eitaa logo
هنر، ترفند و خلاقیت 👧
7.4هزار دنبال‌کننده
711 عکس
7.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #کاردستی میتونه تلفیقی از هنر ، آرامش ، جذابیت و هیجان باشه از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم ، کیوتی❣️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون گوشت ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگهداری سبزیجات و صیفی جات🥕🥬 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترد و جدید😍😋 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از زیارت خوب🌸
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در 🔴 ساده ترین روشی که میتونستم کاشت چمن آکواریومی توی ۱ دقیقه به تصویر بکشم همین بود اسم بذرش مونتکارلو مینیاتوری هستش اون دونه های سیاه اسمش بستر کشت گیاهان آبزی هستش جفتشو از آکواریوم فروشیها میتونید تهیه کنید وقتی هم که گیاهاش سبز شدن عجله نکنید بذارید ریشه هاش قوی بشه بعد داخل تنگ یا آکواریوم آب بریزید. 💖🍃🍃💖 @kadbanoo9
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیشه گازت پُر از خط و خش شده ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری برنجتون دون دون میشه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکوفه ساده بدوز ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جادکمه زدن ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بوقلمون مواد لازم: بلغور گندم:🌾 ۵۰۰ گرم سینه بوقلمون🍗: ۲۵۰ گرم شیر: 🥛۲ لیوان کره🧈 اول از همه سینه بوقلمون رو ۳ دقیقه با دارچین و نمک سرخ کنید، بعد آبجوش بریزید تا حدود ۹۰ دقیقه بپزه. به صورت همزمان بلغور گندم رو با آب سرد خوب بشورید بعد اون رو با یکم نمک و روغن به مدت ۱۰۰ دقیقه بپزید و بعد خوب اون رو با گوشت‌کوب برقی صاف کنید (اگه گوشت کوب ندارید اصلن اشکال نداره، ۱ ساعت بیشتر اجازه بدید تا بپزه) سینه بوقلمون رو ریش کنید و بعد از اینکه بلغور رو پوره کردید، اضافه کنید. نیم ساعت بعد، ۲ لیوان شیر رو اضافه کنید، ۱۵ دقیقه بعد حدود ۷۰ گرم کره آب شده رو اضافه کنید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