eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.5هزار عکس
24هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی نوبرانه‌ی گوجه سبز😍 بالاخره گوجه سبز یا آلوچه؟! مواد لازم : سیر ۳ حبه آب ۲ پیمانه فلفل تند ۳ عدد گوجه سبز ۱ کیلو سرکه ۱ پیمانه مرزه ۳ شاخه نمک ۱ ق غ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی دو رنگ🧉🍹 مواد لازم : سیروپ انبه ۲ ق غ آب سیب طبیعی ½ لیوان نوشیدنی بلوبری ½ لیوان سیروپ کرن بری ۱ ق غ یخ قالبی 🌟
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بقچه مرغ😍😋 مواد لازم🔻 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر سس بشامل🔻 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز طرز تهیه🔻 پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم. طرز تهیه سس بشامل🔻 کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود. 🌟
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحونه و میان وعده جذاب و خوشمزه کل کار هم با ۳ مرحله ساده انجام شده😋 مواد لازم : خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شیر کاکائو ۳۰۰ میلی لیتر پودر یا ورق ژلاتین ۱ ق غ بیسکویت خرد شده شیر به مقدار لازم 🌟
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این معجون دهه شصتی عالیه🏋️‍♀️ انقدر که خوشمزه و مقویه مواد لازم : موز ۳-۲ عدد شیر حدود ۱ لیوان کنجد و پودر نارگیل بستنی وانیلی و انبه ۲ عدد خامه صبحانه ½ پاکت پسته، بادوم، گردو عسل ۲ ق م خرما ۶ عدد 🌟
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی پیده🍕🧡 مواد لازم برای خمیر: -آرد فانتزی  ۲ لیوان -آب ولرم  سه چهارم لیوان -مایه خمیر  نصف ق غ -شکر  ۱ ق غ -نمک  ۱ ق چ -روغن زیتون ۳ ق غ -پودرسیر، فلفل سیاه و اورگانو کمی -تخم مرغ برای رومال  ۱ عدد برای تاپینگ : سوسیس فلفل دلمه‌ای پنیر پیتزا گوجه گیلاسی 🌟
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر سوخاری😍😋 دستور تهیه :👇 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) # مرغ_شکم_پر 🌟
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همون کوکی آمریکایی ولی کیکش🥰 مواد لازم ۱۶۰ کره ۲۱۰ گرم شکر قهوه ای ۱ عدد تخم مرغ وانیل ۱/۴ ق چ آرد ۳۲۰ گرم ۱ ق چ بیکینگ پودر شکلات چیپسی ۱ پیمانه نوتلا یا شکلات صبحانه به میزان دلخواه(قابل حذف) میتونین تا یک ماه توی فریزر نگه دارین خمیرشو و نیم ساعت قبل استفاده بیارین بیرون و بپزین بعد اماده شدن خمیر میتونین همون موقع بپزین ولی بهتره ۱ ساعت بزارین یخچال سایز قالب من ۱۵ بود فر گازی ۱۸۰ درجه زمان پخت تقریبا ۵۰ دقیقه فر های برقی و تستر ۱۶۰ درجه 🌟
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک بدون تخم مرغ🧁😍😋 (مقدار مواد برای ۱۰نفر) کرامبل: ۳/۴پیمانه(۱۵۰گرم) شکر قهوه ای ۱پیمانه(۱۲۵گرم) آرد قنادی ۲ ق غ دارچین ۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم) کره ذوب شده . فیلینگ: دوعدد سیب مکعبی خرد شده ۲ق چ دارچین کیک : ۳پیمانه(۳۷۵گرم)آرد قنادی ۲ق چ بکینگ پودر ۱و ۱/۴پیمانه (۲۵۰گرم)شکر قهوه ای(یا سفید) ۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم)کره ذوب شده ۲/۳پیمانه شیر که با ۱ق غ سرکه سفید ترکیب شده ۱ ق چ وانیل
