فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️برجستهسازی نفله؛ خطدهی برای فتنه!
✍در این مناظره جنجالی تلویزیونی، علی انتظاری فقط بخاطر استفاده از واژه نفله، از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه برکنار شد!
درحالیکه تقی آزاد ارمکی، استاد تمام جامعهشناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، انواع اتهامات ضدامنیتی را علیه حاکمیت به کار برد؛ از قبیل «ساچمهزنی»، «سمپاشی توسط گروه افراطی حاکمیت»، «حاکمیتی که میخواهد دعوا راه بیاندازد در دنیا» و...
فقط دلم میسوزد اولا برای نظام مظلومی که مار در آستینش پرورش میدهد؛ ثانیا برای دانشجویانی که سالها زیر دست این فرد، درس جامعهشناسی پاس کردهاند!
┄┅═✧☫✧
🛑@lashkarejahani
♨️طنز تلخ(۲) این قسمت:
چای هندی و وفاق ملی!
استکان چای هندی رو گذاشتم جلوش؛ اما هیچ واکنشی نشان نداد. چشم دوخته بود به دیوار روبرو. دستم رو بردم جلوی صورتش و تکان دادم. دیدم نه اصلاً در این عالم نیست. دستم را گذاشتم روی شانهاش و تکانش دادم، به خودش آمد.
گفتم: کجایی بابا؟ خیلی تو فکری؟
پس کلهاش را خاراند گفت: هنوز تو کف این "وفاق ملی" ام.
- مگه چیز بدیه؟
- والا چه عرض کنم... رو کاغذ که چیز خوبیه؛ ولی تو عمل که میای، میبینی تا اینجای کار انگار همهش به نفع فتنهگران و مجرمان و خودفروختگان و فحاشان و رقاصان و اینا داره تموم میشه.
مجتبی که تا حالا ساکت بود گفت: اینو گوش کنین. میگن یه گرگ و شتری به خاطر بالا بودن اجارهها، مشترکا یه خونه رو اجاره کرده بودن. هر روز صبح بچههاشون رو توی خونه میذاشتن و خودشون میرفتن دنبال تهیهی غذا. یه روز که گرگ زودتر و دست خالی برگشته بود، یکی از بچهشترها رو خورد. وقتی سر و کلهی شتر از دور پیدا شد، گرگ زود جلو دوید و در حالی که سعی میکرد توی صداش نگرانی پیدا باشه، گفت: رفیق یکی از بچههامون نیست.
شتر با هول و ولا گفت: از بچههای من یا بچه های تو؟
گرگ قیافهی حق به جانبی به خودش گرفت و گفت: باز که ازون حرفا زدی! ما که بنامون بر "وفاق ملی" بود. من و تو نداره؛ یکی از بچههای "ما".
شتر که هیچ وقت این قدر قانع نشده بود؛ دیگر چیزی نگفت و زندگی همچنان به خوبی و خوشی ادامه پیدا کرد؛ فقط بدیاش این بود که هر چند وقت یک بار یکی از بچهشترها گم میشد؛ ولی شتر اصلا ناراحت نمیشد؛ چون عوضش" وفاق ملی"شان سر جاش بود.
در این فاصله که ما غرق شنیدن قصه بودیم. بهزاد از فرصت استفاده کرده و چای خودش و مجتبی و کریم رو بالا داده بود و در حالی که با پشت دست، آبخور سبیلش رو خشک می کرد گفت: عجب چیز خوبیه این وفاق ملی!
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
🔴آلمان محمد هادی مفتح رییس مرکز اسلامی هامبورگ را اخراج کرد
🔹وزارت امور داخلی هامبورگ با ارسال حکمی به مفتح به او ابلاغ کرده است باید ظرف دو هفته خاک آلمان را ترک کند.
🔹رئیس مرکز اسلامی هامبورگ باید تا ۱۱ سپتامبر از آلمان خارج شده باشد و دیگر اجازه بازگشت و اقامت در این کشور را نخواهد داشت.
🔹در صورت تخلف از این دستور، او به سه سال زندان محکوم خواهد شد.
🔹وزارت کشور آلمان در ۲۴ ژوئیه در حکمی ۲۲۰ صفحهای همه مراکز اسلامی متعلق به جمهوری اسلامی (۵۲ مرکز) را تعطیل و اموال آنها را شامل چند صد هزار یورو پول نقد توقیف کرد./ایرنا
✍ آلمانها مراکز اسلامی ایرانی را باعث و بانی تجمعات ده ها هزار نفری شهرهای مختلف آلمان در حمایت از مردم غزه معرفی کرده اند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
كارشناس مسائل سیاسی:توجه به تحقق عدالت، اصلیترین تفاوت جمهوری اسلامی با سایر حكومتها است
حمیدرضا ترقی بیان كرد: هر دولتی كه شعار خود را تحقق عدالت قرار داده است از سوی رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه مورد حمایت قرار گرفته است؛ زیرا عدالت اصلیترین تفاوت نظام جمهوری اسلامی ایران با دیگر حكومتهای دنیا است.
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
برنامه «بدون خطخوردگی» رادیو گفتوگو در خصوص توصیههای رهبر انقلاب به هیئت دولت چهاردهم در خصوص عدالتگستری با حمیدرضا ترقی كارشناس مسائل سیاسی بهصورت تلفنی گفتگو كرد.
حمیدرضا ترقی یكی از ممیزههای انقلاب اسلامی و تفاوت اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران با بقیه نظامهای موجود در جهان را عدالتمحوری در ساختار و برنامههای حكومتی است، گفت: عدالت همواره در دولتهای مختلف مورد تأكید رهبر معظم انقلاب بوده است و حضرت امام بسیار بر این نكته مكرر تكیه میكردند. اساسا نهتنها در اسلام بلكه در همه ادیان الهی موضوع عدالت یك امر مورد تأكید بوده است.
