فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروز
💗شنبه 11 اسفند ماهتون
🌸پراز شادی های بی دلیل
💗دلتان گرم ازآفتاب امیــد
🌸ذهنتان پرازافکار پاک
💗قلبتان مملوازمهربانی باد
🌸سلام روز زيباتون بخير
@Ajaieb_jahan
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روکر انار😋
مواد لازم :
شیر ۱.۵ لیوان
شکر نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
پودر ژله آلوئورا ۱ بسته
انار قرمز و شیرین ۱ دونه
نشاسته ذرت ¾ ق غ
خلال یا مغز پسته
وانیل نوک ق چ
پتی بور ۱ بسته
خامه صبحانه
#روکر_انار
🌟
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی🎂
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
آب ½ فنجان
پودر کاکائو ۱ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یا عسل
#دسر_شکلاتی
🌟
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان تست دو رنگ🍞
مواد لازم :
خمیر نان تست
پودر کاکائو ۱.۵ ق چ
شیر یا آب ۱ ق غ
#نان_تست_دو_رنگ
🌟
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر لوتوس😍😋
مواد لازم:
خامه صبحانه🥣 ۱ بسته
پودر ژلاتین🥄 ۳ قاشق چایخوری
شیر🥛 ۲ لیوان
شکر 🍚۳ قاشق غذاخوری
کرم لوتوس🍪 ۳ قاشق غذاخوری
بیسکوییت لوتوس 🍪۴ عدد
شیر،شکر و خامه رو با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت ملایم تا شیر وخامه خوب با هم ترکیب بشن.
پودر ژلاتین رو با ۴ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. بعد اون رو روی بخار کتری بزارید و هم بزنید تا دونه های ژلاتین کامل حل بشه.بعد کرم بیسکوییت رو به مخلوط خامه و شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.حالا ژلاتین بنماری شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید.مخلوط رو داخل قالب بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۴،۵ ساعت تا خودش رو بگیره. بعد روی دسر رو با کرم لوتوس و بیسکوییت لوتوس تزیین کنید.
🌟
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند پاک کردن سه سوته باقالی 😍😍
#ترفند
#پاک_کردن_باقالی
🌟
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
🌟