#نکات_خانه_داری
🥂 برای شفاف کردن لیوان و ظروف کریستالی مثل روز اولش
🧻 میتونید دستمال کاغذی را به سرکه آغشته کنید و سپس روی ظروف بمالید و در نهایت تمیز کنید
🌈🎊🌺 @tarfandony
#خوراک_سبزیجات
#غذای_سالم
بفرمایید شام خیلی خوشمزه😍😍😅😅
دستورش اضافه میکنم
سیب زمینی ها با پوست شستم حسابی تمیز تمیز
بعد گزاشتم ابپز شد
بعد با ببفتک کوب یا گوشکوب اروم فشار بدید یکم پهن شه
کف سینی چرب کنید
سیب زمینی ها بچینید روشوننمک ،فلفل سیاه ،اویشن زدم
مرغا حبه ای نواری هر مدلی دوس دارید برش بدید با پیاز ابلیمو نمک فلفل سیاه و زردچوبه وزعفران مزه دار کنید حداقل ی ساعت توی مواد باشه
مرغا چیدم توی سینی فر یک ساعت گزاشتمتوی فر
فلفل دلمه ،قارچ،گوجه با هم مخلوط کردم با روغن زیتون یا کره مخلوط کردم بهش نمک فلفل سیاه زدم گزاشتم روی گاز یکمبپزن طعما ب خورد هم برن اب بندازه ،نزارید ابش خشک شه
توی ظرف بکشید
یکمم کره زعفران جدا اماده کردم ریختم روی همشون ریختم
خواستید رژیمی باشه نریزید
هرچقدر از خوشمزگیش بگم کم گفتم مخصوصا سیب زمینی ها😍😍
🌺🍃 @tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_کاربردی 🌹🌿
ساخت #گلسر زیبا و راحت😍🔝
💞 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا پر از ایده های چیدمان منزل
😎 @jahaze_shik
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#دلمه_برگ_مو
#ستاره
من مقداری برگ مو بخارپزکرده بودم و داخل فریزر نگهداری کردم،خیلی عالی میشه و رنگ وطعم خودشوحفظ میکنه
مقدارمواد:۲پیمانه برنج ایرانی/۱پیمانه لپه/
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم/ پیاز ۳عدد/رب گوجه ۲قاشق/رب انار شیرین ۱قاشق/ سبزی دلمه یاسبزی معطر ، من داخل فریزر داشتم یک بسته فکر کنم ۱۰۰گرم میشد،
ادویه دلخواه،((آبغوره یا شکر))(بستگی داره ترش یا شیرین دوست داشته باشید) زردچوبه فلفل سیاه نمک
لپه رو خیس کردم و کامل پختم،
برنج خیس کردم وبه حالت دون آبکش کردم(آب لپه و برنجو دورنریزیدبرای تهیه سس) پیازهاروخلالی ریزخوردکردم و طلایی سرخ کردم مقداری ازپیازوبرای سس جداکردم ،گوشت و سبزی وادویه به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم تو این مرحله رب اضافه میکنیم وتفت میدیم،برنج و لپه آبکش شده رو اضافه کردم و بعد از مخلوط شدن مواد شعله رو خاموش میکنیم،
برای سس پیاز و رب و ادویه (آبغوره یا شکر ) مخلوط میکنیم و با آب برنج و لپه میزاریم سس غلیظی درست بشه و بعد از پیچیدن دلمه ها و چیدنشون داخل ظرف موردنظر سس داغومیریزیم رو دلمه ها،زمان پخت ۳۰الا۴۵ دقیقه، (اگردوست ندارید دلمه ها تیره بشن رب انار نریزید)
نوشجانتون 😋
#ستاره
🌺🍃 @tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#نکات_خانه_داری
🔪 پاک کردن صحیح ماهی 🐟
👈 سرماهی را جداکنید
👈شکم ماهی را خالی کنید
👈بالهها را ببرید
👈فلسها را بتراشید
👈استخوانها را جدا کنید
🎀 🌸 🎀
✨ @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گلدوزی 🪡🧵
به لباسات تنوع بده
💞 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا پر از ایده های چیدمان منزل
😎 @jahaze_shik
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آموزش طراحی و دیزاین ناخن شیک و دخترونه
💞 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا پر از ایده های چیدمان منزل
😎 @jahaze_shik
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
کوکی های فوق العاده نرم و خوشمزه من😋
تخم مرغ یک عدد
کره پنجاه گرم
شکر قهوه ای چهل گرم
شکر سفید پنجاه گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
ارد صد و سی و پنج گرم
شکلات ریز شده تقریبا اندازه کف دست و به همون اندازه بادوم
اول کره و تخم مرغ و شکرها رو با وانیل رو با همزن برقی حدود هفت دقیقه زدم طوری که رنگش عوض شد و سفت و کرم مانند شد بعد ارد و بکینگ پودر رو بهش اضافه کردم و بالیسک هم زدم و در اخر هم شکلات ریز شده و بادوم رو بهش اضافه کردم بعد گذاشتم داخل یخچال به مدت دو ساعت روی ظرف هم پلاستیک فریزر کشیدم بعد دو ساعت داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کردم و به اندازه گردو برداشتم داخل دستم گرد کردم و با فاصله تو سینی گذاشتم حتما باید فاصله داشته باشه چون تو فر باز میشه با دمای 170 درجه به مدت بیست دقیقه پختم و وقتی بیرون اوردم همونجور داغ شکلات ریز شده رو روش زدم
نکته: در اصل این شیرینی با شکلات و گردو درست میشه ولی من گردو نریختم بجاش بادوم ریختم هر مغزی دوست داشتین میتونین بریزین . کره و تخم مرغ هم باید بیرون یخچال باشه به مدت یک ساعت
🌺🍃 @tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_قیمه_نثار
✍ کامل با تمام نکات
💞فوروارد کن عزیزم😘
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا پر از ایده های چیدمان منزل
😎 @jahaze_shik
#سبزه_خرما
اگر سبزه هسته خرما را برای عید می خواهید حداقل یک ماه قبل شروع به آماده کردن هسته کنید.
آماده کردن هسته خرما برای کاشت :
دانه خرمای رسیده را از خرما جدا کرده، بشویید و به مدت یک هفته تا 10 روز داخل آب سرد قرار دهید.
هر روز آب را عوض کنید.
دانه ها را داخل یک دستمال نمدار یا دستمال کاغذی بپیچید
دستمال را داخل پلاستیک زیپ دار بگذارید.
پلاستیک را در محلی گرم و روشن ولی دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید، تا ریشه دهد.
در این مدت نباید اجازه دهیم که دستمال خشک شود.
اگر دستمال کاغذی بعد از مدتی از بین رفت اقدام به تعویض آن می کنیم.
وقتی دانه ها جوانه زدند، آنها را در گلدانی را از خاک باغچه (ترجیحا خاک سبک) پر کرده اید بکارید.
روی دانه ها را یک لایه خاک ریخته و تا زمان سبز شدن، خاک را مرتب مرطوب نگه دارید.
برای این کار بهتر است روی خاک را آب اسپری کنید.
روی گلدان را مشما می کشیم تا رطوبت حفظ شود.
سپس در مکانی گرم و پر نور (نور غیر مستقیم) قرار می دهیم.
در این مدت نباید خاک گلدان خشک شود.
پس از سبز شدن دانه ها، فاصله آبیاری را به تدریج افزایش داده و تا خاک خشک نشده گلدان را آب ندهید
@tarfandony