هدایت شده از تورقی در تاریخ اسلام
⛔️ دشمنی با امیرالمومنین علیه السلام دشمنی با پیامبر صلوات الله علیه و آله است ⛔️
🖋 ابوحازم اشجعی از ابوهریره :
پیامبر نگاهی به امیرالمومنین، فاطمه زهرا ، حسنین علیهم السلام کردند و فرمودند:
💠 من دوستدار کسی هستم که دوستدار شما باشد و دشمن کسی هستم که دشمن شما باشد 💠
📚 مسند احمد بن حنبل ج ۴ ص ۴۶۰
🗃 چاپ دارللکتب العلمیه _ بیروت
@tarikh123tarajim
تورقی در تاریخ اسلام
⛔️ دشمنی با امیرالمومنین علیه السلام دشمنی با پیامبر صلوات الله علیه و آله است ⛔️ 🖋 ابوحازم اشجعی ا
#یادداشت
در یکی از چاپ های مسند احمد که در موسسه الرسالة (بیروت) توسط چند تن از محققین و تحت اشراف عبد الله بن عبد المحسن التركی ، منتشر شده است، ذیل این حدیث ذکر شده که سند این روایت به شدت ضعیف است.
علت ضعف روایت، حضور تلید بن سلیمان در اول سند است:
إسناده ضعيف جداً، تليد بن سليمان اتفقوا على ضعفه، واتهم بالكذب
بنا به قول مرحوم شیخ طوسی این راوی از اصحاب امام صادق علیه السلام میباشد و طبق قول نجاشی کتاب دارد و برخی از علمای شیعه مانند مرحوم محدث نوری تاکید به توثیق ایشان دارد.(مستدرک وسائل ج 25 ص204 چاپ موسسه آل البیت)
اما به کتب رجالی عامه که رجوع کردم دلیلی غیر از مذهب تشیع و طعن به عثمان، برای ضعف او پیدا نکردم.
ابن حجر عسقلانی جمیع اقوال رجالیون عامه را برای تلید بن سلیمان جمع آوری نموده است:
ابن معین : تلید کذاب است و سخن به شتم عثمان گشوده است و هر آنکس که عثمان، طلحه و یا هرکس از صحابی را شتم نماید، دجال ! است و لعنت خدا و ملائکه و مردم بر اوست.‼️
ابو داود: تلید رافضی خبیث و مرد سوئی است که ابوبکر و عمر را شماتت میکند.
ابن حبان : تلید رافضی خبیث است که صحابه را شماتت میکند.
📚 تهذیب التهذیب ابن حجر عسقلانی ج 1 ص 509 و 510
🗃 طبع دائرة المعارف النظامیة الکائنة فی الهند
@tarikh123tarajim
تورقی در تاریخ اسلام
#یادداشت
سخن ابن معین خیلی برایم سخت و طاقت فرسا است ... :
هرکس صحابی رسول خدا را شتم نماید او دجال است ‼️ و لعنت خدا و ملائکه و مردم بر اوست ...
الله اکبر از این همه تجاهل
الله اکبر از این همه تعصب و کوردلی
الله اکبر از این همه بغض و کینه
پس:
تکلیف اینهمه آیات قرآن که در ذم اطرافیان (بخوانید صحابه!) آمده است، چیست ⁉️
و منهم الذین یوذون النبی و یقولون هو اذن ...
و اذ یقول المنافقون و الذین فی قلوبهم مرض ما وعدنا الله و رسوله الا غرورا ...
و آیات بسیار دیگر .........
@tarikh123tarajim
مرحوم آقا بزرگ طهرانی (صاحب الذریعه) اهل پامنارِ تهران بودن😉🤣❤️
@tarikh123tarajim
♨️ 🏴 بمناسبت تاریخ ۲۸ ربیع الثانی رحلت احیاگر غدیر مرحوم علامه امینی رضوان الله تعالی علیه ♨️ 🏴
📝 علت نگارش الغدیر از زبان حاج اقا رضا امینی (فرزند علامه):
منشأ و انگيزه کتاب الغدير، اين بود که وقتی مرحوم والدم از تبريز به نجف بازگشتند و در صدد تکميل تفسيرشان بودند، کتابی تحت عنوان شيعه در مصر انتشار يافت، که در آن کتاب، حملات ناروايی به شيعه و علمای شيعه شده بود. مؤلف کتاب نوشته بود که در طول تاريخ اسلام، شيعه هيچ قدمی در راه اسلام و استواری ارکان آن برنداشته و علمای شيعه را در تثبيت دعائم اسلام و نشر حقايق آن، حقی نيست و فرهنگ اسلامی به هيچ وجه رنگ شيعی ندارد. شيعه در راه اسلام شهيد نداده است. کتابی در زمينههای دينی ننوشتهاند و هيچگونه تأليفی ندارند. مرحوم حاج شيخ آقابزرگ تهرانی پس از خواندن اين کتاب تعهد کردند که فرهنگی را بنويسند و ارائه کنند که شيعه چه قدمهايی در راه نشر فرهنگ و معارف اسلام برداشته و چه کتابهايی را نوشته و چه تأليفاتی دارد و مؤلفين آنها چه کسانی هستند. لذا به نگارش الذريعة مشغول شدند و اين کتاب در 28 جلد به چاپ رسيد و انتشار يافت.
