6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه:
سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم
نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید)
فلفل سیاه ۱/۲ ق م
پاپریکا ۱ق م
پیاز ۱عدد درشت
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید)
فلفل دلمه ای ۱عدد درشت
ذرت ۱ کاسه ماست خوری
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست)
سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید،
حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید،
دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از:
سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست
سس مایونز ۳ ق غ پر
سس خردل ۱ق غ پر
خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ)
جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری
پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود)
🌟
#مسقطی
نشاسته : ۱ پیمانه
آب :۷ پیمانه
شکر :۱/۵پیمانه (اگر شیرینتر دوست داشتین دو پیمونه بریزین)
روغن مایع :نصف پیمانه
خلال بادام : نصف پیمانه
خلال پسته :برای تزیین
زعفران دم شده : به مقدار لازم
گلاب : نصف پیمانه
پودر هل : یک قاشق چ خ
آب لیموی تازه: یک ق غ
طرز تهیه
نشاسته رو با 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. بعد 5 پیمانه آب باقیمانده رو با ۱/۵ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت میذاریم تا محلول بجوشه.
حالا نشاسته رو از صافی عبور داده و داخل آب و روغن در حال جوش می ریزیم و دائم هم می زنیم تا غلظت فرنی رو بدست بیاره،
بعد میذاریم این مواد با حرارت کم بجوشه و هر از گاهی با قاشق چوبی هم می زنیم تا ته نگیره
بعد از حدود دو ساعت پودر هل رو اضافه کرده و بعد از گذشت تقریبا یک ساعت و نیم دیگه خلال بادام و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.
بیست دقیقه قبل از اتمام کار گلاب و آب لیمو رو اضافه کرده و میذاریم مواد خوب جا بیفته، بعد ظرف مورد نظر رو چرب میکنیم، مسقطی رو داخل اون ریخته و میذاریم تا سرد بشه، بعد برش میدیم.
میتونید داخل ظرف دربسته در یخچال تا مدتها نگهدارین .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سبدی
یه دسرسبدی با چوب شور و شکلات تخته 😃
خیلی کاربردیه،میشه برا مهمونی ها و جشن ها ازش استفاده کرد🤌
#دسر_سبدی
🌟
بعضی انسانها دنیارو "زیباتر" میکنند!
اونایی که:
"به دوست خود یادآوری میکنند" که همیشه عزیزند! 🌸
اونا که غم هیچکس را تاب نمیآورند ،
تو را
بخاطر خودتمیخواهند
"انسانهاییکه هیچوقت"
منفعت رو، دلیل "دوستی تصور نکردهاند
تقدیم به تکتک دوست های عزیز
و با معرفت🌸🍃
@Ajaieb_jahan
🔆 درمان سرماخوردگی، تنگی نفس با گل گاو زبان!
☕️ دمنوش گل گاو زبان به همراه کمی لیمو عمانی و عسل برای درمان سرماخوردگی، تنگی نفس و گلو درد، مفید است. این دمنوش سرفه های فصل سرما را درمان می کند و به صورت مرهمی قوی عمل خواهد کرد.
♦️گل گاوزبان ، سرفه های مزمن، وقفه های تنفسی و آسم های خفیف را درمان می کند و می توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرده حاصل از این چند گیاه را روزی 3-2 بار برای درمان سرفه های خشک بنوشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست آبکش کردن ماکارونی🤩🍝
#ترفند
🌟
خدایا
دراین شب کمکمان کن
به دو چیز مبتلا نگردیم
فراموشی
و ناسپاسی
که اولی پاکی جسم را می گیرد
و دومی آرامش درون را
شبتون آرام🌙❤️
@Ajaieb_jahan
🌼الهی به امید تو... 💚🌿
🌷✨الهی روزتون پر از .........
🌸✨
🌸
@Ajaieb_jahan