14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ سوسیس دهه شصتی
╯
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
کانالدارانی که از پستای کانالام کپی میکنید راضی نیستم.
🌟
🌟
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی
🥳🥳🥳🥳🥳
داخل یه کاسه
۶ حبه سیر
و ۲ عدد تخم مرغ بریزین
با گوشکوب برقی میکس کنین
نصف پیمانه ماست
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
اضافه و یکدست کنین
۳۰۰ گرم آرد بریزین
با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین
یکم دیگه ورز بدین
روی سطح کار آرد پاشی کنین
با وردنه خمیر رو پهن کنین
با کاتر قالب بزنین
داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین
به همراه عزیزانتون میل کنید
نوش جان😍
🌟
#حلیم_بادمجون_اصفهان 😋
طرز تهیه حلیم وبادمجون اصفهان
آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت
مواد اولیه : برای 5 نفر
بادمجان 500گرم
گوشت با استخوان 250گرم
کشک نصف فنجان
عدس 1فنجان
پیاز 1عددبزرگ
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نعناع 2قاشق سوپخوری
طرز تهیه پیازداغ:
پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید.
گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید.
نکته
1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید.
2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید.
3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت
🌟
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا حس بودنت
زیباترین حس دنیاست..
تو ڪه باشی
امشب ڪه نہ
تمام لحظہ ها را
عشق است...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
اگر پیوسته ازعشق ورزیدن
به خودت پرهیز کنی ...
جهان هستی نیز همواره کسانی
را به سمت تو میفرستد
که از دوست داشتنت پرهیز کنند😢 ❤️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبنیات_خانگی
🌺 #ماست_غلیظِ_خونگی
دغدغه ی اکثرمون تو درست کردن ماست، آب انداختنشه. میخوام یه روش بهت یاد بدم که ماستت دیگه آب نندازه
برای هر یک کیلو شیر یک قاشق پر ماست و یک قاشق نشاسته ذرت
🌺دمای شیر موقع اضافه کردن مایه ماست باید به حدی باشه که وقتی انگشتمون رو داخل شیر میگذاریم داغ باشه ولی دستمون رو نسوزونه
🌺اون ۳ ساعتی که ماست داخل آب جوشه باید درش باز باشه،ولی وقتی تو یخچال میگذاریم باید درش رو ببندیم
🌺خیلی بهتره که از شیر محلی(موجود در لبنیاتی ها)استفاده کنید
🌺ماست اگر کمی شل شد اشکالی نداره، علتش اینه که چربیه شیر رو میگیرن و بعد میفروشن،ولی با این حال ماستتون آب نمیندازه
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ
✳️مواد لازم:
🐔مرغ چهار عدد ران
🌱برنج چهار پیمانه
🧅یک عدد متوسط
🎋زرشک یک پیمانه
🧄دوحبه
🥕هویج یک عدد
🫗روغن به مقدار لازم
🍅رب گوجه یک یا دو ق غ خوری سر پر
زعفران یک استکان دم کرده
شکر دو ق غذاخوری
🧂ادویه ها :نمک فلفل زردچوبه
👩🏻🍳طرز تهیه
❇️مرغ هارو با زعفرون طعم دار کن بعد از دو ساعت داخل روغن سرخ کن در حدی که طلایی بشه
❇️پیاز و نگینی خورد کن سرخ کن سبک شد دوتا حبه سیر رنده شده تفت به باهاش،و بعد هویج رنده شده اضافه کن
❇️یک ق غذاخوری رب گوجه بزن و تفت بده در حدی که روغن بندازه اگر رنگ رب کم بود باز اضافه کن تا خوشرنگ بشه.
❇️نمک زردچوبه فلفل سیاه بزن به سس
❇️مرغ های سرخ شده رو بچین سس روی مرغ ها بریز کمی هم وسط تابه بریز آب جوش اضافه کن .
❇️اجازه بده یک ساعت مرغ ها بپزه آب یا سس غلیظی بدست بیاد.
❇️برنج و کته با ابکش کن تهدیگ بزار دمبکشه.
❇️زرشک و با آب سرد بشور ده دقیقه خیس کن از روی آب زرشک هارو ابکش کن و ریگ شور کن، داخل تابه روغن بریز زرشک و چند دقیقه تفت بده تا پف کنه بهش شکر بزن طبق ذائقه خودت
🌟
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو استانبولی یا دم پختک؟ 😁🤔
تا الان هر چی استانبولی پلو خوردی بزار کنار و فقط این روشی که میگم درست کن😋😋
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند تکه ای ۳۰۰ گرم
برنج خیس خورده ۲ پیمانه
پیاز درشت یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
زردچوبه،ادویه کاری،نمک،پاپریکا
🌟
#اسموتی_میوه🍸
نصف گرمگ یا ملون🍈
4تا توت فرنگی🍓
اب دوتا پرتغال🍊
تو میکسر بندازید بعد چندتا یخ بندازید و دوباره میکس کنید و بعد میل کنید 😋
🌟
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابگوشت مرغ ی طعممتفاوت و جذاب
.به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک
لیمو عمانی ی عدد
رب یک تا دو قاشق غذاخوری
ادویه و نمک به میران لازم
ی عدد پیاز متوسط
سیب زمینی یک تا دوتا متوسط
لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته
میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست
اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختمداخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم
سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد
عجیب طعم جالبی داشت
گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی
🌟