eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.3هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.9هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترفند #ليمو اگه ميخوايد طولاني مدت ليمو رو نگه داريد، کافیه لیموها رو بشویید و در ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال نگهداری کنید ! با این ترفند لیموها تا « 3 ماه » تازه خواهند ماند. @tarfandony فـــوروارد یادت نره❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗 کباب قاسم پز داریم👑 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری یک مشت مثل بابا @tarfandony
تهیه#آبلیمو_خانگی🍾🍋🍾 👈اول اینکه لیموهارو خوب باید شست ویک روز تو هوای آزاد روی یک پارچه پهن کرد تا کمی هوا بخوره وپوستش خشک بشه ☝اینکار هم باعث آبدارتر شدن لیمو میشه و همم #تلخی پوستش از بین میره 👈نکته بعدی اینکه هر مدلی که آبلیموهارو گرفتید فرقی نمیکنه فقط اگر لرد داشت با یه پارچه نخی تمیز صافش کنید. 👈بعد داخل شیشهای تمیز وبدون آب نگهداری کنید. 👈در آخر روی هر کدوم از شیشها روغن زیتون بریزید ،اینکار باعث میشه هوا نکشه وآبلیمو تازه تر بمونه.باید جای خنک ازش نگهداری کنید تا کپک نزنه... @tarfandony
#پودر_فلفل_دلمه_ای_قرمز 🌶 فلفل دلمه ای قرمز رو بشورین برش های نازک بزنین تو آفتاب بزارین تاخشک بشه بعد پودرش کنین وازطعم وعطر ورنگ بی نظیرش در انواع غذا استفاده کنین #پاپریکا رنگ طبیعی غذاست ... @tarfandony
🌸🍃 انبه ١عدد پودر ژله انار ١بسته شير ١/٢فنجان بستنی وانيلی ٦ق غ پر موز ١عدد اناناس ٤حلقه مغزها گردو فندق بادام هندي پسته بادام كنجد و پودر نارگيل یک فنجان سرخالی عسل ٢ق چ سس كارامل به مقدار لازم برای تزيين انبه رو پوست ميگيريم و گوشتشو جدا ميكنيم و به مدت ٣ساعت فريز ميكنيم ژله رو هم درست میکنیم و ميذاريم يخچال ببنده اول ژله رو ميريزيم تو ليوان بعد انبه رو با شير ميريزيم تو مخلوط كن تا يكدست بشه بعد ميريزيم رو ژله بعد بستنی هارو ميريزيم رو پوره انبه بعد موز و اناناس هامون رو ميچينيم و اجيل ها رو ميريزيم و روش عسل ميريزيم و در اخر ميتونيم با خامه و كارامل تزيينش كنيم 😋 @tarfandony
#ترفند 💢نگه داشتن سبزیجات منجمد در روغن زیتون یا کره ❇️سبزیجات تازه را به دلخواه انتخاب نمایید ( رازیانه - اورگانو - نعنا - رزماری - ریحان ) اگر متمایل هستید می توانید آنها را ریز خرد کنید قالبهای مکعبی شکل را در نظر بگیرید سبزیجات را داخل آنها بریزید سپس روغن را روی سبزیجات داخل قالب بریزید ( از کره آب شده و سرد شده هم می توانید به جای روغن زیتون استفاده کنید ) حالا روی قالب را با نایلون بسته بندی مثل سلفون بپوشانید و آنرا داخل فریزر به مدت یک شب قرار دهید قالب را بیرون آورید و تکه های سبزیجات منجمد شده در روغن را خارج کنید و آنها را یا در کیسه های کوچک یا ظرف درب دار داخل فریزر نگه دارید فراموش نکنید نام آنها را حتما با برچسب مشخص کنید در انواع غذاهای گوشتی ، انواع پاستا یا هر غذایی که دوست داشتید می توانیداز آنها استفاده نمایید @tarfandony 🌺🍃🌺🍃🌺
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انگور_خشک🍇🍇 آیا تا به حال انگور خشک کرده اید؟ من عاشق کشمش هستم 🙈 ابتدا انگورها رو از ساقه جدا میکنیم ، یک ورقه زرورق و در فر با حرارت 50-60 درجه قرار دهید. درب باید کمی باز باشد ، به مدت 10 ساعت (می تواند به طور متناوب خشک شود) (برای یک روش سریع ، می توانید دسته را به مدت 5 ثانیه در محلول جوش شیرین قرار دهید ، این روش برای پوست ترک خورده مورد نیاز است ، در نتیجه رطوبت سریعتر تبخیر می شود) نوش جان
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میز عسلی مدرن بساز تو خونه .❤️ 👇 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
#تجربه_آشپزی #جا_افتادن_خورشت_قورمه_سبزی من همیشه خیلی زمان میزارم برای سرخ کردن سبزی #قرمه_سبزی.همیشه هم از #روغن مایع استفاده میکردم برای #سرخ کردن و خیلی دوست داشتم #روغن بندازه اونم از نوع سیاهش.ولی خیلی طول میکشید.این بار از روغن #جامد استفاده کردم برای سرخ کردن هم این کمتر روغن استفاده شد و هم سریع تر روغن انداخت و جا افتاد #خورشت @tarfandony