eitaa logo
ایده ترفند خلاقیت آشپزی
7.7هزار دنبال‌کننده
436 عکس
5هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #کدبانوگری میتونه تلفیقی از #ایده ، #ترفند، #خلاقیت و #آشپزی باشه از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم ، کدبانو ❣️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با جوراب کوسن مبل درست کنید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سرکه سفید هم استفاده کنی عالی میشه 👌🏼 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار تک نفره ی قایقی😋 متفاوت پذیرایی کن😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فقط با سه قاشق روغن بادمجان هارو خرد می‌کنیم داخل یه قابلمه آب میریزیم به همراه یه قاشق نمک وقتی جوش اومد بادمجان ها رو میریزیم داخل آب و ۳_۴ دیقه صبر می‌کنیم بجوشه و بعد میذاریم رو یک پارچه تا کامل ابکش بشه حالا سه قاشق روغن میریزیم داخل تابه و با شعله ملایم بادمجان ها رو میچینیم و درِ تابه رو میذاریم و صبر می‌کنیم یه طرفش سرخ بشه برای طرف دیگش درِ تابه رو برمیداریم و اینبار شعله رو بیشتر می‌کنیم تا کامل سرخ بشه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
۱)اگر آبلیمو در خورش جوش بخوره، رنگ خورشت را بد میکنه ، پس بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو به خورشت وقتی است که تازه زیر اون رو خاموش کردید. ۲) رب گوجه را اول در روغن سرخ کنید و وقتی خورشت جاافتاد به اون اضافه کنید اینطوری خورشت خوش رنگ تر میشه. ۳) اگه خورشت شور شد سیب زمینی را نصف کنید و در خورشت بندازید تا بجوشه و شوری خورشت رو بگیره. ۴) برای اینکه خورشت قیمه خوش طعم بشه، لپه رو اول خیس کنید و بعد همراه گوشت تفت بدید. ۵)برای خوشمزه تر شدن فسنجان از اب سرد استفاده کنید و اون رو کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدن.‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخخ دلمون آب شد با این غذا ها🤤 🥐🍗🍔🍟🥗🍕🌭🥙🍜🥮🍤 اگه تا امروز غذا های سفرت یکنواخت بوده بیا اینجا😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f با بانوی‌خونه کلی غذای نونی و برنجی جدید یاد بگیر☺️ و یه تنوع به غذا های تکراریت بده 🍟 کلی چیز میز و ترفند خونه یاد بگیر و تو آشپزی و دسر🍧و کیک کلوچه🥧 زبانزد فامیل شو😉😋 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بو دادن تخمه در سرخکن بدون روغن مواد لازم: تخمه ی آفتابگردون🌻 زرد چوبه نمک🧂 آب لیمو🍋 آب💧 به مدت یک ساعت طعم دار کردم توی این محلول موند با دمای150درجه به مدت 25دقیقه گذاشتم داخل سرخکن بودداده شد حجم تخمه ها زیاد بود اگه مقدار تخمه ای که گذاشتید کم بود زمان رو کمتر بزارید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ ایده عالی با لباسهای قدیمی 👌 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄 مطمئنم اگر امتحانش کنید عاشقش میشید😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیمی ترین ترفند برای قطع و درمان تب💎 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکار پاک کردن لکه جوهر خودکار!🧼 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلول جرم زدا و چربی زدا ✨ با این محلول جرم های قابلمه ، هود ، گاز ، فر و مایکروفر و سینک و‌شیرآلات رو از بیین ببر🙂 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونستن این ترفندا کلی کارهاتونو راحت تر میکنه 👌☺️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از مخزن خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو نیم ساعته درست کن ،ترد و خوشمزه✌️ برای آب نمک خیارشور:۵ قاشق نمک غذاخوری ،۵ لیوان آب ،۱ لیوان سرکه سفید(این مقدار پایه هستش و برای موادتون میتونید هر چند برابر که خواستید بیشتر کنید) خیاربوته ای،فلفل تند،سیر،ترخون ✅️داخل شیشه مواد و بریزید،بعد داخل قابلمه آب بریزید و شیشه رو داخلش بزارید بعد شعله رو روشن کنید وقتی که جوشید یک ربع بعد خاموش کنید.بزارید خنک بشه و از همون لحظه قابل استفاده اس. ✅️اگر در شیشه باز نشه مثل کنسرو هستش و تا هر چند وقت بمونه خراب نمیشه،کپک نمیزنه،نرم نمیشه، تضمینی میگم✌️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از مخزن خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگهایی که فکر نمیکنی ترکیبش انقدر قشنگ بشه🌈🎨 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
40.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طریقه ی استفاده از بخارشو و کاربردهای آن‼️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