eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.2هزار دنبال‌کننده
20.4هزار عکس
24.1هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
ماهی سوخاری این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر ۲ حبه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر تخم مرغ ۱ عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. 🌟
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر می‌شه! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيريی می‌كنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالم‌تره
🌺واحد اندازه گیری انسانیت دست هایی است که گرفتیم 🌸گره های است که ازمشکلات دیگران بازکردیم 🌺دلهایی که به دست آوردیم و اشکهایی که به لبخند تبدیل کردیم
🍛 😋 🔸عدس و لوبیا چشم بلبلی رو جدا می پزم . برنج رو که توی آب جوش ریختم ، نمک و زردچوبه میزنم . قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی ، عدس و لوبیا چشم بلبلی رو اضافه میکنم و بعد آبکش میکنم دم می زارم . برای مواد هم پیاز داغ فراوان ، گوشت چرخ کرده ، کشمش ، زیره فراوان ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر زنجبیل می ریزم . این دفعه رشته پلویی کم داشتم ، اگه بیشتر باشه ، خوشمزه تر میشه . این غذا خیلی شبیه عدس پلو هست ولی به خاطر وجود لوبیا چشم بلبلی و رشته ، مقوی تر هست
نیایش صبحگاهی 🌺🍃🌺 الهی🙏 تقديرمان را به قلم زرين لطف و غفران و احسانت رقم بزن و جميع خير دنيا و آخرت را نصيب‌مان كن🌹 و توفيق ده تا در مسير سبز بندگی و طاعتت ثابت قدم باشيم و نه راه كسی را ببنديم و نه بی‌راهه رويم🍃 الهی♥️ وجودمان، فكرمان، نيت‌مان، دست‌مان، قدم‌مان، بيان‌مان، عمل‌مان را جز در رضای خودت يارای حركت مده و دست ما را به ريسمان محكم خودت گره بزن🙏 لااِلهَ اِلَّااللهُ المَلکُ الحقُّ المُبین🙏آمين ای فرمانروای حق و آشکار 🙏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♡••
زندگی مجموعه‌ای از هزاران معجزه کوچک است، فقط نیازه که بهشون توجه کنی. صبح بخیر🌸👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan