هدایت شده از تبلیغات عجایب
remix-shadmehr-bikalam-1(gitar-music.ir).mp3
3.65M
🎼 آهنگ زنگ های باکلاس و خفن🙃
🎧آهنگ زنگهای 🎹
شاد غمگین پیانو
لایت گیتار مذهبی و...
آهنگ زنگ تو انتخاب کن👇😍
https://eitaa.com/joinchat/3347645302C93b364c5b3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوتهای بسیار زیبای #شحات_انور_محمد
🍃امام صادق علیه السلام فرموند
🔸 سه چيز است كه اگر مؤمن از آنها مطلع شود، باعث طول عمر و دوام بهره مندى او از نعمتها مى شود...
🌸طول دادن ركوع و سجده
🌸زياد نشستن بر سر سفرهاى كه در آن ديگران را اطعام مىكند.
🌸خوش رفتارى اش با خانواده.
📚 كافى، ج 4، ص 49
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
#پیام_سلامتی
کنجد 3 برابر شیر کلسیم دارد
دشمن پوکی استخوان ضد ورم مفاصل و رماتیسم ضد سرطان و قارچ است هوش و بینایی را تقویت کرده و کلسترول را کاهش میدهد
دارای خواص گوشت است اما ضرر آن را ندارد.
🦋🦋
💟 #درمان_ناباروری_بانوان
📝⇦بادکش کمر و زیر شکم یک شب در میان ۲۱مرحله
📝⇦روغن مالی کمر و زیر شکم و کشاله ران، با ترکیبی از روغن کنجد و زیتون بودار
📝⇦شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی
📝⇦شبی یک لیوان عرق بهارنارنج همراه با یک قاشق مرباخوری فرنجمشک با کمی عسل
📝⇦حجامت در صورت لزوم
❇️⇦موارد زیر به صورت روزانه توصیه میشود:
♨️خرما ۳عدد ـ انجیر ۷عدد شبانگاه ـ زیتون ۷عدد صبحها ـ کشمش ۲۱عدد ـ بادام درختی ۱۴عدد
♨️ترک یا کاهش جدی سردیها مخصوصا شبها
🦋🦋
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای سیب تنبل 🔥
مواد لازم : اندازه قالب سیلیکونی به قطر ۲۰ سانتی متر و ارتفاع ۶ سانتی متر .
آرد ۲۵۰ گرم،آرد سمولینا ۲۵۰ گرم،شکر ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم،بیکینگ پودر ۱۰ گرم؛سیب ۷ عدد متوسط
برای پر کردند:شیر ۳۰۰ میلی لیتر،روغن ۵۰ گرم
طرز تهیه :در یک کاسه آرد رو با بکینگ پودر ، آردسمولینا و شکر خوب مخلوط کنید . سیب ها رو پوست بگیرید با رنده درشت رنده کنید . یک قالب بردارید و همه چیز رو طبق ویدیو به صورت لایه لایه بچینید ( لایه ی اول مواد خشک ( اینجا روی هر لایه کمی بیشتر از یک لیوان گذاشته شده ) و سپس یک لایه از سیب و غیره تا آخر ، لایه رویی باید آرد باشه . شیر رو روی اجاق بذارید و کمی گرم کنید و کره رو داخلش آب کنید روی پای رو با سیخ چوب سوراخ هایی ایجاد کنید و با شیر پر کنید در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید . از فر خارج کنید اجازه بدید کمی خنک بشه سپس از قالب خارج کنید ( با این کار خارج کردن از قالب راحت تر میشه ) روش رو با پودرقند یا به دلخواه تزیین کنید .
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسرهای ژاپنی این روزا خیلی ترند شده😍
مواد لازم
نان تست به تعداد دلخواه🍞
شیر ۱ لیوان🍼
شکر ۱ ق.غ🥄
وانیل ۱/۲ ق.چ
خامه قنادی ۵۰۰ گرم🍶
میوه دلخواه🍓🍌
.
اسم این ساندویچهای ژاپنی ساندو هست و خیلی سریع درست میشه😍
اونها نون رو با شیر و شکر مرطوب نمیکنن چون بافت و طعم نونهاشون با ما متفاوت هست شما هم میتونید نکنید🙌🏻
اونجا اول نون رو با میوه و خامه پر میکنن بعد دورش رو میگیرن بنابراین نتیجه تمیزتر و خوشگل تر میشه.😍
من اول دور نون تست رو گرفتم که دورریز کمتری داشته باشه😁
من بعد از اینکه خامه فرم گرفت ۲۰۰ گرم ماسکارپونه هم بهش اضافه کردم که خامه کم شیرین تر بشه شما میتوتید انجام ندید
این مقدار خامه حدود ۷ تا ساندویچ بهتون میده
هدایت شده از مشتریان گسترده ترابایت
☕️ بگو متولد چه ماهی هستی تا بگم بهترین گیاه دارویی برای سلامتیت تو هر فصلی چیه :
🫖 فروردین اردیبهشت خرداد
🫖 تیر مرداد شهریور
🫖 مهر آبان آذر
🫖 دی بهمن اسفند
👆 چه ترکیبای گیاهی خفنی پیشنهاد میده👌
سلام مهربانان
امروزتون پر از لبخند
الهی در این
روزهای سفید زمستانی
خداوند براتون
خوشبختی
شادی و عشق
سلامتی و لبخند
و یک دنیا خیر و برکت
رقم بزنه⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
به نام خدایی که جان آفرید
زمین و زمان و مکان آفرید
خداوند دانا، خداوند هوش
خداوند روزی ده عیب پوش
آغاز میکنیم جمعه بیست
و هشتم زمستان و دی ماهِ زیبا را...
" آدینه زمستانی تون سرشار از شادی"
♥️پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕️ هراروت
یه دسر / نوشیدنی جنوبیه توی فصل سرما درست میکنن.
عطر هل داخلش حس و حال خوبی بهت میده وقتی میخوریش🥰
.
چیا لازم داریم؛ (برای ۱ نفر)
✅ پودر کاسترد: ۱ قاشق مرباخوری
✅ هل: ۱ دانه
✅ شیر: یک فنجان پر
✅ شکر: ۱ قاشق غذاخوری
✅ گلاب: ۱ قاشق چایخوری
.
🪴طرز تهیه:
۱) اول دانه های هل رو خوب بکوبید تا عطرش بلند بشه.
۲) داخل ظرفی که بشه روی حرارت گذاشتش همه مواد رو با هم میریزیم و ترکیب میکنیم.
۳) فقط حواستون باشه که اول پودر کاسترد رو باید داخل شیر سرد حل کنین و بعد روی حرارت بذارید، اینجوری دیگه کاسترد گلوله گلوله نمیشه.
۴) ظرف رو روی حرارت روی شعله ملایم قرار بدین و مدام بهم بزنین تا پودر کاستردها ته نگیرن.
۵) وقتی دسر یکم غلیظ شد (غلظت مثل عسل) از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید.
#هراروت
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو برگ مو
🌻اگه دوست دارید تمام فصول بتونید دلمه درست کتید و نوش جان کنید حتما ویدیو زو تا اخر ببینید.
برای هر شیشه معمولی دولیوان آب جوشیده سرد یک قاشق غذاخوری نمک و یک سوم لیوان سرکه میخواییم توی هر شیشه حدودا ۱۰۰تا۱۲۰برگ رو می تونید جابدید.
وقتی شیشه رو درون قابلمه آبجوش می گذارید تا دوسوم شیشه رو باید آب بگیره به این روش برگ ها کنسرو میشن و می تونید در هر فضا و باهر دمایی نگه داری کنید
🌟