ٺـٰاشھـادت!'
💥 #زمان_خروج_سفیانی سال ظهور امام مهدی #قسمت_دوم ⁉️آیا خراسانی از ایران و یمانی، نیز همانند سفی
💥 #زمان_خروج_سفیانی
سال ظهور امام مهدی
#قسمت_سوم
🔰🔰🔰
❓اکنون، سوالی که مطرح خواهد شد: #معنای_همزمانی_خروج سفیانی، یمانی و خراسانی چیست؟ آیا در یک روز، اعلام خروج خواهند کرد؟ و یا این مطلب کنایه از پیوستگی بین این سه خروج دارد و لو اینکه بین آنها، فاصله ای اندک باشد؟
❓آیا معنای خروج همزمان، به معنای خروج یمانی و خراسانی در ماه رجب خواهد بود؟ به عبارت دیگر: آیا یمانی و خراسانی، نیز به مانند سفیانی در ماه رجب خروج خواهند کرد و یا همزمانی خروج، معنا و مفهوم دیگری دارد؟
🔰دیدگاههای مختلف در همزمانی خروج خراسانی از ایران و سفیانی از سوریه
در این باره، سه دیدگاه، مطرح است:
👇👇👇
1⃣. دیدگاه اول: ظاهر احادیث، نشان می دهد که سه جریان یمانی و خرسانی و سفیانی، قطعا در یک سال و یک ماه و یک روز، اعلام قیام علنی خواهند کرد و آن در ماه رجب سال ظهور خواهد بود.[9]
2⃣. دیدگاه دوم: اینکه، بنظر میرسد که قیام یمانی و سفیانی در یک سال و یک ماه و یک روز، کنایه از شدت پیوستگی این این سه جریان است و این امر منافاتی با وجود فاصله اندک میان آن دو ندارد. قرینهای که نکته فوق را تأیید میکند، جمله ای است که در ذیل حدیث امام باقر آمده است. آن حضرت پس از بیان اینکه قیام یمانی و سفیانی و خراسانی در یک سال و یک ماه و یک روز است، فرموده اند:
... نِظامٌ کنظامِ الخرزِ یتبع بعضُه بعضا[10]
... با نظام و ترتیبی همچون نظام یک رشته که به بند کشیده شده و هر یک از پی دیگری خواهند آمد.
تصریح به این مطلب که این حوادث چون رشتهای منظم، پی در پی رخ خواهند داد، نشان از آن دارد که میان این سه حادثه، فاصلهای اندکی وجود دارد هرچند که خروج، هر سه جریان در ماه رجب خواهد بود. اما تعبیر روایت نشان از کنایه دارد.
3⃣. دیدگاه سوم: برخی از محققین، معنای خروج را خیلی وسیع تر و گسترده تر، معنا کرده اند و چنین می فرمایند:
👈ابتدا باید معنای خروج سفیانی را بدانیم. تا بعد بدانیم همزمانی خروج یمانی و خراسانی از شخصیت های مثبت عصر ظهور با سفیانی ملعون، چیست؟ زیرا سفیانی چندین خروج در زمان های مختلف، دارد:
◾️مرحله اول: روز خروج سفیانی از وادی یابس در ماه رجب،
◾️مرحله دوم: روز خروج سفیانی برای تسلط بر مناطق پنجگانه شام،
◾️مرحله سوم: روز خروج سفیانی برای تسلط و جنگ در منطقه قرقیسیا،
◾️مرحله چهارم: روز خروج سفیانی برای حمله به عراق،
◾️مرحله پنجم: روز خروج سفیانی برای حمله به بغداد و کوفه، همه اینها، بر مراحل خروج سفیانی صدق می کند.
پی نوشت ها:
[9] . آیتی، تاملی در نشانه های حتمی ظهور.
[10] . نعمانی، الغیبة، ص 361، باب 14، ح 13.
•♡ټاشَہـادَټ♡•
ٺـٰاشھـادت!'
