فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ادویه_مخلوط
این ادویه ترکیب سبزیجات خشک شده ست طعم غذاتونو بد نمیکنه بلکه خوشمزه وخوش عطر میکنه چون حجمش زیاده برای یکسال تون کافیه فقط یک قاشق مرباخوری تو خورشت بریزید همین🌷
خب جونم واستون بگه،من برای خورشت قورمه سبزی همیشه سبزی تازه میخرم وهمون روز سرخش میکنم وخورشتمو میپزم تازه تازه😍 اما برای درست کردن ادویه قورمه سبزی، سبزی تازه اگه بخرید وخودتون خشک کنید خیلی بهتره تا سبزی خشک شده کهنه وخاک خورده🌿 سبزیاکه خشک میکنید قبلش کمی خرد کنید وبذارید توسایه وجلوی باد کولر یا پنکه دو روزه خشک میشن، بعد پودرشون کنید🌱
هفت تا سبزی خشک شده لازم دارید هر کدوم صد گرم
تره، جعفری، پیازچه، ترخون، مرزه، شنبلیله، ریحان هر کدوم صد گرم
ادویه هم چهار تاست
فلفل سیاه، دارچین، زیره سبز هر کدوم صدگرم و زردچوبه که باید دویست گرم باشه🌿
همه رو باهم مخلوط کنید واز صافی یا الک رد کنید تاصاف ویک ست بشه.
موقعی که قورمه سبزی تون آماده شد پنج دقیقه پایان پخت یک قاشق داخل خورشتتون بریزید وبذارید پنج دقیقه قل بخوره بعد صرف کنید😍
#ادویه
#قرمه_سبزی
#قرمه #ترفندآشپزی #قرمه_سبزی_مجلسی
@tarfandony
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
خشک کردن فوری سبزی با سولاردوم با حفظ رنگ سبز.
لطفا برای دیدن ویدیو ورق بزنید
خشک کردن سبزی با سولاردوم یا ماکروویو ( با هر دو میشه دستگاه ما سولاردوم بود)
چند تا خوبی داره :
۱) رنگ سبز باقی میمونه
۲) فوری خشک میشه ( ۱۵ دقیقه)
۳) آلودگی نداره
ابتدا سبزی هارو پاک کنید ساقه ها رو جدا کنید و شسته و روی یک پارچه پهن کنید تا آب اضافیشون گرفته بشه.
سبزی هارو کمی با چاقو خرد کردم بعد داخل سینی سولاردوم قرار دادم.
قدرت روی ۳۶۰ وات و زمان هم ۵ دقیقه باشه.
(قدرت اگه بیشتر باشه سبزی میپزه)
نیمی از زمان که سپری شد در دستگاه رو باز کنید اجازه بدید بخار سبزی کمی خارج بشه.
بعد ادامه زمان قبلی رو دوباره بزنید .
بعد از گذشت این زمان در دستگاه رو باز کنید سبزی هارو جا به جا کنید و دوباره روی ۳۶۰ وات و ۴ دقیقه تنظیم کنید .
بعد از گذشت ۲ دقیقه در دستگاه رو باز کنید و اجازه بدید بخار خارج شه.
اینکارو دوبار کافیه که تکرار کنید برای اینکه بخار خارج شه دفعات بعدی آب داخل سبزی کمتره و کمتر بخار میکنه.
دفعات بعد ۳، یا ۴ دقیقه دوباره تنظیم کنید و زیر رو کنید
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
#خورش_قیمه_آلو
گوشت خورشتی 300 گرم
هل پودر شده 1/4 ق چ
زعفران به میزان لازم
لپه یک پیمانه
روغن به میزان لازم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی دو ق س
آلو خورشتی 15 عدد
لیمو عمانی 3عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
پودر تخم گشنیز 1/4 ق چ
برای تهیه خورش قیمه آلو ابتدا درون قابلمه ای مناسب لپه را با مقداری روغن تفت دهید سپس مقداری آب به لپه اضافه کنید تا نیم پز شود.
در مرحله بعدی درون ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را درون روغن تفت دهید. سپس گوشت خورشتی و یا مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
لپه های نیم پز شده را به همراه مقداری آب به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا مواد دو سوم از زمان پخت خود را طی کنند سپس آلو ها را به خورش بیفزایید. رب گوجه فرنگی را درون تابه ای کوچک تفت دهید و ادویه و زعفران را به آن اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
امیدواریم از پخت این خورش خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گلدون با چوب بستنی😍
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
طرز_تهیه_پودر_سیر:
من برا درست کردن پودر سیر از سیرهای تازه استفاده میکنم به این صورت که دم سیرها رو با چاقو یا قیچی میبرم و بعد پوستشون رو جدا میکنم و تمیز میشورمشون و میزارم کامل خشک بشن بعد با این رنده های نارنجی همه کاره به صورت ورقه های نازک درشون میارم اگه شما رنده نداشتین میتونین با چاقو ورقه ای یا خلالشون کنین یا بریزینش داخل غذا ساز به هرصورتی میتونین ریزشون کنین اما هرچقدر نازکتر و یا ریز تر باشه زودتر خشک میشن،من بعد از اینکه سیرهارو ورقه ای کردم روی چندتا سینی گرد بزرگ رو با مقدار کمی روغن چرب کردم و بعد ورقه های سیرو ریختم روی سینی و با دست از همدیگه جداشون کردم،چون چسبندگی سیر خیلی بالاس حتما باید کف سینی رو چرب کنین وگرنه به سینی میچسبن،بعد سینی هارو گذاشتم روی اپن آشپزخونه و جلوی باد کولر،کلا سه الی چهار روز طول کشید تا خشک بشن طی این چند روزه چندین مرتبه با قاشق سیرها رو زیر و رو میکردم تا کاملا خشک بشن بعد اینکه خشک شدن با آسیاب برقی آسیابشون کردم و بعد الکشون کردم تا کاملا نرم و یک دست بشن.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
#ظرافت_خانه_داری ❤️
اینم آموزش تمیز کردن تخته خورد کردن آشپزخانه با لیمو🍋 و نمک 🧂و مسواک
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
شیک و ساده
ایده های #شیکپوشی 😍
#ویژه_مجالس
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
#ایده_آموزشی 💎
📚 آموزش ساخت قفسه متحرک و جمع و جور برای کتاب هاتون
با جعبه چوبی میوه خیلی ساده و راحت 👌
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
#ایده_آموزشی 💎
👌با این ترفند خیلی راحت و بدون چسب هر چیزی رو که خواستیم وکیوم کنید 🕯🔪
قابل توجه خانم های گل و کدبانو این کلیپ رو از دست ندین 🎥
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الآن که فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها ازین خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش.
✅مواد لازم:
_۱ کیلو آلبالو
_۳ لیوان آب
_نبات یا شکر مقداری (اگه ملس دوست دارید بزنید)
_نمک مقداری
_اگه دوست داشتید میتونید کمی گلپر هم بزنید من نزدم
✅طرز تهیه:
آلبالوها را بشورید و با آب روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آلبالوها را بگیرید و بسته به ذائقه خودتون مقداری نبات یا شکر و نمک اضافه کنید و بذارید دو ساعت بجوشه با حرارت ملایم تا رنگش تیره کمی غلیظ شه.
هر چقدر که ابش کشیده بشه البالو ها له بشه بیشتر شبیه بیرونی ها میشه
برای نگه داری طولانی مدت یک چهارم ق چ جوهر لیمو بزنید ،توی شیشه در بسته نگه دارید ،داخل یخچال سه تا چهار ماه سالم میمونه ،داخل فریزر تا یکسال سالم هست
اگه دوست دارید هسته البالو جدا کنید ،ولی مزش به اینه که هسته داشته باشه
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_خونگی
قسمت۲
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa