❇️ #معرفی_محصول
✅ #عطر_روح_الجنان (طبیعی و درمانی)
🍃 طبیعت: درجه اول گرم و تر(مرکبالقوی)
⭐️ ستـاره: عطارد (مزاج اختری)
🗓 شروع مصرف:
روز چهـارشنبـه و سـهشـنبـه شب
🔰 تأثیرات أخص:
مـقـوّی قلـب، معـده، دستـگاه گوارش و اعصاب، رفع ترس، اضطراب و وسواس.
دفع سموم- خوابآور، بهبود سرماخوردگی، تقویت قوّه باه، نقرس، رماتیسم و ورم روده...
♻️ ترکیبــات: سـیـب + یـاس رازقـی + غنـچـه محمّــدی و...
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ #معرفی_محصول
✅ #عطر_سیترین (طبیعی و درمانی)
🍃 طبیعت: درجه دوم #گرم_و_تر
⭐️ ستـاره: زهره(مزاج اختری)
🗓 شروع مصـرف: روز جمعه و سهشنبه شب
🔰 خواص: مقوی، مفرح، مدر بول، قاطع، مشهی
🔰 تأثیرات أخص:
مقوی قلب، مغز، کبد و معده، نشاط آور، موجب رفع وسواس، افسردگی، ورم روده، بهبود خونریزی های رحمی، بواسیر، خوشبو کننده عرق، موجب رفع میل به خاک خوردن افزایش تمرکز، افزایش قوه باه، سودابر و......
❌ مضرات: مصرف بیش از حد آن موجب سرفه می شود.
✳️ احساس: پوست مخملی آن، همراه با دانه های لعابی، پیوندی دارد با رایحه ای لطیف که ترکیبش با نُکهت عاشقانه ارکیده، گل زنبق و مرکبات، خیال شما را به شوقی می رساند که چشمانتان ناخودآگاه بسته می شود؛ و نفس عمیق بیشتر از همیشه لذتبخش می شود...
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ انواع دوسین شارژ شد:
☑️ #دوسین_معمولی
☑️ #دوسین_سبز
☑️ #دوسین_مردان
☑️ #دوسین_زنان
❇️ انواع سرکنگبین و سکنجبین شارژ شد:
✔️ #سرکنگبین_نعنایی
✔️ #سرکنگبین_عنابی
✔️ #سرکنگبین_افتیمونی
✔️ #سرکنگبین_عنصلی
✔️ #سرکنگبین_کاسنی
✔️ #سرکنگبین_رازیانه
✔️ #سکنجبین_عسلی_عنصلی
✔️ #سکنجبین_نیشکری_ثامن
✔️ #سکنجبین_نیشکری_کاسنی
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ #معرفی_محصول
✅ #لیف_پشمی
محصولی طبیعی و تهیه شده از پشم گوسفند، که جهت شستشوی بدن بسیار مناسب است.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ #معرفی_محصول
✅ #کیسه_پشمی
الیاف پشم به دلیل ساختمان شیمیائی و فیزیکی بخصوص، اثر تغییرات جوی بر روی بدن را کم میکند، به این ترتیب که با جذب عرق بدن حالت تعادل در بدن بوجود میآورد.
پشم معمولاً حدود ۶۰ درصد بیشتر از الیاف دیگر هوای متراکم را در خود حفظ میکند و این عمل باعث میشود مقاومت بدن در مقابل تغییرات جوی بیشتر شود.
چون تارهای پشم از تارهای هم قطر و هم حجم خودش وزن کمتری دارد در نتیجه پوشاکی که از آن درست میشود بسیار سبک است.
قدرت مقاومت الیاف پشم در برابر عوامل خارجی خیلی زیاد است و در مقایسه با الیاف گیاهی مقاوم تر است.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
هدایت شده از خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
❇️ #معرفی_محصول
✅ #روغن_زرد_حیوانی
▫️صد در صد خالص بدون هرگونه افزودنی.
🔸 روغن حیوانی یا روغن زرد، نوعی کره شفاف شده است.
✔️ کاملاً عاری از قند شیر (لاکتوز) و پروتئین شیر (کازئین) است، در حالی که کره حاوی مقادیر کمی از هر کدام است.
✔️ سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده هستند که می توانند دمای بالا را بدون آسیب رساندن تحمل کنند.
✔️ همچنین به نظر میرسد که گرم کردن روغن حیوانی (روغن زرد گاوی) نسبت به حرارت دادن روغنهای گیاهی و دانهها، ترکیب سمی آکریل آمید را بسیار کمتر تولید میکند.
🔰 خواص:
▫️التهاب روده را کاهش دهد.
▫️حمایت از سلامت قلب
▫️تغذیه سالم خانواده
▫️سرشار از مواد مغذی مهم مانند ویتامین A، اسیدهای چرب امگا 3 و اسید لینولئیک مزدوج است.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
❇️ #معرفی_محصول
✅ #عسل_زنده_دانش
🟠 عسل ۳ ستاره دانش نیم کیلویی
🟠 عسل ۳ ستاره دانش یک کیلویی
🟡 عسل ۵ ستاره دانش یک کیلویی
🔴 عسل ۷ ستاره دانش یک کیلویی
عسل از دیدگاه منابع طب سنتی، طبیعت گرم دارد و دفع کننده بلغم، سودا و رطوبات بدن از عمق بدن و سر می باشد.
آنزیم های عسل باعث تقویت فرآیندهای هضم روده ای و فعال سازی عملکرد مخاط معده می شوند.
✅ مصرف روزانه آن باعث افزایش گلبول های سفید و قرمز خون می شود.
✅ مالش لثه ها با انگشت آغشته به عسل باعث استحکام لثه ها می شود.
✅ مصرف آن توسط مادران شیرده و نوزادان و کودکان، اثرات مثبت فراوانی روی رشد کودکان دارد.
✅ عسل خواص ضد میکروبی قوی دارد و تقریباً تمام انواع باکتری ها و ویروس ها بعد از چند ساعت در آن زنده نمی مانند.
✅ همچنین گذاشتن عسل روی زخم باعث تحریک جریان خون و لنف در ناحیه شده و باعث تسریع در بهبود زخم می شود.
مطالب فوق تنها موارد محدودی از خواص غذایی و دارویی عسل است.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
🔷 نشانه عسل خوب:
اصولاً عسل خوب و درجه یک آن است که رس ببندد، یعنی مانند کره و به رنگ کرم بشود (نه سفید رنگ) که به اصطلاح عام می گویند شکرک بسته است و اگر در آب سرد قرار دهید و کم کم گرم کنید به حالت اول باز گردد. در فصل زمستان رُس بستن سریع تر شکل می گیرد.
♦️ عسلی زنده عسلی است که مانند انسان زنده است و نسبت به گرما و سرما از خود واکنش نشان می دهد.
همانگونه که انسان در برابر گرما دچار انبساط (بازشدگی) در عروق خونی محیطی می شود و خود را رها می کند و بالعکس در برابر سرما اندام های خود را جمع کرده و به تنه خود نزدیک می کند و عروق خونی محیطی اش دچار انقباض می شود، عسل زنده نیز در برابر گرما خود را رها کرده و منسبط می شود و نسبت به شدت گرما رقیق و رقیق تر می شود.
✅ عسل زنده در برابر سرما منقبض می شود و نهایتاً رُس بسته و مانند کره می شود که اشتباهاً به آن شکرک می گویند و در واقع شکرک زدن عسل در هوای سرد نشانه زنده بودن عسل است.
این خاصیت در عسل های مرده که در هتل ها، رستوران ها، سوپرمارکت ها و مکان های مشابه عرضه می شود وجود ندارد، چرا که این عسل ها با آتش مستقیم به دیگ های مخصوص عسل بدون آب در کارخانه ها کاملاً کُشته شده و به عسل مرده تبدیل می شوند.
عسل ۵ ستاره، اصطلاحاً عسل صد گیاه است. ساکارز این عسل زیر ۵٪ است.
عسل ۷ ستاره، اصطلاحاً عسل هزار گیاه است، ساکارز این عسل زیر ۳ درصد بوده و مناسب بیماران دیابتی است.
کلیه عسل های این مجموعه اعم از عسل۳ ستاره، عسل ۵ ستاره، عسل ۵ ستاره موم دار، عسل ۷ ستاره، زنده و طبیعی هستند. (ساکارز عسل اگر از ۵٪ کمتر باشد، آن عسل طبیعی محسوب میشود).
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مقایسه روغن حیوانی و روغن صنعتی با یک آزمایش ساده.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
🔹وسعت رزق احمقها
💠 عبد الله بن سليمان گويد:
از امام صادق عليه السلام شنيدم که مىفرمود: به راستى كه خداوند نسبت به روزى افراد احمق توسعه بخشيده است، تا عاقلانِ انديشمند عبرت بگيرند؛ و بدانند كه (متعلّقات) دنيا چيزى نيست كه بتوان با زرنگى و نيرنگ به دست آورد.
📓الكافي، ج۵، ص۸۲ و۸۳
📓تهذيب الأحكام، ج۶، ص۳۲۳
📘التمحيص، ص۵۳، ح۱۰۲
📕بحار الأنوار، ج۱۰۰، ص۳۴و ۳۵
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی تعارف با کاشت ناخن
امیرحسیندریایی
⚠️ یکی عزیزی میگفت فکر میکنی شیطان بیکار هست یا وقت اضافی داره بیاد به تَک تَک افراد بگه نماز نخون، نماز نخون، نماز نخون...
نه فقط با یه ناخن کاشتن، نمازِ میلیونها نفر رو باطل میکنه، چون طبعاً نماز بدون وضو و غسل قبول نیست.
خلاصه قانون خداوند کم و زیاد نداره، دلت پاک باشه و... هم نداره.
#کاشت_ناخن
#سبک_زندگی_غربی
#سبک_زندگی_اسلامی
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
“عسل“ در طب سنتی و تغذیه ایرانی اسلامی از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و در منابع طب سنتی کشورمان کنار روایات متعدد، تأکید فراوانی بر مصرف عسل برای حفظ سلامتی و درمان طیف گستردهای از بیماریها شده است.
اما بسیاری از مردم کشورمان با تصور اینکه در حال حاضر امکان دسترسی به عسل طبیعی و خالص وجود ندارد، عملاً خود را از این ماده غذایی شفابخش و بسیار مفید، محروم کردهاند یا سرانه مصرف آنها به دلیل چنین تصوراتی، در سطحی بسیار پایین قرار دارد.
🔰 آیا عسل طبیعی شکرک می زند؟
نکته ای که درباره عسل خوب و خالص باید به آن اشاره کرد و تصورات نادرستی بین توده مردم درباره آن نیز وجود دارد، مسئله “شکرک زدن عسل” است؛ تصور عامه این است که اگر عسلی، شکرک زد یعنی آن عسل از شکر تهیه شده و اصلاً خالص و طبیعی نیست.
درباره این باور هم باید بگوییم که اصلاً این طور نیست؛ شکرک زدن عسل اصلاً ربطی به ناخالص بودن آن ندارد؛ آنچه به شکرک زدن عسل تعبیر میشود در اصل “رُس بستن عسل” است که در واقع فرایندی طبیعی برای عسلهای خالص در سرمای هواست!
عسل خوب و خالصی که بههنگام عرضه به بازار به آن حرارت نداده باشند (عسل زنده)، در صورت قرار گرفتن در فضای سرد یا در یخچال بهصورت طبیعی رس میبندد یا به اصطلاح عمومی، شکرک میزند.
این رس بستن به دلیل آنزیمهای طبیعی است که توسط زنبور تولید شده و در عسل وجود دارد.
جالب اینکه در صورت حرارت دادن مستقیم یا غیرمستقیم عسل، این رس از بین میرود و دیگر هم این رس بستن، تکرار نخواهد شد؛ البته مصرف عسلی که رس بسته به هیچ عنوان مشکلی ندارد و تمام خواص طبیعی آن در این حالت هم محفوظ و حتی عسلی که حرارت ندیده، دارای خواص بیشتری است.
❇️ رس بستن و شکرک زدن عسل چه تفاوت هایی با هم دارند؟
شکرک زدن و رس بستن دو تفاوت عمده با هم دارند:
اولین تفاوت این است که در حالت رس بستن تغییر شکل عسل از زیر شروع می شودو از نظر ظاهر شبیه روغن جامد می شود و به تدریج تمام ظرف را در بر میگیرد در صورتیکه در حالت شکرک تغییر شکل عسل از رو شروع می شود .
دومین تفاوت این است که در اثر تبخیر آب شکرک به وجود می آید، بنابراین اگر محلول را حرارت دهیم تبخیر بیشتر شده در نتیجه شکرک نیز بیشتر می شود. در صورتیکه در رس بستن که در عسل طبیعی اتفاق میوفتد اگر عسل حرارت ببیند مجدداً به حالت اول بر میگردد.
♻️ از بین بردن رس عسل طبیعی و خالص ( از بین بردن شکرک عسل ):
یک ظرف فلزی برداشته و دو سوم آن را آب کنید. یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید. اکنون ظرف را با ملایمت حرارت دهید تا دما به ۶۰ الی ۷۰ درجه برسد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.
☑️ نکته: شیشه عسل بیش از اندازه نباید حرارت ببیند زیرا برخی خواص عسل از بین خواهد رفت.
🟠 ساکارز عسل:
ساکاروز در واقع همان شکر است. اگر بخواهیم علمیتر صحبت کنیم، ساکاروز نوعی کربوهیدرات و از دسته دوقندیهاست؛ یعنی از دو مولکول گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است. اگرچه گلوکز و فروکتوز هم مثل ساکاروز در بسیاری از مواد غذایی طبیعی و صنعتی که ما به صورت روزانه مصرف میکنیم وجود دارند.
☑️ ساکارز عسل چگونه تولید می شود؟
زنبورها برای تولید عسل، نیازمند مصرف قندهای مختلف مثل فروکتوز، گلوکز و ساکاروز هستند که در گیاهان مختلف وجود دارند. پس از مکیدن شهد گلها و گیاهان، اولین مرحله ساخت عسل یعنی فعالشدن آنزیمهای موجود در بدن زنبور آغاز میشود. طی این مرحله، زنبورها میزان زیادی از ساکاروز جذب شده را در مسیر کندو به فروکتوز و گلوکز تبدیل خواهند کرد.
با اتمام این مرحله و رسیدن زنبور به کندو، ساکاروز چندانی در بدن زنبورها باقی نمیماند که بخواهد وارد عسل شود؛ البته به شرط آنکه کندو در شرایط طبیعی باشد و زنبورهای کارگر بتوانند به زندگی عادی خود ادامه دهند. برای همین است که گفته میشود، عسل طبیعی کمتر از ۵ درصد ساکاروز دارد.
❌ چرا عسلی که بیشتر از ۵ درصد ساکارز داشته باشد طبیعی نیست؟
عسلی که بیش از ۵ درصد ساکاروز داشته باشد در بیشتر موارد تغذیهای است، چرا که تعادل ترکیبات شیرین آن به هم ریخته و بیش از حد معمول قند دارد؛ اگر زنبورداران برای تولید عسل به شربت شکر روی آورند، میزان زیادی ساکاروز وارد بدن زنبور عسل خواهد شد که تبدیل به فروکتوز و گلوکز نمیشود. متخصصان عسل به خوبی آگاهند که آنزیمهای موجود در بدن زنبور عسل به مدت زمان مشخصی برای فرآوری ساکاروز نیاز دارند.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 امیرالمؤمنین صلواتاللهعلیه:
لیسیدن عسل شفای هر درد است؛ خداوند متعال فرموده است: «از شکمهای زنبور، نوشیدنی با رنگهای گوناگون بیرون میآید که در آن برای مردم شفاست.» [نحل، آیه ۶۹]. و عسل با خواندنِ قرآن و جویدن کندر، بلغم را از بين میبرد. 🌿
💠 عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: لَعْقُ اَلْعَسَلِ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى - « يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهٰا شَرٰابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوٰانُهُ فِيهِ شِفٰاءٌ لِلنّٰاسِ» وَ هُوَ مَعَ قِرَاءَةِ اَلْقُرْآنِ وَ مَضْغُ اَللُّبَانِ يَذْهَبُ اَلْبَلْغَمَ.
📚 کافي ج ۶، ص ۳۳۲/محاسن ج ۲، ص ۴۹۸/تفسير نور الثقلين ج ۳، ص ۶۶/وسائل الشیعة ج ۲۵، ص ۹۸
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله:
هرکه سه روز ناشتا به بخورد، ذهنش را صاف و درونش را پر از حلم و علم کند، و از مکر ابلیس و سربازانش حفظ شود.
یا علی ! من اکل السفرجل ثلاثه ایام علی الریق صفا ذهنه و امتلا جوفه حلما و علما ووقی من کید ابلیس و جنوده.
📚 عوالم العلوم و المعارف و الاحوال ، من الآیات و الاخبار و الاقوال - مجلد ۳۷، صفحه ۲۲۶
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb
هدایت شده از خانه سلامت تسنیم ارومیه 🇮🇷
❇️ #معرفی_محصول
✅ #پنج_شیره
✔️ پنج شیره ترکیب شیره های انگور، خرما، توت، انجیر و سیب با نسبت مساوی میباشد.
✔️ کاملاً طبیعی و ارگانیک و بدون ذره ای مواد افزودنی.
🔰 خواص: خونساز بسیار قوی، تقویت کننده قلب، تقویت قوای جسمی، تقویت قوه باه، تقویت حافظه، سرشار از ویتامین های مختلف.
🆔 https://eitaa.com/Tasnim_teb