eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
94.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
34.1هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 سلام به آغاز دوباره ات سلام به بودن دوباره ات سلام به زندگی امروز، یه روز شاد پُراز انرژیه لبخند بزن دوست من و با عشق به استقبال روز جدیدت برو @tarfandony
💢فریز کردن ✅ ❇️ برای فریز کردن کرفس و لوبیا سبز فقط کافی است که آن ها را بعد از پاک و خرد کردن🔪 شسته و بگذارید کاملاً آبش گرفته شود و بعد فریز نمایید. 💟اگر می خواهید کرفس را به مدت بیشتری در فریزر❄️ نگه دارید می توانید از روش زیر استفاده کنید: 🎀به این ترتیب که آن را با آب و کمی آبلیمو بجوشانید. این عمل آنزیم ها و عوامل شیمیائی را که سرما قادر به از بین بردن آنها نیست، از بین می برد. 🏡 @tarfandony کانال دوممون 😍👇 @jahaze_shik
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشک_خونگی 🌸 کیااا ترشی مُرشی دوست دارن؟؟😁😍 الآن که فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها ازین خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش. ✅مواد لازم: _۱ کیلو آلبالو _۳ لیوان آب _نبات یا شکر مقداری (اگه ملس دوست دارید بزنید) _نمک مقداری _اگه دوست داشتید میتونید کمی گلپر هم بزنید من نزدم 🌸 ✅طرز تهیه: آلبالوها را بشورید و با آب روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آلبالوها را بگیرید و بسته به ذائقه خودتون مقداری نبات یا شکر و نمک اضافه کنید و بذارید ۲، ۳ ساعت بجوشه با حرارت ملایم تا رنگش تیره کمی غلیظ شه. 🏡 @tarfandony
من هر وقت برنج میخرم برای اینکه حشره نزنه ۲۴ ساعت با کیسه اش میزارم تو فریزر تا هر چی تخم حشرات داره از بین بره با این کار دیگه برنجتون حشره نمیزنه نیازی به روش های دیگه نداره 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک های فانتزی و بسیار زیبا 😉😉😉 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
زیتون ها را در آب ونمک بریزید شوری آن بایدبه اندازه ای باشه که برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند و سعی كنید این جای خنک یخچال نباشه. 😋 زیتون به این روش به دلیل وقت گیر بودن، بیشترمصرف کنندها ، زیتون آماده را ترجیح میدن متاسفانه. . حالامن طریقه گرفتن تلخی زیتون باسودروهم یک کوچولوتوضیح میدم ولی سعی کنیداین روش رواستفاده نکنید😌 🔺روش شيرين كردن زيتون تلخ به وسیله سود سوزآور(Naoh):    جهت شیرین کردن زیتونها برای هر لیتر آب ۱۵ گرم سود (NaOH) در نظر گرفته و سود را داخل حجم آب موردنظر در ظرفی ریخته و ضمن رعایت احتیاط برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملاً حل شود بعدازحدوداهشت ساعت آبشوخالی کنیدوچندبارآب کشی کنید.دراین روش درعرض چندساعت تلخی زیتون گرفته میشه فقط بایدتوجه داشته باشین که این محلول نبایدبادست وپوست بدن ماتماس داشته باشه حسابشوبکنیدزیتونهای آماده که ازاین طریق تلخی زدایی میشن چقدربرای قلب وریه وکل بدن مامضره😣 🏡 @tarfandony
. ♦️زیتون یکی از خوش مزه ترین و مفید ترین خوردنی ها همراه با غذا است که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کنه و از ارزش غذایی بالایی برخودار است روش سنتی و طبیعی شيرين‌کردن زيتون که از قديم مرسوم بوده ، شيرين‌کردن يا تلخي زدایی به‌ وسيله آب و نمک هستش. اين روش به علت عدم مصرف مواد شيميايي طرفداران زيادي دارد. چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟  . 🔺 زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنهاست تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود. روش من اینه که زیتونهارودرابتداباگوشتکوب مطابق عکس سرشومیشکونم😁 (ویااینکه باچاقوروی سرزیتون روچندتاخط عمیق بندازین )بعدازاین مرحله روی زیتونهاآب میریزم ودرحدخیلی کمی نمک وروزی سه بار آب زیتونهاروعوض میکنم ودرهربارعوض کردن آب ،نمک هم اضافه میکنم اینکارروحدودده تادوازده روزانجام میدم تاتلخی زیتون گرفته بشه وبعدزیتونهاروکنسرووشورمیکنم (مثل خیارشور یعنی مخلوط آب ونمک وسرکه ) ودوروزبعدازطعم دارکردن قابل مصرف هستش،میتونیدداخل زیتونهاازطعم دهنده مثل گلپر،سیر،ترخون،تخم گشنیزهم استفاده کنید😋😍 میتونیدبااین زیتون پرورده هم درست کنید @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. چگونه رسوب کتری برقی را از بین ببریم؟ ✏با دیدن کلیپ☝ روش اول : با سرکه روش دوم : مخلوط آب و آبلیمو . 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد. آماده سازی : 10 دقیقه مناسب فصل : همه فصول مواد لازم : به 1 کیلو گرم سرکه ترجیحا سرکه سیب 1 لیتر نمک به میزان لازم طرز تهیه : من هم مربا و هم ترشى به را درست كردم. خيلى ترشى اش خوشمزه است و خيلى هم راحته و سريع می رسد. به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم. روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است . سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد. و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد. بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد. نکته تهیه ترشی به: اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است. 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. صابون یکی از بهترین تمیزکننده هاست. اما علاوه بر شستشو، می توان در مصارف آرایشی و خانه داری هم از صابون استفاده کرد. درکلیپ🎬با 3 استفاده جالب از صابون آشنا می شویم ☺😍 . 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