقت و عمر و اموالي هستند كه در اين كار صرف و ضايع مي شود. من از كسي كه براي تولد من جشن مي گيرد به هيچ وجه متشكر نمي شوم و او را مسئول زيان هاي اين كار هم مي شناسم»
3️⃣ خرداد۸۳: ذوب در ولایت
واکنش نسبت به تعبیر ذوب در رهبری: «بنده این حرف را از آدمهای حسابی کمتر شنیدهام. ذوب در ولایت یعنی چه؟ باید ذوب در اسلام شد. خود ولایت هم ذوب در اسلام است... ذوب در رهبری، ذوب در شخص است؛ این اصلاً معنا ندارد. رهبری مگر کیست؟ رهبری هم باید ذوب در اسلام باشد تا احترام داشته باشد.»
2️⃣ آبان ۸۰: علی زمان
یکی از حاضران، ایشان را «علی زمان» خواند. ایشان در همان جلسه اینگونه تذکر دادند: «وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسلام یا اسم مبارک ولىّ عصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم میلرزد... ما گیاه همین فضای آلودهی دنیای امروزیم؛ما کجا، کمترین و کوچکترین شاگردان آنها کجا؟ما کجا و قنبرِ آنها کجا؟ ما کجا و آن غلام حبشىِ فداشده در کربلای امام حسین علیهالسّلام کجا؟ ما خاک پای آن غلام هم محسوب نمیشویم...»
1️⃣ شهریور ۷۷: سرور ما خامنهای
پیش از بیانات رهبری سرودی اجرا شد که در مصرعی از میخواندند:«سرور ما خامنهای». ایشان در همان جلسه به طور جدی تذکر دادند: «من خواهش میکنم که الفاظ این اشعار و سرودها را از کلمات مبالغهآمیز خالی کنید. بنده افتخارم به این است که بتوانم خدمتگزار شما و مردم باشم. «سَروَر» فقط خدای متعال است... ما بندگانی ناقص، نارسا و ضعیف هستیم.»
🔰گزیده ای از مطالبات ولی جامعه اسلامی از حوزه و روحانیت در تاریخ 95/2/25
* مهمترین وظایف روحانیت «هدایت فکری و دینی»، «هدایت سیاسی و بصیرتافزایی» و «راهنمایی و حضور در عرصهی خدمات اجتماعی» می باشد.
* تبدیل جامعه به جامعهای دینی، بر عهدهی علما، روحانیت و طلاب است.
* روحانیون و طلاب باید مسلح و آماده، وارد عرصهی مقابله با شبهات و تفکرات غلط و انحرافی در فضای مجازی شوند.
* «درک اسلام ناب و متکی بر کتاب و سنت» را با ابزار خرد و اندیشهی اسلامی، وظیفهی مهم روحانیون است.
* روحانیون و طلاب با بهترین روشها، مردم را به عبادات و ظواهر و مصادیق دینی از جمله صدق، امانت، تقوا، ترک منکر، امر به معروف و سبک زندگی صحیح، هدایت کنند.
* طلاب باید با استدلال صحیح، اعتقادات موروثی را که ممکن است در گذر زمان دچار زوال شده باشند، عمق ببخشند و به مسیر صحیح بکشانند.
* استمرار حرکت صحیح و انقلابیِ کشور و جامعه، بدون حضور مستمر روحانیت امکانپذیر نیست.
* در جمهوری اسلامی، تداوم حضور علما و روحانیون و در نتیجه، حضور مردم در عرصهها، استمرار حرکت انقلاب را ممکن کرده است.
* حضور طلاب در خدماترسانی به مردم، مدرسهسازی، بیمارستانسازی، کمک به مردم هنگام حوادث و دیگر عرصهها، نیروهای مردمی را نیز به صحنه میآورد و منشأ خدمات خواهد شد.
* طلاب همت خود را برای ایفای مسئولیتهای روحانیت که هیچ تخصص دیگری نمیتواند جایگزین آن شود، بهکار گیرند.
* ایفای مسئولیتهای روحانیت به معنای هدفگیری مناصب و مقامات و عناوین نیست، بلکه در همهی اوقات باید کسب رضایت پروردگار و امام عصر (عج) هدف اصلی قرار گیرد.
