eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
94.7هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
33.9هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
به یکشنبه 15🌼اردیبهشت خوش آمدین امیدوارم🌺🍃 امروز آغازی باشه براے زیاد شدن برکت و نعمتهای الهی خانه ی امن🌼🍃 آرزوهاتون پر از شکوفه های اجابت🌸🍃 و گردش روزگار بکامتون باشه @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده با خمیرشیرینی و پنیر پیتزا 😍 #آمــوزشــے 🍭 #ایــده_بــگــیــریــم ✨ @tarfandony 🌺🍃🌺🍃🌺🍃
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخجوون 🤩 به نظر من این بستنی طعم بستنی های ایتالیایی رو میده. درست کن پشیمون نمیشی🙌 ⁦☘️⁩میتونین مقدار مواد رو به ذائقه خودتون تغییر بدین، مثلا کاکائوشو بیشتر کنین، یا ماستشو کم کنین یا حذف کنین، ولی خامه و شیر عسلی رو اصلاا حذف نکنین. پس قبل از گذاشتن توی قالب، مزشو تست کن، تا دستت بیاد😋😉 . . 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشکلا بیاین که این ترفند مخصوص شماست😉😍 . دیدین توی لوازم اصلاح صورت همه یه موچین ابرو داریم که حکم گنج داره برامون حاضر نیستیم ازدستش بدیم از بس عالیه ⁉ منم یکی از همین موچینا دارم چند ساله مث گنج ازش مراقبت کردم 😂 مدتیه کُند شده بود هیچ مویی رو نمیگرفت ، با این ترفند مث روز اولش نوووووو شد 😆😍👍 . این ترفند واسه همه خانوما ضروریه بفرستید واسه همه😉👍 . 🏡 @tarfandony
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده تزئین شربت / آبمیوه 🎥🔝 از این گلها می تونید برای تزئین سالاد و دورچین بشقاب هم استفاده کنید👌 🏡 @tarfandony کانال دوم ما 👇 @jahaze_shik 🌸❤️🌸❤️🌸❤️
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نحوه فریز کردن باقالی⁦❤️⁩ الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم بلانچ کردن:تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ خب همون‌طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میداریم ۳دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من ۱۷۵گرمی هستن که مناسب برای ۳.۴نفره 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سلام بچه ها خوبین🙋 _خیلیاتون در مورد نگهداری ذرت سوال کرده بودین منم دست بکار شدم یه کلیپ کوتاه آماده کردم امیدوارم که براتون مفید باشه _برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه _ومیتونید به روشی که در فیلم می‌بینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلو‌ها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید _ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه _ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن 🏡 @Tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری برق انداختن قاشق و چنگال و چاقو با کمک جوش شیرین نمک سرکه👌😍 درست کن و بدرخش✨ 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 🏡 @Tarfandony
هدایت شده از دنیای ترفند و آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" . . چند تا از دوستان درخواست تهیه سیرترشی داشتن سیر ها بعد از این که یک هفته توی سایه گذاشتیم تا خشک بشه آماده ی ترشی شدن هستن .  اول از همه یک نکته برای دوستان باید متذکر بشم: اگه سرکه سیر ترشی سال های پیش باقی مونده هیچ وقت دور نریزید صاف کنید داخل بطری نگهدارید چون نسبت به سرکه های صنعتی خیلی بهتره . من نصف از سرکه سیر چند ساله رو داشتم اصلا تند و تیز نیست و نیاز به هیچ افزودنی نداره چون سرکه خونگی بود اما سرکه های صنعتی رو حتما تیزی شو با دو قاشق عسل و یا شکر و یا بطور طبیعی از شیره خرما یا انگور تعدیل کنید . 👈 داخل هر شیشه دو سه قاشق بریزید. و اینکه سعی کنید از سرکه های خونگی استفاده کنید.😊👌 نکته: یکی دو قاشق نمک داخل هر ظرفتون بریزید و در شو ببندین بعد یک هفته کمی سرکه جذب سیر میشه و کمی پایین تر میره دوباره مقداری سرکه بریزید تا سیر های رویی خشک نباشه. بعد از کسب اطمینان ظرف ترشی رو جای خنک و سایه نگهدارید. من هر سال یه شیشه سیر ترشی میذارم تا بمونن و قدیمی بشن 😊😍 . 🏡 @Tarfandony
برچسب شیشه مربا یا شیشه سس دور ریختنی رو جدا کنید در ظرف رو با پارچه مورد علاقتون بپوشونید و باهمون پارچه یه قلب در بیارید و ب قسمت جلویی شیشه بچسبونید میتونید ازش به عنوان کندی بار یا ظرف حبوبات و ست پاسماوری استفاده کنید 👍 @tarfandony