eitaa logo
مرکزطب اسلامی حیات
6.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
4.3هزار ویدیو
82 فایل
دانش‌آموخته‌مرکزطب‌اسلامی✓قم ازشاگردان‌آیت الله‌تبریزیان 💎مدرس طب اسلامی 💎مشاوره‌ درمانی 💎اعمال یداوی 💎مزاج شناسی رایگان @sniper_511 💎ارسال‌محصولات از5شعبه درکشور کپی برداری با اجازه اشکال ندارد🍃 https://eitaa.com/joinchat/3988783108Ca652d7ec68
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ داروی عمومی قلب 👈یک قاشق سرکه طبیعی خل الخمری را با 5 قاشق روغن زیتون اصل تلیت کرده و میل شود. ✅ تقویت قلب 👈 جامع و آب به 👈 داروی سفرجل 👈گلاب 👈گلابی، 👈آبِ بِه با عسل، 👈مربّای بِه عسل، 👈مربّای آمله، 👈دمکردۀ گل بومادران با عسل، 👈مغز خام پستۀ تازه، 👈شکوفۀ انگور تقویت کننده ی قلب هستند. مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
🍀بهترین خورشت چیست؟ 🔆امام صادق (علیه السلام) مى فرمايد: بهترين خورشها نزد رسول خدا(صلی الله علیه و آله ) سركه و روغن_زيتون بوده و نيز آن حضرت فرمودند: اين غذا، غذاى انبياء است .                           📚وسائل ج 17 ص 63 در خواص این خورشت میتوان گفت یک پاکساز قوی برای کبد و قلب و رگها و تمام بدن است @teb1400islami
کیفیت محصولات درمان سوختگی با روغن گلسرخ درد عضلانی باروغن سیاهدانه سرکه خمری @teb1400islami
کیفیت محصولات حنا سرکه انگور خمری سرمه اثمد @teb1400islami
🔸 سرکه به عنوان خورشت مطرح است و چیزی که با نان خورده می‌شود. سرکه جزء غذاهای مفید و سفارش شده است ولی امروزه کسی سرکه را به عنوان غذا و خورشت نمی‌شناسد. 🔸 بیشترین استفاده از سرکه برای درست کردن ترشی است و به عنوان یک اشتهاء آور استفاده می‌شود ولی قدیم از سرکه به عنوان یک خورشت استفاده می‌کردند. 👈 در روایت آمده است: نِعْمَ‌ الْإِدَامُ‌ الْخَلُ‌ مَا أَقْفَرَ بَيْتٌ فِيهِ الْخَل‌ یعنی سرکه چه خوب خورشتی است خانه ای که در آن سرکه باشد فقیر و خالی از غذا نمی‌شود. 📚 المحاسن،ج2،ص486 🔺همین که سرکه در خانه باشد و یا سرسفره باشد، برکاتی دارد ولی ما از این مسائل غافل هستیم. منافع سرکه هم مربوط به سلامتی می‌شود و هم ارتباط با اقتصاد دارد زیرا فرمود خانه ای که در آن سرکه باشد فقیر نمی‌شود. 👈 در روایت دیگر آمده است: كَانَ أَحَبُ‌ الْأَصْبَاغِ‌ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ ص الْخَلَّ وَ الزَّيْتَ طَعَامَ الْأَنْبِيَاء یعنی محبوب ترین خورشت ها نزد پیامبر(ص) سرکه بوده است و روغن زیتون غذای انبیاء است. 📚المحاسن،ج2،ص483 بنابراین اگر انسان نان با سرکه به تنهایی بخورد، غذای کامل خواهد بود. 💢 در طب سنتی گفته می‌شود سرکه باعث ساییدگی استخوان می‌شود و قلب را ضعیف می‌کند که درست بر خلاف روایات است. سرکه برای رفلاکس معده خوب است و دریچه‌ی معده را تقویت می‌کند. 👈 در روایتی از پیامبر(ص) آمده است: إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى خِوَانٍ عَلَيْهِ‌ خَلٌ‌ وَ مِلْح‌ یعنی خداوند و فرشتگان بر سفره ای که روی آن سرکه و نمک(طبیعی) باشد صلوات می‌فرستند. 