وی با بیان این موضوع كه رهبر معظم انقلاب از ابتدای رهبری خود تاكنون بارها بر مسئله عدالت تأكید داشتهاند، اظهار كرد: معظم له عدالت را تنها در حوزه اقتصادی نمیدانند؛ بلكه عدالت در سیاست، عدالت فرهنگی، بهرهبرداری امكانات عمومی جامعه و عدالت اجتماعی مورد تأكید و توجه ایشان بوده است.
این كارشناس مسائل سیاسی در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتوگو اشاره كرد: هر دولتی كه شعار خود را تحقق عدالت قرار داده است از سوی رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه مورد حمایت قرار گرفتهاند؛ زیرا عدالت اصلیترین تفاوت نظام جمهوری اسلامی ایران با دیگر حكومتهای دنیا است.
وی با اشاره به این موضوع كه هر فعالیت اقتصادی باید یك پیوست فرهنگی داشته باشد، بیان كرد: علت این مسئله آن بود كه آثار نظام ماشینی و تبدیلشدن به یك كشور صنعتی اگر با كار فرهنگی نباشد، آثار منفی بر روند توسعه جامعه خواهد داشت. حتماً توسعه اقتصادی و صنعتی باید با پیوست فرهنگی همراه باشد تا مشكلات و عوارض آن را برطرف كند.
ترقی افزود: در حوزه اقتصاد و برنامهریزی هم طبیعتاً باید پیوست عدالت وجود داشته باشد؛ زیرا اگر چنین نباشد و عدالت را بهگونهای در جامعه محقق نكنیم كه همه افراد بهصورت یكسان و عادلانه از امكانات بهرهبرداری كنند موجب افزایش فاصله طبقاتی میشود.
این كارشناس مسائل سیاسی با تصریح بر اینكه به دلیل حاكم بودن سیاستهای اقتصادی نئولیبرالیسم و بازار آزاد در برنامههای اقتصادی كشور، فاصله طبقاتی روزبهروز افزایش پیدا كرده است، گفت: این مسئله یك خطر برای جامعه اسلامی است؛ زیرا فاصله بین فقیر و غنی هر روز افزایش پیدا میكند.
🔻انقلابیهایی که استحاله شدند:
تحجر ما، یا تجدد آنها؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. برخی میگویند نباید «برچسب» زد و مقصودشان این است که از جمله نباید تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را به کار برد. من تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را از استاد مطهری آموختهام و میدانم که تحلیل جهان انسانی و اجتماعی، مبتنی بر «مفاهیم» است. ما با مفاهیم سخن میگوییم. این «مفاهیم» را نمیتوان با تعبیرِ منفیِ «برچسب»، کنار زد. این مفاهیم - یا به بیان منتقدان، برچسبها - اگر تطبیق بر مصداق دارند، خطا نیستند. نباید گفت مفهوم به کار نبرید، بلکه باید دلیل بر «انطباق مفهوم بر مصداق» طلبید. برخی به جای اینکه در مقام اثبات و ابطال «کیفیّت انطباق» باشند، بیدرنگ تعبیر برچسب را به کار میبرند تا «سنخبندی» نشوند و در «بیمکانی» و «بیموقعیّتی»، حس آرامش داشته باشند. میخواهند تولید گفتار کنند اما در «جا»یی قرار نداشته باشند و فقط بتوانند به دیگریهای ثابتشده و مستقر، حمله کنند. در این روش گفتگو، ما با حریفی مواجه خواهیم بود که سیّال و ژلهای است و در سایۀ ابهام و تاریکی نشسته است. ازاینرو، او میتواند به نقد ما بپردازد، ولی ما باید نظارهگر و منفعل باشیم؛ چون طرف مقابل، «تعیّن» و «استقرار»ی ندارد که بتوان آن را به چالش کشید. بههرحال، تردیدی در میان نیست که تبیینهای علوم انسانی، خواهناخواه، برآمده از مفهومسازیها هستند و اگر علوم انسانی با معرفت عامیانه، دو تفاوت داشته باشد، یکی از آنها، همین مفهومسازیهاست.
۲. من با بخشهای دگرگونشدۀ جریان انقلابی، گفتگو کردم و به نتیجه نرسیدم؛ چون مسأله، «سلیقه» نیست و به واقع، به «دو نظام فکریِ مختلف» تبدیل شدهایم. جریان انقلابی، دو لایه شده است و این یک واقعیّت است. هیچیک از دو طرف، همدیگر را قبول ندارند و برنمیتابند. این شکاف فکری، یک حقیقت است و قابل تقلیلدادن به سلیقه نیست. وضعی که پدید آمده بدین صورت است که پارهای از جریان انقلابی در طول دو دهۀ اخیر، به سوی فضای فکریِ اصلاحطلبی، گذار تدریجی داشته و هویّت جدیدی به دست آورده است. ازاینرو، ما اکنون در مواجهه با این بخش از جریان انقلابی، باید به همان اشکالها و مناقشههایی پاسخ بدهیم که جریان اصلاحطلبی از دهۀ هفتاد به این سو، مطرح کرده است. برایناساس، مشاهده میکنید که مناظرهها و مواجهههای این بخش استحالهشده از جریان انقلابی با جریان اصلاحطلبی، به تضارب و تقابل جدّی نمیانجامد و این دو در بسیاری از زمینهها، توافق فکری دارند. روشن است که جریان اصلاحطلبی، همچنان بر بنیانهای فکریِ آغازین خویش، وفادار است و تعدیل نشده، پس این بخش از نیروهای انقلابی هستند که به آنها نزدیک شدهاند.
۳. بزرگترین مسألهای که در دو سال اخیر، به گسست درونیِ فزاینده در جریان انقلابی انجامید، اغتشاش ۱۴۰۱ بود. درحالیکه بخش اصیلِ جریان انقلابی، این اغتشاش را یک توطئۀ بیرونی و طراحیشده قلمداد کرد که معطوف به سبک زندگی است و میخواهد از این طریق، جامعه را در برابر حاکمیّت قرار بدهد، اما جریان اصلاحطلبی که از مدّتها قبل، تحرّکات رسانهای و تخریبی خویش را آغاز کرده بود، ادّعا کرد که از لحاظ عملی، مواجهۀ نظام در قالب گشت ارشاد، علّت این اغتشاش بود؛ و از لحاظ نظری نیز، دیگر باید تکثّر هویّتی و ارزشی را در جامعه پذیرفت و دینداری را اصل و الگو تصوّر نکرد. برای جریان انقلابیِ اصیل، روشن بود که گشت ارشاد، یک بهانه و دستاویز است و نه علّت و ریشه، و مسأله این است که نیروهای تجدّدی، در پی لیبرالیسمِ فرهنگی هستند و منطق «نه به حجاب اجباری»، منطق مخالفت با نحوۀ برخورد و راهکار حل مسأله نیست، بلکه منطقی است که میخواهد با ذهنشوییِ رسانهای، دست تصرّف به سبک زندگی دراز کند. طبق آمار یکی از نهادهای فرهنگی، چهل درصد از کشف حجاب، پیش از واقعۀ ۱۴۰۱ بوده است. این یعنی یک «روند» در طول دهۀ نود در جریان بوده که ارتباطی هم با گشت ارشاد نداشته است. زمانی که گشت ارشاد بود، باز هم کشف حجاب بود و اینک هم هست. کشف حجاب، واکنش به گشت ارشاد نیست، بلکه یک «چالش تحمیلی» است؛ یعنی از بیرون، القا و تلقین میشود. در هر زمینهای میتوان با ارجاع به چند خطای موردی، واکنشی در حد کشف حجاب را مستند به آن کرد و گفت چون چنین کردیم، چنان شد. کسانی در درون جبهۀ انقلاب که کشف حجاب را حاصل گشت ارشاد میانگارند، تصوّری از واقعیّتهای جنگ شناختی و روایتی و رسانهای در دهۀ نود که مستقل از گشت ارشاد به جریان افتاد، ندارند و بیپروا، همان سخنِ جریان سکولار را تکرار میکند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
📣 اندیشمندان اهلسنت به دفاع از فلسطین در مشهد گرد آمدند
🔸گردهمایی اندیشمندان اهل سنت روز شنبه با حضور ۷۰۰ نفر از عالمان اهل سنت کشور به منظور دفاع از ملت مظلوم فلسطین در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
🔸در این گردهمایی که با هدف بررسی دفاع از مظلومان فلسطین در آموزههای نبوی و رضوی برگزار شد، برخی از علما به بیان دیدگاههای دین اسلام در دفاع از مظلوم پرداختند.
#فلسطین
#حرم_مطهر_رضوی
@jaarchi_khorasan_r
🔴🔻خسارات میلیاردی آمریکا در برابر نیروهای یمنی در دریای سرخ
روزنامه بیزینس انسایدر نوشت: یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی و چند کشتی جنگی دیگر آمریکایی، سلاح هایی به ارزش 1.16 میلیارد دلار برای مقابله با نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ استفاده کرده اند.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
.
♨️ منابع عبری:زاهر الجبارین یکی از فرماندهان جناح نظامی حماس و مغز متفکر بمب گذاری های انتحاری قرار است مجددا حملات انتحاری در داخل خاک اسرائیل را شروع کند.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
☑️ ادعای سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در مسکو: سوخو ۳۵ ها در راه ایران هستند
✅ کانال خبری#قدس 👇
https://eitaa.com/joinchat/232980563Cee52e8c637
❌دولت، چک سفید به مجرمان ندهد
🔸یک شرور سابقهدار در لاهیجان بعد از ایجاد درگیری در قهوهخانه با درخواست مردم توسط پلیس دستگیر می شود و در زمان بازداشت با پلیس درگیر می شود و در نهایت کشته می شود و البته باز با این وصف، موضوع در حال رسیدگی است.
🔸اما خط خطرناکی توسط رسانههای ضدایرانی و بخشی از جریان غربگرا که عمدتا جزو مجرمان امنیتی و مفسدین اخلاقی و اقتصادی هستند در حال پیگیری است برای تولید فشار و تضعیف نیروهای حافظ امنیت و انهدام مرزهای قانونی.
🔸رئیس حمهور محترم باید هوشیار باشند و در دام این توطئههای خطرناک ضد ملی در جهت تضعیف نیروهای حافظ امنیت و تخریب قانون نیفتند...
جریانات سیاسی باید ثابت کنند که قدر اعتماد نظام اسلامی را می دانند و اهل سوء استفاده و خنجر از پشت زدن در زمانهای حساس نیستند.
📌کانال قدس شریف را معرفی کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2202009921C6056cfd8c8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻وال استریت ژورنال: این پهپاد ایرانی به دلیل دشواری در رهگیری، تهدید فزایندهای برای آمریکا و شرکای آن به بار آورده...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
گزارش خط حزبالله درباره بیانات رهبر انقلاب پیرامون تشکیل کابینه دولت چهاردهم
کابینه چهاردهم؛ محصول همت رئیسجمهور و کمک ارزنده مجلس
 رأس ساعت ده صبح ششم شهریورماه ۱۴۰۳، رهبر معظّم انقلاب اسلامی وارد حسینیّه امامخمینی رحمهالله شدند. مهمانان که هیئت دولت چهاردهم بودند، با فرستادن صلوات از ایشان استقبال کردند. قاری دو آیه از سورهی مبارکهی احزاب را برای این جلسه انتخاب کرده بود: «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَهَ عَلَیه»؛ آیهی اوّل تمام نشده بود که آقای ظریف هم وارد شد و نشست.
https://farsi.khamenei.ir/others-report?id=57450
شکست لشکرکشی اسرائیل به کرانه باختری با سیلی مقاومت
۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
رژیم اشغالگر که با لشکرکشی گسترده نظامی به شمال کرانه باختری، در تلاش برای انحلال مقاومت در این منطقه در راستای هدف قدیمی خود برای نابودی آرمان فلسطین است، بلافاصله با نتایجی معکوس مواجه شد و خود را مقابل باتلاقی بزرگ میبیند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، نیروهای اشغالگر صهیونیستی روز چهارشنبه هفته گذشته، عملیات نظامی گستردهای را در کرانه باختری اشغالی آغاز کردند که مرکز آن در شمال قرار دارد و با توجه به تحولات میدانی، این عملیات چندین روز ادامه خواهد داشت.