* «مراقبت از اینکه حوزههای علمیه از شیوهی طلبگی به شیوهی دانشگاهی گرایش پیدا نکنند»، «طرح آموزش اخلاق در حوزهها» و «منطقهای کردن گزینش و جذب طلاب»، از مسئولیت مدیران حوزهها است.
#خبط_در_تحلیل_ممنوع
🔴 پازل دشمن را تکمیل نکنیم‼️
✍ #قاسم_حبیب_زاده(کارشناس زمانه)
🔹یکی از اهداف مهم دشمن #ناامید_سازی مردم نسبت به حاکمیت و اجزای آن است. تبلیغ گسترش فساد به تمام سطوح و لایه های حاکمیت و مدیریت جامعه و بیان اینکه فساد در ایران سیستمی شده است، دقیقا در راستای ناامید سازی مردم نسبت به نظام است. هرچند کسی نمی تواند وجود فساد را در دستگاه های مختلف انکار کند، اما این به معنی فساد سیستمی نیست چراکه هر گاه فسادی توسط دستگاه های نظارتی کشف شود مسببان آن مجازات می شوند.
🔸با توجه به شگردهای پیچیده دشمنان ملت ایران در ناامیدسازی مردم، بعضا متاسفانه مشاهده می شود افرادی که دستی بر قلم دارند و یا تریبونی در اختیار دارند بی محابا نظام و قوای آنرا به فساد سیستمی متهم کرده و ناخواسته همان اهداف دشمن را دنبال می کنند.
🔹مطالبه عدالت و مجازات بی رحمانه فاسدان امری مطلوب و بلکه لازم است، اما اغراق گویی و برپایی #مسابقه_اثبات حجم و گستره فساد و اتهام فساد سیستمی به اجزای حاکمیت نتیجه ای جز ناامیدسازی مردم نخواهد داشت.
⚠️ #هوشیار_باش
👌مراقبت کنیم که به اسم نقد وضع موجود، آب به آسیاب دشمن نریزیم و پازل جنگ روانی دشمن را در این خصوص کامل نکنیم که خود خبطی است با هزینه های سنگین!
@hr_taraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب 88/06/14;
❌من دارم می بینم صحنه رو، می بینم تجهیز رو...می بینم دهان های با حقد و غضب گشوده شد و دندانهای با غیظ بهم فشرده شده، علیه انقلاب و امام و آرمانها رو، چه کنم اگر کسی نمی بیند؟
@hr_taraghi
⭕️ #مقایسه امروز با قبل ازانقلاب
💠 سمت راست: اینجا، ایران هفتاد سال قبل است؛ بیخبر وارد کشور میشدند و کنفرانس برگزار میکردند، شاهِ از همهجا بیخبر، سراسیمه به دیدارشان میرفت تا از دور نگاهشان کند..!!
💠 سمت چپ: اینجا ایران امروز است؛ بیش از ۴۷۰ بار در بیست و نه سال، سران جهان در این اتاق آجری به دیدارش آمدند و متواضعانه در مقابلش نشستند تا از او دستورالعمل بگیرند..
@hr_taraghi
مقایسه قبل و بعد انقلاب :
اوضاع شغل و کار
روزنامه زمان شاه
اطلاعات ۱۲ آذر ۵۶
@hr_taraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمهوری اسلامی توی این ۴۰ سال چیکار کرده ؟
پیشرفت و توسعه فوق العاده ایران در زمینه صنعت و معدن و جزء برترین کشورهای جهان در تولید سنگهای قیمتی و فولاد و آهن و سیمان و..
@hr_taraghi
🔺چطور "منبرِمسخ شده" را تشخیص دهیم؟
✍محسن مهدیان
از منبرچه انتظاری دارید؟ امر به معروف و نهی از منکر. انحراف در منبر چیست؟ معروف را منکر و منکر را معروف دانستن. همین؟ خیر.
این روزها گرفتار منبر مسخ شده ایم؛ چالش جدید منابری که در شبکه های اجتماعی برپا می شوند و جذب پامنبری برای شان یک #اصل حیاتی است. این تلاش سیری ناپذیر، نتیجه اش حرکت، پشت پامنبری است. #جابجایی بالای منبر و پائین منبر، یعنی مسخ منبر و در نهایت دعوت به آئین جاهلیت.
آئین جاهلی، آئینی است که در آن حق و باطل #ممزوج و اصل و فرع دین #جابجا شده است. آئین جاهلی، آئینی است که پامنبری را چنان مسخ می کند که تنها #توهم دینداری و انقلابی گری دارد.
کافیست شما دیندار و انقلابی باشید، اما در بزنگاه جنگ و جهاد، به فکر خیرخواهی برای نیازمندان محله بیافتید. این یعنی دین مسخ شده؛ آئینی که ظاهر شرعی دارد اما بویی از دینداری نبرده است. به قول شریعتی اگر امام در میدان جنگ بود و شما #نبودی، مهم نیست پای سجاده باشی یا مجلس شراب.
اگر دروغ یک کودک جاهل را دیدید و فریاد کشیدید و اما از کنار قمه کشی اراذل محل گذشتید، بی شک به یک دین جاهلی و مسخ شده رسیدید.
منبرمسخ شده، منبری است که به اسم اسلام و انقلاب، جای اصل و فرع را #جابجا می کند؛ همین.
حرفش غلط نیست، اما بجا و بهنگام هم نیست. ناحق را می بیند اما #سکوت می کند. صدایش را بر منکر بلند می کند، اما نه به اندازه منکر. نسبت به فساد اکبر بی توجه است، اما برای ظلم های کوچک سینه چاک است. نداشته ها را در چشم می کند ولی داشته ها را سردست نمی گیرد.
راز منبرمسخ شده در جابجایی اصل و فرع است. ظاهرش دینی است اما باطنش تهی از حقیقت؛ صورتیست بی سیرت.
🔻اما از کجا بفهمیم پای منبر مسخ شده ایم؟
منبری که دعوت به خیرات کند اما بزرگترین خیرِعالم که #نصرتِ_ولی است را نمی بیند، منبر جاهلی است.
منبری که پامنبری اش را از تلاش برای حرکت بازدارد و نسبت به آینده انقلاب #ناامید کند، بدون شک منبر مسخ شده است. تنها در یک صورت می توان به اسم انقلاب، ناامید از انقلاب بود. زمانیکه جای اصل و فرع های انقلاب جابجا شود و نداشته ها را ببینیم و دارایی ها را تکذیب کنیم. #خبرخوب
چنین حسی پای هرمنبری داشتیم، یعنی منبر مسخ شده .
@hr_taraghi
#کسری_بودجه_و_راه_های_پیش_رو
✍ دکتر علی سعدوندی
چه بخواهیم یا نخواهیم کسری بودجه دولت یک حقیقت عینی است و کاهش نخواهد یافت مگر آنکه در بودجه جاری و ریخت و پاش ها صرفه جویی صورت گیرد. اگر دولت بنا داشته باشد که در بودجه جاری صرفه جویی کند باید قیمت های نسبی را آزاد کند. دقت شود که چون کسری بودجه دولت اولین مقصر رشد نقدینگی و تورم در بلند مدت است پس آزادسازی قیمت ها یک سیاست ضد ابرترومی در بلند مدت است هر چند در کوتاه مدت نمود تورمی داشته باشد.
و اما کسری بودجه دولت را می شود از سه طریق جبران کرد:
(#اول) استقراض مستقیم از بانک مرکزی که در قانون 5 ساله سوم غیرقانونی اعلام شد. البته این سیاست منع و تحریم، همان قدر موثر است که منع استفاده از تجهیزات ماهواره ای و منع ورود به تلگرام جدی گرفته شده است.
(#دوم) سیاست مطلوب دولت مستقر: استقراض از شبکه بانک های تجاری که در نبود بازار شفاف و نقدپذیر اوراق دولتی با یک تاخیر موجب اضافه برداشت از بانک مرکزی حواهد شد و اتفاقا چون به تضعیف تراز جریان نقد بانک ها می انجامد آثار مخرب این سیاست از کسری بودجه دولت به کل بدنه اقتصاد منتقل خواهد شد.
(#سوم) افزایش نرخ ارز که به افزایش ذخایر خارجی بانک مرکزی می انجامد و لاجرم پایه پولی را افزایش داده و اگر چنین شود تورم زاست.
در این میان سیاست سوم به دو دلیل ارجح است:
#اولاً.افزایش نرخ ارز دولتی آثار جانشینی و درآمدی در ساختار بودجه دولت در پی خواهد داشت که نتیجه نهایی آن مصرف بیشتر تولید داخلی در برابر واردات خواهد بود. از آنجا که دولت مصر به تامین کالاهای اساسی است افزایش نرخ ارز دولتی به خودکفایی کالاهای اساسی می انجامد در حالی که در چند دهه گذشته به سبب سیاست های تثبیت قیمتی وابستگی کشور به واردات کالاهای اساسی رو به فزونی بوده است.
#دوماً. اگر افزایش نرخ ارز به انباشت بیش از پیش ذخایر خارجی بانک مرکزی منتهی نشود آنگاه این سیاست آثار بلند مدت (ابر)تورمی به جای نخواهد گذاشت. تثبیت و تحدید ذخایر تنها زمانی ممکن است که تقاضای ارزی کشور در نرخ های بالای ارز نه تنها کاهش نیابد که افزایش یابد. البته مصارف عمومی و خصوصی کالای خارجی با افزایش نرخ، کاهش محسوس خواهد یافت پس چگونه ممکن است همزمان با افزایش نرخ ارز دولتی با افزایش تقاضای ارز اقدام به تثبیت ذخایر ارزی (بخوانید پایه پولی ایضا بخوانید تورم) نمود؟ پاسخ تنها در سه کلمه خلاصه می شود: «#تشویق_خروج_سرمایه».
اگر خروج سرمایه در نرخ هایی بالای نرخ تعادلی ارز صورت گیرد نه تنها مضر نیست بلکه به تثبیت نرخ تورم کمک خواهد کرد. در این میان اگر خروج سرمایه تشدید شود و بانک مرکزی از ذخایر خارجی موجود استفاده کند با بلوکه سازی بخشی از پایه پولی روند رشد نقدینگی تا حد زیادی معکوس خواهد شد. و نیز اگر خروج سرمایه در نرخ های بالای نرخ تعادلی از محل ذخایر بانک های تجاری تامین شود سود حاصله صرف ذخیره گیری معوقات و افزایش سرمایه خواهد شد و نظام بانکی پس از سال ها به فعالیت عادی خود باز خواهد گشت.
بنابراین به رغم آنکه خروج سرمایه در کشور یک تابو شده است باید بدانیم اتفاقا راه علاج بحران های دوقولوی ابرتورم و هجوم بانکی تشویق خروج سرمایه و نه تحدید آن است. اجتناب از خروج سرمایه آب در هاون کوبیدن است پس به جای سیاست همیشگی «منع» باید با این پدیده برخوردی معقول داشت. البته نرخ ارز برای خروج سرمایه نقش کلیدی در نتایج این سیاست ایفا می کند چرا که اگر این نرخ زیر نرخ تعادلی باشد در واقع اقتصاد به خروج سرمایه سوبسید می دهد (همان سیاستی که از دهه 50 تا کنون به جد دنبال می شود). بنابراین اگر نرخ ارز بالای نرخ تعادلی قرار گیرد این تفاوت در واقع مالیاتی است که دولت از خروج سرمایه و قاچاق دریافت خواهد کرد.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
@hr_taraghi
حجتالاسلام صدیقی: پس از برجام قیمت کالاها تا ۷۰ درصد افزایش یافته است/ برجام را دوباره با FATF تجربه نکنید
خطیب موقت نماز جمعه تهران:
🔹برجام یک تجربه بود، آنهایی که فرصتها را از دست دادند عوض تکیه بر ظرفیتهای داخلی گفتند تا برجام حل نشود حتی آب خوردن درست نمیشود.
🔹وعده داده بودند در روز اجرای برجام همه تحریمها لغو میشود و ما ایرانی بدون تحریم تجربه خواهیم کرد. وعده رفاه داده بودند.
🔹آن روز قیمتها چگونه بود، پس از برجام چه شد؟ ۵۰ تا ۷۰ درصد گرانتر شد این ضعفای جامعه ما ایمان، ولایت فقیه و اعتقاد نگهشان داشته است وگرنه دیدید در فرانسه چه اتفاقی افتاد و لیبرال دموکراسی که فریبکارانه بیش از یک قرن مردم را فریب داده بود امروز به پایان رسیده است.
🔹برجام را دوباره با FATF تجربه نکنید، مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود، FATF مایه خودتحریمی است؛ اگر امروز میتوانیم تحریمها را دور بزنیم با FATF اشراف اطلاعاتی دشمن بر منابع بانکی بیشتر میشود.
🔹نکتهای از معاونت مبارزه با تروریسم خزانهداری آمریکا میگویم که تصریح کرده است که اگر بخواهیم مردم ایران را کنترل کنیم و گذاشتن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط کشور ایران به حضور کامل این کشور در FATF نیاز است.
🔹عوض امید بستن به بیگانه به ملت خودتان اعتماد کنید به جوانان کشور مسئولیت دهید. اقتصاد مقاومتی را پیاده کنید و ملت کنار شما کمک میکنند.
@hr_taraghi
🔴 گزارش «کمیسیون استراتژی دفاع ملی» کنگره آمریکا
شبکه تلویزیونی #یورونیوز گزارش «کمیسیون استراتژی دفاع ملی» #کنگره_آمریکا را منتشر کرد. گزارش این کمیسیون بسیار قابل تامل است. در بخشی از این گزارش آمده:
🔸ایالات متحده به دلیل کاهش برتری نظامی تاریخی خود دچار بحران امنیت ملی شده و وزارت دفاع آمریکا نه به لحاظ مالی و نه از جنبه استراتژیک توان #پیروزی در جنگهای چند جانبه را نخواهد داشت.
🔸ارتش آمریکا در درگیریهای آینده میتواند تلفات غیرقابل قبول و زیادی را متحمل شود و بسیاری از منابع و داراییهای مهم را در جنگ از دست بدهد.
🔸به دلیل تمرکز دشمنان ما در پیدا کردن راههای مختلف #شکست دادن نیروهای آمریکا، ارتش این کشور برتری خود در زمینههای مبارزات کلیدی مانند قدرت طرح ریزی نظامی، توان موشکی و دفاع هوایی عملیاتهای سایبری و فضایی و همچنین عملیات های سطح آب و ضد زیردریایی و جنگ الکترونیک را از دست داده است.
#آمریکا_رو_به_افول
@hr_taraghi
ضررهای توافق پاریس
جبرائیلی در برنامه ثریا:با اجرای توافقنامه اقلیمی پاریس ۵۲ میلیارد دلار معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان که ۱۲ سال یارانه مردم است بایدهزینه کنیم/میخواهیم درباره توافقنامهای صحبت کنیم که فرصتهای نفت و گاز ما را تهدید میکند و ما را از صادر کننده انرژی به وارد کننده انرژی تبدیل میکند!
@hr_taraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف عراقچی به نتایج خطرناک توافق بانک مرکزی با FATF
@hr_taraghi
راهکار ایجاد اشتغال از طریق ظرفیتهای داخلی🇮🇷
✍ دکترعلیرضا زاکانی
🔸 آمار ۳/۵ میلیونی بیکاری در کشور، داغی است که بر دل هزاران پدر و مادر ایرانی نشسته و هر دغدغه مندی را ناراحت میکند. روشن است این آمار چه تبعاتی را در حوزه فرهنگ و اجتماع ایجاد خواهد کرد، از همین رو پرداخت به این مسئله فوری و ضروری است که متأسفانه از ابتدای دولت و بهرغم وعدههای خوش آب و رنگ دوره انتخابات اقدامی اساسی صورت نپذیرفته است. برای حل این معضل به ازای هر نفر بایستی سرمایهای بالغ بر ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون در اختیار داشت و فقدان این بودجه را میتوان اصلیترین مانع دولتها برای حل بحران بیکاری دانست.
برای تأمین این مبلغ دو رویکرد اصلی در کشور وجود دارد:
1️⃣ جذب سرمایهگذار و تکنولوژی خارجی: لازمه این رویکرد که اصلیترین سیاست دولت فعلی نیز محسوب میشود، جذب اعتماد صاحبان سرمایه و تکنولوژی است. کار ویژه دولت آقای روحانی از همان ابتدا بر همین اساس بود و در پی آن بودند تا با سیاست خارجی، مذاکره و تعریف بازیهای برد – برد با غرب راه جذب این سرمایه را هموار کنند؛ اصرار بر پیوستن به سازمانها، کنوانسیونهای بینالمللی و برجامهای ۱، ۲، ۳ و... را نیز میتوان در همین پازل دانست. اما آیا موفقیتی حاصل شد؟ #در_عمل_خیر.
چرا که ریشه مشکلات ما و غرب نه در مسائلی همچون هستهای، موشکی و پولشویی بلکه در تفاوتهای هویتی و فرهنگی ما است و این مشکل حل نخواهد شد مگر آنکه یا به گفته امام (ره) آنها از خوی استکباری خود دست بردارند یا ایران از هویت، عمق استراتژیک و توانمندیهای خود عاری شود که این همان مسیری است که #عراق و #لیبی پیمودند و امروز نتیجه عبرت آموز آن پیش روی ماست.
البته من معتقد نیستم اصل جذب سرمایه خارجی اشتباه است بلکه بر آنم، جادهای که دوستان برای رسیدن به آن طراحی کردهاند اشتباه است و این جاده به جای آنکه از غرب بگذرد بایستی از شرق عبور کند.
2️⃣رویکرد دوم متکی به ظرفیتهای داخلی است. این ظرفیتها ابتدا نیازمند توجه و سپس نیازمند مقابله با نقاط هدر رفت همچون مبارزه با فساد و به ویژه #قاچاق است. آمارها نشان میدهد هر یک میلیارد دلار قاچاق قریب به ۱۰۰ هزار نفر را بیکار میکند؛ با وضعیت موجود یعنی چیزی بالغ بر ۲ میلیون بیکار به گردن قاچاق است. بنابراین اگر بتوانیم از یک سو قاچاق را کنترل کنیم و از سوی دیگر ظرفیتهایی را که مورد غفلت قرار گرفتهاند، فعال شود، بخش عظیمی از مشکل بیکاری رفع خواهد شد. یکی از این ظرفیتهای مغفول مانده که میتواند در شرایط موجود به کشور کمک کند پتروشیمیها هستند. پیش از این در خصوص ظرفیتهای پتروشیمی نوشتهام که اسناد آن در فضای مجازی در دسترس است. ظرفیت شاخه پلیمری کارخانههای پتروشیمی ۱۸ میلیون تن است و هر یک میلیون تن از این ظرفیت میتواند به صورت میانگین برای ۲۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم، اشتغال فراهم کند. از سوی دیگر از هر ۱۰۰ دلار سوخت فسیلی ۱۶۰ دلار مواد خام پتروشیمی تولید میشود، این حجم اگر در صنعت پتروشیمی تبدیل به محصول نهایی شود به چیزی نزدیک به ۴۵۰ تا ۴۶۰ دلار خواهد رسید؛ و با توجه به اینکه ما تنها در داخل کشور به ۵ میلیون تن از حجم این تولید نیازمندیم میتوانیم مازاد آن را به کشورهای همسایه که بازاری با تشنگی ۳۰ میلیون تن را تشکیل دادهاند صادر کرد. بنابراین با توجه به این صنعت که تمامی زیرساختها و کارخانههای آن در کشور آماده است، نه تنها میتوان بالغ بر ۵/۴ میلیون شغل ایجاد کرد بلکه میتوان با برنامهریزی دقیق و مرحلهای درِ چاههای نفت را نیز بست و کشور را از تنگنایی که بد خواهان با بازی نفت ایجاد میکنند، رها کرد.
🔹 البته قبول دارم آنچه بیان شد به راحتی نشاندن جوهر قلم بر کاغذ نیست و قطعاً نیازمند همت ویژه و برنامهریزی دقیق است، اما در شدنی و قطعی بودن آن با مدیریت جهادی شکی نیست. در هر حال اگر تصمیم گرفتهایم راه حقمان را با قدرت ادامه دهیم، مسیری جز تلاش، نشاط و جهاد پیشرو نیست.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
@hr_taraghi
محرمانه
⭕️پروندههای مهم سالیان اخیر را مرور کنیم:
#کاوه_مدنی در سازمان حفاظت محیط زیست،
#فریدون_فشارکی و #کمال_فروغی در وزارت نفت،
#نزار_زاکا در معاونت زنان ریاست جمهوری،
#مراد_طاهباز در محیط زیست،
#دری_اصفهانی، #تریتا_پارسی، #هومن_مجد، #علی_واعظ و...در جریان مذاکرات هستهای....
