eitaa logo
خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
614 ویدیو
89 فایل
شعبه۱: خ عطایی‌، ک‌صحیه: 04432220529 ☎️ شعبه۲: خ عطایی‌، ک‌صحیه: 04432237225 ☎️ شعبه۳: خیابان عدالت: 04433675484 ☎️ 🛃 ارتباط‌ با اَدمین‌ و سفارشات: 🆔 @Admin_tasnim_teb ارسال‌نظر‌بصورت‌ناشناس👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1990388
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️ 🟠 عسل ۳ ستاره دانش نیم کیلویی 🟠 عسل ۳ ستاره دانش یک کیلویی 🟡 عسل ۵ ستاره دانش یک کیلویی 🔴 عسل ۷ ستاره دانش یک کیلویی   عسل از دیدگاه منابع طب سنتی، طبیعت گرم دارد و دفع کننده بلغم، سودا و رطوبات بدن از عمق بدن و سر می باشد. آنزیم های عسل باعث تقویت فرآیندهای هضم روده ای و فعال سازی عملکرد مخاط معده می شوند.   ✅ مصرف روزانه آن باعث افزایش گلبول های سفید و قرمز خون می شود. ✅ مالش لثه ها با انگشت آغشته به عسل باعث استحکام لثه ها می شود. ✅ مصرف آن توسط مادران شیرده و نوزادان و کودکان، اثرات مثبت فراوانی روی رشد کودکان دارد. ✅ عسل خواص ضد میکروبی قوی دارد و تقریباً تمام انواع باکتری ها و ویروس ها بعد از چند ساعت در آن زنده نمی مانند. ✅ همچنین گذاشتن عسل روی زخم باعث تحریک جریان خون و لنف در ناحیه شده و باعث تسریع در بهبود زخم می شود. مطالب فوق تنها موارد محدودی از خواص غذایی و دارویی عسل است. 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
🔷 نشانه عسل خوب:   اصولاً عسل خوب و درجه یک آن است که رس ببندد، یعنی مانند کره و به رنگ کرم بشود (نه سفید رنگ) که به اصطلاح عام می گویند شکرک بسته است و اگر در آب سرد قرار دهید و کم کم گرم کنید به حالت اول باز گردد. در فصل زمستان رُس بستن سریع تر شکل می گیرد. ♦️ عسلی زنده عسلی است که مانند انسان زنده است و نسبت به گرما و سرما از خود واکنش نشان می دهد.   همانگونه که انسان در برابر  گرما دچار انبساط (بازشدگی) در عروق خونی محیطی می شود و خود را رها می کند و بالعکس در برابر سرما اندام های خود را جمع کرده و به تنه خود نزدیک می کند و عروق خونی محیطی اش دچار انقباض می شود، عسل زنده نیز در برابر گرما خود را رها کرده و منسبط می شود و نسبت به شدت گرما رقیق و رقیق تر می شود.   ✅ عسل زنده در برابر سرما منقبض می شود و نهایتاً رُس بسته و مانند کره می شود که اشتباهاً به آن شکرک می گویند و در واقع شکرک زدن عسل در هوای سرد نشانه زنده بودن عسل است.   این خاصیت در عسل های مرده که در هتل ها، رستوران ها، سوپرمارکت ها و  مکان های مشابه عرضه می شود وجود ندارد، چرا که این عسل ها با آتش مستقیم به دیگ های مخصوص عسل بدون آب در کارخانه ها کاملاً کُشته شده و به عسل مرده تبدیل می شوند. عسل ۵ ستاره، اصطلاحاً عسل صد گیاه است. ساکارز این عسل زیر ۵٪ است. عسل ۷ ستاره، اصطلاحاً عسل هزار گیاه است، ساکارز این عسل زیر ۳ درصد بوده و مناسب بیماران دیابتی است.  کلیه عسل های این مجموعه اعم از عسل۳ ستاره، عسل ۵ ستاره، عسل ۵ ستاره موم دار، عسل ۷ ستاره، زنده و طبیعی هستند. (ساکارز عسل اگر از ۵٪ کمتر باشد، آن عسل طبیعی محسوب میشود). 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
🔹وسعت رزق احمق‌ها 💠 عبد الله بن سليمان گويد: از امام صادق عليه السلام شنيدم که مى‏فرمود: به راستى كه خداوند نسبت به روزى افراد احمق توسعه بخشيده است، تا عاقلانِ انديشمند عبرت بگيرند؛ و بدانند كه (متعلّقات) دنيا چيزى نيست كه بتوان با زرنگى و نيرنگ به دست آورد. 📓الكافي، ج‏۵، ص۸۲ و۸۳ 📓تهذيب الأحكام، ج‏۶، ص۳۲۳ 📘التمحيص، ص۵۳، ح۱۰۲ 📕بحار الأنوار، ج‏۱۰۰، ص۳۴و ۳۵ 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی تعارف با کاشت ناخن امیرحسین‌دریایی ⚠️ یکی عزیزی میگفت فکر میکنی شیطان بیکار هست یا وقت اضافی داره بیاد به تَک تَک افراد بگه نماز نخون، نماز نخون، نماز نخون... نه فقط با یه ناخن کاشتن، نمازِ میلیونها نفر رو باطل میکنه، چون طبعاً نماز بدون وضو و غسل قبول نیست. خلاصه قانون خداوند کم و زیاد نداره، دلت پاک باشه و... هم نداره. 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
“عسل“ در طب سنتی و تغذیه ایرانی اسلامی از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و در منابع طب سنتی کشورمان کنار روایات متعدد، تأکید فراوانی بر مصرف عسل برای حفظ سلامتی و درمان طیف گسترده‌ای از بیماریها شده است.   اما بسیاری از مردم کشورمان با تصور اینکه در حال حاضر امکان دسترسی به عسل طبیعی و خالص وجود ندارد، عملاً خود را از این ماده غذایی شفابخش و بسیار مفید، محروم کرده‌اند یا سرانه مصرف آنها به‌ دلیل چنین تصوراتی، در سطحی بسیار پایین قرار دارد.   🔰 آیا عسل طبیعی شکرک می زند؟ نکته ای که درباره عسل خوب و خالص باید به آن اشاره کرد و تصورات نادرستی بین توده مردم درباره آن نیز وجود دارد، مسئله “شکرک زدن عسل” است؛ تصور عامه این است که اگر عسلی، شکرک زد یعنی آن عسل از شکر تهیه شده و اصلاً خالص و طبیعی نیست.   درباره این باور هم باید بگوییم که اصلاً این طور نیست؛ شکرک زدن عسل اصلاً ربطی به ناخالص بودن آن ندارد؛  آنچه به شکرک زدن عسل تعبیر می‌شود در اصل “رُس بستن  عسل” است که در واقع فرایندی طبیعی برای عسل‌‌های خالص در سرمای هواست!   عسل خوب و خالصی که به‌هنگام عرضه به بازار به آن حرارت نداده باشند (عسل زنده)، در صورت قرار گرفتن در فضای سرد یا در یخچال به‌صورت طبیعی رس می‌بندد یا به‌ اصطلاح عمومی، شکرک می‌زند. این رس بستن به‌ دلیل آنزیم‌های طبیعی است که توسط زنبور تولید شده و در عسل وجود دارد.   جالب اینکه در صورت حرارت دادن مستقیم یا غیر‌مستقیم عسل، این رس از بین می‌رود و دیگر هم این رس بستن، تکرار نخواهد شد؛ البته مصرف عسلی که رس بسته به هیچ عنوان مشکلی ندارد و تمام خواص طبیعی آن در این حالت هم محفوظ و حتی عسلی که حرارت ندیده، دارای خواص بیشتری است.    ❇️ رس بستن و شکرک زدن عسل چه تفاوت هایی با هم دارند؟ شکرک زدن و رس بستن دو تفاوت عمده با هم دارند:   اولین تفاوت این است که در حالت رس بستن تغییر شکل عسل از زیر شروع می شودو از نظر ظاهر شبیه روغن جامد می شود و به تدریج تمام ظرف را در بر میگیرد در صورتیکه در حالت شکرک تغییر شکل عسل از رو شروع می شود .   دومین تفاوت این است که در اثر تبخیر آب شکرک به وجود می آید، بنابراین اگر محلول را حرارت دهیم تبخیر بیشتر شده در نتیجه شکرک نیز بیشتر می شود. در صورتیکه در رس بستن که در عسل طبیعی اتفاق میوفتد اگر عسل حرارت ببیند مجدداً به حالت اول بر میگردد.   ♻️ از بین بردن رس عسل طبیعی و خالص ( از بین بردن شکرک عسل ): یک ظرف فلزی برداشته و دو سوم آن را آب کنید. یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید. اکنون ظرف را با ملایمت حرارت دهید تا دما به ۶۰ الی ۷۰ درجه برسد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.   ☑️ نکته: شیشه عسل بیش از اندازه نباید حرارت ببیند زیرا برخی خواص عسل از بین خواهد رفت. 🟠 ساکارز عسل: ساکاروز در واقع همان شکر است. اگر بخواهیم علمی‌تر صحبت کنیم، ساکاروز نوعی کربوهیدرات و از دسته دوقندی‌هاست؛ یعنی از دو مولکول گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است. اگرچه گلوکز و فروکتوز هم مثل ساکاروز در بسیاری از مواد غذایی طبیعی و صنعتی که ما به صورت روزانه مصرف می‌کنیم وجود دارند. ☑️ ساکارز عسل چگونه تولید می شود؟   زنبورها برای تولید عسل، نیازمند مصرف قندهای مختلف مثل فروکتوز، گلوکز و ساکاروز هستند که در گیاهان مختلف وجود دارند. پس از مکیدن شهد گل‌ها و گیاهان، اولین مرحله ساخت عسل یعنی فعال‌شدن آنزیم‌های موجود در بدن زنبور آغاز می‌شود. طی این مرحله، زنبورها میزان زیادی از ساکاروز جذب شده را در مسیر کندو به فروکتوز و گلوکز تبدیل خواهند کرد.   با اتمام این مرحله و رسیدن زنبور به کندو، ساکاروز چندانی در بدن زنبورها باقی نمی‌ماند که بخواهد وارد عسل شود؛ البته به شرط آنکه کندو در شرایط طبیعی باشد و زنبورهای کارگر بتوانند به زندگی عادی خود ادامه دهند. برای همین است که گفته می‌شود، عسل طبیعی کمتر از ۵ درصد ساکاروز دارد. ❌ چرا عسلی که بیشتر از ۵ درصد ساکارز داشته باشد طبیعی نیست؟ عسلی که بیش از ۵ درصد ساکاروز داشته باشد در بیشتر موارد تغذیه‌ای است، چرا که تعادل ترکیبات شیرین آن به هم ریخته و بیش از حد معمول قند دارد؛ اگر زنبورداران برای تولید عسل به شربت شکر روی آورند، میزان زیادی ساکاروز وارد بدن زنبور عسل خواهد شد که تبدیل به فروکتوز و گلوکز نمی‌شود. متخصصان عسل به خوبی آگاهند که آنزیم‌های موجود در بدن زنبور عسل به مدت زمان مشخصی برای فرآوری ساکاروز نیاز دارند. 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 امیرالمؤمنین صلوات‌الله‌علیه: لیسیدن عسل شفای هر درد است؛ خداوند متعال فرموده است: «از شکم‌های زنبور، نوشیدنی با رنگ‌های گوناگون بیرون می‌آید که در آن برای مردم شفاست.» [نحل، آیه ۶۹]. و عسل با خواندنِ قرآن و جویدن کندر، بلغم را از بين می‌برد‌. 🌿 💠 عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ  أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ:  لَعْقُ اَلْعَسَلِ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى - « يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهٰا شَرٰابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوٰانُهُ فِيهِ شِفٰاءٌ لِلنّٰاسِ» وَ هُوَ مَعَ قِرَاءَةِ  اَلْقُرْآنِ وَ مَضْغُ اَللُّبَانِ يَذْهَبُ اَلْبَلْغَمَ. 📚 کافي ج ۶، ص ۳۳۲/محاسن ج ۲، ص ۴۹۸/تفسير نور الثقلين ج ۳، ص ۶۶/وسائل الشیعة ج ۲۵، ص ۹۸ 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پیامبر خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله: هرکه سه روز ناشتا به بخورد، ذهنش را صاف و درونش را پر از حلم و علم کند، و از مکر ابلیس و سربازانش حفظ شود. یا علی ! من اکل السفرجل ثلاثه ایام علی الریق صفا ذهنه و امتلا جوفه حلما و علما ووقی من کید ابلیس و جنوده. 📚 عوالم العلوم و المعارف و الاحوال ، من الآیات و الاخبار و الاقوال - مجلد ۳۷، صفحه ۲۲۶ 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ ✔️ پنج شیره ترکیب شیره های انگور، خرما، توت، انجیر و سیب با نسبت مساوی میباشد. ✔️ کاملاً طبیعی و ارگانیک و بدون ذره ای مواد افزودنی. 🔰 خواص: خونساز بسیار قوی، تقویت کننده قلب، تقویت قوای جسمی، تقویت قوه باه، تقویت حافظه، سرشار از ویتامین های مختلف. 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ کرم کراتینه و نرم کننده گیاهی مو ▫️صد در صد طبیعی و بدون مواد افزودنی صنعتی ▫️داخل حمام 🪄آبرسان قوی مو 🪄درمان موهای آسیب‌دیده 🪄شانه کردن آسان موهای بلند 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ صبحانه ی خوشمزه و مقوی وزن: ۴۲۰ گرم قیمت ۹۵،۰۰۰ ت 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر باید حسرت بخوریم که طلای سفید«» رو از ما گرفتن و عوضش یه سم « و » رو جایگزین کردن روی سفره‌هامون..☠‼️ 🍚جایگاه نمك دریا در احادیث و تغذیه اسلامی 💟رسول اکرم(صلى الله علیه و آله و سلم)به امام على(علیه السلام)فرمودند: غذاى خود را با چشیدن کمی نمك شروع کن. همانا كه در آن، درمان و شفاء و آفت خواهد بود،كه ،،، و ، ها و و از آنها مى باشد. 📚[بحارالانوار،ج63،ص398] 💟حضرت علي(عليه السلام): خوراکتان را با خوردن کمی نمك آغاز کنید و با خوردن نمک پایان دهید که اگر مردم خاصیت نمک را می دانستند آن را بر و ترجیح می دادند و هرکه غذایش را با نمک آغاز کند خداوند هفتاد را از او دور مي سازد که جز خدا کسی آنها را نداند. 📚[تحف العقول،ص 108] 💟امام محمد باقر(عليه السلام): خداوند به موسی بن عمران(علیه‏‌السلام) وحی فرمود که: به طایفه‏‌ات بفرمای که غذای خود را با نمك آغاز کنند و با نمک به پایان ببرند،وگرنه جز خویش را سرزنش نکنند. 📚[المحاسن،ج۲،ص۴۲۳] 💟امام موسي کاظم علیه السلام: سفره‏‌ای که در آن نمك نباشد،‏‌برکت است. آغاز کردن غذا با نمک، برای ‏رستی بهتر است. 📚 [الكافي،ج 6،ص۳2۶] 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ 🍃 طبیعت: درجه دوم گرم و خشک ⭐️ ستاره: مریخ (مزاج اختری) 🗓 شروع مصرف: روز‌سه‌شنبه و یکشنبه‌شب ✳️ خواص: مُفَرِّح، مُقَوّی، مُفَتِّح، مُشهی، مبهی، مُحَلِّل ✴️ تأثیرات أخص: درمان بیماران مبتلا به ضعف اعصاب، هیستری، اشتهاآور، موجب تقویت میل جنسی، رفع اخلاط و درد سینه، التهاب روده، سکسکه، تپش قلب، غش، کولیت، آروغ، دل‌پیچه، مفید برای زایمان ❤️ احساس: بهشت به مهمانی زمین آمده، و شکوفه‌های بهارنارنج، عطر دل‌انگیزشان را به ایوان خانه هدیه می‌دهند. دسته گل‌های سپید درخت نارنج، گنجشک‌ها را نیز به آواز کشانده و همه ذکر خالقشان را مستانه می‌خوانند. 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ نظر مجمـوع حکـماء را در متـون اصیل طبی و روایی جستیم تا به اکسیری دست یابیم برای رهایی از امراض جسمی و روحی. پس از سالیانی پژوهش، یافتیم آنچه را که برایمان به یادگار گذاشتند. «بَخور رهایی» با طبیعت گرم و خشک، درمانی است مؤثر و مجرب برای بهبود بیماری‌هایی با منشأ سردی(سودا و بلغم). همچنین ترکیبات حکیمـانه این محصـول برای علاج امراض روحی بسیار مؤثر و مجرب است؛ و باعث رهایی از چشم زخم، طلسم، جادو و افکار منفی می‌شود؛ و برای جذب رزق و روزی بسیار توصیه می‌شود. بَخور با بُخـور متـفاوت است؛ بَخـورات در دســـته رایحـه‌درمـانـی با سوزاندن و دود کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند. || فلـذا روش استفاده از «بَخور رهایی» همانند اسپند است || “ 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐖 مستند استخوان خوک ☢ ⛔️ سالهاست به بچه های معصوم مان خوک می خورانیم خبر نداریم... 😱 🍬🍦🍜🍫🍭 بستنی و ژله و پاستیل و شکلات و دسر ژله ای و روکش کپسولها و... در ایران دارای ژلاتین خوکی هستند!!! 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️ 🔰 در انواع: 1⃣ 2⃣ 3⃣ 4⃣ 5⃣ حلوا مغزین یه محصول مفید و خوشمزه است که از شیره های گیاهی درست میشه و حالتی شبیه به گز دارد. این شیرینی از عصاره گیاه دارویی چوبک و سایر ترکیبات تهیه میشود که باعث شده است علاوه بر طعم خوب، انرژی زیاد و خواص بسیاری هم داشته باشد. ترکیباتی مانند شیره انگور، شیره خرما، شیره توت، شیره انجیر، کنجد، فندق، پسته، گردو و... ✔️ فاقد شکر، فاقد روغن، و فاقد مواد نگهدارنده بوده و بسیار مقوی و مناسب می باشد. 🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb