🔰یادآوری نعمت های خدا
قدر حافظه زمانی معلوم می شود که انسان حافظة خود را از دست بدهد؛ تا آنجا که حتی اسم خودش را فراموش کند!اگر حرکت زمین به دور خود متوقف شود، برای بخشی از مردم، روز همیشگی است و برای بخشی دیگر شب؛ و این زندگی برای هر دو گروه طاقت فرسا خواهد شد؛اگر آب به عمق زمین فرو برود، انسان بیچاره خواهد شد؛اگر فاصلة خورشید با ما چند کیلومتر نزدیکتر یا دورتر می شد، یا بر اثر حرارت می سوختیم و یا بر اثر سرما يخ مي زدیم؛اگر گیاهان دی اکسید کربن هوا را به اکسیژن تبدیل نمی کردند، تنفس برای ما مشکل مي شد؛اگر خواب ما همراه با غلتیدن نبود، یک شبه همه مردم نیمه فلج مي شدند؛اگر آب دهان ما تلخ بود، یا به اندازة کافی تولید نمی شد، زندگی و صحبت سخت مي شد؛اگر ابرو نداشتیم، نور خورشید چشم را از بین می برد؛اگر اشک ما شور نبود و یا چشم ما در گودی قرار نمی گرفت، برای چشم ما مشکلات بسیاری به وجود می آمد؛اگر نوزاد مکیدن بلد نبود، همه نوزادان از گرسنگی می مردند؛اگر کمی پوست اضافه روی انگشتان نبود، قدرت خم کردن آنها را نداشتیم و کاری نمی شد کرد؛اگر دندان ها به صورت جدا نمی بود، وارد شدن آسیب به گوشه ای از دندان، تمام فک و لثه را از بین مي برد؛اگر بیست سال همه فرزندان فقط دختر یا پسر باشند، نظام زندگی در دنیا فلج می شد؛اگر ترمیم سلول ها در ساختمان بدن نبود، بدن ما پس از یک صدمه و بیماری از بین می رفت؛ همین که خونی از بدن خارج می شود، بدن خونسازی می کند و کمبود آن را جبران می نمايد.سعدی می گوید: «هر نفسی که فرو می رود مُمدّ حیات است و چون بر می آید، مفرّح ذات؛ پس در هر نفسی دو نعمت موجود است و بر هر نعمت، شکری واجب.از دست و زبان که برآید کز عهده شکرش به در آید؟»اما امام صادق(علیه السلام) فراتر از آن می فرماید: در هر نفسی هزاران نعمت است (و نه دو نعمت)؛ چرا كه در هر نفسی کوسه ها و نهنگ های اقیانوس ها و دریاها هم سهم دارند؛ زیرا هر روز میلیون ها حیوان دریایی می میرند و کوسه ها و نهنگ ها آنها را می خورند. اگر این کار نبود، حیوانات مرده آب دریا را بدبو می کردند و اگر آب دریا بد بو می شد، تنفس برای انسان مشکل بود.باورش سخت است که نهنگ هم در نفس كشيدن راحت ما سهمی داشته باشد و هر برگ درخت نیز به دليل تولید اکسیژن، نقش مهمی ايفا كند. اصولا خداوندزمین را به صورت یک تصفیه خانه رایگان، همیشگی و بدون منت قرار داده است. آب آلوده به زمین فرو می رود و چند متر آن طرف تر، آب زلال از درون زمین بیرون می آید. اگر می خواستیم آب آشامیدنی خود را تصفیه کنیم، با چه ابزار و هزینه ای و در چه مدت زمانی می توانستیم این کار را انجام دهیم!؟خداوند زمین را آنگونه آفرید که يك دانه می گیرد و يك خوشه پس می دهد؛باران را آنگونه آفرید که تمام اندام درختان را شستشو و آنها هم هوا را تصفیه می کنند؛ افزون بر آنكه همین آب در زمین ذخیره مي ماند؛
🪴از بیانات استاد قرائتی سلمه الله
@tareagheerfan
📕#معرفی_کتاب
کتاب توحید مفضل، از جمله یادگارهای معنوی حضرت امام صادق (علیه السلام) است که در آن از شگفتی های آفرینش سخن گفته شده است. از آن جا که مخاطب امام در این گفتار توحیدی، مفضل - یکی از شاگردان امام بوده این اثر معنوی به توحید مفضل شهرت یافته است.
بخشی از این کتاب👇
#علت_مخفی_بودن_زمان_عمر
🔷تأمل کن ای مفضل در مصلحت پنهان کردن عمر هر کس از او، زیرا که اگر مقدار عمر خود را بداند اگر عمرش کوتاه باشد زندگی بر او ناگوار خواهد بود برای آن که عمر خود را کوتاه و وقت مرگ خود را نزدیک می داند بلکه خواهد بود به منزله کسی که مالش فانی شده باشد، یا نزدیک به فنا رسیده باشد، پس پیوسته در غم تنگدستی و در ترس فنای مال است. و بیم تهی شدن کیسه زندگانی بر فرزند آدم زیاده از بیم تهی شدن خزانه دینار و درهم است، زیرا کسی که مالش فانی می شود، امید حصول عوض آن را دارد و کسی که به فنای عمر یقین به هم رسانید، ناامیدی بر او مستحکم می گردد.
و اگر بداند که عمرش دراز خواهد بود، امید بقا به هم می رساند و در لذات دنیا و معاصی حق تعالی فرو می رود به امید آن که لذات خود را در می یابم و در آخر عمر تائب می شوم. و این مذهب و طریقه را خدا از بندگان خود نمی پسندد و قبول نمی کند. آیا نمی بینی که اگر بنده ای داشته باشی و چنان با تو معامله کند که یک سال به خشم آورد و یک روز یا یک ماه تو را خشنود گرداند از او این را قبول نمی کنی؟ و از جمله بندگان شایسته تو نخواهد بود و از او نمی خواهی مگر آن که در دل داشته باشد اطاعت و خیرخواهی تو را در همه امور و در جمیع احوال
@tareagheerfan
🌟نکته ای که در مورد دعاهای هر روز ماه رمضان هست این است که دعایی که میخوانیم منظور این نیست که خدایا امروز من اینجور باشم یا امروز این مطلب را از تو میخواهم بلکه مقصود این است که خدایا از امروز به بعد این خواسته را به من عطا کن، از امروز شروعش باشد.
#ماه_رمضان
@tareagheerfan
🇮🇷🇵🇸🌷
«بسم الله الرحمن الرحیم»
نائب الامام ایت الله سید علی خامنه ای سلمه الله:
«روزقدس امسال ،یک خروش بین المللی علیه رژیم غاصب صهیونیستی خواهدبود.»
#قدس #روز_قدس
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
✅از نماز های سفارش شده و بسیارمؤثرنماز حضرت جعفر طیار در روز جمعه می باشد.کہ یکے ازشرایطش این است کہ چهارشنبه وپنجشنبه وجمعه روزه گرفته شود.لذا چون ماه مبارک روزه هستیم بهترین موقعیت است.
#ماه_رمضان #نماز_جعفر_طیار #روزه
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
🛑دوستان عزیز اگر نمیتوانید نماز را به این صورت که در عکس نوشته شده بخوانید میتوانید دو تا دورکعت نماز را با همین سوره هایی که وارد شده بخوانید و بعد از اتمام نماز سیصد مرتبه ذکر سبحان الله والحمدلله ولا اله الا الله والله اکبر را بگوئید.🌹
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
حاج اقا رحیم ارباب :
آسيد جمال نامهاي براي من نوشته اند و در آن نامه سفارش كرده اند که:
در طول هفته هر عمل مستحبي را يادت رفت،اين را يادت نرود كه عصر جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخوانی
#جمعه
#سوره_قدر
#عصر_جمعه
@tareagheerfan
⚫️ نحوه شهادت صاحب کتاب مکیال المکارم
🏴آیت الله شهید سید محمد تقی موسوی اصفهانی معروف به فقیه احمدآبادی در رمضان المبارک ۱۳۴۸ به علت کسالت در بیمارستان عیسی بن مریم علیهما السلام اصفهان بستری شد.
🔹 شب ۲۵ ماه مبارک متصدی بیمارستان که از سران فرقه ضاله بهاییت بود و «سرالله خان» نام داشت، همه بستگان و اطرافیان آن مرحوم را از اتاق بیرون کرده و سمی را که در استکان داشته به ایشان میخوراند،
🔹 اطرافیان و دامادهایش در آن لحظه آخر شنیده اند که آن سید بزرگوار پیوسته صدا میزده: " حبیبی یا حسین! "
🔹 از داماد ایشان «مرحوم آیت الله سید مرتضی موحد ابطحی» منقول است که سید شهید در حالی که در بیمارستان بستری بودند، میفرمودند: "بناست حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام تشریف بیاورند." فرزندش آیت الله سید محمد موسوی اصفهانی نیز در مقدمه کتاب نور الأبصار در این باره آورده:
او ستارهای درخشنده بود که با طلوع خود دلها را مجذوب خویش نمود، ولی افسوس که زود غروب نمود و سرانجام با توطئه دشمنان دین و نوشیدن زهر کین به وسیله یکی از اعضای فرقه ضاله در سن ۴۸ سالگی به شهادت رسید و در ماه مهمانی پروردگار به ضیافت الهی نائل گشت.
🔺 این فقیه بزرگوار در قبرستان تخت فولاد اصفهان مدفون است.
متاسفانه در زمان ما غالب مردم از فتنه های زرتشتی ها و بهائیها غافل شده اند.
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
✅در شب بیست و هفتم غسل وارد شده و همچنین
از زید بن علی روایت شده است که گفت: در شب بیست و هفتم ماه رمضان شنیدم پدرم علیه السّلام از اول شب تا آخر آن عرض می کرد:«اللّهمّ ارزقنی التّجافی عن دار الغرور و الإنابة إلی دار الخلود، و الإستعداد للموت، قبل حلول الفوت،
خداوند آرام نگرفتن در سرای فریب، بازگشت به سرای جاوید، و آمادگی برای مرگ را قبل از آمدن آن نصیبم فرما.» اگر بتوانی معنی این دعا را تصور کنی، این دعا را بسیار خواهی خواند.
#ماه_رمضان #شب_بیست_و_هفتم #المراقبات #مفاتیح_الجنان
@tareagheerfan
طریق عرفان
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم سلام علیکم 🌹 همانطور که قبلا عرض شد برای بیدار شدن از خواب غفلت(
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰با توجه به استقبال شما عزیزان از بحث غفلت،ذکر و فکر،ان شاءالله از فردا مطالب جدیدی خدمت شما ارائه خواهد شد.
⚡️همراه ما باشید و با معرفی کانال طریق عرفان، در ثواب نشر معارف اهل بیت علیهم السلام شریک شوید.🌹
#ماه_رمضان
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
ماه رمضان چو بیست و هفتش کم شد
ایام وفات باقر اعلم شد
👈بیست و هفتم ماه رمضان سالروز رحلت فخر شیعه,باب الائمه, علامه مجلسی رحمت الله علیه .
هدیه به روح پاکش صلواتی میفرستیم.
✅ @tareagheerfane
هدایت شده از طریق عرفان
✴️آیت الله مرعشی نجفی رحمت الله علیه می فرمود
یک شب خیلی به حضرت صدّیقه، فاطمه زهرا «سلام الله علیها» متوسل شدم تا در برزخ، مقام علّامه مجلسی را به من نشان دهند. همان شب در خواب دیدم که به «قبرستان وادیالسلام» رفتم تا برای همه مؤمنین، اساتیدمان و فقهایی که در آنجا هستند فاتحه بخوانم. دیدم وادی السلام یک صحرای بی حّد و حصر است؛ یک بیابان ولکن مملوّ از عمامه!