تنها مصادیقی از نفوذ و سیطره این ذهنیت در دولت است.
⭕️حالا رئیسجمهور، پا را از این فراتر گذاشته و رسما و عملا از ورود مدیران «خارجی» (به تمام معنا) به عرصه مدیریت کشور می گوید. تاکید ایشان بر مثال «کیروش» اصلا اتفاقی نیست و محصول یک پروژه تبلیغاتی است که اکثریت قریب به اتفاق مردم صرفا وجه ورزشی آن را دیدهاند...
👌 #کانال محرمانه
@hr_taraghi
از #سایه_هویج تا #سایه_چماق
✅پاسخی به سوال جناب رئیس جمهور
✍ محمدصرفی
برای پاسخ به سؤالِ رئیس جمهور محترم «اگر برجام نباشد چه میشود؟» ابتدا باید به یک سؤال مقدماتی پاسخ داد و آن هم اینکه؛ در حال حاضر از برجام چه مانده است؟! آنچه عملاً وجود خارجی دارد، تعهدات یکطرفه و بدون مابهازای ایران است. پس سؤال دقیق و درست این میشود؛ «اگر ایران به تعهدات برجامی خود عمل نکند چه میشود؟»
ایران میتواند در نخستین گام یک بازه زمانی مشخص - مثلاً یکماهه - را تعیین و بهصورت رسمی اعلام کند که در صورت ادامه تلاش آمریکا برای ایجاد محدودیت در فروش نفت ایران، غنیسازی۲۰ درصد از سر گرفته میشود.
در بند ۳۶ برجام دو راهکار پیش پای ایران در صورت «#عدم_پایبندی_اساسی» سایر طرفها گذاشته شده است:
#یکم «توقف کلی و یا جزئی اجرای تعهدات»
#دوم پیگیری از طریق شورای امنیت که در بند۳۷ توضیح داده شده و البته کاملاً و به طرز عجیبی علیه ایران است.
نکته دیگر آنکه تجدیدنظر در تعهدات برجامی یک قانون لازمالاجراست. مجلس در جلسه ۲۱ مهرماه سال۹۴ اجرای برجام را بهصورت مشروط تصویب و ۹ شرط برای آن تعیین کرد.
در بند سوم این قانون آمده است؛ «دولت موظف است هرگونه عدمپایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغوشده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را #به_دقت_رصد_کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هستهای صلحآمیز ج ا ایران را سامان دهد...»
ممکن است مدافعان برجام این استدلال را مطرح کنند که چنین واکنشی باعث افزایش فشار اقتصادی میشود. همانطور که آمریکاییها به دفعات و درستی میگویند، آنان حداکثر فشار اقتصادی و رژیم تحریمی علیه ایران را تحمیل کردهاند و جایی برای افزایش فشار و تحریم از ناحیه آمریکا وجود ندارد. اروپاییها نیز در این بازی نقش و وزن موثری ندارند. آنان نه در مقابله با آمریکا و تامین منافع ایران توانستهاند کاری از پیش ببرند و نه همراهی رسمیشان با آمریکا میتواند، چیزی بر بار فشار بر ایران اضافه کند. ایران به اندازه کافی اهرم در دست دارد که بتواند به اروپاییها که این روزها غرق در انواع و اقسام مشکلات نفسگیرند، بفهماند بهتر است پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند.
لازمه همه اینها در سطح بینالمللی یک #دیپلماسی_فعال و پویاست که از قبل زمینه و بستر را برای تغییر وضعیت و ایجاد توازن، آماده سازد. ویژگی اصلی این دیپلماسی #اقتدار است. ماجرای اخیر بازداشت مدیر ارشد شرکت هواوی در کانادا –به بهانه نقض تحریمهای ایران- و برخورد سریع و مقتدرانه چین با قضیه – دستگیری حداقل دو تبعه کانادا- که باعث عقبنشینی این کشور شد، نمونه درسآموزی از دیپلماسی اقتداری در برابر دیپلماسی التماسی است.
اما مهمتر از فعل و انفعالات خارجی ماجرا، مسئله مدیریت داخلی است. بیشک با نبودن برجام، دشمن میکوشد یک عملیات سنگین روانی راه بیندازد تا وضعیت را بحرانی جلوه دهد. افکار عمومی را باید در برابر سیل اخبار جعلی و جهتدار محافظت کرد. به موازات مقابله با عملیات روانی دشمن، باید اقتصاد را بهنحوی مدیریت کرد که خروجی آن اطمینانبخشی به مردم باشد. مثال نقض این قضیه ماجرای دلار ۴۲۰۰ تومانی است. تصمیمی غلط و فسادزا که رانتی نجومی –بیش از۱۰۰ هزار میلیارد تومان- ایجاد کرد و امروز با گذشت ۸ ماه از آن تصمیم، هیچکس حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و آن را به هم پاس میدهند!
آری؛ برجام عملاً از بین رفته است و مسئله فقط پذیرش یا عدم پذیرش این واقعیت از سوی دستاندرکاران آن است. زمانی دولت برای تحمیل برجام و بستن دهان اندک منتقدان آن در کشور، از مزایای تخیلی و باغ سیب و گلابی میگفت. اینک که تق ماجرا درآمده و مشخص شده همه آن وعدهها خواب و خیال بوده، در کمال تعجب و در چرخشی۱۸۰ درجهای میگویند اگر برجام نباشد بیچاره میشوید و روزگارتان سیاه!
دیروز با #سایه_هویج برجام جامعه را به دنبال خود کشاندند و امروز آنان را از #سایه_چماق آن میترسانند. نبودن برجام میتواند سرمنشأ برکات بسیاری شود (چرا که اولین گام برای امید و حرکت، قطع امید از وهم و خیال است)، البته اگر اندکی شجاعت توأم با درایت نیز در میان باشد.
💥متن کمی خلاصه شده
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
@hr_taraghi
🔺 واشنگتن فریبیکن گزارش داد وزارت خارجه آمریکا با اختصاص ۴۰ میلیون دلار پول نقد به یکی از زیرمجموعههای خود، کمپین رسانهای جدیدی را علیه روسیه، ایران و چین آغاز کرده است.
🔹 رهبر انقلاب چند روز پیش نسبت به نقشه احتمالی دشمن برای سال ۹۸ هشدار دادند. آمریکاییها در حال آماده شدن هستند. آیا مسئولین ما هم هوشیارند...؟
@hr_taraghi
محرمانه
🔻 بخشی از مراحل اجرایی پروژه ۹۷ بیان شد. اما قسمت فریب پروژه ۹۷ چیست؟
⭕️آمریکایی ها و به خصوص پمپئو از زمان ریاست بر سازمان سیا بزرگترین خلا آمریکا در برابر ایران را خلا اطلاعات و کسب اخبار واقعی از درون ایران میدانست. به همین دلیل وقتی به سازمان سیا رفت، بخش کسب اخبار از ایران در دستگاه اطلاعاتی آمریکا را به شدت فربه کرد. او اینک نیز تاثیرپذیری تحریم ها در ایران بدون کسب اخبار واقعی از اقتصاد ایران را بی ثمر میداند. در همین بخش از محاسبات رئیس سابق سیا و وزیر خارجه فعلی آمریکا فریب بزرگ پروژه ۹۷ نهفته است...
⭕️ سال ۹۷ برای آمریکایی ها سال تکمیل و پایه ریزی سازگار دقیق برای اطلاع کامل تر و جامع تر و در عین حال تسلط بسیار ریز از فرآیندهای اقتصادی در ایران است. اینکه ایران در دوران تحریم اقتصادی دقیقا چگونه اقتصاد و تجارت خود را با خارج از ایران حفظ میکند و یا چگونه فرآیند جدید تحریمها را دورخواهد زد یا کم اثر میکند، سوالات مهمی برای اتاق اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکاست.
⭕️ اما چه سازگاری قرار است این اطلاعات را در اختیار طرف آمریکای بدهد؟ بررسی دقیق و کارشناسی #fatf و #spv نشان میدهد که از طریق این دو این هدف مدنظر به راحتی اتفاق میافتد. این دو فرآیند هم اطلاعات لحظه لحظه و شفاف را در اختیار طرف مقابل قرار میدهد و هم با تقسیم اقتصاد ایران به دو بخش سیاه و سفید جنگ داخلی اقتصادی راه میاندازد.
@hr_taraghi