عملیات نظامی گسترده اشغالگران در شمال کرانه باختری
ارتش صهیونیستی با اشاره به هدف قرار دادن اردوگاههای فلسطینی در شمال کرانه باختری طی این عملیات نظامی گسترده، نام این عملیات را «اردوگاههای تابستانی» گذاشته است.۶
حملات نظامی صهیونیستها طی چند روز گذشته متمرکز در مناطق شمالی کرانه باختری، به ویژه منطقه جنین و طولکرم بود و گروههای مقاومت فلسطین، با استفاده از سلاحهای سبک و مواد منفجره ساخت خودشان در برابر اشغالگران ایستادند. تا امروز در جریان این حملات 19 فلسطینی به شهادت رسیدهاند که موجب شد تعداد شهدای فلسطینی در کرانه باختری از زمان آغاز جنگ غزه، طبق آمار رسمی به 672 نفر برسد. همچنین دهها فلسطینی هم در این تجاوزات دشمن صهیونیستی در شمال کرانه باختری زخمی شدهاند.
نظامیان رژیم اشغالگر طی چند روز گذشته اقدام به تخریب گسترده زیرساختهای کرانه باختری، محاصره بیمارستانها و نهادهای غیرنظامی و منازل فلسطینیان کردهاند و گزارشهای متعددی منتشر شده، مبنی بر اینکه رژیم اشغالگر قصد تخلیه شمال کرانه باختری از ساکنان فلسطینی آن و آواره کردن این مردم را دارد؛ همانند توطئهای که علیه نوار غزه دنبال میکند.
این گزارشها همزمان بود با اظهارات گستاخانه «اسرائیل کاتز» وزیر خارجه رژیم اشغالگر که خواستار تکرار تجربه آوارگی فلسطینیان در کرانه باختری، همانند نوار غزه شده بود.
اسرائیل در کرانه باختری چه میخواهد؟
اما درباره اینکه رژیم صهیونیستی از لشکرکشی گسترده به کرانه باختری در میان جنگ غزه چه هدفی را دنبال میکند، در وهله نخست، باید به این مسئله اشاره کنیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در کرانه باختری دارای دو بعد است: یکی بعد تاکتیکی و دیگری بعد استراتژیک.
بعد از افزایش قابل توجه عملیاتهای مقاومتی و استشهادی در مناطق مختلف کرانه باختری و هراس صهیونیستها از خطر روزافزون مسلح شدن بیشتر فلسطینیها در این منطقه، ارتش اشغالگر دست به عملیات نظامی گسترده در شمال کرانه باختری زد.
صهیونیستها با اجرای این عملیات قصد داشتند وانمود کنند که بعد از ترور چند تن از فرماندهان گردانهای مقاومتی در کرانه باختری، توانستهاند هسته مقاومت در این منطقه را منحل کنند و به این ترتیب یک دستاورد برای خود رقم زده و افکار عمومی اسرائیلیها آرام شود.
اما قبل از اینکه به نتیجه معکوس این تهاجم نظامی ارتش صهیونیستی به کرانه باختری بپردازیم، باید اشاره کنیم که صرف آغاز چنین عملیاتی، ترس شهرکنشینان صهیونیست و نیز مقامات سیاسی و امنیتی آن را مبنی بر اینکه کرانه باختری اشغالی به یک جبهه مقاومتی سوزان و خشمگین ضد اسرائیل تبدیل خواهد شد، بیش از پیش میکند.
کارنامه درخشان کرانه باختری در عملیاتهای مقاومتی
در سالهای اخیر کرانه باختری اشغالی شاهد تحولات مهمی در سطح عملیاتهای مقاومتی بوده است که در یک سری بازههای زمانی اوج گرفت و گاهی اوقات هم کاهش یافت. اما نکته قابل توجه این است که چنین عملیاتهایی در کرانه باختری دست کم از سال 2014 تاکنون هرگز متوقف نشده است.
با وجود اینکه عملیاتهای استشهادی علیه صهیونیستها از ابتدای اشغال فلسطین وجود داشت، اما این روند بعد از سال 2014 و جنگی که در این سال میان مقاومت و ارتش اسرائیل اتفاق افتاد، به شکل قابل توجهی تشدید شد.
این جنگ دقیقاً 7 سال بعد از تقسیم مناطق فلسطینی به دو قسمت در سطوح امنیتی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی اتفاق افتاد؛ جایی که صهیونیستها تلاش داشتند فلسطینیان نوار غزه را از قدس و کرانه باختری جدا کنند و هدف اصلی آنها تضعیف روحیه مقاومت میان مردم فلسطین و چندپاره کردن این ملت و نیز نابودی گروههای مقاومت از جمله حماس بود.
اما این جنگ و عملکرد حماس در آن موجب شد مردم فلسطین نهتنها در نوار غزه بلکه در سراسر کرانه باختری و قدس اشغالی نیز بار دیگر به ایدئولوژی مقاومت روی بیاورند و دیدگاه فلسطینیها در مناطق مختلف تا حد زیادی به هم نزدیک شد.
اما بعد از روی کار آمدن کابینه کنونی رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو مشخص شد که صهیونیستها حتی به این مقدار هم راضی نیستند و قصد دارند کل کرانه باختری را تحت اشغال رسمی اسرائیل در بیاورند و پروژههای شهرکسازی را به شکل قابل توجهی در این منطقه گسترش دهند.
اهداف اسرائیل از لشکرکشی به کرانه باختری
دکتر «مصطفی البرغوثی» دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین در این زمینه اعلام کرد که اسرائیل قصد دارد، علاوه بر گسترش شهرکسازیها و تسریع روند الحاق کرانه باختری و یهودیسازی این منطقه، هرگونه مقاومت را در کرانه باختری نابود کند.
وی با اشاره به پروژه قدیمی رژیم اشغالگر برای جلوگیری از تشکیل هرگونه کشور مستقل فلسطینی، گفت: آنچه که در 7 اکتبر 2023 رخ داد، نتیجه طبیعی حملات مکرر اسرائیل در کرانه باختری و قدس اشغالی بود. صهیونیستها هیچ تمایزی میان مردم فلسطین در مناطق مختلف قائل نیستند و جنایتهایی که امروز در کرانه باختری انجام میدهند، در امتداد جنگ نسلکشی علیه نوار غزه قرار دارد.
این شخصیت فلسطینی تأکید کرد: تجاوزات دشمن صهیونیستی همه مناطق فلسطین را هدف قرار میدهد، نه تنها یک گروه یا منطقه خاص. اسرائیل توسط یک کابینه فاشیستی هدایت میشود که به دنبال آوارگی همه فلسطینیها و نابودی مسئله فلسطین است. نتانیاهو یک فرد بزدل است که اگر احساس خطر کند، پا به فرار میگذارد؛ اما متأسفانه انفعال و مواضع شرمآور و سست برخی رژیمهای عربی در سایه حمایتهای آمریکا و غرب، نتانیاهو و رژیم اشغالگر را برای ارتکاب این جنایات علیه مردم فلسطین گستاختر میکند.
دکتر البرغوثی افزود: نتانیاهو در حال کندن قبر خود است؛ زیرا مطمئناً او قویتر از «آریل شارون» نخستوزیر اسبق رژیم اشغالگر نخواهد بود که در سال 2005 در سایه استواری مقاومت در نوار غزه، مجبور به عقبنشینی از این باریکه شد.
وی اظهار داشت: رژیم اشغالگر از تاریخ درس عبرت نمیگیرد و این رژیم در سال 1948، 70 درصد از مردم فلسطین را آواره کرد؛ اما امروز میبینیم که تعداد فلسطینیان از یهودیان در سراسر فلسطین تاریخی بیشتر است و صهیونیستها امروز بیش از پیش خودشان را در باتلاق فرو میبرند.
انتفاضه سوم فلسطین در راه است؟
ناظران امور در این زمینه هشدار میدهند که تشدید تحرکات افراطی صهیونیستها و فشارهای آنها بر کرانه باختری در چهارچوب هدف این رژیم برای نابودی مسئله فلسطین، منجر به انفجار واقعی اوضاع در کرانه باختری و حتی شاید وقوع انتفاضه سوم خواهد شد.
در واقع رژیم صهیونیستی با این تهاجمات وحشیانه، درهای جهنم را به روی شهرکنشینان صهیونیست باز میکند؛ زیرا فلسطینیها طی هفت دهه گذشته همواره در معرض وحشیگریهای دشمن صهیونیستی قرار داشتهاند و اینگونه حملات مسئله جدیدی برای آنها نیست، بلکه تجربه ثابت کرده منجر به تقویت اراده و انگیزه آنها برای ضربه زدن به اشغالگران میشود.
دو عملیات استشهادی که شب گذشته در الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری در واکنش به تهاجم صهیونیستها به شمال این منطقه انجام شد، حامل پیامهایی مهم برای دشمن صهیونیستی بود مبنی بر اینکه سراسر کرانه باختری، عرصه داغ ضد اشغالگران است و صهیونیستها در هیچ کجای این منطقه نمیتوانند احساس آرامش و امنیت داشته باشند.
علاوه بر آن، تحولات میدانی در سراسر فلسطین اشغالی و عملیاتهای استشهادی که از کرانه باختری تا قلب تلآویو گسترش یافته، بیانگر آغاز مرحلهای خطرناک برای صهیونیستهاست که دیگر حتی در خانههای خود هم احساس امنیت ندارند و تنها راه نجات خود را در ترک فلسطین و بازگشت به مکانهایی میدانند که اجدادشان از آنجا آمده بودند.
سال 2014 همچنین با تشدید تجاوزات اشغالگران به مسجدالاقصی و تلاش برای تقسیم زمانی و مکانی آن و نیز یهودیسازی قدس همراه بود.
این وضعیت موجب شد مقاومت در قدس و کرانه باختری شعلهور شود و در سال 2015 بیش از 5383 عملیات مقاومتی در این مناطق علیه دشمن صهیونیستی انجام شد که 186 مورد از آنها با سلاح سرد، 42 مورد زیرگرفتن با ماشین و 123 مورد عملیات تیراندازی بود.
در سالهای بعد این پدیده همچنان تشدید شد تا اینکه در سال 2021 بعد از تجاوزات مکرر شهرکنشینان علیه فلسطینیان و حملات آنها به مسجدالاقصی و بازداشت جوانان فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست و...، مقاومت در قدس به شکل قابلتوجهی گسترش یافت. بر اساس آمار مندرج در گزارش سالانه دفتر رسانهای حماس، کرانه باختری و قدس در سال 2021 شاهد 10 هزار و 850 عملیات استشهادی مسلحانه بودهاند که 441 مورد از این عملیاتها مؤثر بود. این عملیاتها چهار برابر تعداد عملیاتهای مؤثر در سال 2020 بودند. بعد از نبرد شمشیر قدس در مه 2021 عملیاتهای استشهادی فلسطینیان سیر صعودی خود را ادامه داد.
جنگ خاموش صهیونیستها در کرانه باختری/ عملیات بزرگ در راه است؟
یورشهای گاه و بیگاه ارتش رژیم صهیونیستی به کرانه باختری بعد از انتفاضه دوم، مسئله جدیدی نبوده و همواره ادامه داشته است؛ اما بعد از آغاز جنگ غزه، صهیونیستها یک جنگ خاموش را علیه کرانه باختری آغاز کردند و تلاش داشتند در سایه مشغول شدن دنیا به جنگ غزه، یک سری اهداف توطئهآمیز و از پیش تعیین شده خود را در کرانه باختری اجرا کنند و در نهایت به آوارگی فلسطینیها در این منطقه و اجرای طرح الحاق کامل کرانه باختری برسند.
11 ماه که از جنگ غزه میگذرد، صهیونیستها عملیاتهای نظامی بیسابقهای را در مناطق مختلف کرانه باختری انجام داده و به شکل گسترده از حملات هوایی ضد این منطقه استفاده کردهاند.
