پرونده فساد طبری و عیار تحلیلگران (محمد ایمانی)
✍️ دستگیری و سپس محاکمه اکبر طبری "معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوهقضائیه"، یک شوک خبری بزرگ بود. هم تلخکامی با خود دارد و هم خوشحالی. تلخکامی از این که با پولشویی، ارتشا و حمایت از مفسدان، مرتکب خیانتی بزرگ در امانت شده؛ و خوشحالی از این که در پنجه عدالت گرفتار آمده است.
🔹اما همه ناراحتی و خرسندی ها در این باره، به یک انگیزه نیست. مردم و نیروهای انقلابی از چنان خیانتی شدیدا ناراحتند. اما معاندان و مفسدانی که گریبان شان به خاطر خیانت های شان در پنجه دستگاه قضایی بوده، ذوق زده از این که لکه فساد به دامن دستگاه قضایی نشسته است.
♦️مردم در عین حال به فطرت سالم خود، خوشحالند که این خائن در پنجه قانون گرفتار آمده؛ اما معاندان و مفسدان از این بازداشت، ناراحت. ناراحت از این که قوه قضائیه در یک سال اخیر، قدم های استوار در مبارزه با فساد دانه درشت ها در دولت و مجلس و قوه قضائیه برداشته و ملاحظه کسی را نکرده است.
🔹آنها بهتر از هر کس می دانند قاطعیت و صداقت در مبارزه فراجناحی با فساد، آیت الله رئیسی را پس از سردار سلیمانی، محبوب ترین شخصیت کرده و روند افزایش محبوبیت او هم چشمگیر بوده است.
♦️می دانند این محبوبیت و اعتبار در واقع، اعتماد به صداقت و صراحت نظام در انزجار و مبارزه با فساد متنفّذان است؛ در هر جایگاهی که باشد. جماعتی که در همه این سالها مشغول صاف کردن جاده غرب بوده اند، ضمنا می دانند سران طیف شان (آقای خ و آقای ر) با چه سقوط محبوبیت و افزایش انزجار مردمی مواجه شده اند.
🔹برای نظام و دستگاه قضا، اگر صداقت و سلامت نداشت و به احقاق حق و عدالت معتقد نبود، کاری نداشت فساد امثال طبری و قضات فاسدی مانند قاسم زاده و منصوری را لاپوشانی کند.
♦️اما آرمان عدالتی که می ارزد برای آن جان گذاشت و انقلابیون بسیاری به تاسی از اولیای معصوم (ع) پای آن جانفشانی کردند، اجازه سر سوزنی مجامله در این باره نمی دهد.
🔹این همان مصلحت برتری است که نظام را به محاکمه نزدیکان آقایان سید کاظم شریعتمداری، منتظری، هاشمی رفسنجانی، خاتمی، احمدی نژاد، روحانی، و بالاخره معاون دفتر آقای آملی لاریجانی واداشت؛ ولو موجب دراز شدن زبان فتنه گران معاند یا دلخوری شخصیت ها (و هزینه های جانبی آن) شود.
♦️کدام سند برای سلامت یک نظام، از این بالاتر که هزینه های برخورد با فساد دانه درشت ها را به جان بخرد، اما از مبارزه برای عدالت کوتاه نیاید؟ معاندان می فهمند که توده مردم، این سلامت را درک می کنند. و بنابراین در هر یک از این برخوردها، به جای تحسین، تخطئه و تشکیک راه می اندازند.
🔹طنز تلخی است. حامیان مدیریت های اشرافی در دولت های مدعی سازندگی و اصلاحات و اعتدال (و برخی حامیان حلقه انحرافی مفسد در دولت مهرورزی) چنان به بهانه پرونده طبری، علیه نظام هوچیگری می کنند که انگار، شهرام جزایری ها و بابک زنجانی ها و مه آفرید خسروی ها و حسین فریدون ها و غارتگران صندوق فرهنگیان و نیشکر هفت تپه و پالایشگاه کرمانشاه و مجتمع گوشت اردبیل و...، جز شرکا و یار غارهای خود آنها بوده اند!
♦️اما عجیب نیست و چرا عجیب باشد که بدهکار کلان بانکی به نام دانیال زاده با چهار هزار میلیارد تومان بدهی، هم حسن فریدون دستیار ارشد رئیس جمهور را با رشوه خریده و هم طبری در معاونت حوزه ریاست رئیس سابق دستگاه قضایی را.
🔹با این وجود چرا آلودگان به مفاسد مفسدان در رسانه های زنجیره ای (اجاره ای)، تلاش دارند فسادی چنین به هم تنیده را "قرمز و آبی" کنند و به جای پاسخگویی طلبکار باشند؟!
♦️آیا این طیف، فقط وقتی با پولشویی و فساد مشکل دارند که منسوب به یکی از نزدیکان آقای آملی لاریجانی باشد؟ اگر نه، چرا سال های 84 و 92 به اسم ائتلاف اصلاحات واعتدال می خواستند مرحوم هاشمی را به ریاست جمهوری برسانند، در حالی که از پولشویی و فساد گسترده مهدی هاشمی خبر داشتند.
🔹چرا لجوجانه تا روز زندان رفتن مهدی هاشمی، تقلا کردند از او و پدرش چهره یک قهرمان مظلوم بسازند؟ یا چرا درباره 25 سال ریاست آقای هاشمی بر "مجمع" مسئله دار نشدند، بلکه او را با وجود تخلفات و مفاسد متعدد اطرافیان، بلوغ #مصلحت می شمردند؟
♦️اما از این طیف بی صداقت که بگذریم، شایسته و بایسته است آقای آملی لاریجانی درباره قصور یا بی اطلاعی خود نسبت به تخلفات اکبر طبری به مردم توضیح دهد. چرا که به تعبیر امیر مومنان (ع) در خطبه ۵۰ "اگر باطل از آميزش با حق خالص می ماند، راه بر حق جويان پوشيده نمی شد. و اگر حق خالص می ماند و با باطل پوشیده نمی شد، زبان معاندان، از حق قطع می شد.
🔹در عین حال انصاف و عدالت می گوید خدمات آقای لاریجانی در دوره ریاست و مدیرتش را هم نباید به خاطر ماجرای خیانت طبری نادیده گرفت.
@akhbarsiyasi
🍃 *﷽ 🍃
محمد باقر قالیباف را بیشتر بشناسیم.
#قالیباف 59ساله، شهریور 1340 در شهر مشهد متولد شد. پدرش حسین قالیباف، از اهالی طرقبه و مادرش خیرالنساء بوژمهرانی اصالتاً نیشابوری بودند. برادرش حسن قالیباف طرقبهای در عملیات کربلای4 شهید شد.
محمدباقر قالیباف در سال 1361 فرمانده تیپ امام رضا(ع) شد و سپس به فرماندهی لشکر پنج نصر خراسان در جنگ ایران و عراق ارتقا یافت.
او بههمراه لشکر پنج نصر در اغلب عملیاتهای دوران دفاع مقدس کنار شهیدان سرافرازی همچون باکری، همت، خرازی، کاظمی، صیاد شیرازی به صیانت از انقلاب اسلامی پرداخت. پس از جنگ فرماندهی لشکر 25 کربلا را عهدهدار شد و در همان ایام زلزله عظیم منجیل رخ داد. این لشکر در این واقعه و در شرایطی که تمام راههای ارتباطی بین تهران و شمال بسته بود، پیاده 15 کیلومتر را طی کردند و بهعنوان اولین گروه، خود را به محل حادثه رساندند و گروههای امداد و نجات اولیه توسط آنها تشکیل شد.
محمدباقر قالیباف همچنین تجربه فرماندهی در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص)، نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی را دارد. قالیباف در سال 1373 بهعنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا انتخاب شد و در پروژههایی همچون راهآهن 165کیلومتری مشهد ــ سرخس که ایران، افغانستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، پاکستان و ترکیه را به هم وصل میکند، گازرسانی به پنج استان مرکزی و غربی و ساخت سازه عظیم دریایی خلیج فارس و سد بزرگ کرخه نقش داشته است.
او همچنین در سال 1376 با حکم مقام معظم رهبری، به سمت فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و پس از آن به فرانسه رفت و در امتحان خلبانی ایرباس شرکت کرد. قالیباف هنوز هم خلبان ایران ایر است.
قالیباف در سال 1379 مجدداً با حکم آیتالله خامنهای، فرماندهی نیروی انتظامی ایران را عهدهدار شد. یکی از اقدامات مهم و ماندگار او در نیروی انتظامی راهاندازی پلیس 110 است. همچنین تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز، ایجاد دفاتر خدمات دولت الکترونیک یا پلیس 10+ و مرکز نظارت همگانی مردمی 197 از دیگر دستاوردهای او در نیروی انتظامی است.
قالیباف در سال 1383 و در دوران فرماندهی نیروی انتظامی بهعنوان نماینده رئیسجمهور وقت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. در این دوره بود که دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز راهاندازی شد و پروندههای مهمی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد. همچنین در این دوره قاچاق سیگار تقریباً از بین رفت و چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده میشد، کشف شد.
منتخب اول مردم تهران در انتخابات یازدهمین دوره مجلس، از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری 1396 هم بود که در راستای تقویت جریان اصولگرایی بهنفع سیدابراهیم رئیسی کنار رفت.
محمدباقر قالیباف در شهریور 1384 با اجماع شورای شهر تهران بهعنوان شهردار این شهر انتخاب شد و در سال 1388 نیز مجدداً با حکم این شورا در سمت خود ابقا شد. کوتاه کردن فاصله جنوب از شمال تهران هدف اصلی وی در این دوره مدیریت بود.
سبک «مدیریت جهادی» یک شیوه مدیریت شهری در ایران بود، که توسط محمدباقر قالیباف رقم خورد و با همین نگاه پروژههایی همچون بزرگراه طبقاتی و تونل صدر ــ نیایش، تونل توحید، پل جوادیه، بوستان بزرگ ولایت، روددره فرحزاد (بوستان نهجالبلاغه)، ایجاد شبکه بیآرتی، سرعت بخشیدن به توسعه مترو و... در تهران شکل گرفت. این اقدامات قالیباف در مدیریت کلانشهر تهران سبب شد در سال 1387 از طرف سایت شهرداریهای جهان، بهعنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شود. وی مجدداً در شهریور 1392 با اکثریت آرا در شورای شهر تهران برای سومین بار شهردار تهران شد.
بهدلیل مدیریت قالیباف در شهرداری تهران، این شهر در سال 2010 برای اولین بار توانست در یکی از شاخصهای توسعه شهری از یک سازمان معتبر بینالمللی رتبه کسب کند. تهران در آن سال در حوزه حملونقل بهعنوان یکی از پنج شهر برتر دنیا از نظر حملونقل از سوی مؤسسه سیاستهای حملونقل و توسعه موسوم به ITDP شد و در سال 2011 میلادی و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتختهای جهان)، تهران از بین 162 کلانشهر دنیا بهعنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت. این جایزه که معتبرترین جایزه بینالمللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست بهدلیل تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان بهویژه در زمینه توسعه حملونقل عمومی و بهرهگیری از روشهای مناسب نظیر سامانه BRT، دوچرخههای عمومی و… به تهران تعلق گرفت.
قالیباف در سالهای 84، 92 و 96 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد که در سال 96 بهنفع ابراهیم رئیسی کنارهگیری کرد.
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️امیر حسین ثابتی:
از دیروز که رئیس جدید مجلس، آقای احدیان یکی از حامیان #برجام و#ظریف را به عنوان دستیار سیاسی و رسانه ای خودش منصوب کرده موجی از انتقاد به قالیباف در نیروهای انقلابی به راه افتاده.
اما این بار در دفاع از #قالیباف مینویسم؛ چرا انتظار داشتید ایشان فردی غیر از #احدیان را منصوب کند؟ مگر موضع خود قالیباف درباره برجام و ظریف چیز دیگری بوده که حالا انتظار داشتید یک مخالف برجام دستیار سیاسی او شود؟
اتفاقا قالیباف صادقانه عمل کرده و کسی را به عنوان دستیار سیاسی اش انتخاب نموده که لااقل درباره برجام و ظریف مثل خودش فکر میکند.
این حق طبیعی قالیباف است که هرکسی را که به خودش نزدیک تر است انتخاب کند.
اگر اشکالی هست، به جای قالیباف، به کسانی بگویید که قبل انتخابات اصرار داشتند یک قالیباف مخالف برجام را به نیروهای انقلابی معرفی کنند.
قالیباف و احدیان در نوع نگاه به برجام، ظریف و مذاکره با امریکا دو روی یک سکه هستند و مواضع آنها در این سالها این نکته را به خوبی اثبات میکند.
پی نوشت: این فیلم تیزر مناظره ای است که آبان سال ۹۶ با آقای احدیان داشتم. در این مناظره طبیعتا بنده مخالف برجام و ایشان نیز حامی برجام بود.
@akhbarsiyasi
ماجرای رشوه آمریکاییها به ناخداهای نفتکشهای ایرانی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹ما در داستان ارسال بنزین به ونزوئلا، برادری را با اقتصاد ترکیب کردیم. اینگونه نبود که فقط بنزین بدهیم و پولی هم نگرفته باشیم. ما قبل از رسیدن کشتی های مان به ونزوئلا ما به ازای آن را گرفته بودیم.
🔹آمریکاییها آمدند به ناخداهای کشتیهای ما پیشنهاد و وعده پول دادند تا مسیرشان را عوض کنند اما این پیشنهادها بی شرمانه از سوی عزیزان ما مورد پذیرش قرار نگرفته و کشتیها به ونزوئلا رسید.
🔹کشتیهای ما در وسط مسیر بودند که برخی در داخل کشور گفتند باید کشتیها را برگردانیم زیرا احتمال جنگ وجود داشت اما مدیریت تحول خواه بچههای سپاه را بالا سر ناوهای آمریکاییها فرستاد تا بدانند دست ما بسته نیست.
@akhbarsiyasi
🔸ترامپ: فشار بر گردن ممکن است لازم باشد
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه با فاکسنیوز هشدار داد در صورتی که مقامات شهر سیاتل در راستای پایان دادن به ناآرامیها در این شهر عمل نکنند، دولت وارد عمل خواهد شد.
🔹رئیسجمهور آمریکا گفت روش «فشار بر گردن» در برخی رویاروییهای تک به تک میان پلیس و مظنونان ممکن است لازم باشد!
🔹ترامپ گفت پایان دادن به این روش عموما خوب است و اتخاذ تصمیم درباره آن به عهده مقامات محلی است.
@akhbarsiyasi
ظریف:کاندیدای ریاستجمهوری نخواهم شد
وزیر خارجه:
🔹در کمال صداقت عرض میکنم در خودم صلاحیت شرکت در انتخابات ریاستجمهوری را نمیبینم و فقط دیپلماسی بلدم و همین را ادامه خواهم داد.
🔹خودم را جوری نگاه نمیکنم که یک لیدر باشم.
🔹آمریکایی ها دولتهای تعامل گری نداشتند.
🔹شانس ترامپ در انتخابات بیش از ۵۰ درصد است. ترامپ در جامعه آمریکا هنوز یک پایه ۳۵ درصدی دارد و تا زمانی که پایه ترامپ به هم نخورد، شانس آقای ترامپ به صورت جدی وجود دارد.
@akhbarsiyasi
دفتر رئیس شورای شهر تهران: محسن هاشمی بنایی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ندارد
@akhbarsiyasi
🔸توسل آیت الله سیستانی به امام زمان در صدور فتوای جهاد و تحلیل رهبر معظم انقلاب
🔻حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی:
🔹در دیداری که با آیت الله سیستانی داشتم، از ایشان شنیدم که قبل از صدور فتوا با امام زمان علیه السلام نجوا کردم و به ایشان توسل کردم، خطاب به حضرت گفتم: »من از خودم هیچ ندارم هر چه دارم از شما دارم شما در انجام این وظیفه من را یاری کنید». بعد از این توسل فتوای مشهور جهاد کفایی را علیه حملات داعش صادر فرمودند.
♨️ مدتی بعد در جلسهای با رهبر انقلاب دیدار داشتم، بدون اینکه مسالهی توسل آیت الله سیستانی را برایشان تعریف کنم، فرمودند:
🔹«در قضیهی فتوای جهاد کفایی، حضرت بقیة الله به آیت الله سیستانی توجه داشتند و این تاثیرگذاری نتیجه عنایت امام زمان به ایشان بوده است.» سپس من هم داستان توسل آیت الله سیستانی را به ایشان عرض کردم.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ارادت مرحوم کشاورز به رهبر معظم انقلاب
▪️مرحوم محمدعلی کشاورز:حامی ما هنرمندها، مردی است وارسته، دانشمند، هنرمند، هنر دوست و منتقد که تمام کارهایمان را منتقدانه نگاه و تشویقمان میکنند؛ آن شخص کسی نیست جز رهبر عزیز انقلاب. برای ایشان طول عمر و عزت از خدا خواهانم.
@akhbarsiyasi
🔴 تشکّر مریم رجوی، سردسته منافقين جنايتکار از شورای شهر تهران☝️
♦️نتيجه حرکت شورای شهر در مسير مناففين...
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بازنشر صحبتهای رهبری در مورد خنجر زدن و خیانتهای برجامی اروپا
📍سه کشور خبیث اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان دوباره علیه ایران در شورای حکام آژانس اتمی، قطعنامه صادر و بازی تکراری #هستهای را شروع کردهاند...
✍چه کسانی باید پاسخگوی سالها وابسته کردن اقتصاد به برجام باشند؟!
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️با توجه به طولانی بودن تصاویر لایو دکتر #رفیعی و آقای #آقامیری، علی زکریایی در یک کلیپ ۷ دقیقهای خلاصه و جمعبندی این گفتگو را ارائه کرده است.
@akhbarsiyasi
🚨هشدارهای رهبری که شنیده نشد
🔻گفت به مذاکره خوشبین نیستم، گفتند باید واقعبین بود. گفت کشور را معطل مذاکره نکنید، گفتند در انزوا نمیتوان به توسعه رسید. گفت زیر دستکش مخملی دست چدنی دارند، گفتند اوباما انسان مؤدبی است. گفت باید قوی شویم و این زبانی است که دنیا میفهمد، گفتند ما خودمان زبان دنیا را بلدیم. گفت به ظرفیتهای داخلی توجه کنید، گفتند خزانه خالی است. گفت اقتصاد مقاومتی تنها راه نجات ماست، گفتند توانمندی ما در حد آفتابه و آبگوشت بزپاش است!
🔸️گفت، گامها را متوازن تعریف کنید و تا آنها اقدام جدید نکردهاند، تعهدات را ادامه ندهید، گفتند نمیشود! گفت خرِشان که از پل بگذرد، به ریشِتان میخندند، گفتند امضای کری تضمین است. گفت قدم زدن با شیطان کار اشتباهی بود، گفتند برای تضمین منافع ملت با هر کسی مذاکره میکنیم. گفت خطوط قرمز را رعایت کنید، گفتند مسئولیت مذاکره با ماست.
🔸️گفت اگر برجام را پاره کنند ما آتش میزنیم، گفتند مگر معاهدات بینالمللی جای منقلبازی است؟! گفت به اروپا دل نبندید که سگ زرد برادر شغال است، گفتند با اروپا آمریکا را منزوی میکنیم!
گفت اینستکس بهانه است و آبی از آن گرم نمیشود، گفتند با fatf بهانه را از آنها میگیریم.
🔺️گفتنیها را گفت و نشنیدند و سرشان که به سنگ خورد، گفتند #برجام تصمیم نظام بوده و بدون اذن او هیچ اقدامی انجام ندادهایم! امروز ما ماندهایم و #قطعنامه هایی که در حال بازگشتند و چرخ اقتصاد و چرخ سانتریفیوژها که هر دو با هم هوا رفتهاند.
#قطعنامه_ضد_ایرانی
📝زهرا محسنی فر
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پیش بینی دوسال پیش رهبرمعظم انقلاب درباره ۳ کشور اروپایی برجام
♦️امروز مسئولین کشور در معرض آزمون بزرگ هستند
🔺بازخوانی به بهانه تصویب قطعنامه ضدایرانی فرانسه، انگلیس و آلمان
@akhbarsiyasi
🔴اقای روحانی تا دیر نشده عذرخواهی کن
♦️روزنامه کیهان نوشت: اگر عدهای در داخل کشور منتظر رفتن ترامپ هستند تا دموکراتها بیایند و تحریمهای او را بردارند و برای جوانان کشورمان، شغل ایجاد کنند! به اظهارات اخیر مشاور ارشد جو بایدن، نامزد اصلی دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری 2020 نگاهی بیندازند: «در صورت ورود بایدن به کاخ سفید تمامی تحریمها علیه ایران، از جمله تحریمهای اعمالشده توسط دونالد ترامپ حفظ خواهند شد... جو بایدن تعهدش به امنیت اسرائیل را در عمل نشان داده است».
♦️در تمام سالهایی که آقای روحانی رئیسجمهور کشور بودند، «لغو قطعنامههای ضدایرانی» و «جلوگیری از تصویب قطعنامه جدید» یکی از مهمترین توجیهاتی بود که برای ادامه سیاست بهاصطلاح «تنش زدا» به کار میبردند. اینکه نزدیک به 7 سال روی «جلوگیری از صدور قطعنامه» تمرکز کنی و در سال آخر ریاستجمهوریات، با یک قطعنامه بدرقهات کنند، حقیقتا غمانگیز و صدالبته عبرتآموز است.
♦️رهبر معظم انقلاب به کرات و به اشکال گوناگون خطاب به همین دولت اعلام کرده بودند، به اروپاییها هم اعتماد نکنید. روز جمعه این هفته، «همه»، نتیجه چنین اعتمادی را به عینه دیدند. اگرچه شاید «خوش بین» به نظر برسیم اما، هنوز امیدواریم دولت و رسانههایش بهجای این سکوت از سرِ شرم، با یک پاسخ محکم به این خیانت تروئیکای اروپا- مثل خروج از انپیتی- به حریف نشان دهد، دوران امتیازهای یک طرفه و اعتمادهای کودکانه و بهطور خلاصه، روشی که در این 7 سال پیمودیم، تمام شده است.
@akhbarsiyasi
📄📄📄
💥نامه بسیار مهم روسای کمیسیون هایمجلس یازدهم خطاب به رئیس جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور ریاست جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر روحانی
با سلام و تحیت
اکنون که در آستانه ورود به هشتمین سال از دوران خدمت شما تحت عنوان عالی ترین مقام اجرایی کشور هستیم و مجلس یازدهم با هدف احیای ارزشهای انقلاب اسلامی کار خود را آغاز نموده ، شاهد وضعیت دردناکی هستیم که آن را شایسته ملت شهید پرور ایران اسلامی نمیدانیم، از این روی و براساس وظیفه انقلابی و قانونی خویش مبنی بر نظارت بر قوه مجریه و همچنین به موجب اصل هشتم قانون اساسی و به عنوان نمایندگان ملت غیور ایران لازم است نکاتی را به شما بعنوان مسئول اجرای قانون اساسی که در اصل یکصد و سیزدهم این قانون بر آن تاکید شده است تذکر دهیم.
جناب آقای رئیس جمهور
شمادر پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند متعال سوگند یادکرده اید که پاسدار قانون اساسی باشید، قانونی که داشتن مسکن مناسب را حق هر فرد دانسته و وظیفه ایجاد امکان اشتغال برای هر فرد را بر عهده دولت گذارده است ، قانونی که بر منع انحصار، احتکار و اسراف و همچنین افزایش تولیدات کشاورزی، دامی و صنعتی تا رسیدن به خودکفایی و رهیدن از وابستگی تاکید دارد. اما اکنون در آستانه 8 سالگی دولت شما فاصله نظام مقدس جمهوری اسلامی با این اصول چه میزان است؟ آیا این حجم گسترده از جوانان بیکار از کشوری جز ایران بر این خاک قدم میگذارند؟ آیا آنانی که در تامین معیشت خود درمانده اند و برای حداقلهای زندگی خود مجبور به چند نوبت کار در روز هستند شهروندان ایران نیستند؟ ای کاش در مسیری که به محل کار میروید صورت کودکانی که از فقر مشغول کار هستند یا زباله گردانی که برای لقمه ای نان میجنگند را هم بنگرید.
آقای دکتر روحانی
آیا از قیمت روز افزون مواد غذایی اطلاع دارید؟ آیا از نسبت حداقلهای یک سبد غذایی با حقوق یک کارگر، یک کارمند و یک معلم اطلاع دارید؟ افزایش تورم در بخش مسکن اعم از خرید و اجاره به گوشتان رسیده است؟ نرخ رو به فزونی خدمات در بخش حمل و نقل و قیمت تهیه خودرو شخصی را میدانید؟ اگر میدانید از جوان تحصیلکرده بیکار توقع کدام امید را در دولت تدبیر و امید دارید؟ آمار افزایشی طلاق و کاهش ازدواج، کاهش فرزندآوری و روند صعودی آسیبهای اجتماعی به سمع و نظر شما میرسد؟ صعوبت و سختی های پیش روی کارآفرینان و سنگ اندازی در مقابل صنعتگران در ساختار اداری دولت شما با وظایفی که همین دولت در برنامه ششم توسعه برای خود هدف گذاری کرده است چه همخوانی دارد؟ مسئولی که در مقابل سوء عملکرد دستگاه زیر نظر خود به جای اصلاح روندها و عملکردها تاسف میخورد چه نسبتی با روحیه جهادی و اسلامی دارد؟ بی انگیزگی و رخوت در برخی اطرافیان شما موج میزند و این پدیده موجب ایجاد حس رهاشدگی از منظر اقتصادی در بین مردم شده است. این تنها ارزش پول ملی نیست که هر روز رو به کاهش است بلکه امید و آرزوی صدها هزار جوان است که دستخوش ناملایمات و تغییرات مکرر اقتصاد دولت شما میشود.
آقای رئیس جمهور
حساسیت مسئولیت شما ایجاب میکند که همچون پدری دلسوز و نگاهبانی تیزبین اوضاع و احوال جامعه و جهان را رصد کنید و برای حوادث واقع شده پیش از بحران تدبیری اندیشید، به قول شیخ اجل سعدی : علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد/ دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست
به روزگار سلامت سلاح جنگ بساز / وگرنه سیل چو بگرفت، سد نشاید بست
اینکه رییس دولت پس از وقوع حوادث و فجایع از آنها با خبر شود و به آنها لبخند بزند در کدامین منطق پذیرفته است؟ از شما تقاضامندیم نصیحت این برادران ایمانی خود را بپذیرید و روند هفت ساله مدیریت خود را تغییر دهید چرا که مجلس یازدهم با هدف احیای انقلابیگری پا به میدان گذاشته و بر سر آرمانهای خود خواهد ایستاد پس بنای آنچه سابقا با مجلس داشته اید را کنار بگذارید و بدانید نمایندگان مردم در مجلس یازدهم در مقابل حقوق مردمی که در طول تاریخ بی نظیرند، سکوت نخواهند کرد.
۱_حمیدرضاحاجی بابایی ،کمیسون برنامه وبودجه ومحاسبات
۲_حجه الاسلام مجتبی ذوالنور امنیت ملی وسیاست خارجی
۳_حجه الاسلام مرتضی آقاتهرانی فرهنگی
۴_محمدرضا پور ابراهیمی اقتصادی
۵_فریدون عباسی،انرژی
۶_سید جواد ساداتی نژاد،کشاورزی
۷_حسینعلی شهریاری،بهداشت ودرمان
۸_علیرضا منادی،آموزش وتخقیقات وفناوری
۹_عیسی زاده،اجتماعی
۱۰_محمدصالح جوکار،شوراها وامورداخلی
۱۱_ محمدرضارضایی کوچی،عمران
۱۲_عزت الله اکبری تالارپشتی،صنایع ومعادن
@akhbarsiyasi
تحلیلی درباره نامه سرگشاده موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب.
وی در این نامه مهم خطاب به رهبری تحلیل مختصر خود از وضعیت کنونی جامعه را ارائه کرده و به مخاطب القا میکند که مردم از نظام رویگردان و به ولایت فقیه بی اعتماد شده اند و تلویحا مقصر همه ناکامیها و ضعفهایی که طیف سیاسی خود او در بیشتر ادوار گذشته در مناصب مختلف به ویژه مناصب اجرایی برای این کشور ایجاد کرده را به گردن نظام و رهبر میاندازد.
دوستان بصیر و انقلابی توجه داشته باشند باید منتظر اقدامات بعدی فتنه گران باشیم. به نظر میرسد این نامه پراکنی های مشکوک و سرگشاده و توئیت زدنهای امثال تاجزاده با تحرکات اخیر منافقین در قاچاق محموله های متعدد اسلحه که بعضا توسط سربازان گمنام امام زمان کشف شده، آتش سوزیهای زنجیره ای و گرانی صددرصد یکباره برخی اجناس مورد نیاز ضروری مردم بی ارتباط نباشد.
به سروران ارجمند پیشنهاد میکنم کتاب " سراب سیاست" نوشته آقای محمدرضا امینی که در نقد افکار التقاطی آقای محمد موسوی خوئینی نوشته شده را مطالعه بفرمایند. در این کتاب به طور مستند بیان شده که محمد موسوی خوئینی دارای گرایش های مارکسیستی در تفسیر قران بوده که مورد اعتراض شهید مطهری و درخواست از امام برای تعطیلی آن شد و درسهای به اصطلاح تفسیر ایشان بعدها یکی از منابع فکری سازمان مجاهدین خلق و گروه فرقان گردید که امثال استاد مطهری را ترور کردند. او در فضای سیاسی ایران به مرد خاکستری اصلاحات بلکه جریان فتنه، شهرت دارد که معمولا از پشت صحنه هدایت میکند و معمولا خود را آفتابی نمیکند، اما اینکه در این شرایط دست به نامه سرگشاده زده، باید خبرهای مهمی در راه باشد. چشم ها باز، گوشها آماده لبهای نایب امام زمان(ع) باشد.
به فرموده رهبر عزیز انقلاب، همه بدانند این بار صلح امام حسن (ع) رخ نخواهد داد بلکه کربلایی رخ خواهد داد و در آن حسین(ع) به شهادت نخواهد رسید بلکه این بار یزیدیانند که نابود میشوند. همه باید مواظب باشیم. یا علی
@akhbarsiyasi
2⃣ عاملان وضعیت موجود چه کسانی اند؟
#موسوی_خوئینی_ها
#عاملان_وضعیت
🔹سیدمحمد موسوی خوئینی ها قبل از انقلاب در مسجدی به نام مسجد جوستان در نیاوران از آیات قرآن، تفسیرهای چکشی و چپ گرایانه ای ارائه می کرد. تفسیرهای آقای خوئینیها آنقدر رنگ مارکسیستی داشت که بعضاً مشهور شد که میگفتند وقتی او میخواهد الف لام میم(الم) را تفسیر کند میگوید قسم به انگلس، قسم به لنین و قسم به مارکس!
🔸وی افرادی همچون آیت الله مرتضی مطهری را به مسامحه و همکاری با رژیم پهلوی و تفکر لیبرالیسم متهم می کرد. شاگردان خوئینی ها بعد از انقلاب گروه فرقان را به راه انداختند که این گروه تروریستی بزرگانی همچون شهید مطهری، مفتح، رهبر انقلاب و هاشمی را ترور کردند. خوئینی ها همچنین با اعضای سازمان مجاهدین خلق که ازشاگردان مسجد جوستانش بودند ارتباط صمیمانه ای داشت.
🔹خوئینی ها بنیان گذار نظارت فوق استصوابی؛ اولین انتخابات ریاست جمهوری در حالی برگزار شد که هنوز شورای نگهبان شکل نگرفته بود. حضرت امام در پیامی رد یا تأیید صلاحیت را به ملت واگذار کرده بود. اما به منظور تضمین برخوردهای عادلانه نامزدهای ریاست جمهوری از امکانات دولتی در امور تبلیغ، «شورای انقلاب» تصمیم گرفت «کمیسیون سه نفره بازرسی بر تبلیغات انتخابات» را تشکیل دهد. موسوی خوئینی ها در جایگاه نماینده امام در امور رادیو و تلویزیون به عنوان نماینده امام در این کمیسیون نیز منصوب شد.
🔸خلاء قانونی در امر بررسی صلاحیت ها باعث سوءاستفاده خوئینی ها از این مسئله شد. وی به تنهایی و یک تنه و باوجود مخالفت دو عضو دیگر کمیسیون، بار سنگین احراز صلاحیت ها را برعهده گرفت و از 120 نامزد انتخابات، 106 را با زور و ارعاب و ترس، ردصلاحیت کرد و مجبور شدند ثبت نام خود را پس بگیرند!
🔹خوئینی ها عامل تسخیر سفارت آمریکا؛ دانشجویان و مجموعه های دانشجویی به محضر امام(ره) شرفیاب شدند و از وی خواستند نماینده را برای مجموعه های دانشجویی در نظر بگیرند. بعد از پیگیری های فراوان شورایی تشکیل شد متشکل از 7 نماینده تشکل ها و مجموعه های دانشجویی و 5 نفر از شخصیت های مملکتی: «موسوی خوئینی ها، سیدعلی خامنه ای، محمد مجتهدشبستری، حسن حبیبی و سیدابوالحسن بنی صدر». بعدها نام «دفتر تحکیم وحدت» از دل این شورا بیرون زده شد.
🔸ماجرای تسخیر لانه جاسوسی از آنجا آغاز شد که تعدادی از نمایندگان دانشجویان آن را مطرح کردند و نهایت سه نفر از آنها «میردامادی، بی طرف و اصغرزاده» مسئله را با خوئینی ها در میان گذاشتند و از او خواستند با امام در میان بگذارد. خوئینی ها اما به دروغ به آنها گفت امام موافق این کار است انجام دهید. خوئینی ها بهمراه آیت الله لاهوتی نماینده امام در سپاه تصمیم گرفتند امام را در کار انجام شده قرار دهند. بعدها دانشجویان کشف کردند که خوئینی ها مسئله را با امام در میان نگذاشت و بخوانید مشکلات جمهوری اسلامی بعد از تسخیر سفارت را ...!
🔹خوئینی ها؛ بانی روزنامه سلام، مدیریت روزنامه های زنجیره ای و فتنه 78؛ وی با راه اندازی روزنامه سلام در سال 69 تخریب نظام و جایگاه رهبری را کلید زد. روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلبان در دهه 70 همه تیترها و سرخط ها را از سلام می گرفتند. سلام در ماجرای قتل های زنجیره ای میدان داری می کرد. سپس با افشای نامه ای مشکوک از سعید امام، فتنه 78 را کلید زد.
🔸خوئینی ها؛ بنیان گذاری دموکراتیزه کردن جمهوری اسلامی؛ خوئینی ها که زمانی در مجلس دست راست هاشمی رفسنجانی بود در سال 69 به دستور هاشمی مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری را تشکیل داد و سعید حجاریان را به معاونت سیاسی مرکز منصوب کرد. کارویژه این مرکز، دموکراتیزه کردن نظام جمهوری اسلامی بود. یعنی سکولاریزه کردن سیاست، نهادینه کردن لیبرالیسم، تبدیل ولایت فقیه به جایگاه تشریفاتی. خروجی های مرکز را می توان در دولت دوم هاشمی با شعار «توسعه اقتصادی» و سپس دولت اول خاتمی با شعار «توسعه سیاسی» مشاهده کرد.
🔹خوئینی ها، از سران فتنه 88؛ وی را می توان جزو حامیان و سران اصلی فتنه 88 دانست. بیانیه دعوت به تجمع مجمع روحانیون به دبیری خوئینی ها در 30 خرداد(بعد از نماز جمعه رهبری) و ادامه دار کردن تجمعات و اغتشاشات با نظر خوئینی ها انجام شد.
🔸خوئینی ها؛ عامل روی کار آمدن حسن روحانی و بانی وضعیت موجود است. دبیر مجمع روحانیون مبارز بعنوان پدر معنوی جبهه اصلاحات سال 92 حمایت از روحانی را در دستور کار اصلاحات قرار داد. بی تردید او جزو بانیان وضعیت اقتصادی در شرایط فعلی است.
✅ #داود_مدرسی_یان
این مطلب رو بخونید و بازنشر بدید ✅✅
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 پاسخ نامه سرگشاده #موسوی_خوئینی_ها به رهبر انقلاب
🔺 شهید حاج قاسم سلیمانی:
بعضی ها بجای نامه سرگشاده نوشتن به استکبار و صهیونیست، نامه سرگشاده به ولی ایستاده در خط مقدم مینویسند!
🔰رهبر انقلاب: کسانی که همه امکانات مدیریت کشور دستشان بوده حالا ژست اپوزیسیون میگیرند؟ اینها باید پاسخ گو باشند!
@akhbarsiyasi
.
♻️ اف بر شما
🔰 پاسخ حمید رسایی به نامه پراکنی اخیر موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب:
اف بر شما جماعت منافق صفت
تو انتخاباتا رأی نمیارید، میگید تقلب شده!
رأی میارید، حال کار کردن ندارید،
مشکلات تلنبار میشه، ملت عصبانی میشن،
میگید رئیس جمهور که هیچ کارس!
اختیارات دست رهبریه، اونه که باید ورود کنه!
رهبری ورود کنه، میگید این که دیکتاتوریه،
پس مردم چرا رأی دادنو رییس جمهور انتخاب کردن!
رهبری ورود نکنه، میگید پس رهبر چیکارس!
با تحمیل توافقنامههای ننگین مثل برجام هسته ای که هیچ غلطی نکردین،
الان گناه پذیرشش رو انداختین گردن رهبری،
حالا دوباره دنبال مذاکرهاین،
ماموریت دارین برجام موشکی و برجام منطقهای رو تحمیل کنین
مملکت را قفل کردین تا مردم را عصبانی کنین،
اف بر شما، لعنت بر شما که فرصت سوزید،
شما سربازان دشمنان این ملتید...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♨️حرفهای جدید آیت الله آملی درباره پرونده طبری
🔻تذکر جبرائیلی به جواد موگویی درباره آیت الله آملی
@akhbarsiyasi
🔴 حدود ۷۸ درصد مردم روسیه به اصلاحات قانون اساسی رای مثبت دادند
♦️بر این اساس، پوتین حق شرکت در دو دوره دیگر از انتخابات ریاستجمهوری کشورش را تا سال ۲۰۳۶ به دست آورد.
نام خدا وارد قانون اساسی شد.
همجنسگرایی که در اروپا و آمریکا قانونی است در روسیه غیرقانونی میشود.
🔸 تغییرات قانون اساسی روسیه:
۱. پس از اتمام دوره فعلی رئیس جمهور امکان کاندیدا شدن مجدد دارد
۲. بعد از اتمام دوره ریاست جمهوری وی سناتور دایمی مجلس دوما میشود
۳. زبان روسی به عنوان زبان رسمی تمام روسیه
۴. تنها ازدواج بین مرد و زن به رسمیت شناخته میشود
۵. تقویت و رسمیت به نقش مشاوران دولت
۶. افزایش نقش مجلس و مشاوران دولت در تصمیمگیریهای دولتی
۷. ممنوع بودن جدایی بخشی از خاک فدراسیون روسیه
۸. تمرکز زدایی از مسکو به عنوان محل قرارگیری بخش های تشکیل دهنده دولت
۹. ورود اسم “خدا” به قانون روسیه
۱۰. افراد دولتی و شاغل در سمتهای دولتی نباید ملیت چندگانه یا اجازه اقامت دایمی کشوری بغیر از روسیه داشته باشند
۱۱. افراد دولتی اجازه ندارند مایملکی خارج از روسیه داشته باشند
۱۲. نظر دادگاه قانون اساسی روسیه بالاتر تمام قوانین دادگاههای بینالمللی است
۱۳. منع پیگیردقانونی برای رئیس جمهور که دوره ریاستش به اتمام رسیده است.
@akhbarsiyasi