فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••خوشگلاسیون ناخن••💅🏼
✅ #افسردگی
1⃣ به همراه غذا: فلفل قرمز و زردچوبه (از هر کدام یک گرم) مصرف کنید؛ زیرا باعث افزایش تولید اندروفین شده، در نتیجه کاهش افسردگی را بدنبال دارد (بشرطیکه سل ریوی و حسّاسیت پوستی نداشته باشید).
2⃣ زعفران طبیعی به عنوان چاشنی به غذا اضافه کنید، ضدّ افسردگی است و آرام بخش میباشد (منع مصرف در حاملگی)
3⃣ انیسون (بادیانِ خُتایی ـ بادیان سبز ـ رازیانۀ رومی ـ زیرۀ شیرین ـ حَبُّ الحُلوَه ـ بادیان هندی)، دانۀ آنرا نرم بکوبید و با گُلقند مخلوط نموده و بخورید، ضعف قوای دِماغی را برطرف میسازد و برای درمان مالیخولیا مؤثّر است.
4⃣ هر روز نصف قاشق چایخوری نارمشک مخلوط با عسل گردد و میل شود.
📚 آیت الله ضیایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش و خلاقیت در ساخت یک ساعت دیواری زیبا اونم با دورریزها 👌😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت عروسک با کاموا😍✅
پارت ۱
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت عروسک با کاموا😍✅
پارت ۲
مواد لازم🔻
بادمجان : ۸ عدد
پیاز : دو عدد
سیر : پنج حبه
کشک : دو قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
آب : یک لیوان
زردچوبه :یک قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
پودر گردو ، نعناع داغ ، کشک ، پیاز داغ :به میزان دلخواه برای تزیین
طرز تهیه🔻
🔵ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت چند ساعت داخل آب نمک میزاریم تا زهر بادمجان گرفته شود و طعم تلخی نده.
🔵 بعد بامجان هارو ابکش و بعد سرخ میکنیم (اگر دوس داشتید میتونید بادمجونارو کباب کنید)
🔵 وقتی بادمجان ها سرخ شد اونهارو روی کاغذ روغنی میزاریم تا کاملا روغنش گرفته بشه و غذامون خیلی چرب نباشه و بعدش بادمجان ها رو ساطوری میکنیم تا کاملا له بشن.
🔵 ماهیتابه رو روی گاز میزاریم پیاز و سیر خرد شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و در ادامه بادمجان های ساطوری شده رو اضافه میکنیم کامل با هم مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید اصلا به غذاتون نمک نزنید)
🔵در اخر دو قاشق کشک رو با یک لیوان آب جوش رقیق میکنیم و به ترکیبمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پانزده دقیق با حرارت کم پخته بشه تا کاملا آبش کشیده بشه
🔵کشک بادمجونمون امادس میتونیم با پودر گردو و پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزیینش کنیم (نعنا داغ رو بیشتر از ۱ دقیقه تفت ندید چون طعم تلخی میگیره)
🔵 اگه دوست داشتین کشکتون دو رنگ باشه میتونید مقداری از کشک رو با زعفران مخلوط کنید و با ماسوره روی کشک بادمجان رو تزیین کنید.
🌟