فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده عااالی برای خوشگل کردن لباس هاتون توی زمستون و پاییز🌺👍
درست کن بدرخش 😍
🏡 🧿
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#دیـــــزاین_حلوا
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مدل_مو ⸙
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
48.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براتون یه ترفند و آموزش خیلی خفن آوردم تا دیگه لازم نباشه برای خرید قیف و ماسوره بخواید هزینههای زیادی کنید و با داشتن حداقل وسایل خودتون و ماسوره رو به هر شکلی که دوست دارین در بیارین ..
و بتونیدبا استفاده از اون کیکها ،کاپ کیکها شیرینی ها یا هر چیز دیگه ای رو که دوست دارین با خامه تزیین کنید😁💕
فقط این که موقع برش زدن قوطی نوشابه مراقبت دستتون باشین !!😍😁
مواد لازم:
قوطی نوشابه یک عدد
برگ های پلاستیکی به تعدادی که میخواید قیف داشته باشین.
🏵 💕
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#نکات_خانه_داری🌸🍃
بوگیر طبیعی یخچال👌
در یک کیسه توری یا یک جوراب تمیز زنانه، مقداری جو یا دانه قهوه یا چند تکه ذغال بریزید و بگذارید برای همیشه در یخچال بماند..
🎀 🌸 🎀
به دوستاتونم بفرستین💞
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن پخت یک شلغم پرخاصیت و خوشمزه رو از دست ندین👌
برای انتخاب شلغم باید سفت و توپر باشن و پوستشون هم براق باشه.
شلغم های ریز خوشمزه تر و درشت ها پرخاصیت هستن.
سر و دُم شلغم رو بگیرید. بطوری که دُمش یکی دو سانت بمونه و کامل جدا نکنید. داخل یه صافی بچینید. برای اینکه یکنواخت بپزن هم اندازه ها رو انتخاب کنید. داخل ظرف مناسبی آب بریزید یه دونه صافی کوچیک داخلش قرار بدین. شلغمها رو، روی سبد بذارین تا داخل آب غوطه ور نباشه،درشو ببندین و زمان بدین تا بخارپز بشه. کمی فشار بدین اگر نرم شده بودکاملا پخته شدن.
حالا با کمی نمک نوش جان کنید که فوق العاده پرخاصیته
به دوستاتونم بفرستین💞
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#دیـــــزاین_غذا
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#آش_دوغ
نخود
برنج نیم دونه
دوغ
گشنیز وجعفری و تره و شوید
سیر تازه
گوشت چرخ کرده به صورت قلقلی
نخود رو یک شبانه روز خیس کردم بعد پختم. برنج نیم دون رو با یه دونه پیاز نگینی خورد شده باهم میداریم بپزه و بعد از پخت برنج و نخود قلقلیامون رو بهش اضافه میکنیم و بعد از چند جوش
دوغ را اضافه کرده( اگر مرتب قبل از نجوشی دوغ هم نزنید دوغ میبره وتکه تکه میشود.) بعد از یک ربع ، سبزی و سیر له شده رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه و جا بیفته
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#دیزاین_غذا
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#میرزا_قاسمی
تقریبا یک کیلو بادمجون رو کبابی کردم وپوستشو گرفتم میتونید تو فر هم اینکار رو بکنید وچندتا سوراخ بزنید وبذارید فر بعدا پوستشو در بیارید وبعد خنک شدن ساطوری کردم وتو ماهیتابه حدود ۴تا گوجه فرنگی رو رنده کردم وبا ۵_۶حبه سیر ریز شده با دوسه ق غ روغن تفت دادم تا کمی اب گوجه فرنگی کشیده بشه وبادمجون ساطور شده رو اضافه کردم وفلفل وزردچوبه ونمک اضافه کردم وخوب که ابش کشیده شد کمی تفت دادم.ویک عدد تخم مرغ توش زدم وقاطی کردم وبعد از رو حرارت برش داشتم وتو قالب کمر بندی دورشو بادمجون ورق شده وسرخ شده چیدم وتوش میرزا قاسمی ریختم روش تخم مرغ نیمرو کردم وگذاشتم
این غذارو با نون یا کته میتونید میل کنید نوش جان
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_عراقی
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_لبو
🍔
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