مواد لازم🔻
بادمجان : ۸ عدد
پیاز : دو عدد
سیر : پنج حبه
کشک : دو قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
آب : یک لیوان
زردچوبه :یک قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
پودر گردو ، نعناع داغ ، کشک ، پیاز داغ :به میزان دلخواه برای تزیین
طرز تهیه🔻
🔵ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت چند ساعت داخل آب نمک میزاریم تا زهر بادمجان گرفته شود و طعم تلخی نده.
🔵 بعد بامجان هارو ابکش و بعد سرخ میکنیم (اگر دوس داشتید میتونید بادمجونارو کباب کنید)
🔵 وقتی بادمجان ها سرخ شد اونهارو روی کاغذ روغنی میزاریم تا کاملا روغنش گرفته بشه و غذامون خیلی چرب نباشه و بعدش بادمجان ها رو ساطوری میکنیم تا کاملا له بشن.
🔵 ماهیتابه رو روی گاز میزاریم پیاز و سیر خرد شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و در ادامه بادمجان های ساطوری شده رو اضافه میکنیم کامل با هم مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید اصلا به غذاتون نمک نزنید)
🔵در اخر دو قاشق کشک رو با یک لیوان آب جوش رقیق میکنیم و به ترکیبمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پانزده دقیق با حرارت کم پخته بشه تا کاملا آبش کشیده بشه
🔵کشک بادمجونمون امادس میتونیم با پودر گردو و پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزیینش کنیم (نعنا داغ رو بیشتر از ۱ دقیقه تفت ندید چون طعم تلخی میگیره)
🔵 اگه دوست داشتین کشکتون دو رنگ باشه میتونید مقداری از کشک رو با زعفران مخلوط کنید و با ماسوره روی کشک بادمجان رو تزیین کنید.
🌟
زیر لیوانی نمدی بسازیم...☕
گوله های نمدی یا کچه رو با چسب یا سوزن کنار هم قرار بدید...و زیر لیوانی رنگی رنگی برای محل کار یا خونتون درست کنید و تنوع ایجاد کنید...
#خانه_داری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-•-•-------❀•🍂🍂•❀ --------•-•
🍁 🍁
✨صلوات: بهترين هديه ازطرف
🌸 خداوند براي انسان است.
✨صلوات : تحفهاي از بهشت است.
🌸صلوات : روح را جلا ميدهد.
✨صلوات : عطري است كه
🌸دهان انسان را خوشبو ميكند.
✨صلوات : نوري در بهشت است.
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
✍ #دمنوش_سیب_و_دارچین
🍃آرامش بخش
🍃رفع یبوست
🍃درمان کمخونی
🍃بهبودسرماخوردگی
🍃کاهش دردهای استخوانی و...
♻️ ۱تکه چوب دارچین، ۱عددسیب خورد شده، آبجوش۴ل، همه داخل قوری،۳۰دقیقه دم بکشد
#کیک_قهوه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۳۰ گرم ( تقریبا یک لیوان)
روغن مایع ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان)
شیر یا ماست ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان)
آرد سفید ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۷ گرم ( تقریبا ۱ ق غ سر صاف)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر قهوه ۱ تا ۲ ق م (از پودر نسکافه هم میشه استفاده کرد)
آب ۲ ق غ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، وانیل رو هم اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . پودر قهوه رو با خیلی کم آب حل کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . شیر یا ماست رو هم اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . این جا زیاد هم نمی زنبم فقط در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم .قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت رو چرب کردم . (اینجا قالب رو با کمی کره چرب کردم و آرد پاشیدم ، چرب کردن با روغن جدا کننده و یا ارده هم عالی هست ) مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه حدودا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . دمای فرها فرق دارد حتما خودتون چک کنید .
به دلخواه روش سس قهوه ریختم .
سس قهوه : ۱۲۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید که خرد کردم رو داخلش ریختم . یک ق م پودر قهوه (نسکافه) داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که یکدست بشه و از حرارت برداشتم کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
دوستان گلم می تونید در فر دست ساز و یا تابه روی گاز درست کنید . داخل تابه کاغذ روغنی بندازید دو لا ترجیحا بزارید روی گاز که گرم بشه یک ربع مثل فر ، و بعد مایه کیک رو بریزید داخلش و در ظرف رو بزارید . حرارت شما ملایم رو به کم باشه از شعله پخش کن ترجیحا استفاده کنید . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم نیاز هست اما این تایم خیلی تقریبی است و حتما باز خودتون چک کنید . اگر تابه دوطرفه است می تونید برگردونید که اون طرف کیک هم کمی روش خوش رنگ تر میشود
🌟