eitaa logo
آموزش طب تاج نمک
82 دنبال‌کننده
949 عکس
867 ویدیو
75 فایل
گاهی یک نکته طب جان یک انسان را نجات می‌دهد. برای مهربانی طب را بیاموزیم و به دیگران یاد دهیم. آیدی مدیر @mohsen508
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه آب... آیا مدارس، مهارت زندگی را آموزش می‌دهند؟ هر پدری، فرزند پسر را با خود به همراه ببرد... هر مادری فرزند دختر را با خود به همراه ببرد... مهارت را یاد بدهید... ✅
احادیثی از ائمه درباره خواص سیب : • امام موسی (علیه‌السلام) فرمودند : « سه چیز ضرری به کسی نمی رساند : انگور رازقی، نیشکر و سیب لبنانی. » (خصال، ص 144) • پیامبر اکرم ( صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) می فرمایند : " کُلُوا التُّفَّاحَ عَلَى الرِّیقِ فَإِنَّهُ وضوح الْمَعِدَةِ "؛ سیب را ناشتا بخورید که تمییز کننده معده است. • امام علی (عليه‌السلام) می فرمایند : " کُلُوا التُّفَّاحَ فَإِنَّهُ یَدْبُغُ الْمَعِدَةَ "؛ سیب بخورید؛ چرا که سیب معده را دباغی (پاکیزه) می کند. فواید سیب در روایات, خواص سیب در کلام معصومین, فواید سیب از نظر ائمه خواص سیب در احادیث • امیرالمومنین (علیه‌السلام) فرمودند : « سیب را مصرف کن،‌ زیرا حرارت بدن را کاهش می دهد، مزاج را خنک و تب را برطرف می کند. » • امام باقر (عليه‌السلام) فرمودند : « موقعی که خواستی سیب بخوری قبلاً آن را استشمام و بو کن، سپس بخور زیرا در این صورت آنچه را که به روح تو ناراحتی و عارض شده ساکت می کند. » • امام صادق (عليه‌السلام) فرمودند: « سیب، پالاینده و خوشبو کننده معده است. » • امام صادق (عليه‌السلام) می فرمایند: « سیب بخورید که حرارت را برطرف می نماید و درون را خنک می کند و تب را می برد» و فرمودند: « اگر مردم می دانستند که سیب چه خواصی دارد بیماران خود را جز با آن مداوا نمی کردند و آن سریعترین اثر را در قلب دارد و آن را شاد می کند» و فرمودند: «به تب‌داران‌تان سیب بدهید که چیزی نافع تر از آن نیست.»
سليمان می گوید :بر حضرت صادق وارد شدم و سيبى سبز در جلوى حضرت‏ بود، عرضه داشتم. جانم فدايت، اين چيست؟ فرمود: اى سليمان ديشب تب شديدى عارضم شد. اين سيب برايم فرستاده شد كه به آن حرارت تن فرو نشيند و امعا و درون بدن خنك گردد و تب بريده شود. و در حديث است كه سيب ترش فراموشى آرد، از آن رو كه در معده چسبندگى ايجاد مي كند. از حضرت موسى بن جعفر (علیه‌السلام): ما اهل بيت خود را معالجه نمى‏ كنيم مگر با ريختن آب سرد بر تبدار، و خوردن سيب. و پيغمبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) فرمود: سيب را ناشتا بخوريد كه رطوبت معده را مى‏ برد. از حضرت رضا (عليه‌السلام) روایت شده است که: سيب براى چند چيز سود بخش است: سحر، زهر، جنون، بلغم و هيچ چيز از آن زودتر نفع نبخشد. از زياد قندى آمده است که با برادرم سيف به مدينه رفتم، خون دماغ شديدى بر مردم عارض گشت، چنان كه هر كس دو روز خون دماغ مى‏ كرد و مي مرد، چون به خانه رسيدم سيف دچار خون دماغ شديدى شده بود، به محضر حضرت صادق (عليه‌السلام) رفتم، امام فرمود: به او سيب بده، سيب خورد و خوب شد. پی نوشت: مكارم الأخلاق / ترجمه ميرباقرى، ج‏۱، ص‏229.