eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.7هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.7هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_حبابی_میوه_ای🍏🍐🍊🍋🍑🍒 مواد لازم 👇👇👇 65 گرم پودر ژلاتین 30گرم شکر حدود یک چهارم فنجان یک لیوان آب جوش پودر ژلاتین رو توی نصف استکان آب بخیسانید. بعد در آب با شکر حل کنی. میوه ها رو خرد کنید و داخل قالب بریزید و سپس مواد رو بهشون اضافه کنید.اگه رنگی می خواید می تونید از رنگ خوراکی استفاده کنید. و یا از پودهای ژله ولی باید پودر ژلاتین هم بریزید که سفت بشه. نکته. انبه و کیوی به خاطر آنزیمی که دارن نمیذارن ژله ببنده قبلش یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. @tarfandony
#ترشی_سالاد_فصل گل کلم ۳ لیوان هویج۲لیوان کرفس۲لیوان گوجه۲_۳کیلو سیر ۵_۶ حبه فلفل سبز تند ۵_۶ عدد سرکه سفید به ازای هر کیلو گوجه ۱لیوان نمک و زرد چوبه به ازای هر کیلو گوجه ۱ ق غ گوجه ها رو ب قطعات کوچک خرد کردم و نمک زدم گذاشتم ۱ شب بمونه تا گوجه ها نرم بشه بعد از صافی رد کردم و آب گوجه رو گذاشتم روی حرارت تا آب آن تبخیر بشه و مایع نیمه غلیظ بدست بیاد. مواد ترشی رو خرد میکنیم و روی گوجه ها ریختم و گذاشتم تا یکم جوش بیاد و نیم پز بشه بعد نمک و زردچوبه رو اضافه کردم و روی آن سرکه ریختم تا جایی ک شل نشه. بعد از ۲_۳ هفته ترشی آمادس. نوش جان😋😋 @tarfandony
🖤درسوگ نبی (ص) 🕯جهان سیه میپوشد 🖤درسینه، دل از 🕯داغ حسن (ع) میجوشد 🖤از ماتم هشتمین 🕯امام معصوم (ع) 🖤هر شیعه ز درد 🕯جام غم می نوشد 🖤ایام شهادت وسوگواری 🕯نبی اکرم و امام حسن مجتبی 🖤و امام رضا علیهم السلام تسلیت @tarfandony
قديما همه چيز فرق داشت بوي نون ، سادگي سفره سلام عليك تو محله آدما،همسايه ها،مدرسه لبو فروش سر گذر باباي مدرسه ، معلم و همه چيز فرق داشت شايد بزرگترين فرق تو صداقت و خلوص و صفا بود تو سادگي و بي ادعايي اون روزا خيلي چيزا نبود و نداشتيم امروز خيلي چيزا هست و نداريم يادش بخير...... @tarrandony
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریسه تزئینی بسار شیک و زیبا و خلاقانه با استفاده از پشم شیشه برای تزئین جشن‌ها و حتی چیدمان اتاق می‌تونید و.. ازش استفاده کنید ⭐️⭐️⭐️ @tarfandony 🌺🍃🌺🍃🌺
#لیته_بادمجان بادمجون شیش عدد متوسط نصف قابلمه آب نصف سرکه(برای پخت بادمجون) نمک یک قاشق هویج دوتا سیر ده تا دونه رب انار دوقاشق پر شیره انگور یا شکر پنج قاشق . ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست (بدون پوستم.میشه)حلقه کنید و با مخلوط نمک و آب و سرکه بپزید. کامل کامل پخته بشه. با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا لهش کنید .بعد داخل کاسه ای بزرگ بریزید. جداگانه هویج خرد کرده رو با آب بپزید بعد که پخته شد با رنده ریز رندش کنید . سیر فراوان هم رنده ریز کنید و همراه با هویج به بادمجون اضافش کنید. بعد چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم ملس روبه ترشی داشته باشه.😋میتونید بجای شیره از شکر استفاده کنید. میزان رب و شیره و سرکه رو خودتون کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون دربیاد. رب انار و شیره طعمشو محشررررر میکنه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید دوستان بجای پختن بادمجون میتونید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید بعد سرکه و بقیه موادو بریزید. @tarfandony 👆👆👆👆👆👆