سؤالی که اکنون مطرح میشود این است که عملیات نظامی فعلی ارتش صهیونیستی در کرانه باختری تا چند روز ادامه خواهد داشت و آیا از شمال به سایر مناطق گسترش مییابد؟
با وجود اینکه تعداد و نوع نیروهای شرکتکننده در این عملیات ممکن است نشاندهنده آغاز یک عملیات بسیار گسترده نباشد و نمیتوان آن را با عملیات نظامی در سال 2002 که رژیم اشغالگر آن را «دیوار دفاعی» نامید مقایسه کرد، اما اهداف تاکتیکی عملیات جاری ممکن است مقدمهای برای یک تهاجم نظامی بزرگتر باشد که اشغالگران در سایه تلاشهای خود با هدف حذف آرمان فلسطین، قصد انجام آن را دارند.
بعد از 7 اکتبر 2023 که جنگ غزه آغاز شد، کابینه راست افراطی رژیم صهیونیستی یک طرح تروریستی را در کرانه باختری آغاز کرد که رهبری آن در دست «بزالل اسموتریچ» وزیر فاشیست این رژیم بود. اسموتریچ بعد از روی کار آمدن کابینه افراطی اسرائیل به ریاست «بنیامین نتانیاهو» مسئول کرانه باختری شد و شروع به ترویج رویکرد تروریستی خود برای حل و فصل مسئله کرانه باختری کرد.
احیای توطئه قدیمی اشغالگران در کرانه باختری
این رویکرد کابینه افراطی رژیم اشغالگر با هدف تحمیل حاکمیت کامل این رژیم بر کرانه باختری اشغالی و از بین بردن همه امید فلسطینیها به ایجاد یک کشور مستقل است. در واقع هدف صهیونیستها از این طرح، ناامید کردن کامل مردم فلسطین از تشکیل کشور مستقل خود بوده و از ابزار الحاق، آوارگی و نابودی برای رسیدن به این هدفشان استفاده میکنند.
در اینجا باید یادآوری کنیم که در قراردادهای ائتلافی کابینه صهیونیستی با حزب لیکود به ریاست نتانیاهو، آمده است که «یهودیان به تنهایی حق مسلم بر همه سرزمینهای فلسطین از بحر تا نهر را دارند و حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری بدون تعیین جدول زمانی، تحمیل شده است».
در سال 2017 بزالل اسموتریچ در چهارچوب طرح خود برای تحمیل حاکمیت کامل رژیم صهیونیستی بر همه اراضی کرانه باختری و گسترش شهرکسازی در این منطقه، طرحی منتشر کرد که در آن آمده بود «هر فلسطینی که حاضر است حضور ما را در اینجا بپذیرد باید تسلیم شود؛ هر کسی هم که میخواهد برود میتواند برود؛ اما هر کسی که میخواهد بجنگد باید منتظر جنگ ما باشد».
تلاشها برای الحاق کرانه باختری در دورهای آغاز شد که نتانیاهو در سال 2020 یعنی دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا، قدرت را در عرصه رژیم صهیونیستی به دست گرفت و ترامپ قرارداد ضد فلسطینی «معامله قرن» را با حمایت برخی رژیمهای سازشکار عربی اعلام کرد. طبق این معامله شوم قرار بود که بیش از 30 درصد کرانه باختری به اراضی تحت اشغال صهیونیستها در فلسطین ملحق شود که شامل همه شهرکها و همه اراضی در اطراف کرانه باختری و غور اردن و همچنین شهرهای فلسطینی در عمق کرانه باختری، میشد.
بر این اساس، همچنین قرار بود که نوار غزه کاملاً خلع سلاح شده و یک دولت غیرنظامی در آن روی کار بیاید که بر بخشهای باقیمانده کرانه باختری هم حکومت میکند.
❤️ خدا رهبرانقلاب را حفظ بفرماید 💚
که دربزنگاههای مهم بابیانات حکیمانه و صریح خودجامعه راازسرگردانی و دو راهی انحراف نجات میدهند . البته اگر بعضیها بفهمند .
🔹درجلسه رآی اعتماد وزرای پیشنهادی
(مطالبی خلاف واقع وناقص ازسوی آقای پزشکیان درمجلس بیان شد که باعث خوراک دشمنان خارجی وسوءاستفاده داخلی قرار گرفت. )
🔺عین اظهارات آقای رئیس جمهور 👇
🔹تمامی وزرادرهماهنگی بارهبرمعظم انقلاب انتخاب شده اند .میخواهم بگویم که هماهنگ شدیم آمدم اینجا ؛ چرا مرا وادارمیکنید چیزهائی راکه نباید بگویم ؛ بگویم . من را وادار نکنید که وارد جزئیات قضیه بشوم ؛ همه وزراهماهنگ شده اند.(البته اسمچندوزیررا هم آوردند)
🔺این اظهارات آقای پزشکیان باعث بُهت و تعجب مردم انقلابی ووفاداران به ولایت گردید ویک سردرگُمی وآشفتگی روحی وروانی وذهنی رادرافکار عمومی ایجاد نمود .
🔹رهبرمعظم انقلاب درمقابل این اظهارات ناصحیح و عجولانه ؛ دراولین دیدارخود با هیئت دولت چهاردهم (۶/۶/ ۱۴۰۳) اصل موضوع را با صراحت وشفافیت تمام برای ملت ایران تبیین فرمودند: 👇
( آقای رئیس جمهوربرای انتخاب وزیران بابنده مشورت کردند ومن هم تعدادی ازافرادی را که میشناختم و یا صلاحیت آنها ازطُرق موردوثوق به ما رسیده بود ؛ اینهارا تآئید کردم ، بعضیها را هم تاکید کردم ، تعدادبیشتری راهم نمی شناختم وگفتم نظری ندارم . )
🌸 چقدر دقیق وشفاف وباظرافت فرمودند .
🔹اظهارات آقای پزشکیان باعث شدکه:
۱- اکثرنمایندگان مجلس بصورت دربست و یکجا وبدون تآمل حتی افرادی که سابقه سوء داشتند را رای اعتماد بدهند .