همه اهل علماند و گویا من در عالم خواب همه را میشناسم: «شیخ کلینی»، «شیخ صدوق»، «شیخ مفید»، «سلّار»، «ابن حمزه» [ره]، بزرگانِ مشهد؛ تمام. حاج شیخی هم که من در این جمع می دیدم «حاج میرزا حسین نوری» [صاحب مستدرک الوسائل] بود. من حاج میرزا حسین نوری را درک نکرده بودم اما گویی ایشان را از قبل دیدهام و میشناسم.
دیدم آن جلو، طرفِ قبله، یک دری از خاتَم -که با هیبت و عظمت است - وجود دارد ؛ یک نفر هم کنار آن ایستاده و آن در بسته است. به حاجیِ نوری عرض کردم اینجا کجاست؟ فرمودند: اینجا قطعهای از «وادی السلامِ نجف» است. وقتی نظاره کردم، آثار قبری را ندیدم امّا هوا و فضایِ خیلی خوب و مایه انسی داشت که انسان دوست داشت از آن جدا نشود.
حاجی نوری فرمودند: ارواح مؤمنینِ شیعه هر جای دنیا که باشند پس از وفات به وادی السلام منتقل میشوند و در اینجا تا روز قیامت متنعّماند. امروز پیغمبر اکرم، ائمه اطهار و حضرت زهراء «سلام الله علیهم اجمعین» اذن عام دادند که با نوّابشان ملاقات کنند. پشت این در باغی است که پیامبر اکرم، ائمه و حضرت زهرا [علیها السلام] در آن باغ هستند. آن آقایی هم که دمِ در ایستاده، «علاّمه مجلسی» است. ایشان واسطه بین پیغمبر، ائمه و علمای شیعه است. خودِ پیغمبر صلّ الله علیه و آله و سلم به علّامه مجلسی لقب «بابُ الأئمّه» دادهاند!
علّامه هم جفت جفت آقایان را صدا میکرد: مثلاً «محمد بن یعقوب کلینی و صدوق»، «شیخ مفید و شیخ طوسی»، «سید رضی و سید مرتضی»... آقایان جفت جفت به ملاقاتِ پیغمبر (صلی الله و علیه وآله) میرفتند. من از هول و هیبتِ واقعهای که در آن فضا دیدم از خواب جستم. در این حال به سجده افتادم و خدا را شکر کردم
#علامه_مجلسی
✅طریق عرفان
شرح حال اولیاء و بزرگان
@tareagheerfan👈
هدایت شده از طریق عرفان
هدیه به روح زنده کننده احادیث اهل بیت علیهم السلام فخر شیعه علامه اعلم ایت الله الاعظم شیخ الاسلام علامه محمد باقر مجلسی اعلی الله مقامه الشریف صلوات
#علامه_مجلسی
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
مزار علامتین مجلسیین رضوان الله تعالی علیهما.امان از بلا و افات در دارالعلم اصفهان
ایت الله سیبویه رحمه الله:
هرکس به اصفهان برود و زیارت علامه مجلسی نرود جفا کرده است
#علامه_مجلسی
@tareagheerfan
طریق عرفان
بسم الله الرحمن الرحیم 🔰با توجه به استقبال شما عزیزان از بحث غفلت،ذکر و فکر،ان شاءالله از فردا مطالب
بسم الله الرحمن الرحیم
⚡️مقوم شخصيت انسان دو چيز است يعنی اون چيزی كه شخصيت انسان را تعريف ميكند كه هر دو هم بايستی با هم باشد و هر دوی اينها است كه انسان را تبديل ميكند به يك موجود مشخصهای.
يعنی ممكنه به یک انسانی بگيم خوب بهخاطر اين مسئله است، به انسانی هم بگيم بد، باز هم به خاطر اين مسئله هست. اون دو چيه؟ يكي مسئله علم است يكي مسئله عمل، علم يعنی اون جنبه شخصيت انسان كه شما بگيد جنبه نرمافزاری انسان را تشكيل ميدهد و یه بعد هم بعد عمل هست يعنی عمل به آنچه كه ميداند. خب حالا ما يه موقعی اينجا داريم ميگيم علم و در موردش ميخوايم صحبت كنيم و آن دانسته هاست؟! نه، مقصود از علم اينجا چيز بالاتريه، علم اينجا يك چيزی است كه باطن انسان از اون تشكيل شده، جاهاي مختلف علم كاربردهای متفاوت داره يه موقع من ميدونم فلان كشور در فلان جای دنيا قرار داره خب اينم يه نوع علمه، يه نوع علم اينه كه من ميدونم وجود دارم، اين هم يك نوع علمه، ولی اين علمی كه ميخوام بگم علمی است كه مشخصات وجودی انسان را تشكيل ميدهد كه بعد بسيار عظيمش اعتقاده، اعتقاد يعني حد و حدود فکری روح من، جان من، شخصيت من وجود من. اينكه من بخوام تعريفی از خودم ارائه بدهم هر كسی از شخصيت خودش تعريفهای متفاوتی ارائه بده یه موقع ميگن انسان، انسان يعنی استعداد محضه، یه موقع ميگن انسان ميگن حيوان ناطق، يه موقع ميگن انسان ميگن كسي كه اشرف مخلوقاته تعريفهاي متفاوتي میکنن و تعريفی هم كه از انسان ما میخوايم انجام بديم شخصيت انسانه يعنی شخصيت فلان انسان كه با فرد ديگري از همين انسانه متفاوته.چه چيزهايي است كه انسان را از ديگران متفاوت ميكنه متمايز ميكنه از همنوعان خودش؟ يه موقع ميگيم حسن آقا شخصيتش اينه، حسين آقا شخصيتش اینه، خوب دوتاشون هم انسانن، نوع انسانن هر دوی اينها حيوان ناطقن هر دو اينها استعداد محض هستند هر دوی اينها ميتونن خليفةالله بشن هر دوی اينها ميتونن مظهر اسماء و صفات خدا بشن ولي حالا ميگيم اين آقا با اين شخصيت با اون آقا با اين شخصيت متفاوته؟ چرا متفاوته؟ به خاطر اينكه حد و حدودي كه براي شخصيتش در علمش و در عملش تعريف كرده با اون يكي متفاوته.
دوتا ظرف داريم يك ظرف آب سرد يك ظرف آب گرم، هر دو تا ظرف آبه هر دو هم آب درونشه ولی اين سرده اين گرمه يك ظرف آب يك ظرف شراب هر دو ظرفن ولی چی در اين مظروف قرار گرفته؟ما ميخوايم در اين باره كه در ظرف وجود اين انسان چی قرار داره از اين جهت ميخوايم انسان را تعريف كنيم از اين جهت در مورد شخصيت انسان صحبت كنيم و اين خيلی مهمه، اونی كه ماها رو متمايز ميكنه از يكديگر اون مظروف ماست نه ظرف ما. من و شما و ديگرانی كه از نوع بشر هستند از لحاظ ظرف يكيم. خداي تبارك و تعالي وقتي سلمان فارسي را آفريد یا وقتی كه مثلاً ابن ملجم مرادی رو آفريد اينها هيچ تفاوتي با هم نداشتن، روز قيامت كه ميشه خداي تبارك و تعالی ميخواد انسانها را مؤاخذه كنه سلمان بيا جلو شما برو بهشت ابن ملجم شما برو جهنم.میگه تو منو اينجور آفريدي.میگه نه، روزي كه تو را آفريدم تو ظرف بودي اونی كه داخل ظرف ريخته شده توسط خودت ريخته شد اگر ظرفيت سلمان بيش از تو بود بیا طلبكار من خدا شو. بله يك تكه سنگ ظرفيتش با درخت فرق ميکنه يه درخت ظرفيتش با حيوان فرق ميكنه حيوان ظرفيتش با انسان فرق میکنه ولي يك انسان با انسان ديگر از اين جهت كه از يك نوع مخلوق هستن با هم چه تفاوتي دارند؟ هيچ تفاوتي نداره اون چيزي كه انسانهارو با هم متفاوت ميکند ظرف نيست مظروف اونهاست مظروف يعني چه؟ يعني چيزي كه داخل اين ظرف ريخته اند که شخصيت اين را و وجود اين رو با اون متمايز ميكنه، گاهي اوقات اين مظروف اون قدر جلوه دارد اون قدر تجلی دارد كه شخصيت اين ظرف را هم تغيير ميدهد اين ظرف شفاف بي رنگ مثلاً شما يك ظرف شیشه رو تصور كنين اون قدر رنگ مظروف در اين تأثير ميگذاره اون چيزي كه توی اين ظرف ريختن تأثير ميگذاره كه گاهي اوقات ديگه ظرف ديده نميشه اون ديده ميشه ديگه كسی نميگه اين ليوان چه رنگيه اگر مايع قرمز درش ریخته باشند رنگش قرمز ميشه سبز ريخته باشن سبز ميشه به اون مظروفش ميره اون چيزهايي كه انسانها را متمايز ميكند دانستههاي اونهاست اون چيزهايي كه انسانها را متمايز ميكند اعمالی است كه از دانستههای اونها نشأت ميگيرد اين است كه افراد رو متفاوت میکنه براي همينه كه اميرالمؤمنين عليه السلام میفرماید صحبت كنيد تا شخصيت شما مشخص شود چرا؟ چون صحبت، تراوش مظروف از ظرف است
✅ادامه دارد...
#سیروسلوک #ظرفیت_انسان #تهذیب_نفس
از بیانات #حجت_الاسلام_سید_مهدی_حسینی
@tareagheerfan
🔰دوستان سعی بر این هست که مباحث به صورت ساده بیان بشه حتما مطالعه بفرمایید خیلی بحث مهمی هست
🔰توصیه میشود حتما مباحث رو روزانه دنبال بفرمایید
🔰با دعوت از دوستان خود، در ثواب نشر مطالب شریک شوید
🔰انتشار مطالبی که تحریر کانال هست، فقط با لینک کانال و بدون تغییر در متن، بلا مانع است.
از همراهی شما سپاسگذاریم🌹
🍁 آیت الله شهید دستغیب(رحمه الله) :
🌻 در روایتی از رسول اکرم(صلی الله علیه و اله) آمده که : روزه گرفتن صورت شیطان را سیاه می کند ، صدقه دادن کمرش را می شکند و دوستی در راه خدا او را خفه می کند که به این زودیها نمی تواند جان بگیرد.
🎄 حتی اولادت ، همسرت ، رفیقت را به خاطر خدا دوست بدار.
