eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
96.3هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
32.5هزار ویدیو
13 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ روش_خشک_کردن_گوجه‌_فرنگی گوجه‌فرنگی سفت را حلقه‌حلقه کنید و روی آن سبزی معطر مثل آویشن و رز ماری بریزید. گوجه‌ها را کنار هم در سینی فر بچینید و برای سه ساعت درون فر با دمای 120 درجه سانتی‌گراد بگذارید. بعدازآن در محیط خشک بگذارید و روی آن کمی نمک دریا بریزید. 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
🍒 آلبالوها روشسته پاک میکنیم توی سینی دونه دونه گذاشته نمک میزنیم جلوی آفتاب گذاشته وهرروز زیر و رو میکنیم تا هوا بخورند وخشک بشوند معمولا 5 یا 6روز طول میکشه تا خشک بشوند ولی امسال ازبس هوا گرمه ,زودتر خشک شد 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بفرما چیپس خونگی تُرررررد 🤤🤤🤤 . کاریم نداره : سیب زمینی رو با پوست کن یا چاقو نازک برش بدین ، اب سرد بیارید ، ورقه هارو توش بریزید ، بهش یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر (باعث تردی میشه، نداشتینم اشکال نداره) و نمک اضافه کنید. اگر چیپس سرکه ای دوس دارین ، یه قاشق غذاخوری سرکه هم میتونید، بریزید. یک ساعت نیم تا ۲ ساعت بزارید سیب زمینی ها تو آب بمونه. . . آبکش کنید ، ورقه هارو روی حوله یا دستمال نمگیر پهن کنید خشک خشک شه و در اخر در روغن داغ چنتا چنتا سرخ کنید. . اصلا نزارید ورقه ها روی هم بیوفتن . اخر سرم نمک بزنید . در صورت تمایل گلپرم میشه . . ممنون از بانوی هنرمند😘 .. #خانه_داری #نکته_خانه_داری #ترفند 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند های جالب با پلاستیک زیپ دار 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍بازسازی شیشه مایونز □مواد لازم: شیشه مایونز، حیوانات پلاستیکی، اسپری رنگ(رنگ دلخواه)، چسب حرارتی(یا هر چسب قوی دیگه ای) □رنگ رو حداقل از فاصله ۲۰سانتی اسپری کنید و فقط در حد اشاره که رنگ رو کارتون شره نکنه □اسپری کردنو حداقل ۲بار روی هر سطحتون تکرار کنید ولی به فاصله چند ساعت که اسپری اولتون کاملا خشک شده باشه □شیشه هارو به سلیقتون میتونید اینجوری ۲مدل یا یکسان رنگ کنید 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 سلام به آغاز دوباره ات سلام به بودن دوباره ات سلام به زندگی امروز، یه روز شاد پُراز انرژیه لبخند بزن دوست من و با عشق به استقبال روز جدیدت برو @tarfandony
💢فریز کردن ✅ ❇️ برای فریز کردن کرفس و لوبیا سبز فقط کافی است که آن ها را بعد از پاک و خرد کردن🔪 شسته و بگذارید کاملاً آبش گرفته شود و بعد فریز نمایید. 💟اگر می خواهید کرفس را به مدت بیشتری در فریزر❄️ نگه دارید می توانید از روش زیر استفاده کنید: 🎀به این ترتیب که آن را با آب و کمی آبلیمو بجوشانید. این عمل آنزیم ها و عوامل شیمیائی را که سرما قادر به از بین بردن آنها نیست، از بین می برد. 🏡 @tarfandony کانال دوممون 😍👇 @jahaze_shik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک_خونگی 🌸 کیااا ترشی مُرشی دوست دارن؟؟😁😍 الآن که فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها ازین خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش. ✅مواد لازم: _۱ کیلو آلبالو _۳ لیوان آب _نبات یا شکر مقداری (اگه ملس دوست دارید بزنید) _نمک مقداری _اگه دوست داشتید میتونید کمی گلپر هم بزنید من نزدم 🌸 ✅طرز تهیه: آلبالوها را بشورید و با آب روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آلبالوها را بگیرید و بسته به ذائقه خودتون مقداری نبات یا شکر و نمک اضافه کنید و بذارید ۲، ۳ ساعت بجوشه با حرارت ملایم تا رنگش تیره کمی غلیظ شه. 🏡 @tarfandony
من هر وقت برنج میخرم برای اینکه حشره نزنه ۲۴ ساعت با کیسه اش میزارم تو فریزر تا هر چی تخم حشرات داره از بین بره با این کار دیگه برنجتون حشره نمیزنه نیازی به روش های دیگه نداره 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
زیتون ها را در آب ونمک بریزید شوری آن بایدبه اندازه ای باشه که برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند و سعی كنید این جای خنک یخچال نباشه. 😋 زیتون به این روش به دلیل وقت گیر بودن، بیشترمصرف کنندها ، زیتون آماده را ترجیح میدن متاسفانه. . حالامن طریقه گرفتن تلخی زیتون باسودروهم یک کوچولوتوضیح میدم ولی سعی کنیداین روش رواستفاده نکنید😌 🔺روش شيرين كردن زيتون تلخ به وسیله سود سوزآور(Naoh):    جهت شیرین کردن زیتونها برای هر لیتر آب ۱۵ گرم سود (NaOH) در نظر گرفته و سود را داخل حجم آب موردنظر در ظرفی ریخته و ضمن رعایت احتیاط برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملاً حل شود بعدازحدوداهشت ساعت آبشوخالی کنیدوچندبارآب کشی کنید.دراین روش درعرض چندساعت تلخی زیتون گرفته میشه فقط بایدتوجه داشته باشین که این محلول نبایدبادست وپوست بدن ماتماس داشته باشه حسابشوبکنیدزیتونهای آماده که ازاین طریق تلخی زدایی میشن چقدربرای قلب وریه وکل بدن مامضره😣 🏡 @tarfandony