۲- افراد مغرض درمحافل عمومی ومجازی به افکارعمومی القاء کنند که انتخاب وزیران توسط شخص رهبری مهندسی شده ورئیس جمهور هیچ اختیاری ندارد .
۳- جایگاه ولایت درمنظرعمومی مورد سئوال قراربگیرد که چرا رهبری حداقل درمورد چهار وزیرپیشنهادی که دارای ابهام و سوء سابقه هستند اینگونه تآئید شوند .
۴- مردم بی حوصله وعجول درهضم وفهم وقضاوت موضوع به انحراف بیفتند .
که درنهایت باورود وتبیین معظم له اصل موضوع وحقیقت برای مردم آشکار گردید
🔺وحرف آخر اینکه : آقای رئیس جمهور بعنوان دومین مقام عالی کشور در جایگاهی قراردارند که باید درانتقال مطالب واظهار نظرهای خود باحساسیت ودقت بیشتری ورود نمایند تا مورد اتهام وسوء استفاده قرار نگیرند .
۱۰ شهریور ۱۴۰۳ فرهادنیا
@jahadetabeen8
🔰 حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی روحانی راد، امام جمعه بابل: لاهیجان مگر دادستان و استان گیلان مگر بازرسی انتظامی ندارد که رییس جمهور دستور بررسی ویژه بدهد! چرا برای قتل روحانی مظلوم در همان استان این دستور داده نشد؟!
🔹 در روزهای اخیر خط جریانی به دنبال فتنه علیه نیروی انتظامی در کشور به راه افتاده است و متاسفیم که رییس جمهور محترم هم حرف غیرکارشناسی درخصوص نیروی انتظامی بیان نموده تا عدهای افراد بخواهند برای او کف و سوت بکشند. شهرستان لاهیجان مگر دادستان و دادگستری ندارد؟ نیروی انتظامی استان گیلان مگر بازرسی ندارد؟ که شما بخواهید به صورت ویژه این قضیه را بررسی کنید! ماه گذشته در همین استان گیلان یک روحانی مظلوم را به قتل رساندند اما صدایی از احدی در نیامد آن وقت برای فوت یک متهم دستگیر شده در نزاع بدون مشخص شدن جوانب موضوع این طور موضع گیری میکنید؟ آیا فقط این شخص شهروند است؟!
🔹 در آستانه ۳۱ شهریور سالروز آشوبها هستیم. در این زمان بجای حمایت از نیروی انتظامی که در سراسر کشور میداندار امنیت است و اگر زحمات این نیرو نبود خدا میدانست چه بر سر کشور در میآمد، جای شرمساری است بخواهیم اقتدار آن را بشکنیم. هشدار میدهیم اگر بخواهید در این خصوص مانند رفقای خود افرادی را به کف خیابان بکشانید مجدداً همان سیلی گذشته را از مردم دریافت خواهید کرد.
🛑#جهاد_تبیین
25.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 یهودیان سراسر دنیا با چه روشی توانستند فلسطین را اشغال و بر آن حکومت کنند؟
🔶 ریشه شکلگیری اسرائیل و درگیری آن با فلسطین از کجاست؟!
بیانیه «بالفور» که در پایان جنگ جهانی اول صادر شد چیست و چه نقشی در این ماجرا دارد؟
🎥 سیر تا پیاز پیدایش اسرائیل را در این چند دقیقه ببینید و برای کسب اطلاعات تکمیلی از درون جامعه یهودیان تماشای مستند اسرائیلیسم را از دست ندهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢محمد القطراوی فرمانده لشکر مرکزی جهاد اسلامی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کرانه باختری به شهادت رسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دلیل عقب نشینی ارتش اسرائیل از خانیونس؛ صهیونیستها نای جنگیدن ندارند
🔹کانال ١٢ رژیم صهیونیستی:روز گذشته 15 تن از نظامیان تیپ چتربازان، از دستور بازگشت به میدانهای نبرد خانيونس و دیرالبلح، سرپیچی کردند.
🔹️ این در حالی است که ارتش از "پایان ماموریت" یکماهه تیپ 98 در این دو منطقه خبر داده است.
🔹️با وجود اظهارات ارتش در خصوص پایان ماموریت، تحقیقات نشان میدهد یکی از دلایل عقبنشینی، رفتارهای اینچنینی نظامیان و استنکاف آنها از بازگشت به نبرد به دلیل خستگی و فشارهای روانی است.
ساعت ۸ به وقت امام هشتم
دست بر سینه و عرض ادب
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
🌷اللّهُمَّ صَلِّ عَلى
🌷علِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
🌷الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
🌷و حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
🌷و مَنْ تَحْتَ الثَّرى
🌷الصِّدّیقِ الشَّهیدِ
🌷صلاةً کَثیرَةً تامَّةً
🌷زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
🌷کاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِک...
تو بزن نقـاره زن اسیر آهنگ توام...
به امام رضابگوبدجوری دلتنگ توام...
خوشبختی یعنی تو زندگیت امام رضا داری....
🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا غریب الغربا
🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا معین الضعفا
🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا علی بن موسی الرضا
🔴 واکنش ابوترابی، نماینده مجلس به دستورپزشکیان برای بازگشت اساتیداخراجی:
🔹مجلس در برابر بازگشت اساتیدی که در ماجرای سال ۱۴۰۱ نقش داشته اند، سکوت نخواهد کرد
🔹بالاترین مراجع کشور هم نمیتوانند در احکام قضایی اخراج اساتید ورود کنند
🔹جناحی که دولت حضور دارد در یک روند سیاسی به دنبال جذب دوباره افراد همفکر خود در دانشگاه هاست
🔹ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس دوازدهم و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی در واکنش به دستور رئیس جمهور درباره بازگشت اساتید و دانشجویان اخراج شده از دانشگاه به دیده بان ایران گفت:
🔹بازگشت اساتیدی که در فتنه نقش داشته و حکم قضایی داشته یا پرونده امنیتی دارند این راحتی ها هم نیست. این گونه ادعا ها بیشتر سیاسی است. شاید اگر بی سر و صدا مثلاً یه جایی ما بشینیم با نهاد امنیتی توافق کنیم تا فلان استاد یا مدرس دانشگاه که در جایی اظهارنظر خلاف منافع ملی یا پرونده امنیتی دارد به دانشگاه بازگردد اما این موضوع، روند بازگشت و محتوای توافق نباید رسانه ای شود.
