eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.3هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.8هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده یلدا🍉 🌈🎊🌺 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
مناسب شب یلدا 🌈🎊🌺 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده تزئین ویژه شب یلدا😍🍉🍉 🌈🎊🌺 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅✅ نگه داری قارچ در فریزر 🌈🎊🌺 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋 ▫️گل کلم یک و نیم کیلو ▫️ساقه کرفس نیم کیلو ▫️هویج ۳۰۰ گرم ▫️بادمجون ۵۰۰ گرم ▫️سیر ۱۰۰ گرم ▫️فلفل تند سبز ۲ ۳عدد ▫️سرکه یک و نیم لیتر ▫️آب نمک یک و نیم لیتر ▫️پودر زنجبیل،گلپر آسیاب شده وسیادونه از هر کدام یک تا ۱و نیم ق غ ▫️تخم گشنیز ،زیره سبز و فلفل سیاه به صورت دلخواه ▫️سبزی معطر شامل نعنا،گشنیز و ترخون به دلخواه 🔸️مقدار سرکه و آب نمک دقیقا مساوی هست 🔹️شوری آب نمک کمی بیشتر از آب برنج باشه 🔸️آب نمک رو حتما جوش بیارید 🔹️آب نمک و سرکه رو داغ به مواد اضافه کنید 🔸️سیر خرد شده رو بعد از سرد شدن مواد اضافه کنید ،،،چون اگر مواد داغ باشه سیر سبز رنگ میشه 🔹️اگر از سبزی معطر تازه استفاده می‌کنید حتما بعد از سرد شدن مواد اضافه کنید 🔸️ترشی بعد از یک هفته قابل مصرف میباشد 🔹️در جای خنک و تاریک نگه داری کنید 🚨 پارت اول ↙️ ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اولین و مهم ترین کار مزه دار کردن مرغه که خیلی رو‌طعم نهایی تاثیر داره ،با هرچیزی که عشقتون میکشه و طعمشو دوس دارین میتونین مزه دار کنین من از پیاز و نمک ، فلفل،زعفران،اب لیمو استفاده کردم که عالی بود 👈بهتره مرغ زیر ۱ کیلو یا نهایتا یک کیلویی باشه و ترجیحا با پوست, بعد مزه دار شدن بهتره یه شب تا صبح یا حداقل ۳ ساعت تو یخچال استراحت کنه 👈بعد باید توی روغن شناور و زیاد با حرارت نسبتا بالا هر رو طرفشو سرخ کنید تا طلایی بشه 👈بعد حرارت رو‌کم‌ کنید مقداری کره و اب یا زعفران دم کرده اضافه کنید تا خالص روغن نباشه که موقع سرخ کردن خشک نشه چون بعد اضافه کردن مقداری آب و کره به روغن مانع سرخ شدن مرغ میشه و باعث میشه بپزه و مغز پخت بشه 👈حالا با حرارت کم و با درب بسته یا دم‌کنی بزارید هر طرف مرغ حدودا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه و تمااام 👈برای سس مخلوط رب انار، پودر گردو، شکر و کمی اب رو با هم مخلوط کنید تا نسبتا رقیق و ملس بشه ↙️ ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