eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
23.9هزار ویدیو
48 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉ژله هندوانه🍉 همیشه قبل از شب یلدا هیجان و شور و شوق زیادی به سراغم می آید، شور و شوقی از جنس روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به نوروز، مگر می شود رسم و رسوم های این شب را ندید و اجرا نکرد، این ها همه بهانه های کوچک دور هم بودن و با هم خندیدن است. این شب ها و روزها یادآور می شوند که زندگی کوتاه است و حتی یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت 🍹
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مانند فیلم بادمجون را سرخ کرده وفلفل وگوجه فرنگی گذاشته ودر فریزر نگه داری کنید نی نوشابه را داخل کیپ زیپ کرده وهوای داخل آن را با دهان بکشید درشو کیپ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️قلب سخاوتمند🕊♥️ 🍀سخنان دلنشین ️ ♥️خدمت و مهربانی 🍀درزندگی چیزهایی هستند ♥️که انسانیت را احیا میکنند 🍀همه ی این خوبیها را ♥️براتون آرزو میکنم ♥️تقدیم به شما خوبان🕊♥️
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"سلام" آن سلامے كه به سین، نقش "سلامت" دارد، لام آن "لطف و لطافت"دارد، الفش الفت بي پایانیست، میم آن "عطرمحبت"دارد. صبح چهارشنبه تون بخیـر ♥️ ♥️💚
جوانه بروکلی و لاغر شدن بر اساس تحقیقات محققان دانشگاه کانازاوا ژاپن خوردن جوانه کلم بروکلی باعث لاغری می شود. 🔻
مهربان باش بدون آنکه انتظارداشته باشی نیکی کردن بدون انتظار بازگشت خداگونه رفتار کردن است در این صورت طرف معامله تو خدا خواهد بود...!!! 🌺 . ʝσɨŋ... . . .
این شاخه گل تقديم حضور پر مهرتون بهترینها را براتون آرزو دارم 🌸 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دم کردن زعفران میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست مواد لازم زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری یخ یک لیوان سرپر نکاتی که باید رعایت بشه : اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تره