14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ چشم وا کردی و
دنیای علی زیبا شد
⭐️ باز تکرار همان
سوره "اعطینا" شد
@tarbiatemanavi
#حدیث_نور 🔻
💠 امیرالمؤمنین علیهالسّلام به محضر پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله شرفیاب شد و از ایشان درخواست کرد که برای دخترش نامی انتخاب کنند. رسول خدا فرمودند: من هم از پروردگارم پیشی نمیگیرم.
🌸 در این هنگام جبرئیل نازل شد و درود پروردگار را ابلاغ فرمود و گفت: نام این مولود را «زینب» بگذار.
✨ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند: «به حاضران و غایبان امّتم وصیت میکنم که حرمت این دختر را پاس بدارند... »
📚 زینب الکبری من المَهد الی اللحد، ص٣۵
@TarbiateManavi
☀️#تاریخ_نور
🖌 سیری در زندگی انبیاء و ائمه علیهمالسلام
☘️ چون #آدم و #حوا به واسطه #ابلیس پر تلبیس از درخت ممنوعه تناول نمودند، در آن لحظه، تاج شرف از سرشان افتاد و لباسهای زیبای بهشتی از بدن ايشان فرو ريخت و غلمان و حوران و رضوان كه در ملازمت او بودند، دور شدند، پس بیکس و تنها مانده و از خجالت برهنگى در پس درختان بهشت پنهان میشدند، عاقبت خود را به برگ انجير پوشانيدند.
🔹 «اهْبِطُوا»؛ حكم شد كه از بهشت بيرون روند. در آن هنگام آدم دست حوا را گرفت و «بسم اللّه الرّحمن الرّحيم» بر زبان راند، جبرئيل گفت: چون اين كلمه بزرگوار را گفتى زمانى صبر کن، شايد كه حق تعالى به بركت اين نام شما را ببخشايد.
خطاب آمد: اى جبرئيل بگذار تا بيرون روند که اگر من امروز بر وى رحمت كنم، بر يك تن رحمت كرده باشم؛ اما میخواهم فردا که آدم به بهشت بازگردد و هزاران هزار گنهکار از فرزندانش را به همراه داشته باشد، بر ايشان نظر رحمت كنم، تا وسعت رحمت من آشكارا گردد...
✴️ بدانكه بيرون كردن آدم و حوا از بهشت بر سبيل عقوبت نبود؛ بلكه حكمت او سبحانه اقتضا میكرد كه از بهشت بيرون آيد و مشقت و بلا كشد تا رتبه و درجه او زيادتر از آنچه در بهشت بود شود. همچنانكه به مصلحت، غنى را فقير میسازد و صحيح را بيمار میگرداند. آدم از براى زمين آفريده شده بود تا خليفه اللّه باشد؛ ليكن خروج او از بهشت اگر بدون خوردن از درخت ممنوعه میشد، آسانتر بود و چون بعد از خوردن آن واقع شد بر او ناگوار نمود.
#آدم دويست سال بر سر كوه سرانديب میگريست...
👆این داستان ادامه دارد....
📚تفاسیر: خلاصه منهج الصادقین، مجمع البیان و....
@tarbiatemanavi
📚#کتاب_خوب
💠 زندگانی حضرت#زینب سلاماللهعلیها
❇️ کتاب زندگانی حضرت زینب کبری سلام الله علیها که مجموعه سخنرانیهای شهید محراب آیت الله سید عبدالحسین دستغیب شیرازی است، مروری بر سیر زندگی و بیان فضائل و کرامات آن حضرت به همراه نکات ناب و موعظههای تاثیرگذار این شهید بزرگوار است.
🔎 برخی از عناوین این کتاب عبارتند از: خطبه زینب و کرامت او، عالمه غیرمعلمه، مسافرتهای زینب، تجلیل علی، وقتی به زیارت قبر پیامبر میرفت، تفسیر قرآن برای زنان اهل کوفه، شفای چشم نابینا، زهد حقیقی را در زینب جست وجو کنید، سخاوت زینب در خردسالی، پذیرایی از یتیمان، مروت زینب، یزید را تحقیر می کند، خدا برترین وکیل.
☘️ در فرازی از این کتاب آمده است:
به همان درجهای که حسین علیهالسلام بر مسلمین حق دارد خواهر غمدیدهاش، عقیله بنی هاشم، مجلّله، عصمت صغری، زینب کبری سلاماللهعلیها هم بر جمیع مسلمین تا قیام قیامت، حق دارد؛ یعنی شهادت حسین علیهالسلام با اسارت زینب سلاماللهعلیها تکمیل شد.
@tarbiatemanavi
﷽
#حق_الناس
🔷 تسویه حساب
آیت الله بهجت:
✴️ تا میتوانید گناه نکنید
اگر احیاناً گاهی مرتکب
شدید سعی کنید
گناهی که در آن
حقّالناس است،نباشد.
اگر گناهی مرتکب شدید
که در آن #حق_الناس است
سعی کنید در همین دنیا، آن را
تسویه کنید و برای آخرت نگذارید
که آنجا مشکل است.
📗 فریادگر توحید،ص٢١٨
@tarbiatemanavi
#یکلغت_یکمعرفت
✅ مِرْصاد
بسمالله الرحمن الرحیم
«جَهَنَّمَ كَانَتْ مِرْصاداً»
🔰 «#مِرْصاد» اسم مكان است به معناى جايگاهى كه در آن كمين مى كنند، «راغب» در «مفردات» مى گويد: «مرصد» (بر وزن مرقد) و «مرصاد» هر دو يك معنا دارند، با اين تفاوت كه «مرصاد» به مكانى گفته مى شود كه مخصوص كمين است.
✴️ بعضى نيز گفته اند: «صيغه مبالغه» است، به معناى كسى كه بسيار كمين مى كند، مانند «معمار» كه به معناى شخصى است كه بسيار عمران و آبادى مى كند. البته، معناى اول هم مشهورتر است و هم مناسب تر.
نبأ، آيه ۲۱
فجر، آيه ۱۴
📖 لغات در تفسیر نمونه ص۵۱۹
@tarbiatemanavi