eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.6هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.7هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
خواص بی نظیر روغن دنبه گوسفند👇 👈سرشار از مواد مغذی و انواع مختلف ویتامین ها و اسیدهای چرب گیاهی است، چرا که غذای گوسفند از گیاهان مختلف است، از این رو استفاده از روغن دنبه باعث تقویت قوای بدن، استخوان سازی و بالا بردن توان بدن در مقابله با بیماری های مختلف می شود. یکی از خواص روغن دنبه که در طب سنتی به آن تاکید شده است خاصیت ضد افسردگی این روغن است. روغن دنبه خاصیت سم زدایی دارد و می توان از آن به همراه روغن حیوانی برای تنقیه و پاکسازی روده ها استفاده نمود همچنین روغن دنبه چاق کننده نیست بلکه خاصیت لاغر کننده دارد 🫔 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته انداز مرغ مواد لازم : برنج ۴پ زعفران به میزان لازم زرشک ۵ق غ نمک برای برنج ۱و۱/۲ق غ روغن ۶ق غ فیله مرغ ۶ع نمک ۱ق غ فلفل ۱/۳ ق چ طبق ویدیو پیش برید و همزمان با گذاشتن برنجتون روی گاز فیله ها رو توی یه قابلمه دیگه بذارید با شعله کم 🫔 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی قاتق دو حبه سیر ریز می کنیم و تفت می دهیم بعد از اینکه تفت دادیم یک پیمانه باقالی کشاورزی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد زردچوبه نمک و یک قاشق غذا خوری شوید خشک را اضافه می کنیم و تفت می دهیم حالا آب را میریزم (آب را به اندازه ای می ریزیم که فقط روی باقالی ها رو بگیره آب زیاد بریزید باقالی ها له می شوند ) باقالی ها رو مدام هم نزنید چون می شکنند و ریز می شوند حالا نیم ساعت اجازه می دهیم تا باقالی ها بپزن بعد از اینکه باقالی ها پخت دو الی سه عدد تخم مرغ درسته داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغها کاملا بپزه (تخم مرغها رو هم نزنید شکل ظاهری آن بد نشود ) من کمی فلفل قرمز هم میریزم راستی برنج کته بزارید ابکش نکید ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی قاتق دو حبه سیر ریز می کنیم و تفت می دهیم بعد از اینکه تفت دادیم یک پیمانه باقالی کشاورزی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد زردچوبه نمک و یک قاشق غذا خوری شوید خشک را اضافه می کنیم و تفت می دهیم حالا آب را میریزم (آب را به اندازه ای می ریزیم که فقط روی باقالی ها رو بگیره آب زیاد بریزید باقالی ها له می شوند ) باقالی ها رو مدام هم نزنید چون می شکنند و ریز می شوند حالا نیم ساعت اجازه می دهیم تا باقالی ها بپزن بعد از اینکه باقالی ها پخت دو الی سه عدد تخم مرغ درسته داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغها کاملا بپزه (تخم مرغها رو هم نزنید شکل ظاهری آن بد نشود ) من کمی فلفل قرمز هم میریزم راستی برنج کته بزارید ابکش نکید ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام خوشگلا ،فست فود عالی اوردم😋😋😋 مواد لازم نان تست کره موزارلا پارامزان پپرونی سس گوجه فرنگی ریحان ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
رشته پلو درست کردن راحته من اینجوری درست میکنم برنج خیس خوردمو مثل همیشه ابکش میکنم فقط یه 5 دقیقه اخر برنجم که داره قل میزنه رشته پلویی رو خرد میکنمو میریزم تو اب بعد ابکش میکنم و با اب روغن و کره دم میکنم. مرغمم که رو مزه دار میکنم تو شکمشو یه پیاز درسته میزارم.و بدون اب میپزم.بعد تو روغن خودش سرخ میشه 🍔 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
برنج رو زنده تر از حد معمول آبکش کنیم ماست پرچرب استفاده کنیم .اگه دوست داشتید میتونید از گلاب و دارچین استفاده کنید که من نمیزنم چون عطر گلاب رو تو غذا دوست ندارم به ازای هر دو پ برنج دو سوم پ ماست پر چرب و نصف پ روغن مایع و یک تخم مرغ کامل بعلاوه یک زرده تخم مرغ استفاده کردم.اگه دوست داشتید ته دیگ ته چین نرمتر باشه کلا دو عدد زرده استفاده کنیدبعلاوه کمی نمک و یه عالمه زعفرووووون.لابلای تهچین هم علاوه بر مرغ ریش شده من از زرشک هم استفاده میکنم فقط سعی کنید اطراف قالب یا ظرف مورد نظر تون زرشک رو نریزید یعنی وسط باشه که در نهایت وقتی اطراف ته چین تون برشته میشه زرشک ها نسوزن .در نهایت روی ته چین یه کوچولو کره قطعه قطعه میکنم و روی برنج میزارم به خاطر عطرش .با حرارت بسیار ملایم به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت 🍔 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
واسه پختش دوتا فيله سينه مرغ خام رو چرخ كردم. دوتا پياز متوسط رو رنده كردم آبشو گرفتم. مرغ و پياز رو با نمك، يه كوچولو زردچوبه و فلفل سياه و يه دونه زرده تخم مرغ و زعفرانِ فراوان ورز دادم. وقتى خوب ورز دادم گذاشتم تو يه ظرف روشو سلفن كشيدم و ١ساعت گذاشتم تو يخچال. بعد از ١ساعت درآوردم و تو تابه سرخ كردم 🍔 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂روزت را باقلبی روشن آغاز کن 🌸بگذار تمام نگرانیهایت 🍂گوشه ای از شب بمانند 🌸برای لحظه ای بخند 🍂و خدا را شکر کن 🙏 🌸برای تمام لحظاتی که 🍂در تمام مسیرها مراقبت بوده    ❤️‍🌸