eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
96.2هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
32.5هزار ویدیو
13 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ترفند واسه بادمجون که مطمئنم تجربه نکردی را از دست نده 😍 ۱ عدد پیاز نگینی خرد کنید تو تابه کمی روغن بریزید پیازها سرخ کنید ۱ قاشق غذاخوری حریره سیر اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت بدید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید بادمجان ها وردنه کنید داخل ظرف کمی روغن بریزید بادمجان ها بذارید داخلش، وسطشو با چاقو برش بزنید و مقداری با دست باز کنید از مواد گوشتی بریزید داخل شکم بادمجان ها و پر کنید روشون گوجه و فلفل دلمه ای اسلایش شده بزارید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲ لیوان آب مخلوط کنید رب بریزید کنار بادمجان ها بزارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری نکات خانه داری😍👆 بسته بندی اسون گوشت چرخکرده ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابن مدل واسه پذیرایے توے مهمونے و واسه بچه کوچولوهاس 😍♥️ 🤗🤗 👌 درست کنید بچه ها عاشقش میشن 🤗 🌈🎊🌺 👁 ببین یاد بگیر و کسب درآمد کن 💰 فوروارد کن 💜 ╭┈──☆───•──☆── 🪴 eitaa.com/baharbanu 🐞 ╰──☆───•──☆──➤ کپی ممنوع❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕✨دوشنبه تون عالی 🌷✨امیدوارم 🍁✨امروز بهترین روز 🌸✨رو داشته باشید 🌷✨الهی 🍁✨حال دلتون خوب 🌸✨احوالتون بر وفق مراد 🌷✨روز و روزگارتون خوش 🍁✨سرنوشتتون خوشبختی 🌸✨و عاقبت بخیری باشه 💕✨روزتون زیبا و در پناه خدا 💎 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
الهی🍁💛🍁 تو که باشی 🍁 تمام دورها نزدیک 🍁 و تمام نا ممکن ها ممکن. میشوند!🍁 گرمای بودنت را از🍁 سرمای روزگار ما نگیر...🙏 💎 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد انار😋 مواد این سالاد🔻 🔶️کلم قرمز متوسط ریز خورد شده⁣ 🔶️۲ عدد اَنار⁣ 🔶️۱ عدد هویج رنده شده⁣ 🔶️کرفس⁣ 🔶️سس مایونز⁣ 🔶️خردل،نمک،فلفل قرمز خشک،آویشن⁣ 🔶️آب‌لیمو⁣ 🔶️ریحان خشک⁣ ⁣ ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
ترشی سالاد مشهدی ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
مواد لازم : گوجه یک کیلو خیار ۲ عدد هویج ۲ عدد متوسط سیب زرد یک عدد گل کلم ۳ عدد متوسط شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته دلمه ۲ عدد کوچک سیر ۱۰ حبه سرکه ۳ لیوان ادویه هایی که من استفاده کردم👇🏻 پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش) سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد طرزه تهیه : اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااااا... چون ترشی خراب میشه بعدا. حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین. بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن. بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین. واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم. این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم😊 این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین. بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین. در یخچال نگهداری بشه ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
#غوره_مسما ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
ایده زیبا 🌼 کاغذ رنگی رو به صورت ورقه های باریک برش بزنید و رول کنید وقتی رول شد بهش چسب چوب بیرنگ بزنید تا از هم جدانشه اونهارو روی یک گلدون و یا بچسبونید و از زیباییش لذت ببرید 💝 برا دوستاتونم بفرستین💕 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عاشق و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍 به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا) نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید. وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید. یک‌بسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه. تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه. در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه. طعمش بی نظیره ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
علوم غریبه شیعی ❌راهکار برای هر آنچه فکر کنی❌ زیر نظر استاد فتاح محقق و مدرس علوم غریبه از اساتید حوزه علمیه، دارای مدرک فلسفه و کلام، علوم قرآنی و روانشناسی 🔹میانبری برای مشگلات و خواسته ها 🔸یکبار از آموزشها استفاده کن تا بقدرت آیات و اسما خدا پی ببری برایاستفاده از مطالب و آموزش های استاد کانال ما رو دنبال کنید https://eitaa.com/joinchat/458293474C7a4a45a7d7
سلام دوستان وقتتون بخير همگي كم وبيش از خواص بي نظير كنجد وشيره خرما اطلاعاتي داريم من امروز ازين دو يك نوع شيريني سنتي به نام 😋 درست كردم كه بسيار خوشمزه وبسيار ساده وآسان آماده ميشه وخوش عطر وخوشمزه هست طرز تهيه: نيم كيلو كنجد وسه چهارم پيمانه شيره خرما كنجد رو بعد از تميز كردن در يك ظرف روي حرارت ميگذاريم وخوب تفت ميدهيم حواستون باشه نسوزه مرتب هم بزنيد بعد بعد شيره خرما را هم روي حرارت كم ميزاريم تا گرم شود وگرم روي كنجدمون كم كم اضافه ميكنيم تا جايي كه كنجدها به هم بچسبه وبتونيم اونا رو گلوله كنيم به همين سادگي وخوشمزه گي بعد توي يخچال بزاريد واز خوردن آن همراه عزيزان لذت ببريد. ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
‌ انار رو دون دون کنید و داخل سلفون به شکل دایره ای بپیچید و سپس کلاهک انار رو روش با کمی چسب بچسبونید انار هارو داخل ظرف بچینید و سرو کنید 👏😊 ایده شب چله ❤️ 🎀 🌸 🎀 برا دوستاتونم بفرستین💕 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
گردو تَر: ۴۰عدد(میتونید مغزگردو خشک رو هم خیس کنید چند ساعت و پوسته روی مغز گردو رو ازش جدا کنید شکر: ض لیوان زعفران سابیده: هربیشتر خوشرنگتر😁 هل سابیده: ۴عدد(یا ۱ قاشق عرق هل عالی) گلاب دوآتیشه: ۲ ق غذاخوری آب: ۱ لیوان آبلیموتازه: ۱ قاشق غ‌خوری(برای اینکه شکرک نزنه) حتما پوسته روی مغز گردوهای تر رو جدا کنید ازش و کنار بذارید و شکر+آب+گلاب+زعفران+هل+آبلیمورو بذارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد بعد بهش مغز گردوهارو اضافه کنید و زمان بدید تا به آرامی شهد قوام بیاد(قاشق رو توی شربت بزنید اگر قطره شربت باسرعت ازش چکه نکرد یعنی قوام اومده)وشعله ارو خاموش کنید بعد سرد شدن مربا اون رو در ظرف مناسب بکشید و بزارید توی یخچال😊 نوووش جااان پ.ن: دقت کنید شربت مربا بعد خنک شدن غلیظ تر میشه پس روی حرارت نذارید خیلی غلیظ شه چون بعد خنک شد کاملا سفت میشه وخوب نمیشه. ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
بریم ی زمینی خام درست کنیم دوعددسیبزمینی رنده شده ابشوبگیرین دوعددتخم مرغ خوب هم بزنین تاازلختکی دربیاد فلفل دلمه رنده مکنیم ..سبزی خوردن چندبرگ دوعددفلفل تند ..چندتادونه پیازچه ...همشون رنده مکنیم وخردمکنیم ادویه هامونم ..زعفرون ..فلفل سیاه..سبزی خشک معطر...نمک.. 🍭 🍭 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