📚 المحاسن،ج2،ص487 🔺 بودن سرکه سر سفره برکت و فوائد سفره بیشتر می‌شود. همینکه خداوند بر سفره صلوات می‌فرستد برای ترغیب مردم کافی است. 👈 در روایت آمده است: يَكْسِرُ الْمِرَّةَ وَ يُطْفِئُ الصَّفْرَاءَ وَ يُحْيِي الْقَلْب‌ یعنی سرکه مره(صفراء و سوداء) را می‌شکند و صفراء را خاموش می‌کند و قلب را زنده می‌کند. 📚الکافی،ج6،ص330 🔺سرکه به خصوص برای صفراء مفید است. چون صفراء تند و تیز است و آسیب می‌زند، سرکه تندی و آثار صفرا را از بین می‌برد. 🔺هم صفراء و هم سوداء خشک است و سرکه برای هردو مفید است. 🔺مره به معنای تلخ است و تلخ به معنای بازی و قلیایی است و سرکه ترش و اسیدی است و زمانیکه با باز جمع بشود تبدیل به آب و نمک می‌شود. افرادی که شیمی خوانده اند می‌دانند شکستن به چه معنا است. 🔺 اسیدی که قدرت زیادی دارد و همه چیز را می‌تواند بسوزاند و یا باز که تندی زیادی دارد، وقتی با هم جمع می‌شوند خنثی می‌شوند و به آب و نمک تبدیل می‌شوند. 💢 در طب سنتی ها گفته می‌شود سرکه قلب و معده را ضعیف می‌کند ولی روایات ما می‌فرماید سرکه قلب را زنده می‌کند. افرادی که ضعف قلب دارند، سرکه بخورند. از این روایت استفاده می‌شود که بیماری های قلبی بیشتر معلول مره، اعم از صفراء و سوداء است. بیماری قلبی دو قسم است که یک قسم مانند مشکلات دریچه‌ی قلب، دریچه‌ی میترال، دریچه‌ی آئورت یا افتادگی یا تنگی و گشادی دریچه یا فشار خون معلول صفراء است. قسم دوم مانند گرفتگی کرونر قلب و ضعیف شدن قلب معلول سوداء است. سرکه صفراء و سوداء را تعدیل می‌کند و در نتیجه قلب را زنده می‌کند. هم دریچه های قلب را نرمال و تقویت می‌کند و هم گرفتگی کرونرهای قلب را باز می‌کند. رسوب های داخل رگ ها را از بین می‌برد. به نظر می‌رسد طبع سرکه سرد است و کلا تقویت کننده های قلب سرد است. به نظر می‌رسد که سرکه برای بلغمی ها منعی ندارد و سرکه ضرری ندارد. تبلیغات طب سنتی باعث شده است که فکر کنیم سرکه برای همه خوب نیست و ما می‌گوییم که سرکه برای همه خوب است زیرا روایات ما مطلق است. 👈در روایت دیگر آمده است: نِعْمَ الْإِدَامُ الْخَلُّ يَكْسِرُ الْمِرَارَ وَ يُحْيِي الْقَلْب‌ یعنی ... سرکه مرار را می‌شکند ... 📚 المحاسن،ج2،ص486 در این روایت «مرار» آمده است. مرار جمع «مره» است و تمامی انواع مرار اعم از سوداء و صفراء و حمراء را شامل می‌شود زیرا حداقل جمع سه تا است. 🥃 @teb1400islami
🔶🔹سیر ترشی و خواص آن ✳️اگر سیر همراه با سرکه به صورت مصرف شود ،عوارض آن کم می شود چون سردی سرکه، اوج گرمی سیر را می شکند و آن را متعادل می کند، از طرفی خواص سرکه نیز به آن اضافه می شود. @teb1400islami
کیفیت محصولات سرکه انگور خمری روغن بنفشه عسل و... @teb1400islami
کیفیت محصولات سرکه خمری چربی مو @teb1400islami
سرکه انگور خمری شارژ شد . @teb1400islami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ رسم بسیار غلط در مراسم تشییع و تدفین ! بسیار مختصر مفید. حتما ببینید و بفرستید برای همه تا ان شاالله کمکی باشد برای ازبین رفتن این رسم غلط !
