eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
23.9هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴داد زدن سر كودكان يعني : 👈انگار 🔪چاقو🔪بهشون زدید! 😳 باوركردني نيست...! از وقتيكه والدين وارد اين كانال شدند 👈همه روانشناسان بيكارشدند. 🎈🎈 👇 http://eitaa.com/joinchat/351666182Cfb87c1dea3 فقط👆
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. 🌟
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#‬‏نون_تاتار_چورگ مواد لازم👇 تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل چند قطره آرد به مقدار لازم ۱ نیم لیوان فرانسوی میشه . همه مواد رو مخلوط و آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدین تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد خمیر رو به چونه های کوچیک(اندازه گردو) چونه بگیرین و روشون نایلون بکشین تا خشک نشه ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد دونه دونه چونه ها رو با وردنه باز کنید، در حد امکان نازک باز کنید تا نون تاتاریتون کیفیت بهتری داشته باشه موقع باز کردن حسابی آرد پاشی کنید تا به سطح کارتون نچسبه مطابق تصویر دور تا دور خمیر رو برش بزنید(برای تمیزی کار و این که همه در یک اندازه و سایز باشن) روی پارچه تمیز بذارین و روشو هم با پارچه بپوشونید، خمیر باید کمی خشک بشه ولی نه زیاد برای همین روشو با پارچه میپوشونیم اندازه ها دست خودتونه اما برای من عرض یکو نیم سانت و طول بیست سانت بود تقریبا سعی کنید اندازه هارو یکسان دربیارید تا کارتون زیباتر باشه داخل قابلمه کوچیک یا شیرجوش حدود یک یا یکو نیم لیوان روغن مایع بریزین بذارین کاملا داغ بشه و بعد حرارت رو کم کنید دور وردنه نازک مثل وردنه باقلوا خمیر رو بپیچین خیلی فشرده نباشه و انتهای خمیر رو با چنگال نگه دارین تا باز نشه داخل روغن سرخ کنید و همچنان با چنگال نگه دارین تا باز نشه حدود ۵ ۶ ثانیه نگه دارین و بعد وردنه رو به دو جهت بچرخونید تا لایه های وسط هم سرخ بشن و بعد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه دقت کنید نباید تغییر رنگ بده ۱۰ یا ۱۵ ثانیه برای سرخ شدنش کافیه 🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🚨 دیدار مخفیانه آیت‌الله بهجت و رهبر انقلاب و مطلع کردن ایشان از خطری که به سمت ایشان می‌آمد 😳 شش ماه قبل از فوت آقای بهجت ایشان فرموده بودند آقا را بگویید بیایند با ایشان کار دارم وقتی رهبر انقلاب خدمت ایشان رسیدند آقای بهجت فرمودند: خطری به سمت شما دارد می‌آید و من این خطر را احساس می‌کنم... 🔻ادامه اینجا سنجاق شده👇 http://eitaa.com/joinchat/3870687243Cb7696c0270
👌برای آنکه گوشت موقع کباب شدن از سیخ نریزد آب پیاز را به سیخ زده سپس گوشت را سیخ میکشیم . 👨‍🍳
تو خونه گونی برنجی داری؟😉 دور نندازیا !!!! بیا ببین با و چه حرکتایی که نمیشه زد!!! 😁👌 وقتشه هم خانم بودنتو به رُخ بکشی هم یه درآمد واسه خودت کسب کنی❤️ کار بیست دیقس😉 بیا👇 https://eitaa.com/joinchat/266272832Ca812c9dc84 درخواستیِ خانماییکه از آب کره میگیرن😉👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
مادر شوهرم دستشویی حمومش رو جوری تزیین کرده بود که انگار تازه عروسه👰 از دستشوییش بوی گل و گلاب میاد، بر خلاف دستشویی ما که جرات نداریم درشو باز کنیم😷😷 یواشکی عکس گرفتم گذاشتم 😱😰 https://eitaa.com/joinchat/266272832Ca812c9dc84 ❌ خواهشن زود ببینید میخوام بردارم، الان جاریم می‌بینه گزارش میده
يك قاشق غذاخورى مايه خمير،يك قاشق شكر و كمتر از نصف ليوان آب گرم (حدود ٥٠درجه)رو تركيب ميكنيم و درش رو ميزاريم، بعد از يك ربع كاملا عمل مياد. يدونه تخم مرغ درشت و چهار تا پنج قاشق سَر پُر شكر و يك ليوان شيرِ ولرم رو هم ميزنيم حدود سه ليوان آرد و نصف قاشق چايخورى بهبود دهنده رو تركيب ميكنيم و به مايه ى تخم مرغى اضافه ميكنيم مايه خمير عمل اومده رو هم اضافه ميكنيم و مواد رو مخلوط ميكنيم پنجاه گرم كره ى نرم رو اضافه ميكنيم و با دست خمير رو كاملا ورز ميديم اصلا نيازى به اضافه كردن آرد نداره فقط اگه خمير خيلى چسبنده بود دستامونُ ميزنيم داخل آرد و مجدد خمير رو ورز ميديم روى ظرف خمير سلفن ميكشيم و يه پتوى كوچيك روش ميزاريم كه كاملا گرم بشه و به مدت چهل و پنج دقيقه استراحتش ميديم بعد از اين تايم حجم خمير بيش از دوبرابر ميشه كه بايد مجدد ورز بخوره و پُفش رو بگيريم من از اين مقدار خمير سه تا چونه درست كردم و باوردنه به شكل دايره باز كردم و داخل سينى تفلنِ چرب شده گذاشتم و روش يه حوله گذاشتم و تايم دادم ده دقيقه ديگه استراحت كنه براى رومال يدونه زرده و نصف استكان شير و يك قاشق زعفران آبزده رو تركيب ميكنيم و بعد از استراحت دوم نون ها رو رومال ميكنيم و به دلخواه كنجد ميريزيم و ميفرستيم تو فر ٢٠٠ درجه به مدت يك ربع تا نهايتا بيست دقيقه ما به شكل سنتى براى نون شيرمال از روغن دنبه و پيه آب شده ى گوسفندى و براى رومالش هم از تركيب گلرنگ ساييده شده با شير استفاده ميكنيم كه وااااااقعا محشر ميشه 🌟
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_ _شكر........۳ ليوان _اب............٤ليوان _ ..........یک سوم لیوان _رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه) _اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه ) _حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید _حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ، نکته: شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور رو‌کم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه سعی کنید رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه 🌟
کلیپ عاشقانه برای دوستت و ..♥️👇 رایگان https://eitaa.com/joinchat/1396572171C31a4a2a94f آهنگای اینستاگرام 🎵📣👇 رایگان https://eitaa.com/joinchat/1396572171C31a4a2a94f کلیپ تولد و غمگین 🎉🎈👇 رایگان https://eitaa.com/joinchat/1396572171C31a4a2a94f سالگردازدواج 🎁💑👇 رایگان https://eitaa.com/joinchat/1396572171C31a4a2a94f کلیپ واستوری و وضعیت 👇 رایگان https://eitaa.com/joinchat/1396572171C31a4a2a94f 🤩👆🏻
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴کدام ماه متولد شدید ⁉️ ✍هدیه مدیر برای کاربران روی ماه تولد خود کلیک کن 👇 فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریور مهر آبان آذر دی بهمن اسفند