#ترفند_خانه_خانه_داری
👈 #قند_سوخته
می توان آن رابه عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ایده کاربردی و جالب برای کسانی که کمبود جا و کمد دارن
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استیل_زنگ_زده رو چطور پاک کنیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند🦋🛍
کلیپ آموزشی از ساخت حوله آویز خوشگل و زیبا
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خلاقیت خوشگل واسه اونا که عاشق گل و گیاهن 😍🥀
✍ زندگی را ...
گر توانستی به کام یک نفر شیرین کنی ...
یا توانستی زمین تشنه ای را سرخوش
از باران کنی ...
گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس
بیرون کنی ...
یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی
گر توانستی به خوان رنگیات یک
رهگذر مهمان کنی ...
یا توانستی بدون حاجتی هم ذکر آن
یزدان کنی ...
گر توانستی لباس بی ریای عاشقی
بر تن کنی ...
میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را
بر سر هر کوی و هر برزن زنی ...💞
عصرتون خوش🍰☕️🍪
بربری خونگی
.
آرد سفید 350 الی 400 گرم
کره یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم یک چهارم پیمانه
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
آب ولرم یک پیمانه
.
خوب اول خمیر مایه رو به عمل میاریم که ببینیم سالمه یا نه، آب ولرم رو با خمیر مایه و شکر مخلوط کرده، ده دقیقه زمان میدیم تا پف کنه و به عمل بیاد.(اگر آب زیادی داغ باشه یا سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد مراقب دمای آب باشید)
.
نیمی از آرد رو داخل ظرفی میریزیم و خمیر مایه عمل اومده و نمک رو با هم مخلوط کرده، کم کم آرد اضافه میکنیم تا خمیر چسبناکی به دست بیاد.
بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و ورز میدیم.
دوباره آرد لازم داریم اضافه میکنیم. ورز میدیم.
(لطفاً آرد اضافه به خمیر تون نریزید چون نون تون سفت میشه)
یک قاشق غذاخوری کره هم بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد.
سلفون میکشیم و برای دو ساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد و حجمش دوسه برابر بشه.
وقتی خمیر ور اومد پف خمیر رو میگیریم.
دو قسمتش میکنیم.دوباره چونه میگیریم. روشو میپوشونیم استراحت میدیم ده دقیقه.
بعد خمیر رو به صورت بیضی حالت بدید و داخل سینی فر بذارید. با انگشت خطوطی ایجاد کرده.
دو قاشق آرد رو با کمی آب مخلوط کرده تا خمیری به دست بیاد. روی نون میمالیم. کنجد میپاشیم. دوباره روی خمیر رو میپوشونیم و بیست دقیقه استراحت میدیم. سینی رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با درجه حرارت 200.
در آخر حرارت بالا رو روشن میکنیم تا روی نون برشته بشه. (مواظب باشید نسوزه
🌟