👼پیشگیری از سقط جنین با مصرف بِه 🎯مصرف میوه بِه قلب ، مغز ، رحم و معده مادر را تقویت می کند و برای پیشگیری و بهبود استرس و افسردگی مفید است ⏪تقویت قلب و رحم مانع سقط جنین می‌شود ⏪با مصرف بِه معده مادر تقویت می شود و هضم غذا به خوبی انجام می شود ⏪زمانی که غذا خوب هضم شود خون خوبی در بدن مادر تولید می شود و جنین به خوبی تغذیه می‌شود 🎯مادرانی که نمی توانند بِه خام مصرف کنند به اشکال مختلف مانند: آب بِه ، مربا ، سویق ، دمنوش ، خورش و...مصرف کنند مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
حرز کبیر امام جواد علیه السلام @teb1400islami
سرکه نامی است که بر اسید استیک های فرآوری شده گذاشته اند.⚠️ اگر منظور از مضر بودن ترشی بحث میشود، ترشی هایی است که با این ماده سمی ساخته میشود. مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
💢اسید استیک صنعتی که طعم آن دقیقا مثل سرکه است، سردی و خشکی وسیعی را در بدن ایجاد میکند که اولین آسیب آن به اعضای رئیسه است و در وهله اول به معده و سپس به کبد و قلب و مغز و سیستم عصبی وارد میکند.. اسید استیک، قوای حیوانی و طبیعی را تضعیف و قوای نفسانی را به دلیل افزایش سردی در مغز به صورت غیر عادی دچار بیش فعالی میکند... و این خشکی عامل بسیاری از مشکلات اخلاقی رایج در جامعه است. تولید ترشی با این سرکه‌ها بزرگترین خیانت به خانواده و جامعه است اگر کسی از مضرات اسید استیک خوراکی آگاه باشد حتی آن را بو نمی‌کشد، چه برسد آن را خوراک بچه‌های خود کند⛔️ مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
مرکزطب اسلامی حیات
💢سرکه خمری مرکب القوا است🍀 حدت صفرا را میشکند شدت دم را فرو می‌نشاند لزوجت بلغم را تقطیع و غلظت سودا میشکند و رقیق میکند 💠مداومت بر سرکه با تدابیر ویژه جمیع بیماری های کبدی و قلبی و ... را مرتفع میکند مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه‌ی گرفتگی عروق قلب و در نهایت ..👆🏻😦 پکیج‌بازکننده عروق شارژ شد. مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
🌱💪🏻🩺درمان 🔸مصرف گوشت گوسفند و کبوتر که با شیر پخته شده 🔸مداومت بر مصرف شیر گاو (گاوی که آزاد میچرد.) 🔸خوردن حلیم 🔸خوردن سویق (مخصوصا سویق جو) 🔸خوردن میوه "به" همراه هسته اش بصورت ناشتا 🔸مصرف برگ چغندر 🔸ماساژ مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
وقتی میگن کسی پوکی استخوان داره یعنی استخوان‌هاش اینطوری میشن👆🏻😨 مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
🩺🌱درمان در طب اسلامی پوکی استخوان چیست؟🧐👇🏻 بیماری است که در آن استخوان‌ها شده و بیشتر میشوند. این بیماری در طی سالیان ایجاد شده و تقریبا هیچ گونه علامتی ندارد تا اینکه استخوانی بشکند. 🦠علت و عوامل پوکی استخوان: مصرف الکل تغذیه ناسالم (بعلت نوع تغذیه خانم‌ها بیشتر از آقایان در معرض آن هستند) زندگی کردن در مکانی که نور آفتاب در آن اصلا نمیتابد و یا خیلی کم می تابد . نوشیدن چای سیاه و انواع نوشابه‌های گازدار 💟درمان غذایی و مفرد 🌾سویق شیر مخصوصا شیر گاو همراه با مصلح آن (شیر +خرما یا عسل) گوشت مخصوصا گوشت گوسفند. 🐚پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) می‌فرمایند: « و ، گوشت را می‌رویانند و را تقویت می‌کنند.» 📚 دعائم الإسلام، قاضی نعمان مغربی، ج۲، ص۱۴۵. ←البته گوشت گوسفند و شیر گاو در روایات توصیه شده‌اند. 🌾انجیر 🐚امام رضا (علیه السلام) می‌فرمایند: « و را برطرف می‌کند و ﷼استخوان را تقویت می‌کند و سبب می‌شود و بیماری‌ها را برطرف می‌کند تا جایی که نیاز به نداشته باشید.» 📚 المحاسن، احمد بن محمد بن خالد البرقى، ج۲، ص۵۵۴ 🌾برگ چغندر 🐚امام رضا (علیه السلام) میفرمایند: «بر شما باد ، زیرا بر کناره‌ی رود بهشت می‌روید، و در آن بیماری‌ها است، و را درشت می‌کند، و ﷼گوشت را می‌رویاند.» البته بهترین برگ چغندر آن است که ریشه ندارد و تمام مواد آن در برگ قرار گرفته. 📚 المحاسن، احمد بن محمد بن خالد البرقى، ج۲، ص۵۱۹. 🌾مصرف پودر هسته سنجد و سویق آن 🐚امام صادق (علیه السلام) می‌فرمایند: « گوشتش، گوشت را می‌رویاند و استخوانش (هسته‌اش)، استخوان را می‌رویاند و پوستش، پوست را می‌رویاند» 📚الاصول من الکافي، شیخ کلینی، ج۶، ص۳۶۱. 💟درمان دارویی و مرکب: 🌾داروی غبیرا طب اسلامی مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
🥮بررسی خواص درمانی کدو در آیینه‌ی روایات و در قلمرو تجربه ❤️ پیامبر اکرم صل الله علیه و آله فرمودند بر شما باد کدو ؛ چرا که موجب فزونی عقل و بزرگی مغز می شود. ❤️ خوردن کدو موجب خوش اخلاقی انسان می شود. ❤️ مصرف کدو موجب صورت می شود. ❤️ خوراک پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و پیامبران الهی علیهم السلام بوده است. ❤️ سفارش پیامبر صل الله علیه و آله بر آنست که در هر گونه خورشت و آب گوشتی کدو بکار برده شود. ❤️ از همسران پیامبر صل الله علیه و آله نقل شده که ایشان کدو زیاد دوست می داشتند و زیاد تناول می کردند و از آنها می خواستند که در غذاها زیاد از کدو استفاده شود. ❤️ خوردن کدو موجب رفع غم و غصه از قلب محزون می شود. ❤️ کدو برای رفع التهاب و ورم روده ها مفید است. ❤️ کدوی یک غذای بسیار سبک محسوب می شود. ❤️ در هنگام پختن کدو بهتراست سر آن نیز مورد مصرف قرار بگیرد. ❤️ از تخم کدو می توان در حدود 10درصد روغن تخم کدو تهیه نمود. ❤️ تخم کدو خاصیت ضد کرم به خصوص در دفع کرم کدو بسیار مفید است. ❤️ تخم کدو ادراراور است. ❤️ روغن تخم کدو برای تقویت اعصاب مفید است. ❤️ کدو دارای انواع گوناگون است : ✨ کدوسبز خورشی، ✨کدو تنبل، ✨کدو حلوایی و مربایی، ✨کدو قلیانی . ❤️ از گوشت میوه کدو به صورت ضماد برای سوختگی ها و ورم ها و جوش و کورک استفاده می شود. ❤️ کدو به لحاظ طبیعت سردو تر است. ❤️ کدو مرطوب کننده و خنک کننده بدن است. ❤️ مجاری بسته را باز می کند. ❤️ برای رفع یبوست مفید است. ❤️ برای رفع یرقان مفید است. ❤️ برای رفع تب های ناشی از غلبه گرما مفید است. ❤️ سرعت هضم غذایی آن بالاست. ❤️ برای افراد دموی و صفرایی بسیار غذای مناسبی است. ❤️ جزء گیاهان خونساز محسوب می شود. ❤️ جزء گیاهان تصفیه کننده خون به حساب می آید. ❤️ اگر کدو را با میوه به بپزند خونسازی آن بیشتر می شود. ❤️ اگر چند قطره از آب کدو را با شیر زن مخلوط و در گوش و بینی بچکانند برای سر درد گرم و برسام و هذیان گویی و جنون و بی خوابی مفید است. ❤️ ضماد ساییده کدو به پیشانی کودکان برای ورمهای گرم پیشانی و سر و سردرد گرم و رفع خشکی مغز و بی خوابی مفید است. ❤️ ضماد آن به اطراف چشم برای خواباندن ورم گرم چشم مفید است. ❤️ اگر سر را با آب کدو بشویند و چند قطره از آن را در بینی بچکانند و یا از ان بخورند برای تسکین سر درد گرم و بی خوابی مفید است. ❤️ غرغره کردن آب کدو برای درد حلق مفید است. ❤️ چکاندن آب کدو در گوش همراه با روغن گل سرخ برای رفع درد گوش مفید است. ❤️ خوردن کدوی پخته عطش را تسکین می دهد. ❤️ خوردن کدوی پخته، گرمی و التهاب کبد گرم را فرو می نشاند. ❤️ خوردن آب کدوی پخته با عسل ملین و مسهل معتدلی است. ❤️ مصرف کدوی پخته با سرکه برای تب های صفراوی و کاهش حدت خون درافراد دموی مفید است. ❤️ گرد پوست خشک شده سوخته کدو برای قطع خونریزی جراحات و زخم آلت تناسلی مفید است. ❤️ مغز تخم کدو از نظر طبیعت سرد و تر است،ودارای نیروی تسکین دهنده می باشد. ❤️ خوردن مغز تخم کدو چاق کننده است. ❤️ مغز تخم کدو برای رفع سوزش مجرای ادرار مفید است. ❤️ ضماد روغن تخم کدو برای زخمهای سر و بدن کودکان و زخم های گوشه دهان و بناگوش و زخم های آلت تناسلی مرد مفید است. ❤️ روغن تخم کدو برای رفع و _بی_خوابی و تب های صفراوی و دل پیچه ناشی از غلبه گرما مفید است. ❤️ تخم کدو و گوشت کدو هر دو خواص درمانی برای پیشگیری از سرطان دارد. ❤️ افرادی که دارند و یا افراد سیگاری و همچنین کسانی که در مجاورت آنها به سر می برند مصرف انواع کدو به خصوص کدو حلوایی برای انها مفید است. مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
🥧مربای کدو حلوایی🥧 ✅مواد لازم: شیره انگور یا شکر سرخ 1 کیلو زعفران به میزان لازم آب 3 لیوان گلاب خالص یك استکان کوچک کدو حلوایی 1 کیلو 💎طرز تهیه💎 ¹ کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید . 👌می‌توانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید. ² کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید.) نوش جان 🥰💕 🤍حضرت رسول خدا صلوات الله علیه و آله: کدو بخورید، چرا که عقل را تیز و (کارایی) را زیاد می‌کند. 📚بحارالانوار (ط-بیروت) ج 63، ص 229 📚طب الأئمة عليهم السلام (للشبر)، ص: 187 🤍حضرت رسول صلوات الله علیه و آله خطاب به امام علی علیه السلام: کدو بخور؛ زیرا هر کس آن را بخورد، صورتش زیبا و اخلاقش خوب می شود . آن، خوراك من و پیامبرانِ پیش از من است. 📚الدعوات، ص 154، ح 419 📚بحار الأنوار، ج 66، ص 229، ح مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