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه شکلاتی😍😋 مواد لازم: ۶۵ گرم فندق آسیاب شده🌰 ( خیلی پودر نشه ) نیاز داری ۳۰ گرم پودر قند🍚 یه دونه زرده تخم مرغ🥚 شکلات صبحانه🍫 ( نوتلا یا هرچیزی که دوست دارین ) کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه ، نباید خیلی شل بشه برای من حدود ۴ قاشق استفاده شد خمیر و درست میکنی و نیم ساعت میذاری یخچال حالا خمیر باقلوا🫓 رو از یخچال بیار بیرون تا یکم دمای محیط بشه دقت کن که این خمیر حساسه ، تو هوای آزاد زود خشک میشه پس خمیر های اضافه رو بذار بین دستما نم دار و سرعت عمل داشته باش حالا سمبوسه هارو که پیچیدی بذار تو سینی فر و بذار تو فر که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردی زمان پختش؟ واقعا مشخص نیست ، هروقت طلایی شدن آمادس یک ربع ؟ بیست دقیقه؟ نیم ساعت؟ اصلا مشخص نیست باید دائم چک کنی مواظب باش زیادم تو فر نمونه چون فیلینگش سفت میشه یه وقت
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به همگی😘؟ خوبید؟ خوشید؟چه خبرا؟؟😍 رنگوببین😋 برای باقالی پلو (۳ نفر) ۲ لیوان باقالی تمیز رو توی آبجوش بریزید، ۱۰ دقیقه بعد ۲ لیوان برنج شسته شده و نمک رو اضافه کنید. ۸ دقیقه بعد آبکش کنید. به ترکیب برنج و باقالی، یک قاشق چای‌خوری پودر سیر، حدود سه چهارم لیوان شوید خشک اضافه کنید و اجازه بدید دم بکشه. اگه مثل من خواستید ته‌دیگ سیب‌زمینی خلال بزارید، باید حرارت رو خیلی خیلی کم کنید تا دم بکشه. کره هم که عالیه براش. . برای خوراک مرغ، دوتا پیاز رو خلال کردم، تو حرارت زیاد، با روغن و ادویه های زیر ۵ دقیقه سرخ کردم. پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه بعد از ۵ دقیقه، مرغ‌هارو بزارید، روش زعفرون دم شده بریزید، حرارت رو کم کنید و ۱۵ دقیقه به اون وقت بدید. بعد از ۱۵ دقیقه مرغ‌هارو برگردونید، دوباره زعفرون بریزید با آبجوش تا اینبار یک ساعت بپزه. تو مدت یک ساعت چند بار به مرغ ها سر بزنید و اونهارو برگردونید تا نسوزه. نوش جونتون♥.
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم👇🏻 ‌ 🥐خمیر هزارلا ۱ بسته یا خمیر کروسان آماده 🍫شکلات تخته ای یا چیپس شکلات، کشمش، انواع مغز ها و یا... ‌ 🔸برای روش: 🥣زرده تخم مرغ ۱ عدد + شیر ۱ ق غ + کمی زعفران ‌ بعد از باز شدن کامل یخ خمیر، اون رو به اندازه دلخواهتون مثلثی برش بزنید، پایینش رو مثل کلیپ یه برش کوچک ایجاد کرده و موادی که دوست دارین رو وسطش بذارین و رول کنید. ‌ برای وسطش میتونین از پنیر و ژامبون یا... هم استفاده کنید، چون خمیرش شیرین نیست میشه غذا هم باهاش درست کرد. ‌ کف سینی فر کاغذ روغنی بندازین یا سینی رو چرب کنید، ها رو روش بچینین، از مخلوط تخم مرغ روش بمالید. میتونین کنجد یا سیاه دونه هم بپاشین. ‌ فر رو گرم کنید و بذارین حدود ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزه. ‌ این زمان بسته به فر شما ممکنه کم یا زیاد بشه، روی بسته ی خمیر زمان و درجه حرارت فر نوشته شده. من با توجه به فر خودم این زمان گذاشتم موند. و یکی دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کردم که روش طلایی شه. ‌ من از خمیر هزارلای پمینا استفاده کردم، هر مارکی بخواین میتونین بگیرین.