ایده یلدا🍉
#یلدا
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#ایده_میوه_آرایی
مناسب شب یلدا
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گل_آرایی🌹
🥰🍒دوست داشتين اين پستمونو؟
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جالب و کاربردی🌸
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_خوشمزه
🍭دسر جادویی
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده تزئین
ویژه شب یلدا😍🍉🍉
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅✅ نگه داری قارچ در فریزر
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین_تایم - سفره آرایی شب یلدا˼🍉📦
.
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین سالاد🫒🥦🥬
🌈🎊🌺
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_مخلوط 🍲 😋
▫️گل کلم یک و نیم کیلو
▫️ساقه کرفس نیم کیلو
▫️هویج ۳۰۰ گرم
▫️بادمجون ۵۰۰ گرم
▫️سیر ۱۰۰ گرم
▫️فلفل تند سبز ۲ ۳عدد
▫️سرکه یک و نیم لیتر
▫️آب نمک یک و نیم لیتر
▫️پودر زنجبیل،گلپر آسیاب شده وسیادونه از هر کدام یک تا ۱و نیم ق غ
▫️تخم گشنیز ،زیره سبز و فلفل سیاه به صورت دلخواه
▫️سبزی معطر شامل نعنا،گشنیز و ترخون به دلخواه
🔸️مقدار سرکه و آب نمک دقیقا مساوی هست
🔹️شوری آب نمک کمی بیشتر از آب برنج باشه
🔸️آب نمک رو حتما جوش بیارید
🔹️آب نمک و سرکه رو داغ به مواد اضافه کنید
🔸️سیر خرد شده رو بعد از سرد شدن مواد اضافه کنید ،،،چون اگر مواد داغ باشه سیر سبز رنگ میشه
🔹️اگر از سبزی معطر تازه استفاده میکنید حتما بعد از سرد شدن مواد اضافه کنید
🔸️ترشی بعد از یک هفته قابل مصرف میباشد
🔹️در جای خنک و تاریک نگه داری کنید
🚨 پارت اول
↙️
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبر_جوجه
👈اولین و مهم ترین کار مزه دار کردن مرغه که خیلی روطعم نهایی تاثیر داره ،با هرچیزی که عشقتون میکشه و طعمشو دوس دارین میتونین مزه دار کنین من از پیاز و نمک ، فلفل،زعفران،اب لیمو استفاده کردم که عالی بود
👈بهتره مرغ زیر ۱ کیلو یا نهایتا یک کیلویی باشه و ترجیحا با پوست, بعد مزه دار شدن بهتره یه شب تا صبح یا حداقل ۳ ساعت تو یخچال استراحت کنه
👈بعد باید توی روغن شناور و زیاد با حرارت نسبتا بالا هر رو طرفشو سرخ کنید تا طلایی بشه
👈بعد حرارت روکم کنید مقداری کره و اب یا زعفران دم کرده اضافه کنید تا خالص روغن نباشه که موقع سرخ کردن خشک نشه چون بعد اضافه کردن مقداری آب و کره به روغن مانع سرخ شدن مرغ میشه و باعث میشه بپزه و مغز پخت بشه
👈حالا با حرارت کم و با درب بسته یا دمکنی بزارید هر طرف مرغ حدودا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه و تمااام
👈برای سس مخلوط رب انار، پودر گردو، شکر و کمی اب رو با هم مخلوط کنید تا نسبتا رقیق و ملس بشه
↙️
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #فیلم_ترشی_مخلوط 🍲 😋
🚨 پارت دوم
↙️
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