📒 قلب قرآن
@tareagheerfan
طریق عرفان
بسم الله الرحمن الرحیم ⚡️مقوم شخصيت انسان دو چيز است يعنی اون چيزی كه شخصيت انسان را تعريف ميكند كه
شما میبینی دو نفر اومدن داخل،بهشون احترام ميگذاری ولی وقتی كه از اين در ميخوان خارج بشن میبينی شخصيتي كه من الان شناختم یه چیز دیگه ای بود. اميرالمؤمنين عليهالسلام فرمود انسان پشت زبانش مخفی شده،يعني چه؟ يعنی شخصيت يك تراوشاتی داره كه با صحبت کردن مشخص ميشه. شما در وهله اول منو كه ميبينی نگاه ميكنی ميبينی خب یه فردی وارد شد عبا و عمامه و اينها، نگاه كنی ميگی یه انتظاري از اين عبا و عمامه و از اين شخص هست طبق انتظارت با من برخورد ميكنی ولی اگر انتظارت برآورده نشد ميگی تو شأن اين عبا و عمامه را آوردي پايين، چرا؟ چون اين ظرف،مظروف پاكی ميخواست تو مظروف نجسی در اين ظرف ريختی، وقتی اين عبا اومد تنت اين عمامه اومد سرت، تو حق نداری حرف لغو بزنی حق نداری روی منبر حرف لغو بزنی حق نداری غيبت كنی حق نداری دروغ بگی حق نداری كاري بكنی كه خلاف شأن اين شخصيته
⚡️لذا خدای تبارك و تعالی گاهي اوقات در قرآن ظرف انسان را مورد خطاب قرار ميده يه موقعی مظروف انسان را مورد خطاب قرار ميده يا ايها الانسان انك كادح الي ربك كدحاً فملاقيه گاهی با یا ایها الانسان گاهی با يا أيهاالناس
يعنی چه؟ يعنی ای همه ظرفها ای همه انسانها،ولی يه موقع می فرمايد يا ايها الذين امنوا يعنی ای انسانهايی كه مظروف ظرف شما ايمان است، دارم با شما حرف ميزنم، من دارم با شما حرف میزم نه با هر انساني يا الذين آمنوا خيلي فرق ميكنه با يا ايها الانسان اونجا ميگن ای نوع بشر ولی اينجا میفرماید اي بشری كه ايمان داری يا ایها الذين هادوا إن زعمتم انكم اولياءلله من دون الناس ای كسانی كه شما يهودی هستيد ميگيد ما اولياء خداییم تافته جدا بافتهايم. يه موقع به كفار خطاب قرار ميده يه موقع با اهل كتاب خطاب قرار ميده.
پس يه موقع خدا در قرآن مياد نوع بشر را كه بهش ميگيم ظرف، او را خطاب قرار ميده يه موقع مظروف ظرف را خطاب قرار ميدهد يعني ای بشري كه ايمان داری يعنی ظرفی بودی كه ايمان در اين ظرف ريخته شد ای بشری كه كفر داری کفر داخل ظرف وجودت ریختی، خب اینها خیلی با هم فرق داره، لذا میومدن پیش پیغمبر، میگفتن که آمنا، قالت الاعراب آمنا یا رسول الله ما ایمان آوردیم، وحی نازل شد که بهشون بگو نگید ایمان آوردیم ولکن قولوا اسلمنا(سوره حجرات)بگید ما مسلمان شدیم. مظروف وجود شما اسلامه نه ایمان، ایمان خیلی ارزشش بالاتر از اسلامه
✅ادامه دارد....
#سیروسلوک #ظرفیت_انسان #تهذیب_نفس
از بیانات #حجت_الاسلام_سید_مهدی_حسینی
@tareagheerfan
🔻مزد کسانی که ماه رمضان را خوب طی کردهاند، چیست؟
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
"ضيافت خدا در ماه رمضان چه بوده است؟ در اين ضيافت، خداوند متعال چه میخواستند به ما بدهند؟
رزق خدا، رزق قرآن و رزق ولايت در شب قدر بود.
اين دو رزق، محصولش چيست؟ يعنی قرآن و امام، طريق چه هستند؟
طريق توحيدند. پس رزق حقيقیِ ماه رمضان، توحيد است که از طريق رزق قرآن و رزق ولايت به انسان میرسد.
مزد کسانی که ماه رمضان را خوب طی کردهاند يک نفحهای از نفحات توحيدی است. يک نسيمی از توحيد است. اين مزدِ رمضانی ما است. بنابراين در شب عيد فطر آن چيزی که ما بايد از خدا بخواهيم اين است که يک نسيمی از توحيد به ما بِوَزد".
#ماه_رمضان #عید_فطر
@tareagheerfan