صبح نو
ترقی در گفتوگو با «صبح نو» مطرح کرد؛ «وفاق ملی» در تصمیمات و انتصابات دولت چهاردهم سنجش میشود
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفتوگو با «صبح نو» در خصوص نگرانی از آسیبهایی که برخی از چهرههای سیاسی میتوانند به وفاق ملی بزنند، اظهارکرد: «ما باید از تعبیر وفاق ملی نگرانیهایی داشته باشیم که مبادا این تعبیر، مانند «اعتدال» و «اصلاحات»، به ابزاری برای تغییر مسیر انقلاب اسلامی تبدیل شود و تعریف آن به جای تقویت و تثبیت نظام جمهوری اسلامی، در جهت منحرف کردن مسیر نظام جمهوری اسلامی به کار رود.» وی افزود: «تعریف مشخصی از وفاق ملی ارائه نشده، سلیقهای عمل میشود و هر کسی بهگونهای متفاوت آن را تعبیر میکند. اکنون به نظر میرسد این موضوع، نگرانیهایی را در جامعه ایجاد کرده است.»
عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: «آیا مفهوم وفاق ملی این است افرادی که در فتنهها و اغتشاشهای گذشته نقش مؤثر داشتند و از آنها حمایت میکردند، دوباره به قدرت بازگردانده شوند؟ یا اینکه قرار است مسیری طی شود که به لحاظ فکری و مبنایی با اصول انقلاب اسلامی و سیاستهای کلان نظام و رهبری هماهنگ باشد و همه در جهت آن حرکت کنند و خود را با آن وفق دهند؟ نه اینکه نظام، خود را با جریانهای فتنه و جریانهای معترض تطبیق دهد. این نکته بسیار مهم است و امیدواریم آقای پزشکیان در مصاحبه رسانهای خود به این مسأله بپردازند و آن را تبیین کنند.»
ترقی با بیان اینکه تعاریف گوناگونی از وفاق ملی ارائه میشود، ادامه داد: «استفادههای نادرستی از آن صورت میگیرد که میتواند زمینهساز نفوذ عوامل تندرو به سیستم حکومتی و تأثیرگذاری آنها بر تصمیمات دولت باشد.»
باید جلوی عزل و نصبهای جناحی گرفته شود
وی اضافه کرد: «آقای پزشکیان در چند مورد به نکاتی در این زمینه اشاره کردند. اولا باید جلوی عزل و نصبهای جناحی و سیاسی این افراد در دستگاه اجرایی گرفته شود. وقتی که این افراد وارد سیستم دولت و مسئولیتهای دولتی میشوند، باید کت سیاسی و جناحی خود را کنار بگذارند، به فکر حل مشکلات مردم باشند و دنبال بازیهای سیاسی نروند.»
عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: «آنها باید سعی کنند بر اساس شایستهسالاری که رئیسجمهور بر آن تأکید دارد و طبق شاخصهایی که مقام معظم رهبری برای بهکارگیری نیروها مطرح کردهاند، عمل کنند. اگر این شاخصها رعایت شود، قطعا وفاق ملی که رئیسجمهور به دنبال آن است و مردم نیز به آن پایبند هستند، تحقق خواهد یافت.»
ترقی یادآور شد: «بنابراین در موضعگیریها، عزل و نصبها و چیدمان نیروها، اگر این شاخصها ملاک قرار گیرند و رئیسجمهور هم آنها را وادار کند که دست از بازیهای جناحی و سیاسی بردارند، قطعا میتواند حرکت صحیح آنها را در مسیر درست تضمین کند.»
آسیب تندرویها بر روند اجرایی
وی با اشاره به اینکه امیدواریم رفتارهای رادیکال بروز و ظهور پیدا نکند و ما به سمتی حرکت کنیم که رئیسجمهور وعده داده است، تأکید کرد: «اگر این رفتارها بروز پیدا کند، بهطور طبیعی یکی از امیدهایی که مردم برای بهبود شرایط کشور در ذهنشان ایجاد کردهاند، تبدیل به ناامیدی میشود و این برای کشور بسیار مضر خواهد بود.» عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی در خصوص وضعیت سنجه «وفاق ملی» در تصمیمات و انتصابات دولت چهاردهم گفت: «در برخی موارد وضعیت خوب است و در بعضی موارد نیاز به دقت و مقاومت بیشتر رئیسجمهور در برابر فشارهای جناحی و سیاسی وارد شده به وی، احساس میشود.»
ترقی اظهارکرد: «در نهایت، من فکر میکنم اکنون زود است واقعا قضاوت کنیم. با توجه به انتصابات محدودی که تاکنون صورت گرفته، نمیتوان تصور کرد امکان تحقق وفاق ملی وجود ندارد.»
تذکراتی از جنس خیرخواهی
وی عنوان کرد: «اگر همه کمک کنند این تحقق صورت بگیرد و تذکرات لازم را نیز به رئیسجمهور بدهند - تذکراتی که برخی از مطبوعات دوستانه و خیرخواهانه به رئیسجمهور میدهند و ایشان را متوجه برخی انتصاباتی میکنند که ممکن است در آینده مشکلساز شود - این تذکرات باید بهطور مستمر و به موقع داده شود؛ زیرا ایشان نباید تصور کنند هر انتصابی که انجام دادند، مورد تأیید همه مردم است و هیچ اعتراضی نسبت به آن وجود ندارد، بلکه باید متوجه شوند که برخی از زوایای دیگر که مردم به آنها نگاه میکنند، مورد نقد است و باید به آن ابعاد نیز در انتصاباتشان توجه لازم را داشته باشند.»