eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.3هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.8هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
🎀سیاست های زنانه🎀👠 به و خودت برس. می دونی همونقدر که خانمای ما وقتی از شوهر یکی تعریف می کنن به ثروتش توجه می کنن ،مردا هم به ظاهرتون توجه می کنن❗️ نمی گم خیلی مهمه. نه مسلمه که رفتار مهم تره. ولی تمام خانم ها لازمه به زیبایی شون توجه کنن. کاری هم نداره. از عطاری برای خودت دانه های رو بخر. بعد بریز توی قوری و مثل چای برای خودت دم کن. روزهای پریودی و بارداری نخور ولی بقیه روزا هر روز یه لیوان بخور. 👈رازیانه راز زیبایی زنانه اندام های زنانه ت رو زیبا و کامل می کنه و اخلاق های و لوندیتم ناخوداگاه بالا میبره. 👇👇👇 @tarfandony
آناناس رو‌حلقه ای نازک برش بده بزار داخل قالب مافین بزار فر تا خشک بشه و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده کن 🌺 @tarfandony
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با راحت و فوری ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ آرد ۶ ق غ ۱ ق غ بکینگ پودر نمک پنیر چدار ۲۰۰ گرم پودر سوخاری ۱۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️😘 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم😍 . سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد... در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...(اختيارى) جاتون سبز❤️ ↙️ @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسون سبد نون بساز💜 ● درجه سختی 👈 آسون __________________ 🟣 سلام خوشگلای من چطورین؟ آموزش امشب خیلی باحاله من خودم خیلی دوسش میدارم🤩 وسایل لازم 🔸کارتن یا تخته چوبی 🔸چوب بستنی یا چوب معاینه 🔸پارچه 🔸نوار تزیینی یا توری . 1️⃣1️⃣1️⃣1️⃣ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسون سبد نون بساز💜 2⃣ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
🏠 امروزه اکثر خانواده ها بناچار از مواد غذایی فریز شده استفاده می کنیم بنابراین برای اینکه مواد غذایی فاسد نشن سعی کنید بسته بندیهاتون نازک و منظم باشه تا مواد سریعتر منجمد بشن و روند انجماد بخاطر ضخامت بسته ها طولانی نشه تا از فاسد شدنشون جلوگیری کنه 👌 🎀 🌸 🎀 ✨ @tarfandony
بسازیم سنگها رو شسته و خشک کنید و با چسب به موکت بچسبونید از چسب حرارتی یا چسب یک دو سه رازی یا چسب اهن استفاده کنید. بعد روی سنگها اسپری جلا یا وارنیش بزنید تا براق بشه. برای دور کار هم میتونید از نخ کنف استفاده کنید از تیکه های کوچک به عنوان زیربشقابی یا زیررقابلمه ای استفاده کنید😇 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسون سبد نون بساز💜 3⃣پایانی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
اگر طرفدار دیوارای آجری هستید بهتون پیشنهاد میکنم که حتما این آموزش رو تا انتها ببینید👌🏻👌🏻 گچی که توی کار استفاده کرده ،گچ ساتن هست که مخصوص دیوارهای کناف هست👌🏻 گچ معمولی زود خشک میشه و زیاد برای این کار مناسب نیست،پس حتما این نکته رو مد نظر داشته باشید👌🏻 🏡 @tarfandony
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد دیدن این پست ، دیگه از بیرون کشک نمیخرید😊 سلام سلام، دیگه اینقدر چیزای خونگی درست کردیم که فکر کنم در کارخونه ها بسته بشه😂 اینقدر که این کشک خوشمزه اس و قابل مقایسه با بازاریش نیست، توصیه میکنم شما هم حتما درست کنید. ♥️لطفا پست را لایک کن تا بریم برای مراحلش👌 کشک محلی به میزان دلخواه را خوب با آب گرم بشویید چون در معرض هوا ممکنه الوده شده باشه. کشک تمیز را داخل قابلمه بریزید و تا روی کشکها آب جوش بریزید در قابلمه را بزارید و اجازه بدید ۱۲ساعت یا حتی بیشتر بمونه. بعد از این زمان کشکهای خیس خورده را داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و له کنید. در این مرحله یه مقدار از آبی که کشک داخل آن خیس کرده بودید را اضافه کنید تا راحت تر و روان تر له شود و به دستگاه فشار نیاید. در آخر میبینید که یه کشک مایع خوش عطر و طعم دارید که فقط دلتون میخواد همینطور خالی بخوریدش. ✅ زمان نگهداری این کشک در یخچال تا سه روز و در فریزر تا ۶ماه است. ‌ساده، آماده، در دسترس چی از این بهتر😋 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa