5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسلام را عاشقانه پذیرفتن
✅ تدابیر فصل پاییز 🍁🍂🍁
۱) انجام حجامت پاییزه 👌
۲) پوشاندن بدن مخصوصاً بعد از حمام حتماً سر خود را بپوشانید و بلافاصله بعد از حمام از منزل خارج نشوید.
۳) سعی کنید شبها قبل از خواب 😴😴 در بینی خود یک تا دو قطره روغن بنفشه بچکانید تا از گرفتگی بینی 👃 و زکام جلوگیری شود.
۴) از محصولات ویژه طبیعت در این فصل به طور مرتب و هفتگی مصرف کنید چرا که خداوند حکیم برای مقابله انسان در برابر بیماریهای این فصل این میوهها و گیاهان را در اختیار انسانها قرار داده است که عبارتند از: شلغم، ترب سیاه، کدو حلوایی، کدو آشی، انار، عناب، به، سیب، مرکبات، برگ چغندر به صورت آش یا بورانی، خاکشیر، قدومه، نخود 🎃🍎🍏🍇🍍
۵) سعی کنید از آب یخچال استفاده نکنید و از آبی که با یخ سر شده باشد که به طور مطلق پرهیز کنید
👌🌺👌.
۶) به خاطر اینکه هوا مسموم 😷😷 است صبح در خانه اسفند دود کنید و یا اینکه اگر ممکن است در فضای کار هم اسفند دود کنید البته گاهی هم میتوانید سیاهدانه را مثل اسفند دود کنید.
۷) از آنجا که هوا در این فصل خشک است یک کتری آب روی بخاری بگذارید تا رطوبت هوا تامین شود و اگر داخل کتری کمی گل بابونه و یا برگ اکالیپتوس🍃 بریزید که دیگر فوق العاده است.
۸) در روایات توصیه شده هر روز صبح یک انگشت عسل مصرف شود.
۹) به صورت مرتب و هفتگی سوپ و آش با سبزیجات فصل تهیه کرده و میل کنید. ☘🍀🌿
۱۰) از خوردن خوراکیهایی که با این فصل سازگاری ندارد به طور مطلق پرهیز کنید مثل هندوانه، خیار، گوجه مخصوصاً به صورت سالاد 🍉🍅🍉
۱۱) از خوراکیهای گرم و تر بیشتر استفاده کنید مخصوصاً کسانی که سوداوی مزاج هستند مثل: انجیر خشک، خرما، شیر و عسل، روغن زیتون، سوپ و آشهای آبکی و خوراکیهایی که در شماره ۴ به آن اشاره شد. 🍲
۱۲) گاهی اوقات کندر را بجوید تا مغز گرم شود و از زکام جلوکیری کند. 😇
۱۳) از عطرهای گرم مثل عطر گل محمدی 🌺🌸 و مانند آن استعمال کنید.در خانه گلاب را اسپری کنید 👌♥️🌺
۱۴) از دمنوشهای گیاهی گرم استفاده کنید به ویژه گیاهانی مثل اسطوخدوس، بادرنجبویه، بابونه، آویشن، بهارنارنج، عناب، سنبل الطیب، به لیمو، گل محمدی و… ☕☕☕
۱۵) از غذاهای سرد ❄❄ پرهیز کنید و آنها را با مصلح مصرف کنید برای مثال در خوردن برنج سفید، 🍗مرغ، دوغ، 🐟ماهی و مانند آن افراط نکیند.
۱۶) قرقره آب نمک و استنشاق با محلول رقیق آب نمک را هر شب قبل از خواب و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن انجام دهید. (استنشاق یعنی آب را از بینی بالا کشیده و از دهان به بیرون بریزیم که با این کار فضای پشت حلق خود را شستشو میدهیم)
۱۷) از غذاهای سرخ کرده، چرب و فست و فود دوری کنید. 🍕🌭🍟🍔
۱۸) در وعده صبحانه ارده و شیره میل کنید چرا که هم گرم و تر است و هم انرژی لازم را برای شما در یک روز سرد فراهم میکند.
۱۹) هویج را بخارپز نموده و با روغن زیتون و لیموترش تازه میل کنید تا مزاج شما را نرم کند.
۲۰) صبح مویز و بادام میل کنید.
عالیه👌👆
۲۱) گاهی از انفیه 👃 استفاده کنید. (انفیه پودری است که در دماغ میکشند تا با عطسههای مکرری که ایجاد میکند فضولات سینوسها و مغز تخلیه شود)(قبل از انفیه حتما بخور بدهید)👆♥️👆
۲۲) کف پاهای 👣👣 خود را با پوشیدن جورابهای پشمی گرم نگه دارید مخصوصاً اگر منزل شما سرامیک است در بعضی جاها جورابهایی که با پشم گوسفند تهیه شده عرضه میشود.
۲۳) از نشستن در جاهای سرد ❄بپرهیزید.
۲۴) یک چفیه یا شال پشمی دور کمر خود ببندید مخصوصاً کسانی که استعداد سنگ کلیه دارند.
۲۵) گاهی اوقات شب قبل از خواب کف پاها 👣👣 و ملاج سر 🤕 را با روغنهای گرم ماساژ دهید.👌👌عالیه
۲۶) صبح یک قاشق غذاخوری خاکشیر را با یک لیوان آبجوش و کمی نبات یا عسل همراه با چند قطره گلاب میل کنید بسیار مفید است.🥰🥰
۲۷) راه انداختن کرسی در خانه بسیار مفید است که شرح فواید آن در این مقال نمیگنجد.👌
۲۸) انجام بادکش گرم به خصوص در ناحیه کمر و ریهها بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن میشود.♥️👌♥️👌♥️👌♥️
۲۹) صبح ناشتا در فصل سرما و خشک❄ مصرف یک استکان آب جوش بسیار مفید است اگر بالنگو و قدومه داخلش باشه بهتر 👌🌺👌 و از نوشیدن آب سرد یخچالی در این هنگام اکيدا اجتناب شود
بخور های مناسب و غر غره فراموش نشود
آز آب سیب و آب سیب پخته با به و هلو یا برگه هلو ♥️♥️ حتما روزانه استفاده کنید
⬅️⏪⬅️در هفته حتما حریره بادام بپزید خانوادگی بخورید
و مصرف شیره بادام👌🌺👌🌺
99.7.3.docx
29.7K
#درسهایی از قرآن #موضوع: نگرانیهای رسول خدا از امّت اسلام
تاريخ پخش: 99/7/3 #فایل_word ✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran
http://sapp.ir/tarheonsebaquran1✨✨
99.7.3.pdf
440.7K
#درسهایی از قرآن #موضوع: نگرانیهای رسول خدا از امّت اسلام
تاريخ پخش: 99/7/3 #فایل_pdf ✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran
http://sapp.ir/tarheonsebaquran1✨✨
✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran
✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran
علت اختلاف روز شهادت امام حسن مجتبی (ع) چیست؟
در خصوص شهادت امام حسن مجتبی (ع) سه قول وجود دارد یک قول روز آخر صفر، یک قول ۲۸ صفر و قول دیگر روز ۷ صفر است. نکته مهم اینجاست که در ماه صفر در بین علمای شیعه هیچ اختلافنظری نیست.
طی سالهای گذشته پیرامون تاریخ شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) مباحثی مطرح شده است و نوع عملکردها نشان می دهد اختلافاتی به وجود آمده است.
از طرفی صدا و سیما ویژه برنامه ی شهادت امام حسن مجتبی (ع) را به ۲۸ ماه صفر موکول می کرد و این در حالی بود که علما و حوزه علمیه قم و بازاریان این شهر در ادامه راه آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری ۷ صفر را تعطیل اعلام می کردند و به عزاداری می پرداختند. این در حالی بود که حتی صداوسیما در روز ۷ ماه صفر به مناسبت ولادت امام موسی بن جعفر (ع) ویژه برنامه های مناسب با ولادت آن حضرت در نظر می گرفت.
حال دو سه سالی است که با تأکید مراجع و علما قم که سعی بر این است که عزاداری روز هفت صفر احیا شود. و بسیاری معتقدند که انتقال ولادت امام موسی بن جعفر (ع) به روز ۷ صفر اقدامی از طرف شاهان قاجاری بود که بعد از بررسی های فراوان این مهم در تقویم به ۱۴ ذی حجه تغییر یافت.
همچنین باید گفت که در روز هفت صفر نه تنها حوزه علمیه قم بلکه دیگر مردم شیعه در عراق بالاخص در حوزه نجف روز ۷ صفر را روز شهادت امام حسن (ع) می دانند و در این روز به عزاداری می نشینند.
این مهم تا جایی است که حضرت آیت الله وحید خراسانی در درس خارج خود در تاریخ ۱۲ مهر تأکید کردند که باید عزاداری روز ۷ صفر احیا شود و هیئات مذهبی این روز را بیرون بیایند و به عزاداری بپردازند.
حال سؤال اینجاست که علت این اختلاف در روز شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) چیست؟
در خصوص شهادت امام حسن مجتبی (ع) سه قول وجود دارد یک قول روز آخر صفر، یک قول ۲۸ صفر و قول دیگر روز ۷ صفر است. نکته مهم اینجاست که در ماه صفر در بین علمای شیعه هیچ اختلاف نظری نیست.
قول آخر صفر
تنها فردی که بر این قول اشاره دارد شیخ کلینی است. البته باید گفت که ایشان تنها کسی هستند که این قول را ذکر کردند و علیرغم تمام وجاهت شیخ اما دیگر علما در این خصوص نقلی ندارند و پس با توجه به منفرد بودن این قول، قابل بررسی نیست.
قول دوم ۲۸ صفر
اولین کسی که چنین به نقلی قائل است شیخ مفید در کتاب مسار الشیعه است که البته ایشان در دیگر کتاب خود (الارشاد) فقط به بیان ماه صفر اکتفا می کنند و نامی از روز شهادت نمی آورند.
قول بیست و هشتم صفر از سوی برخی مثل شیخ طبرسی و ابن شهرآشوب مازندرانی«قدس سرهما» مورد تأیید قرار گرفته است، لکن پس از قرن ششم تا این زمان قائلی ندارد.
قول هفت صفر
این قول از جهت قائلین و اسناد حدیث و سیره علما نسبت به دو قول دیگر ارجحیت دارد.
این قول از جهت قائلین به آن، در کمّیت و کیفیت نسبت به قائلین دو قول مذکور برتری دارد و اما از جهت کمیت تعداد قائلین این قول، از قائلین دو قول مذکور بیشتر است.
بنا بر اسناد موجود، این قول از زمان امام کاظم«علیه السلام» رواج داشته و از سوی قاسم بن ابراهیم الرسّی«البرسی» ۱۶۹-۲۴۶ هق عنوان شده است.
از طرفی باید گفت کتاب « تثبیت الامامه»تالیف «سید قاسم بن ابراهیم الرسی» قدیمی ترین منبعی است که در این زمینه تا به حال یافت شده است. این شخصیت که خود از نوادگان حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام است، از زهاد و عباد و علمای زمان خویش بود دارای تألیفات فراوانی است. گفتنی است وی از راویان احادیث هم بوده است و بدون واسطه از حضرت موسی بن جعفر علیه السلام روایت نقل میکرده است. وی در کتاب خویش چنین آورده است.
«الامام الحسن علیه السلام ابوه الامام امیرالمومنین علی علیه السلام، امه فاطمه الزهراء سلام الله علیها، ولادته: ولد فی المدینه لیله النصف من شهر رمضان فی السنه الثالثه للهجره، القابه: التقی، الزکی، السبط، وفاته: توفی فی السابع من شهر صفر سنه خمسین من الهجره»
همچنین شهید اول (متوفای ۷۸۶) می باشند ایشان در کتاب شریف «دروس» می فرمایند: الامام، الزکی، ابومحمد الحسن بن علی سید شباب اهل الجنه ولد بالمدینه یوم الثلاثاء منتصف شهر رمضان سنه اثنتین من الهجره … و قبض بها مسموما یوم الخمیس سابع صفر سنه تسع و اربعین من الهجره.
پس باید گفت که شهید اول یکی دیگر از کسانی است که قائل بودند شهادت سبط اکبر حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در هفتم ماه صفر واقع شده است.
علامه بزرگوار و محدث کبیر مرحوم کفعمی صاحب کتاب شریف «مصباح» می باشد آورده است: » ولد فی یوم الثلاثاء منتصف شهر رمضان سنه ثلاث من الهجره و توفی یوم الخمیس سابع شهر صفر سنه خمسین من الهجره.
پس ایشان نیز یکی دیگر از کسانی است که قائل به شهادت امام حسن مجتبی(ع) در هفتم ماه صفر شده است،
┄┅═✧❁🏴🕌🏴❁✧═┅┄
🔆 جمعه
🔹 4 مهر 1399 هجری شمسی
🔹 7 صفر 1442 هجری قمری
🔹 25 سپتامبر 2020 میلادی
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
┄┅═✧🏴❁🕌🏴❁✧═┅┄
🔹صلوات خاصه امام حسن مجتبی(ع)
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی الحَسَنِ بْنِ سَیِّدِالنَّبِیِّینَ وَ وَصِیِّ أَمِیرِالمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یابْنَ رَسُولِ الله
السَّلامُ عَلَیْکَ یابْنَ سَیِّدِ الوَصِیِّیَنَ،أَشْهَدُ أَنَّکَ یابْنَ أَمِیرِ المُؤْمِنِینَ أَمِینُ الله وَابْنُ أَمِینِهِ عِشْتَ مَظْلُوماًوَمَضْیَت شَهِیداً، وأَشْهَدُأَنَّکَ الإمام الزَّکِیُّ الهادِی المَهْدِیُّ، اللّهُمَّ صَلِّ عَلَیْهِ وَبَلِّغْ رُوحَهُ وَجَسَدَهُ عَنِّی فِی هذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.
🏴 سالروز رحلت کریم آل الله امام مهربانیها حضرت امام حسن مجتبی"علیه السلام" تسلیت باد،
┄┅═✧🏴❁🕌🏴❁✧═┅┄
🏴السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن.
┄┅═✧🏴❁🕌🏴❁✧═┅┄
🔰اميرالمؤمنين امام علی(علیه السلام)فرمودند :
👈 ای بندگان خدا آگاه باشید و بدانید که برترین وسیلهای که بندگان مقرّب خدا بدان توسّل جویند عبارتست از:
⬅️ ایمان به خدا و فرستادگانش و دستوراتی که بر ایشان وحی شده
⬅️ و کوشش در راه خدا؛ که اوج قلّه اسلام است
⬅️ و نیز «کلمه إخلاص» (شهادت به یگانگی خدا و رسالت پیامبر)، که موزون با فطرت و سرشت آدمی است
⬅️ و بپاداشتن نماز؛ که آئین دین اسلام است
⬅️ و پرداخت زکات؛ زیرا فریضهای است واجب
⬅️ و روزه ماه رمضان؛ چرا که آن دیواری است محکم از آتش و غضب الهی
⬅️ و انجام حجّ خانه خدا و عمره؛ زیرا این دو، فقر و تهیدستی را نابود و گناه را محو کنند و بهشت را موجب شوند
⬅️ و صله رحم؛ که باعث فزونی مال و طول عمر و افزایش جمعیّت است
⬅️ و صدقه پنهانی؛ که آن خطا را جبران و آتش خشم الهی را فرو مینشاند
⬅️ و صدقه آشکار؛ که مرگ ناگهانی و ناگوار را دور میسازد
⬅️ و کارهای خیر و نیکوکاری، که از لغزشهای بد باز میدارد.