. ♦️زیتون یکی از خوش مزه ترین و مفید ترین خوردنی ها همراه با غذا است که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کنه و از ارزش غذایی بالایی برخودار است روش سنتی و طبیعی شيرين‌کردن زيتون که از قديم مرسوم بوده ، شيرين‌کردن يا تلخي زدایی به‌ وسيله آب و نمک هستش. اين روش به علت عدم مصرف مواد شيميايي طرفداران زيادي دارد. چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟  . 🔺 زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنهاست تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود. روش من اینه که زیتونهارودرابتداباگوشتکوب مطابق عکس سرشومیشکونم😁 (ویااینکه باچاقوروی سرزیتون روچندتاخط عمیق بندازین )بعدازاین مرحله روی زیتونهاآب میریزم ودرحدخیلی کمی نمک وروزی سه بار آب زیتونهاروعوض میکنم ودرهربارعوض کردن آب ،نمک هم اضافه میکنم اینکارروحدودده تادوازده روزانجام میدم تاتلخی زیتون گرفته بشه وبعدزیتونهاروکنسرووشورمیکنم (مثل خیارشور یعنی مخلوط آب ونمک وسرکه ) ودوروزبعدازطعم دارکردن قابل مصرف هستش،میتونیدداخل زیتونهاازطعم دهنده مثل گلپر،سیر،ترخون،تخم گشنیزهم استفاده کنید😋😍 میتونیدبااین زیتون پرورده هم درست کنید @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. چگونه رسوب کتری برقی را از بین ببریم؟ ✏با دیدن کلیپ☝ روش اول : با سرکه روش دوم : مخلوط آب و آبلیمو . 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد. آماده سازی : 10 دقیقه مناسب فصل : همه فصول مواد لازم : به 1 کیلو گرم سرکه ترجیحا سرکه سیب 1 لیتر نمک به میزان لازم طرز تهیه : من هم مربا و هم ترشى به را درست كردم. خيلى ترشى اش خوشمزه است و خيلى هم راحته و سريع می رسد. به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم. روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است . سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد. و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد. بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد. نکته تهیه ترشی به: اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است. 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. صابون یکی از بهترین تمیزکننده هاست. اما علاوه بر شستشو، می توان در مصارف آرایشی و خانه داری هم از صابون استفاده کرد. درکلیپ🎬با 3 استفاده جالب از صابون آشنا می شویم ☺😍 . 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
  طرز تهیه ترشی پرتقال و نارنگی نارنگی ها و پرتقال ها را پوست بکنید و با یک چاقو پوست هرپره را نیز جدا کنید به گونه ای که فقط گوشت پرتقال و نارنگی باقی بماند.گوشت های پرتقال را داخل یک ظرف شیشه ای میریزیم در یک ظرف جداگانه آب پرتقال و سرکه و چوب دارچین و شکر و پودر میخک را در یک ظرف جدا مخلوط کنید و مخلوط را روی حرارت قرار دهید.مواد را به مدت 2 دقیقه بجوشانید تا شکر حل گردد.جوشانده را به حالت داغ داخل شیشه ها بریزید و بگذارید تا سرد شود.پس از سرد شدن آن درب شیشه را ببندید و بعد از یکروز استفاده نمایید.  🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاسوئیچی عاشقانه و بسیار زیبا با خمیر ❤️❤️❤️ 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
هدایت شده از دنیای ترفند و آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خانوم های گل آموزش آوردم چه آموزشی💪 😍 خانوم هایی که تو پیدا کردن های کانال داشتین حتما این آموزشی رو ببینید 👀 ✅ آموزش اختصاصی کانال خودمونه امیدوارم‌ به دردتون بخوره 😍😘 💟 راستی پیج اینستاگرای مارو هم حتما حتما فالو کنید ❤️❤️ 👇👇 https://www.instagram.com/gol_golihaa
سلام دوستای مهربونم😘 با یه توضیح کوچیک درباره اومدم بعضی ها فک میکنن گذاشتن نون توی یخچال جلوی بیات شدنش رو میگیره ولی این تصور اشتباهِ و حتی باعث زودتر بیات شدنش میشه🙄 ✔️تنها راه برای بیات نشدنش گذاشتن توی فریزر با دمای منفی ۱۰ تا منفی ۴ درجه هست🥶 🚫حالا علمیش چیه؟🧐 🔆اینکه وقتی نون توی دمای محیط باشه رطوبت موجود توش بین مولکول های پروتئینی و نشاسته ای منتقل میشه و باعث کریستاله شدن این مولکول ها و در نتیجه بیات شدنش میشه🤓 🔆ولی زمانی که توی فریزر میذاریم رطوبتش منجمد میشه و نمیتونه خودشو منتقل و کریستاله کنه😐 ✅به هر حال ما دیگه با اوناش کاری نداریم در کل بهتره روزانه نون بخریم ولی اگه موقعیتش نیس بهترین راه فریز کردنشه... و بهتره که به جای استفاده از کیسه ی فریزر از یه ظرف دردار استفاده کنیم که هر بار کلی پلاستیک و آشغال به محیط زیست ندیم.. •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