🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
❓سوال شما 👇👇
سلام، من یکسال و۷ماهه ازدواج کردم شوهرم مادرش خیلی حسود و بده و دنبال حرف خانوادشه
همیشه هروقت یک حرفی مادرش به من می گفت که من ناراحت میشدم طرف مادرش بود درصورتی که میدید مقصر مادرشه، ما یک دختر۷ماهه هم داریم درکل بارفیق ومادرش و برادرش جوره وهیچ حرفی رابه من نمیزند
چه کنم؟
@tarbyateslamy
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
📝پاسخ سوال شما 👇
سلام دوست عزیز
این مشکل اکثر زوجین مخصوصا در سالهای اول زندگیشان است نکته ای که باید به آن توجه کنید اینست که
1⃣ نباید از مادرهمسرتان نزد ایشان بدگویی کنید تلاش شما برای دور کردن شوهرتان از مادرش نتیجه عکس خواهد گذاشت.
2⃣ البته دلبستگی به مادر پیش نیاز سلامت روان است؛ پس تفاوت قائل شدن بین دلبستگی و وابستگی حائز اهمیت است. وابستگی مردان و شوهران به مادر به معنای عدم توانایی آنها برای تصمیم گیری و مستقل زندگی کردن است.
3⃣ نقش شما در تغییر وابستگی شوهرتان به سمت دلبستگی بسیار پررنگ است البته این پروسه نیازمند زمان است.
4⃣بهتر است به صورت منطقی و با آرامش با همسرتان صحبت کنید که مسائل شما بین خودتان بماند و مرز زندگی خصوصی حفظ شود. تا در نهایت بتوانید در رفتار شوهرتان اعتدال ایجاد کنید.
5⃣همسر شما اگر به بلوغ عاطفی رسیده باشد میتواند در عین حال که نقش فرزند خوب را برای مادرش ایفا کند، همزمان به شما هم توجه داشته باشد و احساس منفی در شما ایجاد نکند.
6⃣ البته این موضوع نیازمند این است که شما نیز زیاده خواه نباشید و بپذیرید که توجه او به مادرش منافاتی به علاقه اش به شما ندارد. حساسیت نسبت به رابطه شوهر و مادرش به طور معکوس نقش شما را در زندگی کمرنگ خواهد کرد
7⃣سعی کنید با همسرتان رابطه صمیمی برقرار کنید تا به مرور این وابستگی کمتر شود
@tarbyateslamy
1_81974310.apk
2.34M
﷽
🍇 نرم افزار #اندروید #داستان های حدیثی و قرآنی 🍇
👌 یکی از شیوه های جذاب و غیر مستقیم #دعوت_به_نماز شیوه داستانی است. مبلغان و معلمان و والدین برای تربیت صحیح نیازمند #داستان هستند.
#عقاید #نماز #قرآن
مرکز قرآن و حدیث کریمه اهلبیت علیهاالسلام
@tarbyateslamy
🌺یکی از روشهای اشتباه برای افزایش میل جنسی زوجین
🟡مراجعه به سایتهای غیراخلاقی، فیلمهای پورنو و عکسهای مستهجن است
🟡شاید برای #مدت_کوتاهی میلجنسی را افزایش دهد ولی پس از چند ماه اعتیادآور شده و همسران بدون دیدن آن فیلمها نمیتوانند رابطه داشته باشند.
🟡یعنی فیلم میشود عامل تحریک زوجین و کمکم به جای همسر، تصویر ذهنی از آن فیلمها جایگزین میشود
🟡اگر مرد با عوامل محرک ارتباط داشته باشد زمینه انحراف مرد و بیمیلیهای زن فراهم میشود.
@tarbyateslamy
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
❓سوال شما 👇
سلام خانم رجبی، روزتون بخیر
میشه روش های انتقاد کردن از همسر رو بفرمایید ، شوهر من فوق العاده انتقاد ناپذیر هست و هر وقت اشتباهش رو تذکر میدم بسیار ناراحت میشه
از طرفی اگه درمورد مشکلاتمون صحبت نکنیم، نمیتونیم اونا رو بر طرف کنیم
@tarbyateslamy
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
📝پاسخ سوال شما 👇
سلام دوست عزیز
*️⃣ بسیاری اوقات در زندگی زناشویی و حتی در رابطه با دیگران نقد هایی داریم که هنگام مطرح کردنشان با طرف مقابل، موجب دل آزردگی او می شویم.
نکاتی هستند که رعایت کردنشان، آسیب نقد کردن را کاهش می دهد. به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
1️⃣ به دلیل این که به هنگام نقد کردن، عزت نفس فرد مورد نظر مورد مخاطره قرار می گیرد، افراد معمولا در برابر نقد مقاوم هستند و به جز افرادی که عزت نفس بالایی دارند .بنابراین سعی کنید تا حد ممکن از روش های جایگزین استفاده کنید. مثلا به جای این که همسرتان را به دلیل رعایت نکردن نظم انتقاد کنید، هنگامی که نظم را رعایت می کند او را تقدیر کرده و از او تعریف کنید. این کار به مرور زمان، باعث می شود عدم رعایت نظم او کم رنگ شده و رعایت کردن نظمش بیشتر شود.
2️⃣ قبل از نقد طرف مقابل، نيتتان را با خودتان مرور کنید! آیا واقعا قصد کمک به او و اصلاحش را دارید یا صرفا می خواهید دلتان خنک شود یا او را ضایع کنید؟با خودتان رو راست باشید. چون نیت شما در صحبتتان حتما اثر گذار خواهد بود.
3️⃣ قبل از نقد نقاط منفی او، حتما به نقاط مثبتش فکر کنید و آن ها را به زبان آورده و به خاطر آن نقاط مثبت، تقدیرش کنید. نقاط مثبتی که ذکر می کنید و تقدیرتان واقعی باشد، غلو نكنيد.
4️⃣ مراقب باشید رفتارش را نقد کنید و نه شخصیتش را. مثلا نگویید شلخته ای بلکه رفتارش را مثلا این که هنگام خانه امدن لباس هایش را روی تخت می اندازد یا جوراب و کیفش را کنار اتاق می اندازد، نقد کنید.
5️⃣ حتی الامکان نقدتان را کوتاه و خلاصه و در حد ضرورت بگویید. یعنی نقدتان را شاخ و برگ های اضافی ندهید و آن را طولانی نکنید.
6️⃣ جملاتتان را با ضمیر من آغاز کنید و نه ضمیر تو. مثلا به جای این که بگویید تو به ظاهرت نمی رسی و به آراستگیت اهمیت نمی دهی.بگویید: من دوست دارم بیشتر به خودت برسی.
7️⃣ رفتار منفی طرف مقابل را تعمیم افراطی ندهید. مثلا نگویید :تو هیچ وقت حوصله ی حرف زدن نداری. آیا واقعا هیچ زمانی نبوده که او با شما با حوصله حرف زده باشد؟
8️⃣ مبهم صحبت نکنید و حرفتان را واضح و حتی با مثال بیان کنید. مثلا نگویید :من از رفتارهايى که با من داری راضی نیستم.دقیقا علت ناراحتیان را بیان کنید
موفق باشید 🌹
@tarbyateslamy