📚تحف العقول/ترجمه جعفری، ص: 137
┄┅═✧🏴❁🕌🏴❁✧═┅┄
🏴 اللّهُمَّ صـَلِّ عَلیٰ مُحَمـَّدٍو َآلِ مُحَمَّـدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم وَاَهْلِکْ اعْدائَهُم اَجْمَعِین
اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج وَ العافیَه وَ النَّصر
التماس دعا
💐سلام امام زمانم💐
جمعهها راهمه ازبس کهشمردم بی تو
بغض خود را وسط سینه فشردم بی تو
بسکههرجمعه غروب آمدودلگیرمکرد
دل بهدریای غـم و غصه سپــردم بی تو
💢باز به انتظار تو جمعه غروب میشود.
اللهم عجل لولیک الفرج
🌴🌴🌴🌴🌴✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran
✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran
☀️داستان کوتاه و پندآمور☀️
👈ﺷﺒﻲ ﻣﺎﺭ🐍 ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻥ ﻏﺬﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﻛﺎﻥ ﻧﺠﺎﺭﻱ ﻣﻴﺸﻮﺩ؛ ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﻛﻪ ﻣﺎﺭ ﮔﺸﺘﻲ ﻣﻴﺰﺩ ﺑﺪﻧﺶ ﺑﻪ ﺍﺭّﻩ ﮔﻴﺮ ﻣﯿﻜﻨﺪ ﻭ ﻛﻤﻲ ﺯﺧﻢ ﻣﻴﺸﻮﺩ.
🔶 ﻣﺎﺭ 🐍ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﺭّﻩ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ ﺩﻭﺭ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﺍﻭ ﻧﻤﻴﻔﻬﻤﺪ ﻛﻪ ﭼﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﻲ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ فکر میکند ﺍﺭّﻩ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻤﻠﻪ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻭ ﻣﺮﮔﺶ ﺣﺘﻤﻲ ﺳﺖ...
🔷پس ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻣﻴﮕﯿﺮﺩ ﺑﺮﺍﻱﺁﺧﺮﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺩﻓﺎﻉ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺷﺪﻳﺪﺗﺮ ﺣﻤﻠﻪ ﻛﻨﺪ، پس ﺑﺪﻧﺶ را ﺩﻭﺭ ﺍﺭّﻩ می ﭘﻴﭽﺎﻧﺪ ﻭ ﻫﻲ ﻓﺸﺎﺭ میدهد. ﻧﺠﺎﺭ ﺻﺒﺢ ﻛﻪ ﺁﻣﺪ ﺭﻭﻱ ﻣﻴﺰ ﺑﺠﺎﯼ ﺍﺭﻩ ، ﻻﺷﻪ ﻣﺎﺭﻱ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺯﺧﻢ ﺁﻟﻮﺩ را ﺩﻳﺪ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺨﺎﻃﺮ بی فکری ﻭ ﺧﺸﻢ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
*👈✅اکثر ما ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺧﺸﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﻧﺠﺎﻧﻴﻢ ﺑﻌﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻴﺸﻮﻳﻢ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻧﺠﺎﻧﺪﻩ ﺍﻳﻢ ﻭ ﻣﻮﻗﻌﻲ ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﺩﺭﻙ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻳﺮ ﺷﺪه… ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﺣﺘﻴﺎﺝ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ چشم پوشی کنیم ﺍﺯ ﺍﺗﻔﺎﻗﻬﺎ وﺁﺩﻣﻬﺎ و ﺭﻓﺘﺎﺭﻫا و به ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻳﺎﺩ ﺩﻫﻴﻢ ﭼﺸﻢ ﭘﻮﺷﻲ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﻭ ﺑﺠﺎ را ..✅کانال درسهایی از قرآن
استادقرآئتی(طرح انس باقرآن)
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔http://Eitaa.com/tarheonsebaquran
@tarheonsebaquran