💥 #زمان_خروج_سفیانی سال ظهور امام مهدی #قسمت_سوم 🔰🔰🔰 ❓اکنون، سوالی که مطرح خواهد شد: #معنای_هم
💥 #زمان_خروج_سفیانی
سال ظهور امام مهدی
#قسمت_چهارم
⁉️باتوجه به مطالب قبل، کدامیک از مراحل خروج سفیانی، با خروج یمانی و خراسانی، همزمان است؟ کدامیک از این خروج های سفیانی، با خروج یمانی و خراسانی، همزمان خواهد شد؟
🔰🔰🔰
🌀بنظر میرسد، با توجه به سایر روایات، منظور از همزمانی خروج یمانی و خراسانی با خروج سفیانی، یعنی: مرحله چهارم (هنگام حمله به عراق) و پنجم (هنگام حمله به کوفه و نجف و مراکز مقدسه شیعه) از مراحل خروج سفیانی، مراد باشد. زیرا با توجه به شرایط اقلیمی و امنیتی برای کشور عراق و ایران، و طبق روایات دیگر، که به شیعیان توصیه شده است که در جنگ منطقه قرقیسیا (جنگ سفیانی با ترک ها)، حضور پیدا نکنند، بنابراین تا این مرحله، تکلیف عمومی، متوجه شیعه و سپاهیان یمانی و خراسانی نیست و وظیفه شرعی، تنها هنگام حمله لشکر سفیانی به عراق و حمله به بغداد و کوفه و نجف، متوجه شیعه میشود.
🌀زیرا در هنگام خروج از وادی یابس به علت دوری از مناطق شیعی، خطری متوجه شیعه نیست. زیرا ابتدا سفیانی با ابقع و اصهب، درگیر جنگ میشود و در مرحله دوم خروج، بر کل منطقه سوریه، مسلط میشود و تنها مناطقی شرقی سوریه که توسط ترک ها، تحت سیطره است، باقی می ماند. سفیانی در مرحله سوم خروج، در جنگ قرقیسیا با ترک ها و بنی قیس و بقیه اطراف درگیر در این جنگ، درگیر نبرد شده و البته سفیانی در جنگ قرقیسیا، علیرغم تلفات فراوان، پیروز میشود. سفیانی بعد از معرکه قرقیسیا، هدفی جز حمله عراق و کشتن شیعیان ندارد. از این به زمان به بعد، می باشد که عراق و ایران و مراکز مقدسه شیعه و شیعیان، در معرض خطر قرار می گیرد. بعد از ورود سفیانی به عراق و رسیدن به بغداد، است که یمانی و خراسانی، با سفیانی درگیر جنگ خواهند شد و البته اولین شکست سفیانی را نیز بر او تحمیل خواهند کرد.
🌀بنابراین معنای همزمانی خروج یمانی و خراسانی با سفیانی، به آغاز خروج سفیانی به سمت عراق، بعد از جنگ قرقیسیا و هنگام حمله به عراق، اطلاق میشود. طبق این دیدگاه، ابتدا سفیانی، از منطقه شام خروج می کند (خروج اول) و بر سوریه مسلط شده (خروج دوم) و بعد، در جنگ قرقیسا شرکت کرده (خروج سوم) و سپس هنگام حمله سفیانی به عراق (خروج چهارم)، یمانی و خراسانی، به دلیل توجه لشکر سفیانی به مراکز و مقدسات شیعه در عراق، نیز همزمان خروج خواهند کرد. بنابراین، بین خروج سفیانی از وادی یابس در اولین خروج تا خروج یمانی و خراسانی برای جنگ با سفیانی در عراق، حدود 7 الی 8 ماه، فاصله است. این دیدگاه و احتمال سوم، با توجه به تعبیر "فرسی رهان" (دو اسب مسابقه، که در حال سبقت و پیشی گرفتن از یکدیگر هستند) در احادیث برای یمانی و سفیانی، نیز تقویت میشود.[11]
پی نوشت ها:
[11] . سایت جلال الدین علی الصغیر، سوال 138 و سوال 204.
•♡ټاشَہـادَټ♡•
ٺـٰاشھـادت!'
💥 #زمان_خروج_سفیانی سال ظهور امام مهدی #قسمت_چهارم ⁉️باتوجه به مطالب قبل، کدامیک از مراحل خروج
💥 #زمان_خروج_سفیانی
سال ظهور امام مهدی
#قسمت_آخر
#قول_صحیح_در_همزمانی_خروج
🔰🔰🔰
بنظر میرسد که هرچند روایت در ابتدا مطلق به نظر میرسد لکن باید این دسته احادیث را با روایات مرتبط دیگر، سنجید و نتیجه گیری کرد. از اینرو، دیدگاه سوم، به واقع نزدیک تر باشد. زیرا، دیدگاه سوم بر این است که هرچند، خروج سفیانی به تصریح احادیث، در ماه رجب خواهد بود، لکن خروج همزمان یمانی، خراسانی با سفیانی، الزاما ماه رجب نیست و تسامحا و در اثر غفلت، از سوی برخی از محققین، به خروج هر سه جریان در ماه رجب، خروج همزمان، اطلاق شده است. درحالیکه لسان روایات به دو گونه است:👇👇👇
♻️الف. در دسته ای از احادیث مختص سفیانی، به خروج سفیانی بدون اشاره به یمانی و خراسانی، اشاره شده است که قطعا در ماه رجب خواهد بود.
♻️ب. اما در دسته ای دیگر از احادیث به خروج همزمان یمانی و خراسانی با سفیانی اشاره شده است که بدون اشاره به ماه رجب، تنها تصریح شده است این سه جریان، در یک سال و یک ماه و یک روز، همزمان خروج خواهند کرد و هیچ اشاره ای به ماه رجب، نشده است. به عبارت دیگر، درست است که، سفیانی در ماه رجب سال ظهور، از درعا در مرز بین سوریه- اردن، از وادی یابس، خروج خواهد کرد و بعد از سلسله حوادثی که چند ماه به طول خواهد انجامید، اما هنگام خروج و حمله به عراق از طرف سفیانی، آنگاه یمانی و خراسانی نیز همزمان، بر علیه سفیانی، خروج خواهند کرد. خلاصه اینکه: روایت همزمانی خروج، تنها به #زمان خروج اشاره کرده است و به نقطه و #مکان خروج، اشاره ای نکرده است. آیا منظور خروج سفیانی از وادی یابس است؟ و یا آیا منظور خروج سفیانی هنگام تسلط بر سوریه منطقه شام است؟ و آیا منظور هنگام حضور سفیانی در جنگ قرقیسیا است؟ و آیا منظور هنگام حمله سفیانی، هنگام حمله به عراق و تهدید کیان شیعه است؟ ظاهرا، خروج اخیر (هنگام حمله به عراق) مراد از همزمانی خروج است. بنابراین، از اولین خروج در وادی یابس تا تسلط بر کورالخمس شام، شش ماه طول می کشد، آنگاه سفیانی در جنگ قرقیسیا برای آزاد کردن مناطق شرقی سوریه از دست ترک ها، شرکت می کند که شیعه به هیج عنوان در این جنگ دخالت ندارد. اما همین اینکه به سمت عراق، خروج می کند، یمانی و خراسانی، کیان شیعه را در خطر دیده و همزمان با وی خروج خواهند کرد. بنابران، بعد از 7 الی 8 ماه از خروج سفیانی در رجب، و هنگام خروج سفیانی به سمت عراق، یمانی و خراسانی نیز همزمان خروج خواهند کرد.
#جمعبندی 🔰🔰🔰🔰
✅بدون تردید، برای خروج سفیانی از منطقه شام و سوریه، سال دقیق و مشخصی را نمیتوان تعیین کرد؛ چرا که به دلیل پیوستگی این حادثه با ظهور امام مهدی عليه السلام، تعیین زمان برای خروج سفیانی از سوریه، به تعیین وقت برای ظهور امام مهدی عليه السلام خواهد انجامید. اما زمان این رخداد از برخی جهات به صورت مجمل، بیان شده است. از جمله، تصریح شده است که سفیانی در سال ظهور امام عصر، از منطقه شام، خروج خواهد کرد.
✅زمان خروج سفیانی از جهت دیگری نیز به نوعی، تعیین شده است و آن، هم زمان بودن آن با قیام یمانی و خراسانی است که به عنوان پرچم های هدایت، تمجید فراوان، شده اند. سوالی که مطرح خواهد شد: آیا معنای خروج همزمان، به معنای خروج یمانی و خراسانی در ماه رجب خواهد بود؟ به عبارت دیگر: آیا یمانی و خراسانی، نیز به مانند سفیانی در ماه رجب خروج خواهند کرد و یا همزمانی خروج، معنا و مفهوم دیگری دارد؟ به اجمال می توان گفت: خروج سفیانی از منطقه شام و سوریه به تصریح احادیث، در ماه رجب خواهد بود، لکن خروج همزمان خراسانی از ایران و یمانی با سفیانی، الزاما ماه رجب نیست و تسامحا و در اثر غفلت، از سوی برخی از محققین، به خروج هر سه جریان در ماه رجب، خروج همزمان، اطلاق شده است.
✅ زیرا سفیانی چندین خروج در زمان های مختلف، دارد: مرحله اول: روز خروج سفیانی از وادی یابس در ماه رجب، مرحله دوم: روز خروج سفیانی برای تسلط بر مناطق پنحگانه شام، مرحله سوم: روز خروج سفیانی برای تسلط و جنگ در منطقه قرقیسیا، مرحله چهارم: روز خروج سفیانی برای حمله به عراق، مرحله پنجم: روز خروج سفیانی برای حمله به بغداد و کوفه، همه اینها، بر مراحل خروج سفیانی صدق می کند. کدام معنای همزمانی خروج را می رساند؟
•♡ټاشَہـادَټ♡•
#تلنگر
یه چیزی این بین یادمون نرھ⇩
اوندنیاچونکہپروفایلتعکسشھیدبود
یابراےِروزتولدیاشھادتکلاستوریاتشد
راجبشھید!
شفاعتنمیشےها ...
یھکارےکنکہ با اعمالت خوشحالشکنے...💔"••)
#سـرباز_رهـبرم... 💚•••")
•♡ټاشَہـادَټ♡•
AroomamK_335790.mp3
6.32M
آرومَم ڪُن💔
#محمد_فصولیالکربلایۍ
#محمدحسین_دامنۍ
ميشود اندڪى برآيت بميرم
تا باوَرَت شود
خاطِرَت را با دنیا عوض نمیڪنم
•♡ټاشَہـادَټ♡•
هدایت شده از ٺـٰاشھـادت!'
لحظهی غروب، متعلّق به امام زمانت است، برنامهٔ خود را طوری تنظیم کن که چند دقیقه توسل به امام زمان ارواحنافداه داشته باشی. همه باهم دعای فرج روزمزمه کنیم
•♡ټاشَہـادَټ♡•
هدایت شده از ٺـٰاشھـادت!'
4_5958606836402752548.mp3
8.65M
✨ساعت ۸ به وقت امام هشتم✨
دلمـ هواے ٺـو دارد
بگـو چہ چـارہ ڪنمـ
سـلامـ بہ شمـا شدہ از دور
دلمـ میـلرزد
دلمـ میـتپد
براے صحـن عشـق
یا رضـا نگـاهے
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍✋
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ
💌💌💌💌💌💌💌💌💌
•♡ټاشَہـادَټ♡•
#هیچکس_به_من_نگفت
معـــرفے کٺاب📚
هیـچ کـس بہ مـن نگفٺ، نـوشتہ حـسن محـمودۍ ٺوسط انٺشاࢪاٺ بنیاد فـرهنگۍحضرٺ مہدۍ موعود، در پـاییز 🍁۹۶، دࢪ ۶۵ صفحہ 🗒بہ چاپ رسیده است. این کټاب حـاۅۍ نجـواهاۍ کـۅتاه، دلنشیݩ😍 و قـابل تامل 🧐بـا حضࢪت مهدۍ(ع) از زبـان جـوانۍ👱🏻♂️ کہ نـوجۅانۍ اش در بےخبرۍ از امام زمانش گذشٺه است😣😔
هیچکس بہ من نگفٺ پیشنہادی اسٺ خۅاندنی👌 💯و دوستانه به تمامۍ نوجوانان عزیز کشورمان.
هـیچ کـس بہ مـن نگفٺ : بـعدهـا پشـیمان نشۅۍ کہ چࢪا 《هیچ کس به من نگفت》 تا من خوشبخٺ باشم ما گفٺیم✋🏻✌🏻😉.
ان شاءالله.. از امروز هر روز یک بخش ازین کتاب در کانال قرار میگیره😃😍.
بیکار نباش صلوات بفرست مومن برای تعجیل درفرج📿😉🙃
#اللهمعجللولیڪالفرج
•♡ټاشَہـادَټ♡•
#هیچکس_به_من_نگفت
🦋بـــــسم رب المهدی (عج)🦋
قسمٺ اول کتاب هیچ کس بہ من نگفٺ
نویسنده:(حسن محمودی)
✨🌸هیچ ڪس بہ مـن نگفٺ كہ غیبٺ شما بہ معناۍ نبۅدن نیسٺ، حتۍ بہ معناۍ ندیدن هم نیسٺ، چرا کہ شما رۅۍ فرش مجالس مـا قـدم می گذارۍ، در بـین مائۍ، ما را مۍ بینۍو مۍ شـناسۍ ماهم شما را مۍ بینیم ولۍ نمۍ شـناسیم.
✨🍃مگر نہ این اسٺ کہ شما را تشبیہ کـرده اند بہ یوسف علیہ السلام کہ برادران را دید ۅ شنـاخٺ، ولۍ برادران اۆ را بـا آنکہ دیدند نشناختند.مگر نہ این اسٺ کہ در دعاۍ ندبہ میخوانیم، اۍ غایبۍ کہ غایب نیستۍ، فدایٺ شۅم،اۍ دۅر از مایۍ کہ دور نیستۍ.
✨🌸مگر نہ این اسٺ کہ وقتۍ می آیی، خلایق انگشٺ بہ دهن مۍمانند کہ ما این آقـا را نہ یکبار،بلکہ بارها دیده ایم پس شـما اینجایۍ در بین ما،ولۍ غایبۍ، یعنۍ ناشناخٺہ اۍ.نشناخٺن هـم گناه ماسٺ مشکل شما نیسٺ، شما براۍ منۍ غایبید کہ نمۍ شناسمٺان.
✨🍃ای کاش در نوجوانی بہ من گفتہ بودند کہ با شناخٺ شما غیبٺ حداقل براۍ خودم، تمام شدنیسٺ.اۍ کاش بودنتان را هر لحظہ با تمام وجودم حس میکردم...
#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلِیکَ_الْفَرَج
#تعجیل_در_فرج_آقا_صلوات
🍃🌸🍃
•♡ټاشَہـادَټ♡•
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸اسامی شرکت کنندگان در ختم سوره توحید 🌸
1♡کاربرمحترم لبیک یا زینب🌸100سوره توحید🌸
2♡کاربرمحترم ستاره🌸3سوره توحید🌸
3♡اعضای محترم گروه قرآن 🌸31تسبیح سوره توحید🌸
4♡کاربرمحترم M🌸50سوره توحید🌸
5♡کاربرمحترم یاصاحب زمان 🌸200سوره توحید 🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهه جلیلی یا رئیسی؟!
•♡ټاشَہـادَټ♡•
هدایت شده از ٺـٰاشھـادت!'
4_453935123579011404.mp3
432.7K
قرار.شبانه
#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج
امام زمان عج
✨به شیعیان و دوستان مابگویید
که خدا را به حق عمه ام
حضرت زینب س قسم دهند
که فرج مرانزدیک گرداند✨
اللهم العجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س
•♡ټاشَہـادَټ♡•
#نماز_شب
♨️نمازشب در سیره شهدا
💠شهید محمد هاشمی؛
🔸دمدمه های صبح از خواب بیدار شد. تا چشمش به سپیدی فجر افتاد با تأثر سر بر زانو گذاشت و گریست. علت گریه اش را پرسیدم، گفت:«نمازم قضا شده.»
🔸گفتم:«ولی هنوز تازه اذان صبح را گفته اند؛ تا طلوع آفتاب خیلی وقت هست.»
🔸مجددا صدایش به گریه بلند شد و گفت:
«نماز شبم قضا شد.»
📚برگرفته شده از sire-shohada.blog.ir
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
•♡ټاشَہـادَټ♡•