8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
••بافت فرانسوی••🌰
.
.
✨🧚♀
🤵▰▰▰▰🧚♂▰▰▰▰👰🏻
⃟🎸 ⃟🎸
🤵🏻▰▰▰▰🧚♂▰▰▰▰👰
🌺#خدایا...👆
💫به دوستان و عزیزانم
🌺 فردایی بهتر
💫 لبخند روی لب
🌺 شادی در دل
🌺 استجابت در دعا
💫و آرامش درقلبشان
🌺 عطا بفرما
🌺 لطف خداوند
💫نصیب حال تون باد.
🌺شبتون آروم و در پناه خدا💫🌺
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
مدام افسرده ای؟😭
به #همه_چیز بدبینی؟
از گذشتت متنفری؟😑
ذهنت پر از #افکار منفیه؟
نمیتونی با بقیه رابطه برقرار کنی و حرف بزنی!!
مطالب اینجا بهت کمک میکنه مشکلاتت حل شه
کافیه وارد بشی و کلی مطلب آموزشی رایگان برات گذاشتیم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4148756596C515af4fbdf
هدایت شده از تبلیغات عجایب
تازه عروس بودم و اومده بودم شهر غریب
شوهرم سوپری داشت و هر از گاهی از سر دلتنگیمیرفتم سوپری پیشش...
همسایه مون یک هفته درمیون دختر ۱۷ساله اش رو میفرستاد و میگفت برنج میخام ولی کیسه ی برنج سنگین بود و از شوهرم میخاست که ببره خونشون...
باخودم گفتم چقدر اینا برنج میخورن درماه...
اون روز هم مثل همیشه همسرم برنج رو براش برد خونشون ولی یکساعت گذشت نیومد ،دوساعت گذشت نیومد کم کم داشتم نگران میشدم نکنه بلایی سرش اومده ساعت شد ۱۲شب و شوهرم نیومد
تا اینکه رفتم دم در خونه ی زن همسایه ولی. .....
https://eitaa.com/joinchat/2468610190C52cfd5dbe9
بسم الله الرحمن الرحیم
خدای من آمدن صبح زیباست
طلوع آفتاب بر کائنات
قشنگ است
اما باشکوه تراز همه ی اینها
بودن نفس های گرم توست
که دل وجان مارا به بندگی دوباره
می کشاند
رهایمان نکن...
به نام خدای همه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
☘امروز چهارشنبه 22 شهریور
💌براتون یه حال خوب آرزو دارم
☘آرزو دارم امروزتون پر باشه
💌از خبرهای خوب و اتفافهای بینظیری
☘که همیشه منتظرش بودین
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#شیرین_عسل😋😋
موادلازم:
ژله آلوئه ورا یک بسته
آب ۱/۳لیوان
عسل ۱ ق غ
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۳ ق غ
بیسکوییت ساقه طلایی دو تا سه بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله واب را ترکیب کرده وبعد از ۵ دقیقه به روش بنماری روی گاز مرتب هم بزنین تاکامل حل شود. حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کامل ذرات ژله حل بشه. بعدعسل رااضافه میکنیم تایکدست شود. و از روی گاز برمیداریم. یکی دو دقیقه بعد درظرف دیگراین مخلوط راحسابی باهمزن میزنیم تاسفت وسفیدشود.
انقدر باید بزنید که وقتی بین بیسکویت میزارید شل نباشه و بمونه
بعدبا قیف بین بیسکوییت هامیریزیم.و به هم فشرده میکنیم.
بعد به مدت نیم ساعت دریخچال میگذاریم.دراین زمان شکلات رابنماری کرده وروغن مایع میریزیم ودر اخر بیسکوییت سردشده رادرشکلات داغ میغلتانیم.
نوش جان😋
🌟
#کوکی_اسمارتیزی
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و نیم پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو دو و نیم ق غ
وانیل نوک قاشق
ب پ یک ق م
روغن مایع نصف پیمانه
اسمارتیز به میزان لازم
یا شکلات چیپسی به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر در ظرفی ریخته کمی با همزن میزنیم سپس روغن را اضافه کرده و دوباره میزنیم و همزن را کنار بگدارید
مقداری از آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک هم میزنیم سپس پودر کاکائو وانیل و ب پ را اضافه کرده هم میزنیم و در آخر بقیه آرد را ریخته تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاید برای من مقداری از آرد اضافه اومد
پس دقت کنید خمیر زیاد سفت یا شل نباشه.خمیر کاملا لطیف که به دست نچسبه
من از خمیر اندازه های ۱۱ گرمی برداشتم توی سینی فر ک کاغذ انداخته م چیدم و روش رو اسمارتیز چیدم و در دما ۱۶۰ درجه پختم توی دستور اصلی ۱۵ دقیقه بود ولی برای من توی توستر ۷ دقیقه شد
کوکی را پهن نکنید چون تو فر خودش یه کم مسطح میشه همین که حین اسمارتیز گذاشتن روش خیلی کم تخت میشه کافیه.
شکلات چیپسی ام میتونید جای اسمارتیز بزارید.
✔دقت کنید اگ زیاد توی فر بمونه خشک میشه
همینکه زیرش خودشو گرفت و راحت با کاردک تکون خورد دیگه بدون توجه به نرمی روی کوکی از فر در بیارید و اجازه بدین خنک بشه
بعد از خنک شدن خودشو میگیره و اون حالت نرمی کمتر میشه
✔اگه صبر کنید توی فر روی کوکی سفت بشه بعد دربیارین اون دیگه بعد سرد شدن سنگ میشه😊
✔با این مقدار ۵۰ عدد کوکی ۱۱ گرمی داشتم
✔دوست داشتین به جای اسمارتیز از شکلات چیپسی استفاده کنین.
🌟
#نان_باگت_فرانسوی
#باگت
موادلازم:
آب ولرم یک لیوان
آرد ۲ لیوان پر
خمیرمایه ۲ ق چ
شکر ۳ ق غ
شیر خشک ۳ ق غ
نمک نصف ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
طرز تهیه:
در ابتدا ۲ ق غ از آرد و نصف لیوان از اب دستور را به خوبی با هم ترکیب میکنیم و یک دقیقه روی شعله ملایم هم میزنیم تا غلیظ شود وقتی آماده شده اجازه میدهیم تا خنک شود.
سپس نصف لیوان از اب ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه و شیرخشک را باهم مخلوط میکنیم وپنچ دقیقه استراحت میدهیم
حالا ارد رابه مخلوط فرنی مانند که قبلا درست کرده بودیم اضافه میکنیم وبا دست ورز میدهیم در صورت نیاز دو یا سه قاشق اب اضافه میکنیم وبخوبی ورز میدهیم
سپس روغن را به ارامی اضافه کرده وکامل ورز میدهیم تا کاملا خمیر نرمی بدست اورده باشیم
با قلمو کمی روغن بروی خمیر میزنیم وروی انرا با پلاستیک میپوشانیم واستراحت میدهیم بعد از یک ساعت به حجم خمیر اضافه خواهد شد
خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم کمی ارد برداشته و خوب ورز میدهیم
تکه خمیر هارا به شکل دایره دراورده وروی سینی با فاصله میچینیم وروی ان هارا با پارچه پوشانده و سی دقیقه استراحت میدهیم
سپس با قلمو روی انها اب سرد میمالیم وکنجد میپاشیم
ودر فر از قبل گرم شده با درجه دویست بمدت بیست تا بیست وپنچ دقیقه پخت میکنیم
سپس بعد از پخت روی انها با قلمو کره ذوب شده میزنیم با پارچه روی انها را پوشانده واجازه میدهیم خنک شوند.
🌟