4_5953772300955288942.mp3
3.13M
#کنترل_خشم_کودک
🌸🍃 @tarbiaty
#مهارتهای_زندگی
از "چرا" استفاده نکنیم !!
هنگامی که مشکلات خود را بررسی و تحلیل می کنید و از خود می پرسید چرا این اتفاق افتاد؟ یا چرا همه چیز آنطور که من می خواستم پیش نرفت؟
👈#ضمیر_ناخوداگاه به طور طبیعی بر روی موارد #منفی تمرکز پیدا می کند تا توجیهی برای مشکل پیدا کند و این باعث می شود تا عمیق تر در مشکل فرو روید و از رسیدن به یک راه حل سازنده دور و دورتر شوید.
اما اگر به محض اینکه کلمه "چرا" به ذهن شما خطور کرد سریعا کلمات "چطور" و "چگونه" را جایگزین کنید، ذهن ناخودآگاه به جای پرداختن به موارد منفی به پیداکردن منابع راه حل در درون شما می پردازد و موارد و راهکارهای سازنده حل مشکل را در اختیار شما قرار خواهد داد.
❌ چرا این اتفاق افتاد؟
✅ چگونه این اتفاق افتاد؟
✅ چطور باید آن را حل کنم؟
🌸🍃 @tarbiaty
امپاتی (empathy) چیست؟
"امپاتی" به معنی خود را به جای دیگران قرار دادن است. مادری کودکش را به گردش می برد. او خیلی خوشحال است اما کودک زار زار گریه می کند.
مادر ابتدا دلیل گریه کودک را نمی فهمد اما وقتی خود را جای کودک می گذارد و از دید کودک به جهان می نگرد، تازه متوجه می شود کودک فقط پاهای آدمها را می بیند، و در این شلوغی چیز دیگری نمی بیند. از این پایین دنیا خیلی خسته کننده است.
هرچه توانایی #امپاتی در شما #افزایش پیدا کند، ارتباطهای #صمیمانه تری با دیگران خواهید داشت.
پژوهشگران معتقدند که امپاتی می تواند تا حد زیادی مشکلات خانوادگی را که عموما از #عدم_درک_متقابل ناشی می شود، حل و فصل کند.
اگر پدر و یا مادر هستید خودتان را جای فرزندتان بگذارید ، آیا چنین والدینی را دوست دارید؟ خودتان را جای همسر، معلم، شاگرد، فروشنده، خریدار و یا دوستتان بگذارید.
آیا طرف مقابلتان را دوست دارید؟
"توانایی امپاتی را تمرین کنید و در خود افزایش دهید."
🌸🍃 @tarbiaty
#گزیده_کتاب
▪️وقتی که کودکان #گریه میکنند ما آنها را به #دونمایگی و #ترحّمجویی متهم نمیکنیم بلکه جستوجو میکنیم تا علت ناراحتی آنان را دریابیم
❤️چقدر مهربان میشویم اگر لااقل اندکی از این غریزه را به روابط بزرگسالیمان منتقل کنیم و چشممان را به روی #کجخلقیها ببندیم و از ورای آن رفتارها و #بداخلاقیها، #ترس و #آشفتگی پنهان را ببینیم .
👈 این یعنی همان نگاه عاشقانه به نژاد بشر!😍😍
📗سیر عشق
👤آلن دو باتن
🌸🍃 @tarbiaty
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا وقتی ڪه واقعا حرڪت را شروع نڪرده ایم
پیشرفت فقط یڪ رویاست...
هیچ ڪس از خوابیدن و خواب دیدن
به موفقیت نرسیده است..
بیدار شو و حرڪت را آغاز ڪن.
🌸🍃 @tarbiaty
🔔مهمه که در جریان باشید:
#برچسب روی میوه ها الکی نیست. بخصوص میوه های #وارداتی!
عدد روی برچسب میوه های وارداتی:
🔹 اگه با ۳ یا ۴ شروع بشه یعنی از #مواد_شیمیایی برای تهیه ی اون میوه استفاده شده! مثل عکس بالا
🔹 اگه با ۹ شروع بشه یعنی کاملا #ارگانیکه و میوه #سالمیه!
🔹 اگه برچسب روی میوه با عدد ۸ شروع بشه یعنی دستکاری #ژنتیکی صورت گرفته و اون میوه ممکنه سرطانزا باشه!!!!
🌸🍃 @tarbiaty
✅ #روانشناسی_کودک
🔆وقتی کودک برای #اولین_بار ، حرف زشتی به زبان آورد (احمق=اخمخ) یا کار زشتی کرد( تف کرد)هر چند که ممکن است تعجب کنید یا خندهدار به نظر برسد ولی نخندید،دعوایش نکنید، فقط #بیاعتنایی کنید؛انگار که چیزی نشنیدهاید و چیزی ندیدهاید!!
♥️اگر هر کار دیگری به جز بیاعتنایی انجام دهید، مطمئن باشید که مجوز تکرار آن رفتار را امضاء کردهاید.
🔅🔅 #آگاهانه رفتار کنیم..
🌸🍃 @tarbiaty
#حرف_نامناسب_درمهمانی_ها
🚨اگر کودک در محلی عمومی یا در مهمانی حرف نامناسب زد، چطور برخورد کنیم؟
اگر کودک در مهمانی یا در محیط عمومی از الفاظ نامناسب استفاده کرد، باید او را کنار بکشید و بخواهید به این رفتار خود پایان دهد. قبل از #مهمانی هم والدین باید از روش های تشویقی استفاده کنند و مثلا به کودکشان گوشزد کنند اگر از این الفاظ استفاده نکند، به او جایزه می دهند. روش های تشویقی باید تا حد ممکن کلامی و غیرمادی باشد تا کودک شرطی نشود. لبخند #محبت آمیز یا آفرین گفتن یا نهایتا جایزه دادن به کودک کافی است. در صورتی که کودک به این روش توجه نداشت و رفتار خود را تکرار کرد، باید #والدین به همراه او محیط را ترک کنند. اگر این رفتار چند بار تکرار شود، کودک متوجه حد و مرز کلامی می شود و رفتارهای #پرخاشگرانه کلامی خود را کنترل خواهدکرد.
🚨از #تشویق و #تنبیه برای اصلاح رفتار و کلام نوجوانان هم می توان استفاده کرد؟
نه، استفاده از این روش ها در سنین پایین موثر است. از ۱۰ سالگی به بعد روش های رفتاری جوابگو نیست و باید از روش های دیگری استفاده کرد. در سنین بالا باید روی خود کودک کار کرد و برنامه های #رفتاردرمانی داشت.
🚨وقتی کودک #ناسزا می گوید، به او چه بگوییم؟
۱- می دانم که از #رفتار دوستت (خواهرت یا برادرت) #عصبانی هستی اما #ناسزاگفتن کار صحیحی نیست.
۲- اگر عصبانی هستی، نفس عمیقی بکش و بدون اینکه از الفاظ نامناسب استفاده کنی به کمک الفاط درست و مناسب مشکلت را بیان کن.
۳- #فحش_دادن #شخصیت تو را خراب می کند. اگر می خواهی به دوستانت نشان دهی از آنها برتری، باید با آنها موقر و باادب #صحبت کنید.
🆔 @tarbiaty