eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.5هزار عکس
24هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان 💕بادمجان یک کیلو 💕سیر پنج حبه 💕خیار چهار عدد 💕هویج سه عدد متوسط 💕سبزی معطر دو قاشق 💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری 💕سرکه به میزان لازم 💕نمک و زردچوبه 💕فلفل قلمی تند ✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️ 💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه. 💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه. 💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه. 💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم. 💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی 🌟
31.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما جوجه کباب رو با چی مزه‌دار‌ میکنین؟ سینه مرغ ۵۰۰ گرم🐥 ماست پرچرب ۳ ق.غ🍶 سس مایونز ۱ ق.غ زعفران دم کرده ۴ ق.غ پودر پاپریکا ۱ ق.چ🌶️ پودر سیر ۱/۲ ق.چ(اختیاری)🧄 زنجبیل۱/۴ ق.چ(اختیاری) نمک ۱ ق.چ🧂 فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ آب نصف لیمو🍋 روغن زیتون ۳ ق.غ🫒 پیاز ۱ عدد🧅 نصف فلفل دامه‌ای🫑 . بهتره حداقل ۳ ساعت جوجه‌ها توی مواد بخوابن اگه وقت دارین ۲۴ ساعت عالیه بهترین روش پخت روی ذغال هست هم خوشمزه‌تر میشه هم پخت یکنواخت هست ولی اگه منقل گازی دارین حواستون باشه همه‌جای یکدست بپزه پیاز و فلفل دلمه‌ رو درشت خرد کنید که راحت بتونید از مرغ جداش کنید،وگرنه میچسبه به جوجه و میسوزه مرغ رو به هر صورتی دوست دارین برش بزنین ولی سعی کنید ابعادشون مثل هم باشه که یکنواخت بپزه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم بیسکویت - روکش شکلاتی - 200 میلی لیتر خامه شیرین - 200 میلی لیتر شیر تغلیظ شده - شکلات تخته ای (اختیاری) دستور 1. خامه سفید را درست کنید - خامه را تقریباً به اندازه بافت خامه فرم گرفته مخلوط کنید (کاملا سفت نباشه) روی همزن باقی می ماند، سپس شیر تغلیظ شده را به مدت کوتاهی اضافه کرده و شکلات های خرد شده را با قاشق هم می زنیم. یک تابه مناسب بیسکویت ها را پیدا کنید (قطر مال من 21x24 سانتی متر است) و آن را با کاغذ پخت بپوشانید - می توانید خیس کنید. کمی آن را فشار دهید 🌟
💚 ای کـاش جمال مـاہ او می دیدم عالم همہ سر بہ راہ او می دیدم😍 ای کاش نمیمردم و در روز ظہور خـود را یکی از سپاہ او می دیدم😔 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍽در یک کاسه کوچک، پنیر خامه‌ای را با استفاده از یک چنگال له‌ کنید. سیر و فلفل را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. برای ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید. 🥗در این مرحله جعفری و گشنیز را مخلوط کنید و در یک بشقاب کوچک پخش کنید. گردو را هم در یک بشقاب دیگر پخش کنید. 🧀سپس مخلوط پنیر را از یخچال بیرون بیارید و با قاشق بستنی توپ‌های کوچک از مخلوط پنیر در بیارید و به دلخواه در گردو یا سبزی بغلطانید و با فاصله در بشقاب پچینید. تا قبل از سرو در یخچال نگاه دارید. .
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳 ۷ تا دونه نون تست رو دوراشو کات کنید یکم با آب مرطوب کنید بزارید کنار؛ دو تا دونه تخم مرغ ؛ با یک پیمانه شیر با سه تا ق غ شکر و ۲ تا ق غ ارد نشاسته ذرت که بهش یک ق چ بکینگ پودر زدید و کمی وانیل کمی نمک همه رو با هم با هم همزن دستی مخلوط کنید( حتی ترتیبشم مهم نیست) حالا از صافی این مایع رو رد کنید ؛ ته ظرف رو با کره چرب کنید؛ نون تستا رو مثل ویدیو بزارید تو ظرف و اون مایع تخم مرغی رو بریزید کامل روش؛ بادوم پرک هم بریزید بزارید تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقه ؛ بعد که خنک شد روش پودر قند بپاشید و با ی فنجون قهوه بخورید و مستقیم برید بهشت😍 🌟
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. 🥗🍔
🪴 آدمی که مهربونه، خودش نمی‌گه من مهربونم! آدم مسئولیت پذیر بابت انجام مسئولیتش منت نمی‌ذاره! کسی که وظیفه‌ش رو درست انجام می‌ده، منتظر جایزه نیست! چون انجام وظیفه کرده! اتیکت الکی به خودمون و دیگران نزنیم، نقطه‌ی قوت گفتنی نیست! فهمیدنیه!🍒🐞 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 به آب در حال جوش ، مقدار کافی جوش شیرین اضافه کنید و فیلتر رو توی اون قرار بدید .💓