eitaa logo
حقایق الطب 🌿
4.5هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
497 ویدیو
4 فایل
﷽ ↶سلام لطفا دربرابر تبادل و تبلیغات کانال صبورباشید و به رشد کانال کمک کنید.🌼 💝جهت رزرو تبلیغ👈 @A_DMEN تبلیغات ارزان و بصرفه 👇 https://eitaa.com/joinchat/3694068054Cced867b572 لبیک یا حسین
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖با بدن دردهای کرونا چه کنیم؟ 🌀علایم مشترک بین افرادی که دچار کرونا شده اند : خستگی، کوفتکی و بیحالی ✔️یکی از تدابیر مفید برای کاهش بدن درد در کرونا روغن مالی و ماساژ بدن با روغن بابونه است. 🔸از منظر طب ایرانی مزاج روغن بابونه گرم و خشک است. 🔹بوی خوش روغن بابونه به کاهش تنش ، اضطراب های روزانه ، بالا بردن روحیه و سرزندگی و آرامش بخشی شما کمک می کند. 🔸ماساژ سر و گردن توسط این روغن به کاهش سردردهای کرونایی کمک می کند. 🔹همچنین ماساژ بدن با روغن بابونه به افزایش خونرسانی اندامها و کاهش بدن درد در کرونا کمک می کند. ✔️روغن بابونه با داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی که دارد می تواند باکتری مضر را از بین ببرد و به سیستم دفاعی بدن کمک کند. ⚠️تذکر: مصرف دمنوش بابونه در افرادی که وارفارین مصرف می نمایند دارای احتیاط است. 🖊دكتر مرتضی مجاهدی(متخصص طب سنتی ايراني) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖آنچه باید در مورد خلط بدانید (۲) چه غذاهایی خلط سودا تولید می کنند؟ تمام غذاهای مانده، غذاهای و مانند و ( كه به نوعی غذاهای مانده به حساب می ‌آيند)، غذاهای زودپز شده، گوشت‌های نگهداری شده در فريزر برای مدت طولانی، و گوشت حيوانات مسن، ‌های شور يا دودی باعث تولید سودا در بدن می شوند. هرچه غذا يا ماده غذايی بماند، هضم آن سخت‌تر می ‌شود و مواد زائد وسودای بيشتری توليد می كند. همچنین انواع ، غذاها و مواد حاوی افزودنی، بعضی از تنقلات مانند و پاستيل‌ها، ‌مصرف زياد و پررنگ، گیاهانی مانند ، ، گل كلم، ، ، لوبيا سبز، ، ، ميوه‌های ترش و كلا مصرف ترشيجات و ، مصرف زياد يخ و آب يخ، مصرف زياد ماست و ، پنير شور و مانده و باعث افزایش خلط سودا در بدن می شوند. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖سوپ ویژه کرونا استاد کمالی نژاد، از اساتید پیشکسوت طب سنتی بعد از تحقیقات و کار آزمایی سوپی برای تقویت سیستم ایمنی بدن جهت پیشگیری و کمک به کاهش علایم مبتلایان طراحی کردند که بسیار موثر بوده است. 🌀 طرز تهیه سوپ یک فنجان بلغور گندم ، یک عدد هویج قطعه شده، یک عدد پیاز کوچک را همراه با ۵ لیوان آب روی اجاق گذاشته، در ۲۰ دقیقه آخر طبخ، ۲۵ گرم کره، ۳ قاشق غذاخوری سبزی جعفری خُرد شده، ۳ قاشق غذاخوری شوید خرد شده، یک چهارم لیمو عمانی، مقدار کمی نمک و زردچوبه اضافه شود. 👆این مقادیر برای چهار نفر تنظیم شده است: ✔️یک کاسه سوپ خوری قبل ناهار یا شام بدون نان میل شود. ⛔️توصیه شده است که در زمان مصرف سوپ از مصرف سفیده تخم مرغ، شیر و تمام غذاهای نفاخ پرهیز شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 تفاوت با 🎥 حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
هدایت شده از  تبلیغات پر بازده هادی
بسم الله الرحمن الرحیم تبلیغات ارزان در کانال های ما😍😍 مجموعه کانالای مذهبی ناب👌👌 با بیش از 650k عضو😍😍 💠 تعرفه تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/2155085856Cb60502bb59 http://eitaa.com/joinchat/2155085856Cb60502bb59 پیشنهاد عضویت 👌👌👆👆👆
🌸🍃 🍃 🔖 تقریبا همان فرنی فارسی است که اولین بار آن را «دورس بابلى» برای «مهلب بن مغيره» اختراع نمود و از آن برای رفع تهوع استفاده کرد. مزاج این غذا گرم و تر است و برای تولید خون سالم مفید می‌باشد. مصرف مکرر آن چاق کننده است و در تقویت قوای جنسی مردان، رفع سرفه، خشونت صدا و بر طرف کردن یبوست مفید می‌باشد. 🔻موادلازم 2 لیوان شیر گاو 3 /1 فنجان برنج نیم دانه یا 4 ق س آرد برنج 3 /1 فنجان شکر 3 /1 فنجان گلاب 2 عدد هل 4 لیوان آب 🔻طرز تهیه: 1. ابتدا برنج نیم دانه را با آب بپزید تا کاملا له شود، سپس آن را با همزن آن‌قدر مخلوط کنید تا یکدست گردد. حالا شیر، شکر و هل را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا به حالت ژله‌ای دربیاید. 2. در انتها گلاب را اضافه کرده و بعدازاینکه چند قل زد و روی آن چروک ریز افتاد، خاموش کنید. حال مهلبیه را در ظرف دلخواه بکشید و به سلیقه خودتان آن را تزیین کرده ، میل فرمایید. 3. درصورتی‌که از آرد برنج استفاده می‌کنید، از همان ابتدا شیر، نصف مقدار آب ذکرشده در دستور، شکر و آرد را مخلوط کرده و به قوام آورید. 🖊دکتر مینامحبی( متخصص طب سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 و درمان آن 🎥حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖امیرالمؤمنین عليه السلام: اِحذَرِ الشَّرَهَ، فَكَم أكلَةٍ مَنَعَت أكَلاتٍ از سيرى ناپذيرى دوری کنید، چه بسا يك بار خوردن كه از خوردن هاى ديگر جلو گيری کند 📚غررالحكم حدیث2602 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۱) خلط سودا چیست؟ مزاج خلط سودا سرد و خشک است. مقدار اين خلط در بدن خيلی كم است، اما برای بدن لازم است. وظيفه آن استحكام دادن به اعضای بدن است و به همين دليل هم و بيشتر از خلط سودا استفاده می ‌كنند. خلط سودا چه مزیت هایی دارد؟ اين خلط برای تقويت و نيز لازم است. در واقع در هر قسمت از بدن خلط سودا يافت ‌شود، به آن قسمت استحكام می بخشد و کمبود آن باعث ضعف یا و شل شدن تاندون‌ها می‌شود. این خلط منجر به تحریک نیز می شود. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖بهترین شیوه مصرف زردک بهترین شیوه جهت مصرف و بهبود خواص و مزاج زردک، به صورت پخته یا مربای آن بویژه با عسل یا همراه با برخی ادویه جات گرم مثل دارچین یا انیسون است. چون زردک خام دیرهضم و نفاخ است و برای معده مناسب نیست ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖فواید مصرف مربا زردک مصرف این مربا جهت تصفیه و بازکردن صدا، پاکسازی ریه، منع ریزش نزله، سرفه، ضعف معده و جگر، بدی هضم، و ضعف قوای جنسی بسیار مؤثر است. مقوی احشا و رحم است. باعث غلبه بر سردی می‎شود تقویت کننده معده است ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿
🌸🍃 🍃 🔖آنچه باید در مورد خلط بدانید (۵) موارد مفید برای درمان افزایش خلط دَم استفاده از انواع آش‌ها و سوپ‌های ساده دارای كمی و و مقدار  بیشتری سبزی تازه كه می توانند حاوی یکی از ملين‌هايی مانند آلو، تمرهندی، آب زرشك يا عصاره (كه نيم ساعت آخر پخت باید اضافه شوند) باشند، در اين افراد مفيد است و مصرف آن به كاهش خلط دم اضافی در بدن كمك میركند. به اين غذاها اصطلاحاً (از ريشه تزوير، به معنی گول زدن) گفته می شود، يعنی فرد غذا می ‌خورد اما چيزی به اعضا و بدن او اضافه نمی ‌شود. در طب سنتی از اين غذاها برای رژيم‌های لاغری استفاده می شود كه فقط شخص را سير می كنند، و خلط دم قابل توجهی توليد نمی كنند. استفاده از مواد با طعم‌های ترش مانند ، ، و خورش‌های سبزی مانند خورش ، ، ، (سرخ نشده) كه كمی ترش شده باشند (با غوره، ليمو، زرشك، آب آلبالو، ، و...) و و (در حد متعادل)، آب ميوه‌های ترش مانند آب آلبالو، آب و ترشی ‌جات خانگی كه خيلی تند نباشند نیز برای کاهش خلط دَم مفید می باشد. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