eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.5هزار عکس
24هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
ساخت ماسک_ضدچروک😍 گلیسیرین ۱ قاشق غذاخوری ویتامین ای ۲ عدد کپسول ژل آلوئه‌ورا ۱ قاشق غذاخوری این ماسک را قبل از خواب روی پوست تمیز صورت ماساژ دهید و نیازی به شستشو ندارد. از ویژگی‌های این ماسک آنتی‌اکسیدانی قوی، درخشان کننده، افزایش رطوبت و کشسانی پوست، آبرسانی، ضدالتهاب و ضدمیکروبی است.
👈 می توان آن رابه عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد.
🍏 خواص عالے چهار شیره: درمان ڪم خونے و فقر آهن، یبوست، تقویت قواے جنسے و حافظه، سرشار از ویتامین A، B، C، پتاسیم، ڪلسیم و منگنز و هزاران خاصیت درمانی
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خلاقیت خوشگل واسه اونا که عاشق گل و گیاهن 😍🥀
✍ زندگی را ... گر توانستی به کام یک نفر شیرین کنی ... یا توانستی زمین تشنه ای را سرخوش از باران کنی ... گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ... یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی گر توانستی به خوان رنگی‌ات یک رهگذر مهمان کنی ... یا توانستی بدون حاجتی هم ذکر آن یزدان کنی ... گر توانستی لباس بی ریای عاشقی بر تن کنی ... میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی ...💞 عصرتون خوش🍰☕️🍪
بربری خونگی . آرد سفید 350 الی 400 گرم کره یک قاشق غذاخوری شیر ولرم یک چهارم پیمانه پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری آب ولرم یک پیمانه . خوب اول خمیر مایه رو به عمل میاریم که ببینیم سالمه یا نه، آب ولرم رو با خمیر مایه و شکر مخلوط کرده، ده دقیقه زمان میدیم تا پف کنه و به عمل بیاد.(اگر آب زیادی داغ باشه یا سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد مراقب دمای آب باشید) . نیمی از آرد رو داخل ظرفی میریزیم و خمیر مایه عمل اومده و نمک رو با هم مخلوط کرده، کم کم آرد اضافه میکنیم تا خمیر چسبناکی به دست بیاد. بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. دوباره آرد لازم داریم اضافه میکنیم. ورز میدیم. (لطفاً آرد اضافه به خمیر تون نریزید چون نون تون سفت میشه) یک قاشق غذاخوری کره هم بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد. سلفون میکشیم و برای دو ساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد و حجمش دوسه برابر بشه. وقتی خمیر ور اومد پف خمیر رو میگیریم. دو قسمتش میکنیم.دوباره چونه میگیریم. روشو میپوشونیم استراحت میدیم ده دقیقه. بعد خمیر رو به صورت بیضی حالت بدید و داخل سینی فر بذارید. با انگشت خطوطی ایجاد کرده. دو قاشق آرد رو با کمی آب مخلوط کرده تا خمیری به دست بیاد. روی نون میمالیم. کنجد میپاشیم. دوباره روی خمیر رو میپوشونیم و بیست دقیقه استراحت میدیم. سینی رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با درجه حرارت 200. در آخر حرارت بالا رو روشن میکنیم تا روی نون برشته بشه. (مواظب باشید نسوزه 🌟