پدرم نيز مسأله شهادت علمای بزرگ شيعه را که در راه ترويج ديانت و معارف اسلامی و مذهب جعفری شربت شهادت نوشيدند مورد توجه قرار داد و در اين باره به تأليف کتاب پر ارج خود به نام شهداء الفضيلة پرداختند و در اين کتاب 130 نفر از علمای بزرگ شيعه را که از قرن چهارم هجری به بعد در راه هدف مقدس خود به شهادت رسيدهاند به عالم اسلام معرفی نمودند. پس از تأليف اين کتاب، مرحوم علّامه امينی تصميم گرفتند کتابی بنويسند که چهره واقعی شيعه و عالم تشيع را به جهان اسلام عرضه کند و آنچنان که هست بنمايانند و اکاذيب و تهمتها و افترائاتی را که در طول تاريخ به شيعه نسبت داده شده از دامن مطهر فرقه ناجيه بزدايند. لذا دست به تأليف کتاب الغدير زدند و تأليف اين کتاب تقريباً نيم قرن (50 سال) طول کشيد. در حالی که ايشان از 24 ساعت شبانه روز فقط 5 ساعت به خواب و استراحت میپرداخت و بقيه را به مطالعه و نوشتن و مراجعه به کتابها و کتابخانههای مختلف اختصاص میداد و هر گونه زحمت و تحمل رنج و جانفشانی در راه نيل به هدف را آسان میشمرد و اگر لازم بود که برای مطالعه بيشتر و بررسی همه جانبه به مسافرتهای دور بروند از اين کار مضايقه نداشتند. چنانکه يک بار برای مطالعه به هندوستان مسافرت نمود و مدت چهار ماه در آن کشور به بررسی و مطالعه و تحقيق پرداخت و در هر سفر يادداشتهايی تهيه مینمودند که مجموعه اين يادداشتها در دفتری به نام ثمرات الأسفار جمع آوری گرديده است و يادداشتهايی را که مربوط به سفر هندوستان است من آنها را جمع آوری و تکميل نمودم و قريباً در سه جلد منتشر خواهد شد. مرحوم علّامه سفری به شام نمودند که يادداشتهای مربوط به اين سفر نيز جمع آوری شد و در 5 جلد چاپ و منتشر میشود. سفر ديگری ايشان به ترکيه نمودند که متأسفانه چون مريض شدند نتوانستند مانند سفرهای هندوستان و شام يادداشتهای مورد لزوم را خودشان تهيه کنند. همين اندازه توانستند با مراجعه به کتابخانههای ترکيه فهرست کتابهای مرود لزوم و نام کتابخانهها را در اختيار من بگذارند و من برای تکميل اسناد و مدارک الغدير در ظرف مدت سه سال تقريباً هفتصد هزار برگ از کتابهای موجود در کتابخانههای ترکيه را عکسبرداری نموده و با خود به نجف بردم که الان در کتابخانه نجف موجود است.
@tarikh123tarajim
تورقی در تاریخ اسلام
♨️ 🏴 بمناسبت تاریخ ۲۸ ربیع الثانی رحلت احیاگر غدیر مرحوم علامه امینی رضوان الله تعالی علیه ♨️ 🏴 📝 ع
این متن مقداری طولانیه
ولی نکته زیاد داشت ...👌🌹
حتما بخوانید
تورقی در تاریخ اسلام
♨️ 🏴 بمناسبت تاریخ ۲۸ ربیع الثانی رحلت احیاگر غدیر مرحوم علامه امینی رضوان الله تعالی علیه ♨️ 🏴 📝 ع
📝 حاج اقا رضا امینی (فرزند مرحوم علامه):
عادت و اخلاق ايشان اين بود که هر وقت به حرم مشرف میشدند تنها میرفتند و کسی را با خود نمیبردند و از اين که کسی به دنبال ايشان راه برود اجتناب مینمودند و معمولاً هم شبها به حرم مشرف میشدند و هنگام زيارت از حرف زدن با افراد پرهيز میکردند و زيارت جامعه کبيره را از حفظ داشتند. زيارت امين الله را زياد میخواندند و هنگام زيارت و دعا، صدای ضجه و ناله ايشان از دور به گوش میرسيد. در مواقع مخصوص به زيارت سيد الشهدا عليه السلام مشرف میشدند و در اثنای سفرهای زيارتی مقيد به غسلهای مستحب و وضو و طهارت و ادای نماز در اول وقت بودند.
@tarikh123tarajim
#یادداشت
📝 بسیاری از علمای عامه، راویان شیعه را تنها به جرم تشیع و رفض خلفای ثلاثه، مورد جرح قرار داده و اقوال ایشان را نمیپذیرند.
🔹در مقابل قاتلین سیدالشهدا علیه السلام و برخی از افراد معلوم الحال را فقط بدلیل صحبت و همنشینی با رسول خدا، از ثقات برمیشمارند. ( تفصیل این موضوع نیازمند بحث طویل میباشد که ان شاء الله به شرط حیات و حالِ نگارش مطالبی تقدیمتان خواهد شد.)
📚 جناب استاد محمد جعفر طبسی (اخوی آیت الله نجم الدین طبسی) کتابی را با عنوان رجال الشیعه فی الصحاح الستة تالیف نموده اند که در این کتاب اسامی راویان شیعه را که در سلسله اسناد احادیث صحاح سته میباشند، جمع آوری نموده است. و حقاً کتاب ارزشمند و مفیدی میباشد.👌🌹
📖 آیت الله شیخ محمد جواد فاضل لنکرانی مقدمه ای بر این کتاب دارند که قابل استفاده میباشد.
ایشان در بخشی از این مقدمه میفرمایند:
⛔️ چگونه تشیع و حبّ امیرالمومنین صلوات الله علیه موجب فسق میگردد، در حالیکه قتل پسر دختر رسول اکرم صلی الله علیه و آله موجب فسق نمیگردد ⁉️
@tarikh123tarajim