لیست پرکاربرد مواد‌غذایی سرد وگرم غذاهای گرم👇 قیمه ☀️فسنجون☀️انواع خوراک گوسفندی ☀️حلیم ☀️بریانی ☀️تخم مرغ و نیمرو و خاگینه ☀️قلیه ماهی ☀️چلوکباب گوسفندی ☀️گوشت ماهی شور ☀️گوشت شتر☀️گوشت شتر مرغ☀️گوشت کبوتر☀️گوشت بلدرچین ☀️روغن حیوانی و محلی ☀️روغن کنجد و روغن زیتون ☀️زیتون ☀️بستنی سنتی ☀️فالوده ☀️گلاب ☀️دارچین ☀️شکر قهوه ای☀️ نمک ☀️نبات ☀️موز ☀️فلافل ☀️نان بربری☀️نان سنگک☀️نان گندم ☀️ادویه جات ☀️آجیل ☀️کره ☀️گلابی ☀️عسل ☀️زعفران☀️زنجبیل ☀️توت سفید ☀️ آبگوشت زیره☀️گوشت آهو ☀️انجیر ☀️بادام شور ☀️رطب ☀️کرفس ☀️گردو ☀️آبگوشت نخود ☀️پیاز ☀️تره ☀️سیر ☀️پسته ☀️فندق ☀️زیتون سیاه ☀️گوشت خروس ☀️گوشت بلدرچین ☀️فلفل ☀️نارگیل ☀️ریحان ☀️ارده و شیره ☀️شلغم ☀️زردچوبه ☀️سیاهدانه ☀️زیره سیاه ☀️بادام زمینی ☀️کدو حلوایی ☀️خربزه ☀️کنجد ☀️حلوا ☀️کنگر ☀️مرصع پلو غذای سرد👇 قورمه سبزی❄️زرشک پلو با مرغ❄️ ته چین مرغ❄️سوپ مرغ❄️ پای مرغ❄️خوراک مرغ❄️ سبزی پلو و ماهی ❄️املت ❄️ماکارونی❄️ لازانیا ❄️باقالا پلو❄️ لوبیا پلو ❄️کله پاچه ❄️آبگوشت کلم❄️ آبگوشت به ❄️پیتزا و ساندویچ ❄️کشک و بادمجان ❄️آش رشته❄️ آش دوغ❄️ آش زرشک❄️آش ریواس❄️ آش غوره ❄️سالاد الویه "بسیار سرد "❄️نشاسته ❄️غذاهای کنسرو شده ❄️کتلت❄️ کوکو سیب زمینی ❄️انواع سالاد ❄️انواع ژله ❄️نان تست، تافتون، لواش ❄️نوشابه، ماالشعیر❄️ دوغ❄️رب گوجه، رب انار ❄️قهوه ❄️سس مایونز ❄️خیار ❄️سیب ترش❄️آبغوره❄️سرکه❄️ انار ترش ❄️سیب زمینی ❄️ته چین با گوشت گاو ❄️اسفناج❄️توت فرنگی❄️ قارچ❄️کدو❄️ کلم قمری❄️بادمجان❄️جو ❄️ برنج ❄️ گوشت گوساله و بز ❄️باقالا ❄️لوبیا ❄️گوشت اردک ❄️ماهی و میگو ❄️چلوکباب با گوشت گوساله ❄️خورشت بادمجان ❄️شیر برنج ❄️کیوی ❄️بامیه ❄️ماست و پنیر ❄️زرشک ❄️هندوانه ❄️شاتوت ❄️ذرت ❄️تن ماهی ❄️چای سیاه و سبز ❄️ طبع خوراکی ها 🟣لبنیات ✅ماست: سرد و تر ✅شیر: کمی سرد و تر ✅کره: سرد و تر ✅دوغ: خیلی سرد و تر ✅سرشیر:سرد و تر ✅خامه: سرد و تر ✅پنیر: سرد و خشک ✅کشک: سرد و خشک ✅قره قروت: سرد و خشک 🔵حبوبات ✅نخود: گرم و خشک ✅لوبیا سفید: کمی گرم و تر ✅لوبیا چیتی: گرم و تر ✅لوبیا قرمز: گرم و تر ✅لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و تر ✅عدس: سرد و خشک ✅دال عدس: گرم و خشک ✅گندم: گرم و تر ✅جو: سرد و تر ✅جو دوسر: معتدل ✅ماش:سرد و خشک ✅لپه: گرم و خشک ✅برنج: سرد و خشک 🟠مغزها ✅بادام هندی: گرم و خشک ✅گردو: گرم و خشک ✅بادام درختی: کمی گرم و تر ✅پسته: گرم و خشک ✅بادام زمینی: گرم و تر ✅بادام کوهی:گرم و خشک ✅کنجد: گرم و تر ✅شاهدانه: گرم و خشک ✅تخمه آفتابگردان: گرم و تر ✅تخمه کدو: سرد و تر ✅تخمه هندوانه: سرد و تر ✅تخمه خربزه: گرم و تر ✅چلغوز: خیلی گرم و خشک 🔴ریشه ها ✅شلغم: گرم و تر ✅ترب سیاه: گرم و خشک ✅ترب سفید: گرم و خشک ✅پیاز: گرم و خشک ✅سیر: گرم و خشک ✅سیب زمینی: سرد و تر ✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر ✅هویج فرنگی: گرم و تر ✅زردک: گرم و تر ✅کلم قمری: گرم و تر ✅موسیر: گرم و خشک ✅چغندر: معتدل و کمی گرم 🟢سبزیجات ✅تره: خیلی گرم و کمی خشک ✅کلم برگ: گرم و خشک ✅گل کلم: گرم و خشک ✅ریحان: کمی گرم و خشک ✅جعفری: خیلی گرم و خشک ✅شنبلیله: گرم و خشک ✅گشنیز: سرد و خشک ✅ریواس: سرد و کمی خشک ✅مارچوبه: گرم و تر ✅قارچ: سرد و تر ✅لوبیا سبز: سرد و تر ✅خرفه: خیلی سرد ✅تربچه: گرم و خشک ✅پیازچه: گرم و خشک ✅نعناع:نسبتا گرم و خشک ✅ترخون:خیلی گرم و خشک ✅مرزه: نسبتا گرم و خشک ✅پونه: گرم و خشک ✅شاهی: گرم و نسبتا خشک ✅شوید: گرم و خشک ✅اسفناج: کمی سرد و تر ✅کرفس: گرم و خشک 🟣 بذرهای ملین ✅قدومه شیرازی: گرم و تر ✅تخم مرو: سرد و تر ✅خاکشیر: گرم و تر ✅بارهنگ: سرد و خشک ✅سرشیر: سرد و تر ✅اسفرزه: سرد و تر ✅فرنجمشک: گرم و خشک ✅تخم شربتی: گرم و تر ✅بالنگو: گرم و تر ✅تخم ریحان: گرم و تر 🟡صیفی جات ✅خربزه: گرم و تر ✅هندوانه: سرد و تر ✅طالبی: گرم و تر ✅گرمک: سرد و تر ✅دستنبو: گرم و تر ✅خیار: سرد و تر ✅کدو حلوایی: گرم و تر ✅گوجه فرنگی: سرد و تر ✅فلفل دلمه ای: گرم و خشک ✅فلفل سبز: گرم و خشک ✅کدو خورشتی: سرد و تر ✅بادنجان: گرم و خشک 🟠مزاج مرکبات ✅پرتقال: سرد و تر ✅لیمو شیرین: سرد و تر ✅نارنگی: سرد و خشک ✅دارابی: سرد و تر ✅گریپ فروت: سرد و تر ✅بالنگ: سرد و تر ✅نارنج: سرد و خشک ✅لیمو ترش: سرد و تر 🔴میوه جات ✅سیب: گرم و تر ✅انار: سرد و تر ✅به: معتدل ✅گیلاس: گرم و تر ✅آلبالو: سرد و خشک ✅آلو: سرد و تر ✅زردآلو: سرد و تر ✅گوجه سبز: سرد و خشک ✅آلو سیاه: سرد و تر ✅آلو قطره طلا: سرد و خشک ✅ازگیل: سرد و خشک ✅انجیر: گرم و تر ✅زیتون: گرم و خشک ✅انگور: گرم و تر ✅گلابی: گرم و تر ✅موز: گرم و خشک ✅آناناس: گرم و تر ✅انبه: گرم و خشک ✅شلیل: سرد و تر ✅هلو: سرد و تر ✅خرما: گرم و تر ✅نارگیل: گرم و خشک مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami
🧀خوردن پنیر به تنهایی و خصوصا خوردن در وعده صبحانه، فرد را دچار ↓ 🌀رخوت 🌀ضعف 🌀سستی 🌀کندی در یادگیری 🌀کاهش تمرکز ذهن میکند بهترین زمان مصرف پنیر وعده شام با«گردو» می باشد. 💟 امام صادق علیه السلام : خوردن پنير، صبحگاهان مضرّ است و شامگاهان مفيد و آب_کمر را زیاد می کند. 📚كافی ج 6، ص 340 💟امام صادق علیه السلام : اگر پنير و گردو باهم خورده شوند، در هر کدامشان شفائی و اگر هر كدام جداگانه خورده شوند، در هر کدامشان درد و مرضی 📚«وسائل الشيعه،ج17،ح1» مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami