eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.5هزار عکس
24هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
1⃣ به همراه غذا: فلفل قرمز و زردچوبه (از هر کدام یک گرم) مصرف کنید؛ زیرا باعث افزایش تولید اندروفین شده، در نتیجه کاهش افسردگی را بدنبال دارد (بشرطی‌که سل ریوی و حسّاسیت پوستی نداشته باشید). 2⃣ زعفران طبیعی به عنوان چاشنی به غذا اضافه کنید، ضدّ افسردگی است و آرام بخش میباشد (منع مصرف در حاملگی) 3⃣ انیسون (بادیانِ خُتایی ـ بادیان سبز ـ رازیانۀ رومی ـ زیرۀ شیرین ـ حَبُّ الحُلوَه ـ بادیان هندی)، دانۀ آن‌را نرم بکوبید و با گُلقند مخلوط نموده و بخورید، ضعف قوای دِماغی را برطرف می‌سازد و برای درمان مالیخولیا مؤثّر است. 4⃣ هر روز نصف قاشق چای‌خوری نارمشک مخلوط با عسل گردد و میل شود. 📚 آیت الله ضیایی
🔶زمانی که گلویتان درد می‌گیرد و یا سینه‌تان خشک می‌شود.به جای استفاده از آبنبات‌های سرد زیر زبانتان هل بگذارید. 👈دمنوش این ادویه به همراه کمی عسل برای رفع گلودردفوق‌العاده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش و خلاقیت در ساخت یک ساعت دیواری زیبا اونم با دورریزها 👌😍😍😍 •[✂️ببین و بساز ✂️]•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هرگاه زندگی برایت سخت شد، این را به یاد آور دریای آرام ناخدای قهرمان نمیسازد. و به یاد داشته باش اگر هـدفی برای زندگی، دلـی برای دوست داشتن خــدایـی برای پرستـش داری خوشبختی ظهر بخیر
ایــــن ڱل های زیبا تقدیم بہ تک تک شما عزیزان 🍃🌼 لطفابالبخـــــندتحویل بگیـــــــرید روز شادوخوبی داشته باشید🍃🌼
مواد لازم🔻 بادمجان : ۸ عدد پیاز : دو عدد سیر : پنج حبه کشک : دو قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم آب : یک لیوان زردچوبه :یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری پودر گردو ، نعناع داغ ، کشک ، پیاز داغ :به میزان دلخواه برای تزیین طرز تهیه🔻 🔵ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت چند ساعت داخل آب نمک میزاریم تا زهر بادمجان گرفته شود و طعم تلخی نده. 🔵 بعد بامجان هارو ابکش و بعد سرخ میکنیم (اگر دوس داشتید میتونید بادمجونارو کباب کنید) 🔵 وقتی بادمجان ها سرخ شد اونهارو روی کاغذ روغنی میزاریم تا کاملا روغنش گرفته بشه و غذامون خیلی چرب نباشه و بعدش بادمجان ها رو ساطوری میکنیم تا کاملا له بشن. 🔵 ماهیتابه رو روی گاز میزاریم پیاز و سیر خرد شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و در ادامه بادمجان های ساطوری شده رو اضافه میکنیم کامل با هم مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید اصلا به غذاتون نمک نزنید) 🔵در اخر دو قاشق کشک رو با یک لیوان آب جوش رقیق میکنیم و به ترکیبمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پانزده دقیق با حرارت کم پخته بشه تا کاملا آبش کشیده بشه 🔵کشک بادمجونمون امادس میتونیم با پودر گردو و پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزیینش کنیم (نعنا داغ رو بیشتر از ۱ دقیقه تفت ندید چون طعم تلخی میگیره) 🔵 اگه دوست داشتین کشکتون دو رنگ باشه میتونید مقداری از کشک رو با زعفران مخلوط کنید و با ماسوره روی کشک بادمجان رو تزیین کنید. 🌟