eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.7هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.7هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ماهیچه با قلم گوسفندی: 1 کیلو پیاز: 4 عدد متوسط آلو بخارا: 250 گرم آلو قیسی: 250 گرم فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری روغن و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه یک عدد پیاز را 4 قاچ خرد کرده، به همراه گوشت و اندکی نمک در 6 پیمانه آب روی آتش ملایم قرار داده و حدود 3 ساعت زمان دهید تا بپزید، سپس در دیگ را باز بگذارید تا آب اضافی گوشت تبخیر شود.3 عدد پیاز را رنده کرده و با 3 قاشق روغن در تابه ای دیگر تفت دهید تا طلایی رنگ شود، آلو بخارا، آلو قیسی و فلفل را به پیاز اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید، سپس مواد مخلوط شده را ب ماهیچه اضافه کنید، در آخر زعفران را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید، 30 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا مواد به خورد هم رفته و جا بیافتد. 🍭 🍭 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
🥙 😋 🔸ما برای کتلت هم از سیب زمینی خام استفاده میکنیم هم پخته مثلا اگر سه تا سیب زمینی خام متوسط رو به درشت داشته باشیم یه سیب زمینی درشت هم میپزیم و کنارش رنده میکنیم با پیاز رنده شده که ابشو گرفتیم و گوشت چرخ کرده و تخم مرغ یک عدد خوب ورز میدیم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم یه وقتایی هم کنی ارد سوخاری خونگی تو مواد میزنیم بستگی به نوع سیب زمینی داره ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍨 😋 ▫️شیر سرد یه لیتر ▫️نشاسته چهار قاشق غذا خوری ▫️ارد سه قاشق غذا خوری 🔸رو همراه نصف لیوان پودر قند با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت مدام هم‌بزنید تا قوامش غلیظ بشه وقتی که خودشو گرفت خاموش کنید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید کف ظرف مورد مظرتون رو با میوه های دلخواه تزیین کنید و مواد رو روی اونا بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودشو کامل بگیره و سفت بشه ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن پخت یک پرخاصیت و خوشمزه رو از دست ندین😍😋 برای انتخاب شلغم باید سفت و توپر باشن و پوستشون هم براق باشه شلغم های ریز خوشمزه تر و درشت ها پرخاصیت هستن سر و دُم شلغم رو بگیرید. بطوری که دُمش یکی دو سانت بمونه و کامل جدا نکنید. داخل یه صافی بچینید برای اینکه یکنواخت بپزن هم اندازه ها رو انتخاب کنید داخل ظرف مناسبی آب بریزید یه دونه صافی کوچیک داخلش قرار بدین شلغمها رو،روی سبد بذارین تا داخل آب غوطه ور نباشه،درشو ببندین و زمان بدین تا بخارپز بشه کمی فشار بدین اگر نرم شده بودکاملا پخته شدن حالا با کمی نمک نوش جان کنید که فوق العاده پرخاصیته ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
خوشمزه به سبک‌ قدیم 😅😋 آرد یک لیوان روغن محلی یا کره یک لیوان پودر هل، فلفل سیاه، دارچین به میزان لازم آب ۶ لیوان شکر میزانش بستگی به ذائقتون داره زعفرون به میزان لازم آرد رو بدون روغن تفت دادم حدودا نیم ساعت بعد با روغن خوب تفت دادم آرد قرمز شد بعد پودرهل وفلفل سیاه ودارچین ریختم بعد شش تا لیوان آب و شکر رو اضافه کردم زعفرون هم ریختم نیم ساعت رو گاز بود خوب که پخت وجا افتاد خاموش کردم😋😋 🎀 🌸 🎀 به دوستاتونم بفرستین💞 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید چقدر خوشگلش میکنه👍😍👌 🌈🎊🌺 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جایگزین قند،ترد و خوشمزه 👌 ✍ کامل با تمام نکات ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
🌸️این ما هستیم،  کلینیک ریحانه النبی ، کلینیکی فقط مخصوص بانوان🌸 ارائه خدمات پوست و مو برای بانوان در محیطی امن و آرام : 1️⃣ درمان آکنه بدون راکوتان 2️⃣خدمات جوانسازی : مزونیدلینگ ، فیشیال،تزریق فیلر و بوتاکس ، تزریق مزوفیلرو پروفایلو 3️⃣خدمات لیزر (بااین امتیاز که ناحیه بیکینی رو خود شماانجام میدهید) 4️⃣خدمات جلوگیری از ریزش مو(تزریق فیلر و مزوتراپی مو) 5️⃣خدمات لاغری (تزریق مزوفیلر رفع غبغب) 09030571007  ، 09301082098 ☎️ http://www.reyhaneclinic.com 🔍 ️ایتا :👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2810576906Ca3d1172c43
: نارنگی بدون پوست 1 کیلو شکر 1 کیلو پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری (یک و نیم ورق ژلاتین) طرز تهیه مارمالاد نارنگی : نارنگی را تمیز شسته، پوست می کنیم و از پوست دوم هم درمی آوریم. برای اینکه مارمالاد کاملاً شفاف باشد باید تمام پوست دوم را جدا کرده و فقط از مغز نارنگی استفاده کنیم. بعد در ظرفی لعابی مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را روی آن می ریزیم و حدود 3 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس بیرون آورده و روی حرارت قرار می دهیم. نباید حرارت خیلی تند و یا خیلی ملایم باشد. بعد از حدود نیم ساعت، پودر ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل می کنیم و به مارمالاد می افزاییم. حدود 5 دقیقه مارمالاد را با ژلاتین می جوشانیم. ژلاتین باعث شفاف شدن مارمالاد می شود. اگر مارمالاد آبکی به نظر می رسید نگران نباشید، با سرد شدن، مارمالاد جمع می شود و به حالت دلخواه می رسد. نکات : این مواد یک شیشه مارمالاد نارنگی میده. اگه می خواین مارمالادتون طعم ملس (ترش و شیرین )داشته باشه شکر کمتر بریزین 🏡 بفرست برای دوستات 😍😍😍😍😍😍 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشمزه به سبک‌ قدیم 😅😋 آرد یک لیوان روغن محلی یا کره یک لیوان پودر هل، فلفل سیاه، دارچین به میزان لازم آب ۶ لیوان شکر میزانش بستگی به ذائقتون داره زعفرون به میزان لازم آرد رو بدون روغن تفت دادم حدودا نیم ساعت بعد با روغن خوب تفت دادم آرد قرمز شد بعد پودرهل وفلفل سیاه ودارچین ریختم بعد شش تا لیوان آب و شکر رو اضافه کردم زعفرون هم ریختم نیم ساعت رو گاز بود خوب که پخت وجا افتاد خاموش کردم😋😋 🎀 🌸 🎀 به دوستاتونم بفرستین💞 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
طرز شکل دادن کیک به با دو کیک دایره و مربع ❤️ نکته مهم در این مدل شکل دادن برابر بودن قطر دایره و ضلع مربع هست. یعنی اگر قالب دایره شما ۲۰ سانتی هست قالب مربع هم ۲۰ در ۲۰ باشه. به روش های مختلفی میشه کیک قلب را درست کرد، برش از روی الگو، قالب قلب و ....، اگر قالب قلب نبود و نخواستید از کیک ببرید از این روش استفاده کنید .... 🎀 🌸 🎀 به دوستاتونم بفرستین💞 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