فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستن روسری
پارت2
تقدیـღـــــم به
دلهــღـاےپاڬ
پرمهـღـــرشما
عزیـــღــــزان
دل مهربونتون شاد شاد
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
💠 دشمنان تناسب اندام شما:
😴کم خوابی یا بیخوابی
😍کنترل نکردن میل جنسی
🍚مصرف بیش از حد شکر و نمک
😱استرس بیش از حد
🍏کمبود ويتامين
💧کم آبی بدن
🌿
جالب بدونی، سیرترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاجها توصیه میشود و سیر ترشی 7 ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماریها موثر است !
🔸خونساز و مصفای خون
🔹مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست
🔸هضمکننده غذاهای سنگین
🔹دفعکننده سنگ کیسه صفرا
🔸کاهنده چربی کلسترول خون
🔹ضدعفونیکننده محیط معده
🔸پاکسازیکننده خون و کبد
🌿
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پنجرهای🍕🍆🌶🍅🌽🍈
این پیتزا هم با نون باگت درست میشه، مثل فیلم و کاری که من انجام میدم نون باگت رو بُرش بدید و خمیر اون رو خالی کنید. و یک جسم سنگین روش قرار بدید.
سس گوجه (کچاپ) بزنید و
موارد روی پیتزا رو به سلیقه خودتون اضافه کنید (گوشت، مرغ، پپرونی، سبزیجات و...)
هر چقدر پنیر بیشتر بزنید، پیتزاتون بیشتر کش میاد.
اگر میخواین کدو و بادمجون استفاده کنید، اونهارو خیلی نازک ببرید.من روی پیتزای خودم: کدو، بادمجون، فلفل دلمه، ذرت، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر موزارلا(پیتزا) ریختم و کِیف کردم.
شما باید پیتزارو به مدت تقریبی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به نوع فر) داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید.هر وقت نون ترد و پنیر طلایی شد، پیتزا آماده هست.