فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
استند عالی و کاربردی مناسب میزتحریر
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺
کانال دوم ما👇
@jahaze_shik
خانوما یه نکته مهم دارم براتون
👇👇👇
#ترفند_زندگی
💥توجه به خریدهای همسر
🛍وقتی شوهرتون از سرکار به خانه برمیگرده با روی باز ازش استقبال کنید. "خسته نباشی" جانانهای بگید و بعدش به سراغ خریدهایی که انجام داده برید
🛍توجه شما به خریدهایی که همسرتون کرده تا حدی نشون دهنده توجه شما به زحماتیه که او میکشه
🛍 یادتون باشد در حین دیدن خرید و جا به جا کردنشون حتما قدردانی کنید
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیکپوشی
آموزش بستن شال حجابدار محرمی
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺
کانال دوم ما👇
@Jahaze_shik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فریز کردن سیر😍
سیر رو خوب بشورید خرد کنید و فریز کنید
ماشاالله همتون کدبانو هستین ولی گفتم این پست رو بزارم شاید تازه عروسی ببینه و استفاده کنه و خوشش بیاد و یه دعایی واسه ما کنه
.
عطرش عالیه
پ.ن: موقع درست کردن سبزیپلو یکمی از این سیر تازه قاطی سبزیپلو میکنم و طعم و عطرش عالی میشه
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام دوستان عزیزم
آموزش ساده و زیبا یه جاشمعی که به عنوان دکوری یه قشنگ و جالب هم میشه استفاده کرد
درست کنید و از هنر دست خودتون لذت ببرید👌
ما رو به دوستانتون معرفی کنید
کپی پست ها ممنوع⛔️⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ایده تمیزنگه داشتن چدنای گاز با فویل😍
@tarfandony
فـــوروارد کنید 🌸
#پنیر_خانگی 🧀
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه اول شیره تازه رو ده دقیقه بجوشونید بعد ماست رو کمی با قاشق هم زده وبه شیر درحال جوش اضافه کنید بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کنید و سرکه رو بریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید نوش جان
🎀 🌸 🎀
✨ @tarfandony
#ترفند🌸🍃
بادمجانها را در آب سرد و نمک بریزید و یا روی تکههای بادمجان نمک پاشیده و بگذارید سی دقیقه بماند بادمجان را با آب سرد شسته و با یک حوله کاغذی خشک کنید و بعد در روغن داغ بیاندازید با این کار هم تلخی بادمجان گرفته میشود و هم روغن کمتری مصرف میشود ...
استفاده از سفیده تخممرغ هم راه دیگری برای سرخکردن بادمجان است یک عدد سفیده را کاملا هم بزنید با قلمو یا غلطاندن تکههای بادمجان را به آن آغشته کرده و سپس در حرارت بالا سرخ کنید خواهید دید که روغن اضافی جذب غذا نمیشود ...
🎀 🌸 🎀
✨ @tarfandony
کپی ممنوع⛔️
جسارت نکردم خدمت کدبانوها
گفتم شاید تازه عروسای پیجم به دردشون بخوره.
من هیچ وقت گوشت زیاد زیاد نمیگیرم.
.کلا از هر نوع 4تا 5 وعده میشه شایدم کمتر.
وقتی بسته بندی میکنم تاریخ میزنم که میره فریزر بدونم ماله کی بوده.اینجوری گوشتهای جدید با قدیمی قاطی نمیشه
👌👌👌
👇👇👇
🆔 ⚡️⚡️ @tarfandony
کانال دوم ما👇
@Jahaze_shik